TADİLAT BAKIM ONARIM İŞLERİ GİRNE KARŞIYAKA İZMİR FİRMALARI

Tadilat Bakım Onarım İşleri

sektörüne ait

Girne Karşıyaka İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (TANSU UZUNBAYIR)

    1671 Sokak No:138 Daire:2 Girne, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - GİRNE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 381 20 50
    Şirket Web Sitesi: www.izolasyonfirmasi.net
    WWW.TEKNOMAK.COM
    1989 yılından bu yana inşaat taahhüt müteahhitlik hizmeti veren Teknomak İnşaat; İzolasyon alanında Endüstriyel yapılar,sanayi tesisleri,konutlar,resmi ve özel binalarda çalışmalarını sürdürmektedir. Dış cephe mimari tasarımı, planlama ile görsellik sunarak binalarda dış cephe yenileme ‘Renevasyon’ ve mühendislik hizmeti verilmektedir. İnşaat sektöründe yurtiçi ve yurtdışındaki iş bitirme belgelerimiz, güçlü referanslarımız, sektörün öncü kurumlarıyla ve tedarikçileriyle işbirliğimiz, iş kapasitemiz dahilinde çok daha ucuz ve kaliteli, güvenli kurumsal hizmet sunmaktayız.
    Sektörde çeşitli şahıs ve firmalar tarafından bitirildiği söylenen yapılmış uygulamaların yarım, eksik kaldığı, çalışma esnasında bitiminde yüksek oranda bir çok farklı memnuniyetsizlikler oluştuğu göz önüne alınırsa kurumsal firmalar ile çalışması müşteriler için açık bir avantajdır.
    Firmamız OSGB Ortak İş Sağlığı ve İş Güvenliği Birimi anlaşmalı olup, personelimiz İş Güvenliği eğitimleri almıştır ve periyodik eğitimlere devam etmektedir. Ekiplerimiz SGK kapsamında olmanın yanında, iş kazalarına karşı Özel İşveren Mali Sigortası yaptırılarak güvence altına alınmaktadır. İşverenler ve apartman yöneticileri açısından ciddi risk ve önem taşıyan iş kazaları ve 3. şahıs maddi hasarları endişeleri firmamıza ait uygulama, önlemlerle giderilmektedir. 3. Şahıs sigortalarımız ile çevrede oluşabilecek maddi hasarlar güvence altına alınmaktadır.
    İZOLASYON UYGULAMALARI
    Su ,nem, ısı, ses yalıtım sistemleri
    Poliüretan enjeksiyon ile su yalıtımı
    Tünel, Metro, Otopark, Oteller, Hastaneler, Alışveriş merkezleri,Sanayi tesisleri, Konut gibi yapıların özellikle bodrum kat betonarmelerinde oluşan çatlaklardan gelen su ve sıvıların kesilmesi için sıvıyla temasta otuz kat genleşen poliüretan enjeksiyon uygulanır.
    Teras, çatı, bodrum kat, temeller, havuzlar, su depoları, arıtma tesislerinde su, nem, rutubet sorunlarına teknolojik ürünler ve uygulama sistemleriyle kalıcı çözümler
    Membranlar, püskürme, sürme sistemiyle ve yapı kimyasalları ile yalıtım uygulamaları
    Isı yalıtım sistemleri, mantolama
  • (A.Osman ÇELİK)

