TASARIM DANIŞMANLIK KONYAALTI ANTALYA FİRMALARI

Tasarım danışmanlık

sektörüne ait

Konyaaltı Antalya firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • ETİ MAH. ALİ SUAVİ CAD. AKHAN İŞMERKEZİ KAT :3 NO: 23/32 Maltepe, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - MALTEPE
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 384 44 15
    Şirket Web Sitesi: www.birnetsigorta.com.tr
    Trafik Sigortası,Kasko Sigortası,Konut Sigortası,Eşya Sigortası,Tamamlayıcı Sağlık Sigortası,Ferdi Kaza Sigortası,Tehlikeli Hastalıklara Karşı Koruma Sigortası,Montaj All Risk,GES Güneş Enerji Santrali Sigortası,İşletme Dönemi Sigortası,(Araç) Ferdi Kaza Koltuk Sigortası, Karayolu Taşımacılık Sigortası, Hayat Sigortası,Sağlık Sigortası,İşyeri Yangın Sigortası,Mühendislik Sigortası, Deprem (DASK) Sigortası,Nakliyat Sigortası,Zıraat Sigortası (TARSİM),Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (ŞENER ŞEN)

    Mithatpaşa Caddesi Çakmak İş Merkezi No: 116 / 2 Çakmak, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ÇAKMAK
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 335 22 22
    Şirket Web Sitesi: www.sesal.com.tr/
    Karel Santral Anadolu Yakası teknik servis ve yetkili satıcısı Sesal Telekom, uzman personeli ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla Karel Santral sistemleri için satış ve teknik servis hizmetleri veriyor.
  • Gayrettepe Mah Vefabey Sok. No:14/4 Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 220 43 04
    Şirket Web Sitesi: www.dijitaltercume.com
    Gelişen teknoloji ve küreselleşen dünyanın talepleri doğrultusunda uluslararası iletişimler inşaat alanında da artmaya devam etmektedir. Bunun sonucu olarak inşaat alanında da çeviri hizmetleri büyük bir önem kazanmıştır. Uluslararası iletişimin kuvvetli olması her büyük şirketin olmazsa olmaz ihtiyaçlarındandır. Her dokümanda kaliteli çeviri hizmeti, uluslararası ilişkilerin en üst düzeyde tutulabilmesi için en önemli adımlardan birisidir. Kaliteli bir çeviri hizmeti almak için de alanında uzman çevirmenlerle çalışılması şarttır.

    Dijital Tercüme'de, inşaat, mimarlık ve yapı sektörü alanındaki çevirilerinizde özel bir çalışma uygulanmaktadır. Buna göre çevirileriniz uzman çevirmenlerce tamamlandıktan sonra, talebiniz halinde İnşaat Mühendisliği mezunu editörlerimizce terminolojik olarak yeniden gözden geçirilmekte, en son olarak ABET Akreditasyonu ve TMMOB İMO (İnşaat Mühendisleri Odası) terimcesine göre redakte edilmektedir.

    Bu alanda firmaların tanıtım ve web sitesi çevirilerini 50'den fazla dilde, ana dil çevirmenleri ile, hedef dilin yerel motifleri ve okuyucu kitlesinin memnuniyeti göz önüne alınarak; Google Yetkili Çeviri Bürosu ünvanımızla tamamlamamız, birçok firmanın çeviri işlerinde bizi tercih etmesinin sebeplerindendir. Uzmanlık alanı çevirileri ve yerelleştirme alanlarında Google Yetkili Çeviri & Yerelleştirme Bürosu seçilen ve TS EN 15038 (Uluslararası Çeviride Kalite Yönetimi ve Çeviri Hizmeti sertifikası), ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi; ISO 17100:2015 (Çeviri Hizmetleri- Çeviri Hizmetlerinin gereklilikleri) ve OHSAS 18001 sahibi olan Noter Yeminli Dijital Tercüme Ltd. Şti, 50 dilde, 110 uzmanlık alanında 15 yıldan beri hizmet vermektedir. MYK 12UMS0274-6 referans kodlu Ulusal Meslek Standardı ve Yeterliliği, TC 37 Terminoloji ve diğer dil ve içerik kaynakları ve MTC 112 sertifikasyonlarına göre yönetilmektedir. İnşaat çevirileri alanındaki referanslarımız arasında:

    Gap İnşaat, Pergel İnşaat, Outimex, Çalık Holding, Akdağlar, Bilfinger, NUN İnşaat, İstanbul Teknik, PAB, Sanko, Delta İnşaat sayılabilir.

