SU İZOLASYON VE YALITIMI AKDENİZ FATİH İSTANBUL FİRMALARI

Su izolasyon ve yalıtımı

sektörüne ait

Akdeniz Fatih İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Küçükbakkalköy mah. önder sk. kerimoğlu atabeş konutları no:20 d:11 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 489 75 25
    Şirket Web Sitesi: www.cepheuzmani.com
    FİRMA PROFİLİ
    İzolasyon sektöründe ürünlerinin ve işçiliğinin kalitesiyle güçlü rekabet avantajı sağlayarak fark yaratan ve kurumsallaşmayı ilke edinen CEPHE UZMANI insana ve doğaya zarar vermeyen güvenli ürünler temin etmeyi, İnsan kaynaklarını sürekli eğiterek verimli olmalarını sağlamayı, malzeme ve işçiliğini ilk defasında ve zamanında aynı kalite de sunmayı, müşteri beklentileri doğrultusunda tasarım ve çalışmaları ile sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir.

    CEPHE UZMANI, çalışanlarıyla birlikte, müşterilerinin tatminini sağlayarak sağlıklı gelişmeyi, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı amaçlar. Müşterilerimiz velinimetimizdir.
    Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürün ve uygulamalarımıza sahip çıkmak ve uygulama sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir. CEPHE UZMANI yöneticileri ve çalışanları olarak müşterilerimizin ihtiyaç istek ve beklentilerini karşılamak için gerekli hizmet ve ürünleri kaliteli ve uygun fiyat politikası ile sunarız.

    Daima "en iyi" olmak, vazgeçilmez hedefimizdir.
    Kalitede, hizmette ve ilişkilerimizde, müşterilerimize sunduğumuz hizmet seçeneklerinde en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak temel ilkemizdir.

    Amacımız, sürekli gelişmek için kaynak yaratmaktır.
    Hizmetlerimizi sunarken sosyal politikamıza uygun olarak sunmayı , Tüm hizmet ve ürünlerimizin verimliliğini, güvenilirliğini, uygunluğunu ve kalitesini sürekli iyileştirmeyi,çalışanlarımızın ve toplumun ekonomik ve sosyal gelişmesine yardımcı olmak üzere, faaliyetlerden kaynak yaratmak ve tüm kaynakların akılcı kullanımını sağlayarak savurganlığa ödün vermemek, ana ilkelerimizdendir.

    Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak düsturumuzdur.
    Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize şirketimizin ortağı gözüyle bakarak her türlü öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak onlara daha iyi hizmet vermeyi. Faaliyetlerimizi yaparken iş ahlakı, saygı ve güler yüzü ön planda tutmayı, bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir. Türkiye ve dünya için, çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak başlıca ilkelerimizdir.

    Tüm bu ilkelerimizi 'Kalite Yönetim Sistemi' ile güvence altına almak izlediğiz yoldur.

    TÜRKİYE ÇAPINDA HER TÜRLÜ SU VE ISI İZOLASYON SORUNLARINIZA PROFESYONEL ÇÖZÜMLER ÜRETEN UZMAN KADROMUZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ.
  • (BİLAL KALAYCI)

    ON İKİ ŞUBAT MAHALLESİ Merkez, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.553 048 82 75
    Şirket Web Sitesi: www.ozkalgrup.com
    ÖZKAL YAPI markası, insanların manevi değeri en yüksek varlıkları olan yuvalarının, daha güvenli, estetik, yenilikçi ve tasarruf sağlayan yapılara dönüşmesini başlıca varlık nedeni olarak görür. Bu süreçte oluşturduğu eşsiz iş tasarımlarıyla dokunduğu tüm yapıları daha değerli hale getirmek, bu değeri tüm çevresine ve müşterilerine yansıtmak başlıca misyonudur.
    ÖZKAL YAPI verilen söze sadakati işin ilk aşaması olarak görür.
  • (ALİ KARA)

