TABELA İŞLERİ SULTANGAZİ İSTANBUL FİRMALARI

Tabela işleri

sektörüne ait

Sultangazi İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • MURADİYE MAHALLESİ YALOVA CADDESİ NO:82/A BURSA/ORHANGAZİ Orhangazi, Bursa
    BURSA - ORHANGAZİ
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mart 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 573 22 63
    Şirket Web Sitesi: mavibilgisayar.com.tr/
    Bilgisayar (Masaüstü, Dizüstü), Tablet Satış Ve Tamir. Bilgisayar Parça ve Yedek Parça Satış, Güvenlik Sistemleri Satış Ve Kurulum, Teknik Servis.
  • Kabe-i Mescit Mah. Sulusokak Cad. Modern İşhanı Kat:2 Merkez, Tokat
    TOKAT - MERKEZ
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.356 212 97 77
    Şirket Web Sitesi: www.3s-yazilimofisi.com
    Eviniz Parmaklarınızın Ucunda
    Akıllı ev sistemleri evinizde veya işyerinizde güvenliği sağlamanın, konforu yaşamanın ve enerji veriminden faydalanmanın en akıllı ve pratik yoludur. Aklınıza gelebilecek tüm cihazlar tek bir platform üzerinden birbirleriyle etkileşimli olarak çalışarak, hayatınıza değer katıp evinizdeki yaşam kalitesini yükseltirler.
    Kombi / Klima Kontrolü
    Kilit Sistemleri Kontrolü
    Görüntü ve Ses Kontrolü
    Aydınlatma Kontrolü
    Garaj / Panjur Kontrolü
    Sulama Sistemleri Kontrolü
    Ev Aletleri Kontrolü

    Logo Business Solution
    Kişiselleştirilebilir, hızlı, sade ve pratik arayüzlü yepyeni bir platform GO 3 ile iş uygulamalarınızı 3. boyuta taşıyın
  • Gayrettepe Mah Vefabey Sok. No:14/4 Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 220 43 04
    Şirket Web Sitesi: www.dijitaltercume.com
    Gelişen teknoloji ve küreselleşen dünyanın talepleri doğrultusunda uluslararası iletişimler inşaat alanında da artmaya devam etmektedir. Bunun sonucu olarak inşaat alanında da çeviri hizmetleri büyük bir önem kazanmıştır. Uluslararası iletişimin kuvvetli olması her büyük şirketin olmazsa olmaz ihtiyaçlarındandır. Her dokümanda kaliteli çeviri hizmeti, uluslararası ilişkilerin en üst düzeyde tutulabilmesi için en önemli adımlardan birisidir. Kaliteli bir çeviri hizmeti almak için de alanında uzman çevirmenlerle çalışılması şarttır.

    Dijital Tercüme'de, inşaat, mimarlık ve yapı sektörü alanındaki çevirilerinizde özel bir çalışma uygulanmaktadır. Buna göre çevirileriniz uzman çevirmenlerce tamamlandıktan sonra, talebiniz halinde İnşaat Mühendisliği mezunu editörlerimizce terminolojik olarak yeniden gözden geçirilmekte, en son olarak ABET Akreditasyonu ve TMMOB İMO (İnşaat Mühendisleri Odası) terimcesine göre redakte edilmektedir.

    Bu alanda firmaların tanıtım ve web sitesi çevirilerini 50'den fazla dilde, ana dil çevirmenleri ile, hedef dilin yerel motifleri ve okuyucu kitlesinin memnuniyeti göz önüne alınarak; Google Yetkili Çeviri Bürosu ünvanımızla tamamlamamız, birçok firmanın çeviri işlerinde bizi tercih etmesinin sebeplerindendir. Uzmanlık alanı çevirileri ve yerelleştirme alanlarında Google Yetkili Çeviri & Yerelleştirme Bürosu seçilen ve TS EN 15038 (Uluslararası Çeviride Kalite Yönetimi ve Çeviri Hizmeti sertifikası), ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi; ISO 17100:2015 (Çeviri Hizmetleri- Çeviri Hizmetlerinin gereklilikleri) ve OHSAS 18001 sahibi olan Noter Yeminli Dijital Tercüme Ltd. Şti, 50 dilde, 110 uzmanlık alanında 15 yıldan beri hizmet vermektedir. MYK 12UMS0274-6 referans kodlu Ulusal Meslek Standardı ve Yeterliliği, TC 37 Terminoloji ve diğer dil ve içerik kaynakları ve MTC 112 sertifikasyonlarına göre yönetilmektedir. İnşaat çevirileri alanındaki referanslarımız arasında:

