SÖVE ATATÜRK MAH. BORNOVA İZMİR FİRMALARI

Söve

sektörüne ait

Atatürk Mah. Bornova İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • 689/10 Sokak No:1 Gediz, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - GEDİZ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 275 30 83
    Şirket Web Sitesi: www.ege-stor.com
    Otomatik kapı sistemleri alanında deneyimli, konusunda uzman, mühendis ve teknisyen kadrolarımız ile endüstriyel tesislerden toplu ulaşım tesislerine, tekstil ve giyim firmalarına, Market ve restaurant zincirlerinden,kültür ve sanat merkezlerine kadar uzanan bir çok sektöre hitap eden müşteri ihtiyaç ve taleplerine cevap verebilecek şekilde otomatik kapı sistemleri üretmektedir.

    Hizmetlerini, uluslararası teknik standart ve normlara uygun olarak gerçekleştiren Ege-Stor Otomatik Kapı Sistemleri, sektöründe ISO 9001:2000 Toplam Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, Türk Standartlar Enstitüsü Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi sahibi olan sayılı şirketten biridir

    Bu hizmetlerini sürekli olarak gelişmekte olan teknolojiyi yakından takip ederek geliştirmekte ve müşterilerine en uygun çözümler sunmaktır.

    Bu amaç doğrultusunda elemanlarımız uzlaşmaya yönelik olarak eğitilmekte, ekipmanlarımız ve test cihazlarımız sürekli güncellenmektedir.
  • Abdurrahman Gazi Mah. Zakkum Sk. NO:6/A Samandıra, Sancaktepe/İSTANBUL Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 311 25 24
    Şirket Web Sitesi: www.adaklaryapi.com/
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    Genç, enerjik, dinamik yapısıyla alışılagelmişin dışında proje ve fikirlere açık; huzuru, güveni ve kaliteyi çağa ve toplumumuza uygun tasarımlarla yeniden şekillendirmektedir. Toplumun ihtiyaçlarına cevap olmaya çalışırken, dinamik ve gelişen kültürel yapısını korumayı, korurken geliştirmeyi de ilke edinmiştir.
    ADAKLAR YAPI kaliteden ödün vermeden, müşterilerine en uygun avantajları sunabilmeyi amaç edinmiştir. Yeryüzünün sunduğu olanakları en kaliteli haliyle şekillendirip paylaşmayı görev edinen ADAKLAR YAPI yarına iz bırakmayı, kültürel mirasa katkı sunmayı ve müşterileri ile olan bağlarını geleceğe taşımayı gündelik ve kısa vadeli kar gütme zihniyetinin çok ötesine koymuştur.
  • (ŞERİF TUTKUN)

    Dadaşkent Aziziye Erzurum Aziziye, Erzurum
    ERZURUM - AZİZİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 714 36 94
    Şirket Web Sitesi:
    15 Yılı aşkın iş tecrübesi ve referansların memnuniyeti ile her türlü Fayans, Kalebodur , ıslak zemin , cam mozaik, dolap arası, granit , seramik işi, cam tuğla, türk hamamı , şap döşemesi itina ile yapılır.
  • (İBRAHİM YAVUZ)

    İnönü Mahallesi 1941 Sokak No:66 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.262 643 77 97
    Şirket Web Sitesi: www.yavuzlaryalitim.com
    2010 Yılında ısı yalıtımı başta olmak üzere çatı, iç ve dış cephe boya, drenaj, su yalıtımı ve çevre düzenlemesi alanlarında faaliyetlerini sürdükmek üzere kurulan ve sağladığı yenilikçi çözümler ve sektöre getirdiği güçlü altyapı sistemleriyle müşterilerinde güven uyandıran Yavuzlar Yalıtım 2011 yılı itibariyle ısı yalıtımı sektörünün lider uygulayıcı firması haline gelmiştir.
  • (EMRAH ÖZGAN)