    2.organize sanayi bolgesi Merkez, Şanlıurfa
    ŞANLIURFA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.414 369 16 16
    Şirket Web Sitesi: www.ozayyalitim.com
    ozay yalıtım
    hjklşjlşjlşkşlkşkş
  • Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    HFK İnşaat, Dış mekanların en çok kullanılan pakre taşı olat Kilitli Parke Taşı, alışılmış biçimiyle dış zeminlerin vazgeçilmez döşeme taşı olarak kendini kanıtlamıştır. Bir çok toplu konut alanlarında rahatlıkla kullanılan ve her türlü mimariye uyum gösteren Kilitli Parke Taşı, sağlamlığının yanısıra dekoratif görünümüyle de ihtiyacınıza en iyi ve en ucuz şekilde cevap verebilmektedir.
    Özellikle şehir içi yol ve tretuar kaplamalarında, sanayi alan ve yollarında, araç park alanlarında, ticari merkezlerde, fabrika çevreleri ve benzeri yoğun çalışmalara maruz kalan bölgelerde yıllarca bozulmadan kullanabileceğiniz Kilitli Parke Taşı, muhtelif renk seçenekleri sayesine mekanlarınızı canlandıracaktır
    Güvenle yaşanacak mutlu bir hayat Hfk İnşaat ayrıcalığıyla sizleri bekliyor...
    Mantolama, izolasyon, dekorasyon, ve onarım işleri, kısaca evinizin tüm ihtiyacı Hfk ile karşılanıyor.

    Anahtar teslim inşaat Hfk güvencesinde.

    Hfk İnşaat, birlikte hep daha iyiye...
  • (MURAT RAMADANOĞLU)

    Eyüp Sultan Mah. İmam Rabani Cad. No:1 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 311 66 63
    Şirket Web Sitesi: www.mutasyon.com.tr
    15 yıllık prekast cephe tecrübesi ile, birçok yapının dış cephesine imzasını atmış Mutasyon Prekast , İstanbul içinde ve dışında, binaların dış cephelerini prekast cephe elemanları ile kaplayan, bunun dışında anıt gibi özel prekast projelerini de gerçekleştiren özel bir dış cephe kaplama firmasıdır.
  • Abdurrahmangazi Mah. Belediye Cad. Dağıstan Sok. No:14 Dük:16/A Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 589 92 99
    Şirket Web Sitesi: www.noktabeton.com
    FİRMAMIZIN HİZMETLERİ
    POLİCON ISI VE SES İZOLASYONLU HAFİF BETON
    CELLMAX HÜCRESEL HAFİF BETON,
    ISI SES VE YANGIN YALITIMLI CELLUBOR
    SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK
    POLYUREA SU İZOLASYONU
    Nokta Beton Sistemleri olarak; ürün ve hizmet kalitesinin ötesinde çalışmalarımız, müşterimiz ve tedarikçilerimiz başta olmak üzere bütün paydaşlarımızı kapsayan, üretim ve kalite kontrol süreçlerini bir bütün olarak gören genel bir yaklaşımdır. Sektöre teknoloji ve kapasite açısından katkıda bulunmayı kurumsal bir sorumluluk olarak gören Nokta Beton Sistemleri, üretim ve yönetim süreçlerindeki kaliteyi arttırmak için teknoloji ve çağın gerektirdiği tüm yenilikleri izler ve uygular. Deprem riski altında bulunan ülkemizde inşaat malzemelerinin üretim ve uygulama kalitesinin hayati önem taşıdığı gerçeğinden hareketle, ilgili uluslararası standartlarımızın ve gerektirdiği teknik yeterliliği en üst seviyede sağlamak ve bunu sürekli kılmak, üründe kalite anlayışımızın temelini oluşturmaktadır.
  • FERHATPAŞA MAH. SAMANDIRA CAD. NO:93 OTOBAN YANYOL ATAŞEHİR İSTANBUL Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 456 66 86
    Şirket Web Sitesi: www.fkeklikotomotiv.com.tr
    İnşaat Demiri Ve Satışını Gerçekleştirdiğimiz İnşaat Malzemeleri ;
    Çelik Hasır Strafor
    Gaz Beton Plywood
    Tuğla Kereste
    Alçı Osb
    Ada Kumu Çimento
    Mıcır Hazır Beton
    KREDİ KARTI İLE TAKSiTLİ SATIŞLARIMIZ VARDIR
  • gaziosmanpaşa cad. no 1 duk 1 Kartaltepe, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - KARTALTEPE
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.040 545 03 34
    Şirket Web Sitesi: www.ankainsaat.net/
    Uygulaması yapılacak cephelerde birinci sınıf malzeme , işcilik ve hizmeti prensip edindiğimizden , uzun vadede hep kazandık. Cepheleriniz garanti kapsamında kaplanması için bizi tercih ediniz.
  • (TOLGA YILDIRIM)

