SU YAPILARI YAPIMI BALMUMCU BEŞİKTAŞ İSTANBUL FİRMALARI

Su yapıları yapımı

sektörüne ait

Balmumcu Beşiktaş İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Zübeyde hanım caddesi No:42 Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2021 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    ÇATI YALITIMI ANKARA POLİÜRETAN KÖPÜK ANKARA ÇATI YALITIMI POLİÜRETAN KAPLAMA POLYUREA KAPLAMA POLİÜRETAN İZOPOL YALITIM 0543 474 2118
    Sprey Poliüretan Köpük Ankara | Poliüretan Köpük Ankara
    Poliüretan Köpük Ankara 'da! Poliüretan Köpük Ankara modelleri, Ankara poliüretan Köpük özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile ankarapoliuretan.org 'da.
    Sprey Poliüretan ve Polyurea ISI-SU-SES Yalıtım Uygulama Sistemleri olarak 2009 yılında kurulmuş olup, Ankara ve Türkiye genelinde tam teşekkül mobil sistem izolasyon araçlar ile faaliyetlerimizi başarılı bir şekilde sürdürmekteyiz.

    Müşterinin beklentilerinin üzerinde, yüksek standartları sunuyoruz ve korumak için gayret gösteriyoruz. Uzun yıllar sektörda tecrübe kazanmış olan personelle çalışmaktayız. Yeni teknolojileri ve gelişmeleri takip etmekte, personelini düzenli olarak kurslarla, seminerlerle ve tecrübeli personelinin katkılarıyla eğitmektedir.Şirketimiz, sürekli olarak eğitim, performans değerlendirme ve ödüllendirme yöntemleriyle sektörün önemli isimlerini yetiştirmeye ve büyümeye devam etmektedir.

    Sprey Poliüretan Polyurea hammadde imalatında en güçlü firmalarıyla çalışmakta olup uygulama noktasında da Sprey Poliüretan-Polyurea çıtasını en yüksek seviyeye çıkaran yalıtım sektöründe her geçen gün kararlılıkla ilerleyen çatı yalıtımı ankara , poliüretan köpük ankara , müşteri memnuniyetini çok iyi bilir,bununla birlikte uygulamış olduğu ürünlerin hizmet öncesi teknik verilerini müşterilerimize sunarak şeffaf ticaret politikamızı kaliteli işçilikle pekiştiririz.Bu sayede her işimizde kaliteyi yakalamayı başarırız.
    Poliüretan Köpük Ankara | Çatı Yalıtımı Ankara Mandıra Tavuk & Mantar Çiftlik Yalıtımı
    POLİÜRETAN KÖPÜK ANKARA | ANKARA SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK YALITIM ANKARA Poliüretan Köpük Ankara | Poliüretan Ankara & Ankara Çatı Yalıtımı Sprey poliüretan & Ankara poliüretan köpük , Çatı Yalıtımı Ankara & Ankara poliüretan köpük Yalıtımı , poliüretan sprey köpük ankara , Çatı arası poliüretan köpük Ankara Poliüretan Köpük, poliüretan köpük ankara, sprey poliüretan ankara, ankara poliüretan, poliüretan ankara, poliüretan sprey köpük ankara, #Poliüretan köpük ankara, poliüretan köpük ankara, çatı ankara, #sprey poliüretan, #poliüretan ankara, #çatı yalıtımı ankara, #köpük yalıtımı ankara
    Sprey Poliüretan Köpük Ankara
    Ankara Poliüretan Köpük, poliüretan köpük ankara, sprey poliüretan ankara, ankara poliüretan, poliüretan ankara, poliüretan sprey köpük ankara, #Poliüretan köpük ankara, poliüretan köpük ankara, çatı ankara, #sprey poliüretan, #poliüretan ankara, #çatı yalıtımı ankara, #köpük yalıtımı ankara, uygulaması en performanslı ısı yalıtım uygulamasıdır. Binalarda çatılar enerji kaybının en yoğun olduğu yerlerdir. Çatı üzerinde enerjinin %25 kaybedilmektedir. Bunun önüne geçmek için çatı arası zemin izolasyonları önem arz etmektedir. Poliüretan köpük ankara uygulama sayesinde en performanslı çatı arası zemin poliüretan kaplama ankara işlemi yapıldığı gibi uzun yıllar boyunca bakım gerektirmeden güvenle kullanılabilmektedir. Profesyonel bir şekilde uygulandığında ısı verimliliği maksimize edilmiş olur.
    Poliüretan Köpük Ankara püskürtme Ankara Poliüretan Köpük, poliüretan köpük ankara, sprey poliüretan ankara, ankara poliüretan, poliüretan ankara, poliüretan sprey köpük ankara, #Poliüretan köpük ankara, poliüretan köpük ankara, çatı ankara, #sprey poliüretan, #poliüretan ankara, #çatı yalıtımı ankara, #köpük yalıtımı ankara ile elde edilen izolasyon ısı yalıtımının yanı sıra su yalıtımı ve ses yalıtımında da yardımcı olmaktadır. Tamamen su ve ses geçirmez olmasa da büyük ölçüde yalıtım sağlamaktadır. Köpürmesi istenilen poliüretan köpüklerin tek komponentli olanları genel de dolgu malzemesi olarak kapı çerçevelerine pencere çerçeve boşlukları gibi yerlere uygulanır. Havadaki nem ile kürlenen bu yöntemde ısı yalıtımında katkı sağlasa da en etkili ısı yalıtımı sprey püskürtme ile uygulanan poliüretan sayesinde sağlanabilmektedir. Uygulandığı yüzeyin dış etmenlerle temasını büyük ölçüde kestiği için yüzeylerin kullanım ömürlerini de uzatması yan faydalarından birisidir. Bakım gerektirmeyen özelliği ile en uygun fiyat / zaman performansını sağlamaktadır.