    Mahfesığmaz mah. 79113 Sok A.Timur Apt. altı B/Blok No:9 Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0505 221 15 40
    Şirket Web Sitesi:
    2008 yılında kurmuş olduğumuz firmamız; Isı Yalıtımı (MANTOLAMA) başta olmak üzere İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri ve İzolasyon sektörlerinde faaliyet göstermekte dir.
    Birincil görevimiz; yaşadığımız değişim ve dönüşüm sürecinde hizmet verdiğimiz müşterilerimizin en değerli varlıklarının evleri olduğu bilinciyle, Isı Yalıtımı (MANTOLAMA) ve Su Yalıtımıdır.
    2012 Yılında da çeşitliliğimiz artırarak; Epoksi Zemin Kaplama, Poliürea Su Yalıtımı, Poliüretan Su yalıtımı ve Poliüretan Enjeksiyon Alanlarında da tecrübeli personellerimizle Satış ve Uygulama Hizmetleri Vermekteyiz.
    Çözüm Ortaklarımız; AB SCHOMBURG, MAPEI, BASF, ROCKER, İZOCAM, JOTUN ve FİLLİ BOYA
  • (SÜLEYMAN KARAKAYA)

    71 Evler Mah Cumhuriyet Bulvarı No:300 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.537 016 20 93
    Şirket Web Sitesi: www.karakayayapi.com.tr
    Firmamız Eskişehirde boya ve yapı kimyasalları satış ve uygulama işleri, alçı satış ve uygulama işleri , inşaat malzemeleri satışı, inşaat kaba sıva, ince sıva, alçıpan uygulaması, mantolama, iç ve dış boya işleri, anahtar teslim olarak yapmaktayız.
    Kaliteli işçilik ve zamanda teslim firma ilkemizdir.
  • CERKEZKOY BAGLIK MAHALESI DAGLI SOKAK NO:19 Çerkezköy, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇERKEZKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.282 654 32 31
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ EKIP YAPI DIS CEPHE MANTOLAMA OLARAK TEKİRDAĞDA MANTOLAMA, DIŞ CEPHE BOYAMA , TADİLAT, İNŞAAT İŞLERİ YAPMAKTADIR.
  • (HÜSEYİN PALTA)

    Hacı Halil Mah. Yeni Bağdat Cad. No:428 2 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.262 642 25 58
    Şirket Web Sitesi: www.sivertim.com
    2017 yılında 2 Teknik Öğretmen Tarafından kurulan Sivertim İnşaat Özel Eğitim Danışmanlık Nakliyat Gıda Sanayi Ticaret Limitet şirketi kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı, ticaret ve hizmet anlayışını benimsemiştir.
    Bu anlayış, kaliteyi sadece inşaatta değil, hizmet süreçlerini de içine alan bütün kurumsal boyutlarda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.
    Bunu sağlamak için her çalışanımız, işini sahiplenmek, sorumluluk almak, insiyatif kullanmak, alanında gerekli bütün bilgi ve becerilere sahip olmak zorundadır.
    Kalite ve hizmet kadar önemli olan değer, onu uygun bir maliyet ve fiyatla sunmaktır. Bu müşterilerimiz için duyduğumuz bir sorumluluk duygusudur.
    Açıklık, şeffaflık ve dürüstlüğümüz müşterilerimizin bize duydukları güveni doğuran en temel özelliklerimizdir. Tüm iş ve hizmetlerimizde bunu korumak gerektiğinin bilincindeyiz.
  • Yenikale mah. Hıdıroğlu sk. Aldoğan sitesi no:9/B Narlıdere/İzmir Ilıca, Narlıdere, İzmir
    İZMİR - NARLIDERE - ILICA
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 239 55 77
    Şirket Web Sitesi: www.tadilatisi.com
    Narlıdere, Urla, Güzelbahçe, Çeşme, Karaburun, Buca, Balçova, Göztepe, Şirinyer, Gaziemir, Hatay, Konak, Alsancak, Karşıyaka, Bostanlı, Çiğli, Göztepe ve Menderes civarında İnşaat, tadilat işleri ve dekorasyon alanında uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosu ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Profesyonel, kaliteli dekorasyon ve tadilat işleriniz için 0 232 239 55 77 ve 0 554 411 84 84 hemen bizimle irtibata geçebilirsiniz.
  • (TURAN)

    cirpan mh Altıparmak sok no 41A Orhangazi, Bursa
    BURSA - ORHANGAZİ
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 271 19 63
    Şirket Web Sitesi: www.bensuyapi.com.tr
    montalama içdiş tadilat dekarasyon
  • (ÖMER PARİL)