    İnşaat alanındaki kataloglar, inşaat konulu teknik kılavuzlar, teknik şartnamelerin çevirileri, inşaat aletlerine ait kullanım kılavuzları, inşaat ve yapı konulu teknik şema ve kitapçıklar, inşaat ve şantiye alanında kullanılan makine, elektrik-elektronik, inşaat, çevre sistemleri vb. konuları kapsayan teknik çeviriler, fizibilite raporları, ürün tanıtım kitapçıkları, hak ediş raporları, makine ve cihazların katalogları, inşaatlardaki teknik aletlerin kullanım kılavuzları, ürün katalogları, servis ve bakım kitapçıkları, mühendislik eğitim materyalleri, yapı kurulum sistemleri, yapı ve denetim raporları, ruhsatlandırmalar, tesis ve üretim alanları çevirileri, işçi ve alet emniyet/güvenlik kitapçıkları, şantiye kuralları, inşaat ve yapı alanı onay yazıları, uluslararası inşaat kongre ve fuar çevirileri, yapı-denetim raporları, bakım kılavuzları bu kapsamda ele alınır.

    Daha detaylı bilgi için lütfen
    http://www.dijitaltercume.com/tr/hizmetlerimiz/yazili-ceviri/teknik-ceviri/insaat-yapi-cevirisi linkine tıklayınız
    Saygılarımızla,

    Dijital Tercüme Ltd. Şti.
    Kusursuz İletişim

    Telefon: 0 (212) 220 43 04 (09:00-18:00)
    E-posta: [email protected] (7/24)
    Merkez: Vefabey Sk. No:14/4 Gayrettepe/Beşiktaş- İstanbul
    Şube: Skyport Residence D:72 Beylikdüzü - İstanbul
    Dijital Tercüme Hakkında:ISO 17100:2015, ISO 9001:2008, EN 15038:2006, OHSAS 18001 ve MTC 112 dahil 8 kalite sertifikası, 2 başarı ödülü (Google Yetkili Çeviri ve Yerelleştirme Bürosu) sahibidir. 50 dilde, 110 uzmanlık alanında, 600'den fazla kamu ve özel sektör referansıyla, 15 senedir Türkiye'nin çeviri ve lokalizasyon alanındaki öncü firmasıdır.
  • sinope 35 center Korucuk Köyü, Merkez, Sinop
    SİNOP - MERKEZ - KORUCUK KÖYÜ
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ağustos 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 524 43 83
    Şirket Web Sitesi: www.mc-cg.com
    Le cabinet MCCG est un cabinet dexpertise comptable et de commissariat aux comptes inscrit à lOrdre des Experts Comptables de Paris ainsi quà la Compagnie Nationale desCommissaires aux Comptes de Marrakech
  • (SERDA OCAK)

    Uplife Park Evleri, B Residance 1.Kat Kartal / İstanbul / TR Soğanlık, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - SOĞANLIK
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 672 30 39
    Şirket Web Sitesi: www.maltepedekimatbaalar.com
    Ak Tasarım, Çalıştığı İş ortağının, logo tasarımından kataloğuna, faturalarından kısa metrajlı reklam filmlerine kadar bütün gereksinimlerine cevap verebilmektedir. "Kaliteli iş, düşük fiyata da yapılır." felsefesi Ak Tasarımın bugüne kadarki şirket stratejisini oluşturmuştur. Her biri özel sektörde kendi kulvarlarında Türkiyenin en büyük isimleri içerisinde olan; Aş-San Catering, Audio, Enka Sigorta A.Ş. Mazda TR Club yanı sıra, Başbakanlık Vakıflar Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Teknik Üniversitesi, Bedaş, gibi kurumları da iş ortakları arasına katmıştır. Ayrıca bunların yanı sıra 230i aşkın Şirket ve Devlet kurumu ile iş ortaklığı yapmaktadır.
  • (UNAL POLAT)