    Gap İnşaat, Pergel İnşaat, Outimex, Çalık Holding, Akdağlar, Bilfinger, NUN İnşaat, İstanbul Teknik, PAB, Sanko, Delta İnşaat sayılabilir.

    İnşaat alanındaki kataloglar, inşaat konulu teknik kılavuzlar, teknik şartnamelerin çevirileri, inşaat aletlerine ait kullanım kılavuzları, inşaat ve yapı konulu teknik şema ve kitapçıklar, inşaat ve şantiye alanında kullanılan makine, elektrik-elektronik, inşaat, çevre sistemleri vb. konuları kapsayan teknik çeviriler, fizibilite raporları, ürün tanıtım kitapçıkları, hak ediş raporları, makine ve cihazların katalogları, inşaatlardaki teknik aletlerin kullanım kılavuzları, ürün katalogları, servis ve bakım kitapçıkları, mühendislik eğitim materyalleri, yapı kurulum sistemleri, yapı ve denetim raporları, ruhsatlandırmalar, tesis ve üretim alanları çevirileri, işçi ve alet emniyet/güvenlik kitapçıkları, şantiye kuralları, inşaat ve yapı alanı onay yazıları, uluslararası inşaat kongre ve fuar çevirileri, yapı-denetim raporları, bakım kılavuzları bu kapsamda ele alınır.

    Daha detaylı bilgi için lütfen
    http://www.dijitaltercume.com/tr/hizmetlerimiz/yazili-ceviri/teknik-ceviri/insaat-yapi-cevirisi linkine tıklayınız
    Saygılarımızla,

    Dijital Tercüme Ltd. Şti.
    Kusursuz İletişim

    Telefon: 0 (212) 220 43 04 (09:00-18:00)
    E-posta: [email protected] (7/24)
    Merkez: Vefabey Sk. No:14/4 Gayrettepe/Beşiktaş- İstanbul
    Şube: Skyport Residence D:72 Beylikdüzü - İstanbul
    Dijital Tercüme Hakkında:ISO 17100:2015, ISO 9001:2008, EN 15038:2006, OHSAS 18001 ve MTC 112 dahil 8 kalite sertifikası, 2 başarı ödülü (Google Yetkili Çeviri ve Yerelleştirme Bürosu) sahibidir. 50 dilde, 110 uzmanlık alanında, 600'den fazla kamu ve özel sektör referansıyla, 15 senedir Türkiye'nin çeviri ve lokalizasyon alanındaki öncü firmasıdır.
  • (EMRE ÇOBAN)

    1203/5 Sokak No:5 Gıda Çarşısı Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Elektrik Tesisatı, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 459 99 79
    Şirket Web Sitesi: www.ledvitrini.com
    2014 yılında İzmir’de faaliyete başlayan Dev-Led, 2015 yılında bünyesine Bursa Şubesi’ni de ekleyerek led sektöründe kalitenin öncüsü olma yolunda kararlı adımlarla ilerlemektedir. Kalitenin, müşteri isteklerine cevap verebilmek olduğunun bilincinde hareket eden Dev-Led, AR-GE çalışmalarına önem vererek geliştirdiği ürünleri led pazarına sunmaya devam etmektedir.
    Ürünün kalitesi kadar satış sonrası hizmetin de öneminin altını çizen bir çalışma sistemine sahip firmamız, yaşanacak herhangi bir teknik arızada doğru ve hızlı müdahale gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir.
    E-Ticaret alanında son kullanıcıya aracısız ulaşım konusunda adımlar atmanın hizmet kalitesi açısından olumlu etkiler oluşturacağını idrak eden Dev-Led, Led Vitrini adlı internet sitesi projesini hayata geçirmiştir. Ledvitrini.com projemiz ile araya herhangi bir komisyon şirketi girmeden, direkt olarak son kullanıcıya ulaşabilmek ve yaşanabilecek herhangi bir sorunun tek muhattabı olabilmek açısından faydalar sağlamayı hedeflemekteyiz.
    Tüm dünyada artan teknoloji ihtiyaçlarını yakından takip ederek siz değerli müşterilerimize en iyi kalitenin yanında aynı seviyede hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
  • (ÖZGÜR SAĞDIÇ)