    Güçlükaya Mah. Eğri Sokak Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 400 54 60
    Şirket Web Sitesi: www.ankarayapitasarim.com
    DEKORASYON HER MEKANIN AMACINA UYGUN GÖRSELİ SUNMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDIR.KALİTE İSTER,EMEK İSTER,ZEVK İSTER.AMACINA UYGUN,DOĞRU MALZEMELERLE,SUNUM ÜSTÜNLÜĞÜ DEKORASYON VE TASARIM ÇALIŞMALARINI TARİFİ İMKANSIZ BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜREBİLİR.YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİZİ TERCİH EDENLERE BU FARKLILIĞI YAŞATMAK ADINA HİZMET EDİYORUZ
    BULUNMUŞ OLDUĞU SEKTÖRDE ADINDAN KALİTESİ İLE BAHSEDİLMEK İSTENEN MEKANLARA VE KİŞİLERE HİZMET VERMEYİ POLİTİKA EDİNMİŞ FİRMAYIZ.DETAYLARA VE İNCELİKLERE HÜKMETMEYİ ONLARI SEYREDİLESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ.AMACIMIZ FARKLILIKLARIYLA AKILLARDA KALMAK,MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİNE UZUN ZAMAN ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTEYEN KİŞİ,KURUM,KURULUŞ VE İŞLETMELERE DOĞRUDAN HİZMET ETMEK,KALİTESİNE TERCÜMAN OLMAK İSTEYEN BİR KURULUŞUZ.

    ÇALIŞMALARIMIZ ESNASINDA EN ÖNEMLİ VE BELİRLEYİCİ UNSUR ALINAN BEDELE YARAŞIR HİZMETİ SUNMAYI, HİZMET ANLAYIŞI EDİNEN KADROMUZ, DAİMA MUKAVEMET GÜCÜ YÜKSEK,AMACINA UYGUN MALZEME TERCİHİ,TEKNOLOJİSİ YÜKSEK ÜRÜN TERCİHİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN MONTAJ METODLARINI TERCİH ETMEKTEDİR. MONTAJ VE UYGULAMA ESNASINDA SON TEKNOLOJİ EKİPMAN,İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖNCE İNSAN ODAKLI UYGULAMA ÇALIŞMASI OLARAK SÜRDÜRÜLMEKTEDİR,BU SEBEP DOLAYSIYLE ÇEŞİTLİ MUKAVEMET TEST VE DENEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK SUNMAKTADIR.

    ASMA TAVAN, METAL ASMA TAVAN MODEL VE UYGULAMALARI, ALÇIPAN ASMA TAVAN, ALÇIPAN TAVAN TASARIMI, ALÇIPAN BÖLME DUVAR, ALÇIPAN DUVAR TASARIM UYGULAMALARI VE ÇELİK KONSTRİKSÜYON ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ DOĞRUDAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ VE MÜKAVEMET ÜSTÜNLÜĞÜ ÜZERİNE UYGULAMA VE ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
  • (ERTUĞRUL ŞAHİN)