    Şirintepe Mah. Yeşilkaya sk. N:6/4 Merkez, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.507 703 26 56
    Şirket Web Sitesi: www.eskisehiryapidekorasyon.com
    Firmamız Eskişehirde 2009 yılından beri yılların verdiği deneyim ve müşteri memnunuyetiyle iç tadilat , dış cephe mantolama, tavan işleri, anahtar teslim tadilat işleri, asma tavan, alçı tavan, alçı sıva, boya , niş uygulama, ısı izolasyonu, tadilat dekorasyon işleri, bahçe duvarı yapımı, fayans mermer döşeme işleri, vb. dekorasyon işleriyle hizmetinizdeyiz.
    Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.
    Ücretsiz keşif için arayın.
    0507 703 26 56
  • FENER MAH. 1986 SOK. 41/A Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 316 50 58
    Şirket Web Sitesi: www.kocakyatirim.com
  • (MEHMET HALİT POLAT)

    Akbelen Mahallesi 84033 Sokak No:13 Toroslar, Mersin
    MERSİN - TOROSLAR
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.545 331 31 02
    Şirket Web Sitesi:
    Mersinde inşaat sektöründe duvar, kara sıva, alçı sıva, kartonpiyer, asma tavan, boya, yağlı baskı, seramik, fayans, sıhhi tesisat ve benzeri inşaat işleri alanında hizmet vermekteyiz.
    Fiyat ve Bilgi için lütfen arayınız.. GSM: 0545 331 31 02
  • (İSMAİL ATA)

    Atatürk Mah. Onur Sok. 23 / 12 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 271 51 11
    Şirket Web Sitesi: www.isnayapimuhendislik.com
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 13.04.2007 tarihinde Ankara’da faaliyetine başlamıştır. Firma, özellikle anahtar teslim üst yapı inşaatlarında yer alarak, bugüne kadar bir çok betonarme yapı projesini tamamlamış bulunmaktadır. Özellikle Türkkonut bünyesinde yer alan betonarme bina inşaatlarının anahtar teslim yapılması yanında, Ankara’da yer alan bir çok kooperatif ve özel sektör inşaatları da yılların tecrübesi ile en üst kalitede tamamlanarak sahiplerine teslim edilmiştir.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ tarafından tamamlanan ya da devam eden üst yapı projeleri, betonarme, tüm ince işçilikler, (alçı, sıva, dış-iç cephe boya-kaplama, mantolama ısı yalıtımı, havuz vb.) elektrik, mekanik gibi anahtar teslim ya da kısım inşaatlarından oluşmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, projelerinde en üstün marka ve işçilikle çalışmakta, projelerini günlük değil, olması gereken uzun ömürlü müşteri memnuniyet ilkesi çerçevesinde tamamlamaktadır. Bu nedenledir ki İSNA Yapı Mühendislik ailesiyle iş yapan bir çok kurum ya da kişi, halen yeni işlerini yaptığımız kitleleri oluşturmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 2010 yılından itibaren kendi projelerine de başlayarak, anahtar teslim müteahhitlik projelerine devam eden firmamız taahhüt işlerine de devam etmektedir.
  • (RAMAZAN SÜSLÜALP)

    Pazar Mahallesi 360 Sokak No:1/C Gölhisar, Burdur
    BURDUR - GÖLHİSAR
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.545 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    hayaller şuura inşaat ile gerçekleşir
  • Aşağı Öveçler Mah. 1308 Sokak No:2/B Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 480 44 45
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraboyabadana.com
    20 yıllık tecrübemizle ankara dikmen,çankaya, yenimahalle ve ankaranın tüm bölgelerinde boya,badana,tadilat,tamirat,mantolama,çatı işleri,tavan işleri,tesisat ve elektrik işleri ile hizmet vermekteyiz.
  • (MUHARREM YESİL)

    gülbahçe 2.ceviz cd. no 60 Bahar, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - BAHAR
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mart 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 888 00 40
    Şirket Web Sitesi: www.bursaevtadilat.com
    ISI -SU -SES İZOLASYONU
    BİNA İÇ VE DIŞ CEPHE
    TERAS BETON İZOLASYONU
    ÇATI ETERMİT KAPLAMA
    BİNA PERDE BETON VE TEMEL İZOLASYONU
    ASMA TAVAN
    BOYA
    EV TADİLAT
    EV DEKORASYON
  • (DERYA DEMİREZ)