    Türkali Mah. Kuyu Sok. No: 49 Türkali, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - TÜRKALİ
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 237 35 00
    Şirket Web Sitesi: www.besiktasbilisim.com
    İstanbul beşiktaş bilgisayar www.besiktasbilisim.com bilgisayar teknik servis, bilgisayar yazılımı, beşiktaş web tasarım hizmetleri vermektedir.
    Beşiktaş bilgisayar, Ulus bilgisayar servisi, Nispetiye bilgisayar servisi, Gayrettepe bilgisayar servisi, Etiler bilgisayar servisi, Dikilitaş bilgisayar servisi, Bebek bilgisayar servisi,
    Balmumcu bilgisayar servisi, Arnavutköy bilgisayar servisi, Akatlar bilgisayar servisi, Ortaköy bilgisayar servisi hizmeti bulunmaktadır.
    Yerinde bilgisayar servisi hizmetiyle teknik destek, bilgisayar tamiri, yazılım desteği sunmaktadır. Bilgisayarınızla ilgili her türlü donanım, yazılım kaynaklı sorunlarınızı anında çözüme kavuşturuyoruz.
  • Egemenlik Mah. Aydınlar Cad. No:55 Işıkkent, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - IŞIKKENT
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 342 12 13
    Şirket Web Sitesi: www.ynt.com.tr
    YNT LTD. ŞTİ. olarak, 2012nin Aralık ayında http://www.ynt.com.tr internet sitesi adı altında Sunucu Barındırma, Sunucu Kiralama, Web Hosting, Reseller Hosting, Radyo Hosting, TeamSpeak ve Paylaşımlı Sunucu hizmetlerini sağlamaya başladık.
    Bizler aslında senelerdir bu sektörün yönünü belirleyen firmalarda 10 senelik bilgi birikimine sahiptik.
    Senelerdir sektörde olmamızdan dolayı uzmanlık alanlarımızı genişleterek, iş kalitemizi maksimum düzeye taşıdık. Kısa süre içerisinde büyüyen firmamız, şuanda 100ün üzerinde hosting firmasına hizmet vermektedir. 3000 üzerinde hosting sağlayan YNT LTD. ŞTİ. mevcut donanım sayısı 300 adet sunucu olup aktif olarak 210 adet sunucu kullanmaktadır.
    Türk Telekom, Super Online ve Cogent olmak üzere 3 farklı fiber ile bağlantılıdır. Jeneratör, UPS, İklimlendirme sistemlerine sahip Türkiyenin önde gelen veri merkezlerinden birine sahiptir. YNT LTD. ŞTİ. Ripe üzerinden LIR yetkisine sahip sayılı Türkiye firmalarından biridir.
    Mevcut altyapımızı gün geçtikçe daha da ileriye taşımakta olan firmamız, sunucu donanımları olarak DELL, HP ve Fijutsu ürünlerini tercih etmektedir. Bunların yanı sıra, network altyapımızda da Juniper MX80 Router, Netscaler Load Balance, DELL ve Cisco switchler gibi anahtarlama ekipmanlarımızı özellikle seçmekteyiz.
    24 saat izlenen veri merkezimizde tüm sunucularımızın gerekli portları yazılımlar ile 5 dakikalık aralıklarla otomatik olarak gözetlenmektedir. Mevcut olan Pop nokta erişimlerimiz ve hat grafiklerimiz 24 saat yetkili personeller tarafından izlenmektedir.
    YNT LTD. ŞTİ. VDS ve VPS alt yapısında DELL R710, R720, R420 ve Fujitsu RX200 sunucularını kullanmaktadır ve her bir yapı RAID 10 ile güçlendirilerek sağlamlaştırılmıştır. Her Raid yapılı sunucumuzda Hot Spare olarak 2 adet disk yedekde bekletilmektedir. Güvenliğiniz bizim için önemlidir
    YNT, sağladığı tüm hizmetler dahilinde, HIZLI olmayı kendisine ilke edinmiştir. Dolayısıyla, teknik destek bölümümüz 7/24 çalışmakta olup, tüm destek taleplerine bir kaç dakika içerisinde yanıt vermektedir.
    YNT LTD. ŞTİ. tüm servislerini İzmir lokasyonlu Türkiye veri merkezinden , İstanbul, Ankara ve Frankfurt lokasyonlu veri merkezlerinden sağlamaktadır. Tüm veri merkezlerinde yılların verdiği birikimlerle altyapıları oluşturulmuş , tüm donanım ve yazılım seçimlerinde sektörün en iyi markaları kullanılmıştır.
  • Meydan Mah. Hastane Cad. 27/A Birecik, Şanlıurfa
    ŞANLIURFA - BİRECİK
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.414 652 20 11
    Şirket Web Sitesi: www.bireciknurguvenlik.com
    NUR Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri
    Satış - Teknik Servis - Bakım ve Onarım Hizmetleri
    Kalite - Güven - İstikrar
  • Merkez Mah Marmara Cad Erenler 1 iş Merkezi No:22/93 34010 Avcılar, İstanbul Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 590 37 38
    Şirket Web Sitesi: www.ncbilisim.com
  • (MUCAHİT AKTEPE)

    Bağlıca mah. Bağlıca Bulvarı. Melikşah Cad. No:2 Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.850 532 04 26
    Şirket Web Sitesi: www.icmart.com.tr
  • 1268 sokak No : 10 Çankaya, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÇANKAYA
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Haziran 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 482 00 51
    Şirket Web Sitesi: www.muhasebeprogramlarim.com
  • (MEHMET TEKİN KARAGÖZ)

    30/56 Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 220 55 69
    Şirket Web Sitesi: www.aracsigortasi.org
  • (MEHMET ELKİCİ)

    64/2 Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 265 45 97
    Şirket Web Sitesi: www.trafiksigortasisorgulama.com
  • (ÖZGÜR DOĞRUÖZ)

    Esenkent mh. bahçeşehir Şelale Evleri, Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT - ŞELALE EVLERİ
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.535 723 11 56
    Şirket Web Sitesi: www.mediaddf.com
  • (SERKAN ERCAN)

    Çankaya Yukarı Ayrancı, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - YUKARI AYRANCI
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 235 55 78
    Şirket Web Sitesi: www.kaskofiyathesaplama.com
  • (İRFAN GÖKYILDIZ)

    AKAY CADDESİ NO:21/9 Kavaklıdere, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KAVAKLIDERE
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 417 91 65
    Şirket Web Sitesi:
  • (BİLAL ÖÇAL)

    batıkent Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.027 322 27 43
    Şirket Web Sitesi: www.gaziantepemlak.com
  • (İLHAN DAĞ)

    sulyanbeyli istanbul Fatih, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - FATİH
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.534 357 91 99
    Şirket Web Sitesi: www.ilcomsoft.com
  • (İRFAN ÖZKAN)

    Tugayoğlu Cad. Yukarı Hisar Mah. No:20 Kat:3 Daire:7 Manavgat, Antalya
    ANTALYA - MANAVGAT
    Diğer Sektörler, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 746 98 51
    Şirket Web Sitesi: www.villa-lux.com
  • selçuk mahallesi ortaokul sokak no:9 Akşehir, Konya
    KONYA - AKŞEHİR
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 812 73 11
    Şirket Web Sitesi: www.akteknobil.com
  • Halaskargazi Cad Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Cephe Kaplama, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.533 741 51 60
    Şirket Web Sitesi: www.3dmimaricizim.com