    Hacettepe Ünv. 3.Arge Binası , No:12 Beytepe Çankaya/ANKARA Beytepe, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BEYTEPE
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 299 22 48
    Şirket Web Sitesi: www.posyazilim.com.tr
    1994 yılından başlamak üzere perakende sektörünün içinde var olup uzmanlaşan kadrosu güçlü bir yapıda olan şirketimizin bu kadroyla güne kadar geliştirdikleri :
    Türkiye’nin ilk Windows tabanlı ön ofis ve kasa programını yarattı. Bu programlar Epson ve Wincor Nixdorf kasalarda 1996 yılından beri kullanılmaktadır.
    Diğer kasa ve ön ofis programları ile çalışan Zincir Mağaza programını yaratarak, Türkiye’nin hem ön ofis hem arka ofis programını aynı çatı altında geliştirdi.
    Türkiye’de sektöründe Teknokent destekli ilk şirketini yarattı.
    Türkiye’de ön ofis ve arka ofis dışında, depo ve mal kabül sistemlerini kablosuz bağlantıyla gerçekleştirip arka ofise entegre ederek çözümlerini geliştirdi.
    Türkiye’de ilk ve tek Akıllı ( chip ) kartla müşteri takip kavramını yeni boyutlara taşıdı.
    “Bu güne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır “ düşüncesi ve “ huylu huyundan vazgeçmez “ alışkanlığı ile sektörümüze kazandıracağımız içinde tek ve ilk olan yeniliklerle yolumuza devam edeceğiz.
  • (MURAT DEMİRSAN)

    Cankiri caddesi 45/306-356 Ulus/Ankara Aydınlıkevler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - AYDINLIKEVLER
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 225 94 04
    Şirket Web Sitesi: asabilgisayar.net/
    AsA Net İnternet Hizmetleri, sektör İhtiyaçları göz önüne alınarak, web tasarım, web hosting, domain kayıt, e-ticaret, multimedya çözümleri alanlarında hizmet vermek ve çağdaş iş anlayışını yansıtmak amacıyla 2007 yılında kurulmuştur
    Kurum ve kuruluşlara internet uygulamaları alanında anahtar teslim projeler sunmaktayız. Kadromuz, kurumunuzun internet ve bilişimle ilgili tüm ihtiyaçlarına cevap verecek profesyonellerden oluşmaktadır.
    İlk günden bu güne kadar müşteri memnuniyetini ilk planda tutan AsA Net, hizmet verdiği alanda en iyi olmayı temel ilke edinmiştir. Hizmetlerimize, ilk günkü anlayış ve heyecanla devam etmekte ve bu ilkemizle bugünkü müşteri ve hizmet kapasitemizi arttırmaktayız.
    Sunduğumuz hizmetler, şirket stratejilerinin web teknolojileri ile entegrasyonunu sağlamak üzere yapılandırılmaktadır. AsA Net , müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarına birleşik çözümler üretebilecek ve teknolojik gelişmelere öncülük edebilecek bir firma olarak yerini almıştır. AsA Net; organizasyon yapıları nedeniyle karar, üretim ve geliştirme konularında dinamik, hızlı karar alma ve uygulama mekanizmalarıyla projelerini kısa zamanda hayata geçiren, sahip olduğu vizyon ile müşterilerine Internet teknolojileri konusunda rehber görevi yapan bir firmadır.
    Diğer tasarım firmalarından farkımız;profesyonel tasarım, tanıtım çözümleri sunan bir yapıya sahip olmaktır. Görselliği ve gelişen teknolojileri bir arada sentezleyip müşterilerimize en uygun çözümü sunmaktayız.
    Firmanızın ürün ve hizmetlerinin internet ortamında tanıtımı ve pazarlanması konusunda danışmanlıktan uygulamaya kadar her aşamada sürekli hizmet vermekteyiz
  • İSTİKLAL MAH DEFNE SOK NO:72/3 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 689 67 96
    Şirket Web Sitesi: www.ortadoguendustri.com
    ORTADOĞU ENDÜSTRİYEL AYDINLATMA ENERJİ OTOMASYON SAN.TİC. LTD. ŞTİ.

