SÜTÜN TAŞ KAPLAMA İKİTELLİ KÜÇÜKÇEKMECE İSTANBUL FİRMALARI

Sütün taş kaplama

sektörüne ait

İkitelli Küçükçekmece İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Ceyhan yolu yetsan sanayi sitesi g blok no:25 Sarıçam, Adana
    ADANA - SARIÇAM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0532 733 60 24
    Şirket Web Sitesi:
    Şube Adresimiz: Lapseki / Çanakkale

    Firmamız 2001 yılından beri Türkiye genelinde İzolasyon sektöründe hizmet vermekte olan AYTEX İZOLASYON, 2001 yılından itibaren,Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda güvenilir ekibimiz ile sizlere hizmet vermektedir. Her türlü ihtiyacınıza hemen cevap verebilen ve tecrübeli kadrosuyla tüm teknik sorununuzda yanınızda ve yardımınıza hazırdır.Çözümlerin ayrıntılarda saklı olduğunu, Ayrıntıların da bir farklılık göstergesi olduğunu biliyoruz ve diyoruz ki;"FARKLI OLDUĞUMUZU BİLİYORUZ VE BU FARKI SİZİN DE YAŞAMANIZI İSTİYORUZ." Artık bina yalıtımı ile ilgili her türlü problemlere çözüm bulabilirsiniz. Problemlerinize kalıcı çözümler bularak sizlere kesin çözümleri GARANTİ ediyoruz.

    FAALİYET ALANLARIMIZ İÇ CEPHE DIŞ CEPHE KAPLAMA VE YALITIM SİSTEMLERİ, KUMLAMA, ÇATI VE TEMEL İZOLASYONLARI, BOYA ÜRETİMİ, ESKİ VE YENİ BİNA İÇ - DIŞ CEPHE BOYA İŞLERİ VERMİKÜLİT ESASLI YANMAZ SIVA UYGULAMALARI, Bayndırlık Poz No:27.560/2'ye uygun olan POLYESTER YAĞ ESASLI ELYAFLI KALIN HAZIR SIVA UYGULAMASI, %70-85 ORANLARINDA ISI İZOLASYONU SAĞLAYAN BOYA SİSTEMLERİ,TEFLONLU SİLİNEBİLEN VE YIKANABİLEN BOYALAR, İTALYAN BOYA UYGULAMALARI.
  • (AYHAN KARAPINAR)

    İstiklal Mah. doğan sok. hilal sitesi no:26 dükkan B13 Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 342 92 06
    Şirket Web Sitesi: AYKA YAPI İNŞAAT AFYON Web Sitesini Ziyaret Et
    AYKA YAPI İNŞAAT
    Dış cephe kaplama yalıtım sistemleri ve söve uygulamaları üç boyutlu tasarım olarak mühendislerimizce hazırlanıp müşteri isteği gözönüne alınarak itina ile yapılır.
    Mantolama her nekadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detay uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir.
    Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Burdan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yetmeyecektir.

    Makine parkurunda mevcut strafor kesim makineleri, otomatik kaplama makineleri, özel tasarım karıştırma kazanları vs. mevcut olup teknolojiyi ve sektördeki gelişmeleri yakından takip eden Ayka Yapı İnşaat yakın zamanda sektöre yön vermeyi ve ilgi merkezi olmayı hedeflemektedir.

    İstanbul Şubesi İletişim Bilgililerimiz;
    Telefon :0212.509 35 32
    Fax :0212 509 35 33
    Adres : 1.Denizköşkler Mah. Doktor Sadık Ahmet Cad. Orhan Veli sk. No:28/A Avcılar-Istanbul
  • (YUNUS DEMİR)

    http://www.farkcamfilmleri.com/desenli-cam-filmi/ Sanayi, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - SANAYİ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 264 19 02
    Şirket Web Sitesi: www.farkcamfilmleri.com/desenli-cam-filmi/
    Desenli Cam Filmi
    Desenli Cam Filmi Nedir?
    Dışarıda ya da içeride kullanılan, kullanıldığı yere dekoratif anlamda uyum sağlayan ve çeşitli cam filmlerinin üzerlerine de uygulanabilen filmlere desenli cam filmi denir. Kullanımı kolay ve kullanımı rahat olan bu filmler estetik yönden de göze hitap etmektedir. Desenli cam filminin avantajları arasında kendinden yapışkanlı olması ve bu sebeple herhangi bir ekstra yapıştırıcı madde gerektirmemesidir. Bu anlamda sağlığa da kesinlikle zararlı değildir.
    Desenli cam filmi buzlu ve kumlama cam filmi olarak da bilinir. İç mekânlarda, özellikle şık bir görünüm istenen yerlerde desenli cam filmi kullanılabilir. Desenli cam filmi ortam ışığını kaybetmediği gibi gizlenmesi istenen bölümleri rahatlıkla gizleyebilir. Gizlenme seviyesi sipariş anında desenli cam filminin kalınlığı belirtilerek ayarlanabilir. Desenli cam filmi tüm bir cama tek parça uygulanabildiği gibi istenildiği takdirde şerit olarak da uygulanabilir.
    Desenli Cam Filmi Çeşitleri
    Cam filmlerine şıklık ve estetik bir görünüm katması amacıyla bir desen verilmektedir. Özellikle buzlu ve kumlama cam filmleri de bu şekilde uygulanmaktadır. İstenilen şekilde ve arzu edilen malzemeye göre farklı desenler mevcuttur. Sizin için en uygun desen geniş seçenekler arasından seçilebilir.
    Desenli Cam Filmi Kullanım Alanları
    Peki desenli cam filmi nerelerde kullanılır? Desenli cam filmi kullanım alanları oldukça fazladır. Evinizde, ofisinizde, balkonlarda, vitrinlerde ve duşa kabinlerde desenli cam filmi kullanılabilir. Üzerindeki desenler sayesinde hem görülmemesini istediğiniz yerleri gizleyebilir ya da isterseniz ortama dekoratif ve estetik bir hava katmak için kullanabilirsiniz.
    Desenli Cam Filmi Fiyatları Ne Kadar?
    Desenli cam filmi fiyatları uygulanacak yere ve kullanılacak filmin kalitesine göre farklılık göstermektedir. Hangi tür cam filmi kullanacağınıza kadar vermek için lütfen bizimle bağlantıya geçiniz.
  • (METİN YILMAZ - HALİS YILMAZ)

    Alaaddinbey Mah. 624 Sk. M-S İş merkezi. E Blok No:6 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 256 60 70
    Şirket Web Sitesi: www.akcaticephe.com
    FİRMAMIZ BURSADA ÇELİK ÇATI, SHİNGLE ÇATI, ÇATI DÖŞEME İŞLERİ, CEPHE KAPLAMA, SİDİNG KAPLAMA, ISI YALITIMI MANTOLAMA, ASMA TAVAN, ALÇI ALÇIPAN KARTONPİYER İŞLERİ YAPMAKTADIR.
    BÜYÜK PROJELERE İMZA ATMAKTAYIZ.
  • (MÜCAHİT ÇANKAYA)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR Merkez, Tokat
    TOKAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Dış cephe mantolaması iyi olan bir yapıda ısıtma ve soğutma için kullanılan enerjinin daha az kullanımlası ısıtma ve soğutma sistemlerinizden kaynaklanan giderlerin daha ekonomik rakamlara indirilmasında yarar sağlar. Diğer bir açıdan bakmak gerekirse ısınma için az enerji kullanıldığı için hava kirliliğinede katkı sağlayacaktır. Yapıların ısı ve nem iletişimi ortadan kalkacağı veya en aza çekileceği için yapıların ömrüde artar.
    Mantolama çok iyi ve kaliteli bir malzemeyle yapılmışsa 60 enerji tasarrufu sağlayacaktır. Bu hem aile hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır.
    Dış cepke mantolama için teknik veriler uygun olan veya olmayan çok çeşitli ürünler bulmak mümkündür. Kaliteli bir ürün görünüşde pahalı gibi görünebilir. Fakat zaman dilimi içerisinde kendini amorti ettiği gibi size daha çok tasarruf sağlayacaktır. Kaliteli bir ürün ve uygulamayla birleştiği zaman mantolama amaca uygun olacak size daha; size konforlu ve sağlıklı bir mekan kazandıracaktır.
    Bakanlık nezdinde yapılan çalışmalar ile TS 825 Binalarda ısı yalıtım yönetmenliği, , standardı nisan 1998 de revize edilerek 2000 yılından itibaren yapılan yapılarda zorunlu standart haline getirilmiştir.
    Bundan dolayıdırki; sizinde yapmayı düşündüğünüz mantolama işleinizde hem malzeme kalitesi ve hem uygulama açısından sıkıntı yaşamamanız için işlerinize talibiz. Daima kazanmak için MED YAPI DEĞERİNDE, ZAMANINDA ve GÜVENLE.
  • bağlarbaşı mahallesi gölçiçeği sokak 59/A Aktepe, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - AKTEPE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 338 25 68
    Şirket Web Sitesi: www.kayainsaattadilat.com
    Gün geçtikçe, sektörümüzdeki teknolojik gelismelerde artmaktadir.Çati kaplama sistemleri için kullanilan yöntemler de bu gelismeler dogrultusunda degismektedir.Biz Arslan Kardesler olarak, dünya çapinda kullanilan en son teknoloji ile çatilarinizin kaplamalarini degistirmekte/gelistirmekteyiz.Hizmet verdigimiz alanlar;
    -Çati Sistemleri
    -Kenetli Metal Çati Kaplama Sistemleri
    -Eksiz Yagmur Oluklari Sistemleri
    -Çati Kiremit Aktarma Sistemleri
    -Çati Shingle Kaplama Sistemleri
    -Çati Teras Sistemleri
    -Isi Izolasyon Sistemleri
    -Mantolama Sistemleri
  • (SEDAT ALABAY)

    Muradiye Mahallesi Manisa caddesi No:21 Yunusemre Manisa Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 979 17 16
    Şirket Web Sitesi: www.isfyalitim.com
    İSFyalıtım , yalıtım sektöründe ürün temini ve uygulama olarak faaliyet göstermektedir.
    Firmamız, Türkiyede yalıtım bilincinin gelişmesi ile tüketiciyi doğru bilgilendirme ve doğru ürün kullanımı ve doğru tüketim yaptırmayı ilke edinmiştir.
    Başta Sprey Poliürütan Köpük, Polyurea, Poliüretan ve yapı kimyasallarında ürün portföyünü geliştirerek hizmet vermeyi hedeflemektedir.
    Firmamız , Ege bölgesi Manisa ve çevre iller ile ilçelere hizmet vermektedir.
  • (SERKAN DURMUŞ)

    Esentepe Acar Ap No:2 Merkez, Karabük
    KARABÜK - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ KARABÜKTE, ISI YALITIMI, MANTOLAMA, SIVA, SÖVE , ALÇI, ÇATI YALITIMI, ÇATI DÖŞEME, ÇATI AKTARMA, YAĞMUR OLUĞU, BOYA BADANA İŞLERİ YAPMAKTADIR.
  • GAZI.MUSTAFA.PASA MAH.OZTURAK.CAD.NO21 Çerkezköy, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇERKEZKÖY
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.282 725 19 08
    Şirket Web Sitesi: www.aslanmuhendıslık.com
  • (HÜSEYİN SARI)

    ÖRNEK CADDESİ NO:13 (ESKİ ZAHİRE PAZARI ALTI) Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.258 373 13 98
    Şirket Web Sitesi: www.ferdaizolasyon.com
  • FATİH MAH. ARMUTLU SOK. NO:24 ALİKAHYA İZMİT Alikahya, İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT - ALİKAHYA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 319 31 20
    Şirket Web Sitesi: www.ataslar.com.tr
  • HOŞDERE CADDESİ No:196 / 1 Hoşdere, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - HOŞDERE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 439 57 12
    Şirket Web Sitesi:
  • (OĞUZHAN EROL)

    Bağdat Cad. No:298 D:1 Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 457 33 93
    Şirket Web Sitesi: www.metekyapi.com
  • (TARIK MERT)

    RAGIP TÜZÜN MAH.İVEDİK CAD.226/B Karşıyaka, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - KARŞIYAKA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 334 40 41
    Şirket Web Sitesi: www.sametyalitim.com
  • (LOKMAN KÖKSAL)

    merkez: kutlugünköyü yeni erzurum cad. no:12 Akoluk, Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ - AKOLUK
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.462 276 28 29
    Şirket Web Sitesi: www.kc-iskele.com
  • KAZIM KARABEKİR CAD. ALTUNTOP İŞ HANI NO:87/94 İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 341 25 45
    Şirket Web Sitesi: www.mkpanel.com.tr
  • (Erdoga usta)

    ankara /çankaya Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 652 41 23
    Şirket Web Sitesi: www.catitamiri.info
  • Dosab Sanayi Sitesi Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 331 80 03
    Şirket Web Sitesi: www.lineflex.com
  • (ALİ ÖGEL)

    LOZAN CADD.NO 3 Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 203 85 36
    Şirket Web Sitesi: www.ogel66.spaces.live.com
  • (NECDET CİHAT)

    çiftlik mah rekor sok no20 çavuşbaşı beykoz Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 479 24 65
    Şirket Web Sitesi: www.tasustasi.com