    283/9 Sokak NO:3/A Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 344 45 10
    Şirket Web Sitesi: www.simahsapizmir.com
    vermiş olduğumuz hizmetlerimiz
    İç Oda Kapıları
    Çelik Kapılar
    Dekoratif Baskılı Radyatör Petekleri İzmir Bölge Satış Bayisi
    Tadilat
    Dekorasyon
    Kırım işleri
  • (MEHMET ÇİFTÇİ-İPEK DAL)

    kurtuluş mah. cumhuriyet cad. no:15 Aliağa, İzmir
    İZMİR - ALİAĞA
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 616 20 08
    Şirket Web Sitesi:
    BAŞARI MÜHENDİSLİK
  • Ağaç İşleri Sanayi Aksu Sokak No: 54 Selçuklu - KONYA Sızma, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - SIZMA
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 235 88 88
    Şirket Web Sitesi: www.nurtascam.com
    NURTAŞ;Konya vitray cam,desenli cam,kumlu cam,cam dekorasyonu,vitray cam fiyatı fyatları,cam kapı,otomatik cam kapı,sürgülü cam kapı,vitray pano,vitray modelleri Konya,konyada vitraycı,desenli ayna,vitray ayna cam,vitray örnekleri,vitray desenleri,vitray dekoratif mozaik cam,vitray kapı,vitray pencere,renkli cam,oyma cam,oymalı cam,cam ayna tasarımı,cam süsleme,kumlu kapı camı,vitray cam,vitray desenleri,vitray ürünleri,tiffany,bakır vitray,bizoteli vitray,asit oyma,plaket,cam oyma,asitli cam,tavan vitray,vitray cam desenleri,vitray cam çalışmaları ve imalatı,tavan vitrayları,bakır vitray,asit oyma,asitli cam,cam plaket,desenli cam kapı,pencere ve boyama vitray çeşitleri,vitray cam desenleri,vitray cam çalışmaları ve imalatı,bakır vitray tiffany,tavan vitrayı,asit oyma,asitli cam
  • (ERCAN)

    şirinevler mah karaoğlanoğlu cad 21/A bahçelievler Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 442 33 21
    Şirket Web Sitesi: www.banyodolabi.web.tr
    Seramik lavabolar,cam lavabolar kare dikdörtgen ve çanak şeklindeki banyo dolaplarında kullanılan lavabo modellerini bulabileceğiniz dekoset banyo sayfası
  • (SERHAT)

    saray mahallesi sugözü caddesi bircab apartmanı 39/a Alanya, Antalya
    ANTALYA - ALANYA
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.242 511 25 61
    Şirket Web Sitesi: www.alanyadenizvilla.com
    boyacım ticaret herturlu onarım tadilat mantolama ve boyama işlerinde 24 hizmettedir
  • Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.com
    NUREL İNŞAAT TİC 2005 YIINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR. İNŞAAT ANAHTAR TESLİMİ İŞLERİ YAPMAKTAYIZ. İNŞAATIN HER DALINDA EKİPLERİMİZ BULUNMAKTADIR. MÜTEAHHİT YETKİ BELGEMİZ MEVCUTTUR.GÜVENİLİR VE KALİTELİ KADROMUZLA HER ZAMAN YANINIZDAYIZ...
    Tüm değerli dost ve müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyar saygılar sunarız.
    NUREL İNŞ TAH TİC