    ORTADOĞU ENDÜSTRİYEL AYDINLATMA ENERJİ OTOMASYON SAN.TİC. LTD. ŞTİ. olarak satışını yapmış olduğumuz DİMM EDİLEBİLİR SMART Elektronik Balastlar Çin Halk Cumhuriyetinin en büyük Üniversitelerinden biri olan ve Zhejiang Üniversitesinin mükemmel AR-GE teknolojisini kullanarak WAHO HOLDİNG GRUP bünyesinde üretilen WAHO Ticari Tescilli markası ile kendiisine ait 20.000 m2 kapalı alanda üretim yapmaktadır. 1897 yılında kurulan Zhejiang Üniversitesi ÇİNin en eski üniversitelerinden biri olmakla birlikte Çin Eğitim Bakanlığına bağlı en önemli araştırma üniversitelerinden biridir.Geçmişte "Doğunun Cambridgei" olarak anılan üniversite Eğitim, Araştırma, ve Sosyal alanda ÇİNin en büyük üniversitelerinden biridir.
    WAHO HOLDING GROUP 9 şirketi bünyesinde barındıran yaklaşık 2.000 çalışanı ile Finans, Yapı ve Elektrik-Elektronik alanında üretim yapan ÇİN HALK CUMHURİYETİNİN Teknoloji alanında en önde gelen firmalarından biridir.
  • (MEHMET ALEMDAROĞLU)

    Fatih Cd. Uzun Sk. No.9 K.4 Merter, Güngören, İstanbul
    İSTANBUL - GÜNGÖREN - MERTER
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Aralık 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 637 12 13
    Şirket Web Sitesi: www.abaski.com
    Tekstil baskı sektöründe en üst kalite ve standartları yakalamış; müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına uygun kaliteli ürün ve hizmet anlayışı içinde cevap verebilmektir.
  • Erciyes Universitesi Kampusu Teknoloji gelistirme bolgesi Teknopark 3. nolu bina No 1 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.352 224 32 84
    Şirket Web Sitesi: atlassayac.com
  • 64/10 Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 220 55 69
    Şirket Web Sitesi: www.trafiksigortasihesaplama.gen.tr
  • (M. VOLKAN ULUDAĞ)

    GÜRÇEŞME CADDESİ NO:310 Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 433 33 14
    Şirket Web Sitesi: www.ventaguvenlik.com
  • (FATİH ATEŞOĞLU)

    Esenler/İst Fevzi Çakmak, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - FEVZİ ÇAKMAK
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Temmuz 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.530 872 70 28
    Şirket Web Sitesi: www.dobilisim.com
  • SÜLEYMAN DEMİREL CADDESİ SUNFLOWER CENTER LİFE AVM. NO:25 ESENKENT ESENYURT - İSTANBUL Esenkent, Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT - ESENKENT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 672 43 06
    Şirket Web Sitesi: http//:www.erdagyapi.com
  • (DURMUŞ ÇİM)

    HAMİDİYE MAH. YENİ SAN.SİT. 735.SK.N0:16 Merkez, Karaman
    KARAMAN - MERKEZ
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.338 214 95 96
    Şirket Web Sitesi:
  • İNÖNÜ CAD. NO.201 K.1 D.3 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 228 10 11
    Şirket Web Sitesi: www.dedektiflik.com.tr/
  • (İRFAN GÖK)

    ulu cad.destan sk no:12 -1 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 233 45 65
    Şirket Web Sitesi: wwww.websitesepeti.com
  • (HARUN ÇELEBİOĞLU)

    ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2.ETAP NO:86 Merkez, Van
    VAN - MERKEZ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.432 226 00 96
    Şirket Web Sitesi: www.vanbims.com
  • (HASAN CAN GÜREL)

    BÜYÜKDERE CAD. KUĞU İŞ HANI 81/5 Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 212 98 02
    Şirket Web Sitesi: www.zwcad.com.tr
  • (MESUT)

    ataturk mah gaye sok Atatürk, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - ATATÜRK
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 882 46 88
    Şirket Web Sitesi: www.sorgula-sorgulama.com