    DETAYLI BİLGİ İÇİN: 0543 474 2118 Ankara Poliüretan Köpük, poliüretan köpük ankara, sprey poliüretan ankara, ankara poliüretan, poliüretan ankara, poliüretan sprey köpük ankara, #Poliüretan köpük ankara, poliüretan köpük ankara, çatı ankara, #sprey poliüretan, #poliüretan ankara, #çatı yalıtımı ankara, #köpük yalıtımı ankara DETAYLI BİLGİ İÇİN 0543 474 2118
  • (İBRAHİM TOPALOĞLU)

    demirciler sitesi 242 sokak no:17 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 353 53 29
    Şirket Web Sitesi:
    inşaat malzemeleri toptan ve parakende kum çimento alcı tugla mantolama ısı yalıtım takım ve parakendesi tüm inşaat malzemeleri viza ya taksit imkanıyla uygun fiyat...
  • (SEDAT ÜNAL)

    BATI M. ORTANCA C. NO:17/7 Batı, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - BATI
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 491 66 60
    Şirket Web Sitesi: www.icmproje.com
    İstanbul Çelik Mühendislik Proje olarak 2006 yılından beri çelik statik proje ve betonarme statik projelerin yapılması konusunda hizmet etmekteyiz.
    Firmamızın kuruluşundan beri gerek yurt içi gerekse yurt dışında diğer firmaların girmek istedikleri büyük açıklıklı mimari olarak tasarımı zorlayan işler yapmaktayız. Firma anlayışımız; en kaliteli proje hizmetini en uygun fiyatlar ile sunabilmek ve yapmış olduğumuz işler ile müşterimize maliyette düşüş sağlamak üzerindedir.
    Ana branşımız statik projelendirme olmakla beraber kuruluşumuz inşaat taahhüt faaliyetleri de yürütmektedir.
    İstanbulun muhtelif ilçelerinde çok sayıda projenin statik projelendirilmesi ve inşaat uygulamalarımız vardır.
  • 6076/4 Sok. No:4 D:4 Yeni Girne Yenigirne, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - YENİGİRNE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 444 42 41
    Şirket Web Sitesi: www.tekatemel.com.tr
    2010 yılında inşaat sektörünün öncü firmalarından Adnan KILIÇOĞLU İnşaat ve KATAL İnşaat ortaklığında kurulmuş, kurulduğu günden bu yana sürekli ve sağlıklı büyüme hedefiyle yatırımlarını sürdürmekte olan Teka Temel Mühendislik İnşaat Ltd. Şti. inşaat sektöründe “Zemin ve Temel Mühendisliği” gibi uzmanlık isteyen konularda faaliyet göstermektedir.
    Kalıcı ve sürdürülebilir kurumsal büyüme hedefiyle yola çıkan Teka Temel, oluşturduğu eğitim programları ile çalışanlarının iş gücü niteliklerini en üst düzeye getirmeyi amaçlar.
    Kalıcı ve sürdürülebilir kurumsal büyüme hedefiyle yola çıkan Teka Temel, oluşturduğu eğitim programları ile çalışanlarının iş gücü niteliklerini en üst düzeye getirmeyi amaçlar.
    Teka Temel bugüne kadar pek çok iş ve alışveriş merkezi, konut, yüksek yapılar, köprü, altgeçit, endüstriyel yapı vb. projelerde derin temeller, zemin ıslahı, iksa sistemleri, projelendirme ve mühendislik hizmetleri gibi uygulamaları çağın gerektirdiği teknoloji ve sistemlerle başarıyla gerçekleştirmiştir.
    Teka Temel bünyesinde bulunan diyafram duvar, fore kazık, mini kazık – ankraj delgi makineleri, jet grout setleri, vinçler, yüksek debili kompresörler, otomatik bentonit tesisleri ve birçok yardımcı ekipmandan oluşan geniş makine parkıyla zemin mühendisliği konularında faaliyetlerine devam ederek sektörde lider olma hedefine var gücüyle çalışarak ilerlemektedir.
  • (NECAT YAVUZ)