    Pirireis Mah. 1113 Sok. Ummak Apt No: 2/9 Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.324 325 06 56
    Şirket Web Sitesi: www.armacephe.com.tr
    İnşaat sektöründe 8 senedir, satıs pazarlama ve taahhüt dalında verdigimiz mücadeleyi,2013 yılında kurumsal olarak devam etme kararı alıp size daha iyi bir hizmet vermek için adım atmıs bulunmaktayız Arma cephe, yeni mükemmeliyet seviyelerine ulasmak için durmaksızın çaba harcayan güçlü, yenilikçi gelenegine sahip bir ekip sirketidir Günümüzde sürekli ve dengeli büyüyerek, dıs cephe giydirme, dıs cephe mantolama su ısı ses ve tüm izolasyon konularında uzman ekipleriyle yıllardır insaat sektöründe faaliyet göstermektedir Firmamızın degismez prensipleri daima kaliteli hizmet zamanında teslim ve uygun fiyat olmustur.
  • İ.O.S.B Eskoop sanayi sitesi C4 blok /145 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 407 07 95
    Şirket Web Sitesi: tur.perlitmak.com/
    PERLİT GENLEŞTİRME FIRIN ve MAKİNELERİ ÜRETİMİ
  • (AHMET USTA)

    Yeşilkent Mahallesi Balık yolu Cd. 115 Sok. No:1 Yeşilkent, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - YEŞİLKENT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 620 47 57
    Şirket Web Sitesi: www.2adekorasyon.com
  • İSKELE LİMAN REİS 1/1 SOK NO1111 Çeşme, İzmir
    İZMİR - ÇEŞME
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.538 747 31 28
    Şirket Web Sitesi: www.isguvenligimalzemeleriizmir.com
  • 1379 SOKAK NO:57 Alsancak, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ALSANCAK
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 441 82 00
    Şirket Web Sitesi: www.desenmim.com
  • Barbaros Mh. Atattürk Caddesi No:151 ÇANAKKALE Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.286 214 08 30
    Şirket Web Sitesi:
  • (ALİ OSMAN ÇİMEN)

    feritpaşa mah. kerkük cad. no:3/d Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 241 16 35
    Şirket Web Sitesi:
  • 19 MAYIS MAH. UZAY SOK. 9/8 KAZASKER Kozyatağı, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - KOZYATAĞI
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mart 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 410 43 80
    Şirket Web Sitesi: www.kemmayapi.com
  • (YUSUF BOZ)

    atisan san. ABDUL HALİK RENDA CD NO:32 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Temmuz 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 385 65 95
    Şirket Web Sitesi:
  • (YEŞİM KAYIKÇILAR)

    617 SK B1 BLOK Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 341 04 41
    Şirket Web Sitesi:
  • 1201/1 SOK NO:14/D İNŞAATÇILAR ÇARŞISI YENİŞEHİR/İZMİR Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 449 40 35
    Şirket Web Sitesi: www.artege.com.tr
  • (AŞKIN BAŞAK)

    kuştepe mesut cemil cad. gelincik sokak No: 17 şişli ist. Tel: 0212 216 79 46 Fax: 0212 216 79 46 Gsm: 0536 433 09 22 Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 216 19 46
    Şirket Web Sitesi: www.basakyapim.com