    Kumburgaz Mevkii Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 863 14 25
    Şirket Web Sitesi: www.fiberdream.com
    FİBER ÜRÜNLER ( CTP ) :Siz hayal edin biz yapalım.İster villanızın girişine bir çift sütun,havuz veya bir sitenin girişi olsun.Başka hiç bir malzeme ile kıyaslanamayacak özelliklere sahip bir sistemdir.
    İmalat prosesimiz şu şekikldedir:Öncelikle isteğinizi belirtirsizin.Ürünle ilgili AutoCAD teknik çizimlerini ister biz isterseniz siz yapabilirsiniz.Ürünün tam olarak sizin istediğiniz şekilde olduğu konusunda hemfikir sağladığımızda imalata başlarız.
    İZOLASYON KAPLAMA : Sızdırmazlık istediğiniz malzeme beton veya ahşap yada metal olabilir.Fiberglass,her tür malzemeye tam ve kesin olarak yapışır bütünlük sağlar.Türkiye'de çatılar genellikle bitüm esaslı malzeme ile kaplanırdı,ne var ki artık ctp ( fiber )'nin üstün özelliklerinden dolayı artık fiberglass malzeme kullanımı hızla artmaktadır.Fiber yaz-kış mevsimlerinde görülen ısı değişikliklerinden etkilenmez.Zamanla ayrılma kalkma yapmaz.Ek yeri olmadığından kesinlikle su vb.sızdırma yapmaz.Uygun ürün çeşidi seçildiğinde deniz suyunun asidik aşındırıcı etkileri bile sıkıntı yaratmaz.Kaplanacak malzeme beton veya metal vb.olabilir.
    İNŞAAT KASET İMALAT VE TAMİRİ : Fiberglass ( ctp ) kaset,hem birim başına düşen maliyet hemde onarımının bulunduğu yerde yapılabilmesi bakımından en uygun tercihtir.Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde fiber kaset kullanılmaktadır.İstediğiniz tüm ölçülerdeki kaset imalatınız yapılır.
    Kasetlerin onarımı aslında düşünüldüğünden daha ciddi ve titiz çalışılması gereken bir iştir.İşçilik ve yanlış kodlu ürün kullanıldığında istenmeyen problemler olabilir.
    HEYKEL ÇALIŞMALARIMIZ : Eğer isteğiniz bir heykel,büst veya anıt olabilir.Artık çoğu heykel ctp ( fiberglass ) tan yapılmaktadır.Ancak fiber yerine metal veya precastta imal edilebilir.Üç boyutlu çalışmayı isterseniz bizde hazırlar ve imalatı gerçekleştiririz.
    KULÜBELER : Kulübenizi ctp ( polyester , fiberglass ) veya ahşap yapabiliriz.Ebatları ve adedi ne olursa olsun en kaliteli şekilde,teknik çizimlerini hazırlarız.Tam sizin istediğiniz gibi olduğu konusunda mutabık kalırsak imalatı gerçekleştiririz.
  • İstasyon Caddesi Mahrukatçılar Sitesi No:40 Akşehir, Konya
    KONYA - AKŞEHİR
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 813 85 49
    Şirket Web Sitesi: www.dem-sac.com
  • Tepeören mah. ITOSB 4.Cad. No:7 Tepeören, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - TEPEÖREN
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 561 93 97
    Şirket Web Sitesi: www.klsplast.com
  • (KUTAY KARA)

    Cihangir mahallesi çuhacı sokak no : 2 D: 4 Cihangir, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - CİHANGİR
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 422 64 52
    Şirket Web Sitesi: www.cammozaik.oırg
  • Beysan Sanayi Sitesi, Fuar Cad. No.35 34524 Haramidere - Beylikdüzü / İstanbul Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 481 21 00
    Şirket Web Sitesi: www.fabricart.com.tr
  • (SEBAHATTİN SATILMIŞ)

    merkez inönü mah ayca ap no 12 Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.462 230 07 66
    Şirket Web Sitesi:
  • (ELİF AKBŞOĞLU)

    53/13 Adapazarı, Sakarya
    SAKARYA - ADAPAZARI
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 737 10 20
    Şirket Web Sitesi: masa1500
  • HESKOP SAN SİTESİ 6. BLOK NO:95 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Haziran 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 549 70 88
    Şirket Web Sitesi: www.deneyimmetalyapi.com
  • (BURÇ YERGÜN)

    Narkule No:281/3 Başıbüyük, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAŞIBÜYÜK
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 675 00 33
    Şirket Web Sitesi: www.pruvayapi.com
  • Esenyurt Mah. Erciyes Bulvarı Hisarcık Yolu Üzeri No: 88/B (üst geçit yanı) Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 317 88 53
    Şirket Web Sitesi:
  • (MUHARREM YEŞİLAY)

    Gülbahçe 2. cevizli cd. no 60 Başaran, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - BAŞARAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.224 888 00 40
    Şirket Web Sitesi: www.sivaperbursa.com
  • (ALİ TOKLU)

    karayolları çevre yolu üzeri 31 blok no 632 Merkez, Isparta
    ISPARTA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.246 223 14 37
    Şirket Web Sitesi: www.arewood.com
  • (MEHMET GÜNEŞ)

    TIRMIL SANAYİ SİTESİ A-A1 BLOK NO:5 AKDENİZ/MERSİN Akdeniz, Mersin
    MERSİN - AKDENİZ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.324 232 41 92
    Şirket Web Sitesi: www.gunesyapiotomasyon.com
  • KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ 78.BLOK NO:43-44 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.224 443 05 72
    Şirket Web Sitesi: www.mydesign.com.tr
  • Atıf Bey Mah. 72. Sok. Palmiye Sit. No:7/a Gaziemir İZMİR Gaziemir, İzmir
    İZMİR - GAZİEMİR
    Cephe Kaplama, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 252 05 69
    Şirket Web Sitesi: www.cermim.com