    pınarbaşı mah. mahatma gandi bulv no:/2 Merkez, Batman
    BATMAN - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.488 215 00 14
    Şirket Web Sitesi: www.yavuzcaninsaat.com
  • (SERKAN ÖZ)

    8780/28 sokak no:7 atasanayi/çiğli/izmir Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Çatı Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 376 79 48
    Şirket Web Sitesi:
  • Altındağ Mh. TRT cd. 150 Sk. Saray Apt. No:1/1 Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 243 71 71
    Şirket Web Sitesi: www.oztekmenyapi.com/
  • 268 Sok No:55/B C Blok Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA
    Elektrik Tesisatı, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 275 18 98
    Şirket Web Sitesi:
  • Yenidoğan Mah. Büyük Toptancılar Sitesi 5. Blok 62/A İncirlik, Yüreğir, Adana
    ADANA - YÜREĞİR - İNCİRLİK
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.322 346 60 50
    Şirket Web Sitesi: www.maresinsaat.com
  • (OKTAY TABURLU)

    fevzi çakmak 1 sokak no:15/3 Kızılay/Ankara Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 231 33 57
    Şirket Web Sitesi:
  • İSTASYON CAD. BAŞALP İŞ MERKEZİ. KAT 7 KOCASİNAN/ KAYSERİ Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Aralık 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.352 331 11 60
    Şirket Web Sitesi: www.denkaymermer.com.tr
  • fındıklı mh.başıbüyük yolu cd.no:51 Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 575 74 48
    Şirket Web Sitesi: www.emekyapi.gen.tr
  • HÜRRİYET CAD. 40/25 DİKMEN ÇANKAYA ANKARA Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 480 52 28
    Şirket Web Sitesi: www.zenginer.com.tr
  • (FARUK ÖZDEMİR)

    soganlı mah.aydın .sok.no.4 Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 553 61 12
    Şirket Web Sitesi: www.ozdemirklima.com.tr
  • (MEHMET KARAKAYA)

    TERMİNAL MAH TAVLAŞOĞLU APT ALTI Merkez, Erzurum
    ERZURUM - MERKEZ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.442 267 62 27
    Şirket Web Sitesi:
  • (FERHATTUMA)

    yenişehir mah .inönü.cad.buket.sok.tuma.psj.kat.1.no.1 bingöl Merkez, Bingöl
    BİNGÖL - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.426 213 64 17
    Şirket Web Sitesi: wwwoztumainşaat.com
  • Şair Eşref Bulvarı No:65/12 Alsancak–İZMİR Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 421 12 63
    Şirket Web Sitesi: www.gngsu.com.tr
  • HÜRRİYET MH,CAMİ SK NO:8/A Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 249 97 14
    Şirket Web Sitesi: www.yncinsaat.com.tr
  • (SELÇUK ATEŞ)

    600 evler balıkesir merkez Merkez, Balıkesir
    BALIKESİR - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.266 256 85 85
    Şirket Web Sitesi:
  • (SÜLEYMAN DÜLGER)

    demirkapı cad. sayaçhan iş merkezi 5/11 topçular eyüp / ist. Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 612 32 80
    Şirket Web Sitesi: