SUNİ ÇİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL FİRMALARI

Suni çim

sektörüne ait

Arnavutköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SALİM İNCESÖZ)

    Mustafa Kemal Paşa Cad. Yavuz Selim cad. No : 1 Fatsa Fatih, Ünye, Ordu
    ORDU - ÜNYE - FATİH
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.452 424 13 13
    Şirket Web Sitesi: www.havuzmarket.gen.tr
    Havuz Market Oline Satış 2011 yılında temelleri atılan, 2013 yılında marka ve şirketleşmesini tamamlamış başta havuz, sauna ve buhar odası uygulamalarını yapan ve ekipmanlarını müşterilerine temin eden bir firmadır.
    Günümüzde ise yıllardır süre gelen müşterilerinin talep ve istekleri doğrultusunda ürün gamını da genişleterek www.havuzmarket.gen.tr e-ticaret uygulamasını hayata geçirmiş olup, burada da müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına daha geniş bir ürün gamı ile tıpkı eveliyatta olduğu gibi hesaplı fiyat, kaliteli ürün ve hizmet konularına maksimum özeni göstererek tedarikçi ve uygulamacı olacaktır.
    www.havuzmarket.gen.tr ‘nin kuruluş amacı müşterilerini, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni ürünlerle tanıştırmak; faaliyet alanlarında yabancı ya da yerli sermayeli kuruluşlara hizmet verebilmeyi ve temsilciliğini yaptığı firmalar için bölgesinde bir üs olabilmeyi hedefler.
    Havuz market anahtar teslim yüzme havuzu, sauna, buhar odası ve jakuzi yapımı ihtiyaçlarınızı profosyonel kadrosuyla hızlı ve hesaplı şekilde çözer; size sadece keyfi ve konforu yaşamak kalır. Uzmanlık alanlarımızın tamamında sözleşmeli ya da sözleşmesiz tüm bakım onarım ve tadilat işlerinizde çözüm ortağınızdır.
    Ayrıca; ilerliyen zaman içerisinde kapalı ve açık alan tasarruflu aydınlatma elemanları, zayıf ve ağır akım elektrik taahüt işleri, otel-motel elektronik kapı kilit çözümleri, çevre düzenleme, peyzaj, ısı-ses-su yalıtım malzeme ve uygulamaları, mantolama çözümleri, tesislere ve sosyal yaşam alanlarına yönelik temizlik malzemelerinin ve ekipmanlarının temini yapmakta kısacası her kalem için farklı firma ve kuruma ulaşmak için zaman kaybınızı ortadan kaldıran bir teknik ekibe sahiptir. Uzman ekiplerimiz ve çözüm ortaklarımız ihtiyaçlarınız doğrultusunda her geçen gün artmaktadır.
    HAVUZ MARKET, müşteri memnuniyetini sağlamak ve pazarda daha güçlü bir şekilde var olabilmek için tedarikçiler ve müşteri ile iletişime son derece önem verir.
    HAVUZ MARKET, çağdaş bir kuruluş olarak yasalara, mevzuatlara, standartlara uymaya özen göstermekte, çevreye ve sosyal yaşama önem vermektedir.
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    • Müşterilerimizin istek, ihtiyaç ve beklentilerini zamanında, tam ve doğru olarak karşılamak ve sürekli iyileştirme ile bu seviyeyi aşmak;
    • Güvenlik ve gelişimin ön planda olduğu bir çalışma ortamı sağlamaktır.
    MİSYONUMUZ
    • Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak yeni ve teknoloji ağırlıklı ürünlerle onları tanıştırmak;
    • Müşterilerimizin sorunlarının çözümünde çözüm ortağı olmak, böylece paydaşlarımızın rekabet gücünün artmasına katkıda bulunmak;
    • Tüm uygulamalarımızda evrensel değerlere, çevreye ve insana saygılı olmak, toplum kültürün gelişmesine katkıda bulunmak.
    VİZYONUMUZ
    • Ülkemizde faaliyet alanlarımızda tanınmış ve ilk sıralarda tercih edilen;
    • Müşterilerimiz ve tedarikçilerimizin bizimle çalışmaktan gurur duyduğu;
    • Çağdaş, kalıcı, estetik ve özgün eserler ortaya koyan; toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen bir kuruluş olmaktır.
    • Ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapan, sanayi-toplum işbirliğini sağlamada öncü;
    TEMEL DEĞERLERİMİZ
    • Kanun ve yönetmeliklere uymak
    • Bilimin evrenselliğine inanmak
    • Yenilikçi olmak, farklılık yaratmak
    • Hedeflerimizi bilmek
    • Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek
    • Şirket içinde uyum, iletişim ve dayanışmaya önem vermek
    • Gelenek, görenek, örf ve adetlere saygı göstermek
    • Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak
    • Zamanın kıymetini bilmek
    • Sağlığımızın kıymetini bilmek
    • Temiz, tertipli, düzenli ve planlı olmak
    • İşimizi sevmek
  • (HAMZA KARADEMİR)

    Büyükdere mah Atatürk bulvarı shell petrol yani no:192 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.222 233 03 01
    Şirket Web Sitesi: karacabotanik.com
    Peyzaj Projeleri,
    Danışmanlık Hizmetleri ve Uygulamaları,
    İç ve Dış mekan Bitkileri ve Mevsimlik Çiçek Üretim ve Satışı,
    Otomatik Sulama Sistemleri Projelendirme ve Uygulamaları,
    Yapay Kayalar,
    Süs Havuzları,
    Bahçe Malzemeleri,
    Kent Mobilyaları,
    Fidanlık ve Sera Hizmetleri
  • (BAYRAM ALDEMİR)

    Oruç Reis Mah. Tekstilkent Cad. B10 Blok No:48(10-Z No:201)Esenler, 33110 İstanbul Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.222 444 78 31
    Şirket Web Sitesi: osmanlipark.com.tr
    Kent Mobilyaları ve Çocuk Oyun Grupları sektöründe 20 yıllık birikimimizi "Osmanlı Park" markası ile sunmaktan mutluluk duyuyoruz.Ürünlerimizde, köklü medeniyetimizin estetik uygulamalarını ve mimari bakış açısını günümüz endüstriyel uygulamalarıyla sentezliyoruz. Ürünlerimiz; arasında modern oturma grupları, saksılı dış mekan oturma grupları, antreman istasyonları, yönlendirme panoları, dış mekan akvaryum grupları, açık alan masa tenisi grupları, kent ekipmanları, oyun ve fitness grupları, kauçuk ve dökme zemin kaplamaları, su parkları yer almaktadır.
  • (HAKAN ALTUN)

    Seyitnizam Mah. Demirciler Sanayi Sitesi 8.Yol No:75 Galaxy İş Merkezi A/129 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 510 11 45
    Şirket Web Sitesi: www.hakanpanelcit.com
    www.hakanpanelcit.com.tr
    www.hknpanelcit.com.

    Sektörde uzun yıllardır hizmet veren Hakan Panel Çit, yaşam alanlarınızın güvenilirliğini en üst düzeye çıkaracak çalışmaları ile yanınızda yer almakta.

    Yurtiçi hizmetlerinin yanında farklı dünya ülkelerini de kapsayan bir ağa sahip olan kurumumuz hedeflerini gelişim ve değişim çerçevesinde belirlemiştir.

    Teknolojik ve kültürel değişimleri takip ederek en yeniyi ve moderni sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Proje, yapım ve anahtar teslimine kadar her türlü sorununuzda bizlere kolaylıkla ulaşma imkanına sahipsiniz. Tenis, basketbol ve hentbol sahalarından, tel çit ve dış cephe kaplamalarına kadar dünya standartlarında uygulamalar alanında uzman ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.

    Ürünlerimiz TSE ve ISO 9001 belgeli olup uzun yıllar dayanıklı yapıya sahiptir. Müşterilerimiz proje hakkında en ince ayrıntıya kadar bilgilendirilmektedir. Fiyat teklifi aşamasından sonra Hakan Panel Çit güvencesi ile en ekonomik ve kaliteli ürünlerle yapım aşamasında geçilir. Eksiksiz ve zamanında anahtar teslimi her zaman ilk hedefimiz olmuştur.

    Uzman ekibimiz, titiz çalışma prensibimiz ile gittikçe yükselen bir grafiğe sahip olmamızın da doğal sonucu olarak referans ağımız gittikçe genişlemekte. Uygun fiyatlarla müşteri odaklı çalışmalarımız adımızı bu sektörde duyurmak için öncelikli rotamızı oluşturuyor.
  • (MEHMETALİ YALÇINKAYA)

    Yıldıztepe mah. çagıltı sok. No:4 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.222 229 25 21
    Şirket Web Sitesi: www.eskisehirhanedanpeyzaj.com
    Peyzaj mimarisine katkıda bulunan firmamızhunter yetkili bayii olup ürünlerinde 5 yıl garanti ile çalışmaktadıryeşil alan bakımprojeçim sahanızla ilgili çalışmalarımız profesyonel personelimizle sizlere hizmet vermekteyiz
  • Camikebir Mah. Atatürk Meydanı Ptt Karşısı No:35/A Kulu, Konya
    KONYA - KULU
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 641 13 80
    Şirket Web Sitesi: www.akalinlar.com
    Günümüzde çağdaş yaşam alanlarının vazgeçilmez unsurlarından biri olan parke taşları, Doğa dostu parke taşları ile çehrenize yepyeni görünümler kazandırın. Çevreye hiçbir zararı olmayan parke taşları ile hem çevrenizi koruyun hem de geleceğinizi güvence altına alın. Yıllar sonra bile doğal hayatı etkilemeyen parke taşları günümüzün en çok tercih edilen zemin kaplama malzemesi olmuştur.
    Parke ve bordür taşı üretimimizde yörenin en kaliteli agregası seçilerek gerekli laboratuar testinden sonra TSE normlarına uygun olarak en geliştirilmiş beton blok makinelerde imal edilir. Gerektiğinde istenilen renk ve şekilde özel imalatlar siparişe göre yapılır.
    inşaatında kalite, üstün hizmet ve ekonomi prensibiyle çok sayıda referansı bulunmaktadır. Sanayi Yapıları, Sosyal ve Ticari Yapılar, Konutlar, Turistik Yapılarda engin tecrübe ve makina farkıyla kısa sürede büyük işler başarma nın mutluluğunu yaşamaktayız.
    İnşaat sektörünün farklı alanlarında aynı üstün uzmanlık ve köklü deneyimle hizmet verirken, tamamladığımız her yeni projenin yaşama ve yaşamı hep daha iyiye götürmeyi hedefleyen kurumsal birikimimize yepyeni
    değerler kattığına inanıyoruz. En üst düzeyde müşteri memnuniyetini hedefleyerek hizmet ulaştırdığımız her yeni kurum ve her yeni birey de bu değerler zincirinin vazgeçilmez bir parçası olarak aramıza katılıyor.
    Biz Geleceğin yeni hedeflerini birlikte güvenle karşılamayı taahhüt ediyoruz.
  • maliye karşısı ptt yanı Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 350 86 96
    Şirket Web Sitesi:
  • (SERVER AYGÜL)

    Gazi Mustafa Kemal Paşa Mah Özcan sok 16-3 Çorlu, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇORLU
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 322 24 74
    Şirket Web Sitesi: www.fabrikapeyzaj.com
  • Aşşagı yahyalar mahallesi 81.sokak no 59 Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.062 346 26 06
    Şirket Web Sitesi: www.kabirhizmetleri.com
  • (CİHAD ÇABUK)

    Şeyhsinan Mahallesi ATATÜRK Bulvarı No:113 / A Çorlu, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇORLU
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.282 653 24 58
    Şirket Web Sitesi: www.vomgrup.com
  • (MEVLÜT TOSUN)

    yakacık cad.ibni sina sok.no 5 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.034 793 43 18
    Şirket Web Sitesi:
  • YAVRUTURNA MH. MALİYE 1.SK. DAVUTOĞLU İŞMERKEZİ KAT:6 NO:1/33 Merkez, Çorum
    ÇORUM - MERKEZ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.364 224 71 79
    Şirket Web Sitesi: hanoglupeyzaj.ticaretimiz.com/
  • (MEHMET ERBEY)

    DUMLUPINAR MAH ÖZDEMİR CAD NO-327 GAZİANTEP Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 251 93 93
    Şirket Web Sitesi:
  • Anadolu cad.No:951 Kat:2 D:208 Belediye iş Merkezi Çiğli/İZMİR Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 386 32 72
    Şirket Web Sitesi:
  • ZERDALİLİK MAH 1387 6 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 321 83 47
    Şirket Web Sitesi: www.nusratselale.com
  • Amasya-Merkez-Aksalur Amasya
    AMASYA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.005 473 92 14
    Şirket Web Sitesi: www.baskibeton.net
  • (SAYGIN YAKUT)

    AĞIR SANAYİ BÖLGESİ ESKİ KEPSUT CAD. NO 72 Merkez, Balıkesir
    BALIKESİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.266 245 41 00
    Şirket Web Sitesi: www.aysamermer.net
  • Elmalıkent mah. Adem Yavuz Cad. Asil Sok no:3-c Ümraniye İST. Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 634 70 20
    Şirket Web Sitesi: www.sulamahavuz.com
  • (Metin Bahcivan)

    Cihadiye cad. 9/1 Bostancı Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 549 21 06
    Şirket Web Sitesi: www.terragardenconcept.com
  • (HAKAN HOŞGÖREN)

    Seyitnizam mah. Demirciler sit. 7.yol No:22 İstanbul
    İSTANBUL
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 510 66 00
    Şirket Web Sitesi: www.xiomturkiye.com