SÖVE AYDINLI TUZLA İSTANBUL FİRMALARI

Söve

sektörüne ait

Aydınlı Tuzla İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (ALAETTİN KILIÇASLAN)

    Çamlıtepe Mah Tpao Blv 4022 Sok No:8 Merkez, Batman
    BATMAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Eylül 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.488 231 72 72
    Şirket Web Sitesi: www.sovefor.com.tr
    Firmamız Batmanda dış cephe söve yalıtım işleri yapmaktadır.
  • Bedesten İş Merkezi R-71 Efeler Merkez, Aydın
    AYDIN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 925 94 71
    Şirket Web Sitesi: www.elayapi.net
    ELA YAPI VE CEPHE SİSTEMLERİ , 2000 yılından bu yana inşaat sektörüde faaliyet gösteren, mühendis, müteahhit ve mimarlardan oluşan genç girişimciler tarafından 2006 yılında kurulmuştur. İş anlayışı "Geleceği İnşa Etmek" üzere kurulmuştur. Bu hedefini gerçekleştirmek için projelerinde en son tekolojiyi kullanarak, mimari açıdan işlevsel olmasının yanı sıra estetik görntüsüyle göze çarpan, üstün kalitede malzemeyle yapılar inşa etmiştir.
  • (SELAMİ BAŞ)

    FERHUNİYE MAH KOCATEPE SOK NO23/5 SELÇUKLU KONYA Merkez, Konya
    KONYA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 234 11 00
    Şirket Web Sitesi: www.basmimarlik.com
    BAŞ YAPI-T MİMARLIK proje inşaat dekorasyon yalıtım işleri yapmaktadır. kaba inşaat , ince inşaat, taahhhüt, proje , müşavirlik ve dış cephe yalıtım işleri yanı sıra, doğal taş , ısı yalıtım malzemesi, thermedin, doğal yalıtım sıvası, hafis taş kaplama, ürünlerini üretmektedir, yurt içi ve yurt dışı, bayilik ler verilecektir.
  • Abdurrahmangazi Mah. Belediye Cad. Dağıstan Sok. No:14 Dük:16/A Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 589 92 99
    Şirket Web Sitesi: www.noktabeton.com
    FİRMAMIZIN HİZMETLERİ
    POLİCON ISI VE SES İZOLASYONLU HAFİF BETON
    CELLMAX HÜCRESEL HAFİF BETON,
    ISI SES VE YANGIN YALITIMLI CELLUBOR
    SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK
    POLYUREA SU İZOLASYONU
    Nokta Beton Sistemleri olarak; ürün ve hizmet kalitesinin ötesinde çalışmalarımız, müşterimiz ve tedarikçilerimiz başta olmak üzere bütün paydaşlarımızı kapsayan, üretim ve kalite kontrol süreçlerini bir bütün olarak gören genel bir yaklaşımdır. Sektöre teknoloji ve kapasite açısından katkıda bulunmayı kurumsal bir sorumluluk olarak gören Nokta Beton Sistemleri, üretim ve yönetim süreçlerindeki kaliteyi arttırmak için teknoloji ve çağın gerektirdiği tüm yenilikleri izler ve uygular. Deprem riski altında bulunan ülkemizde inşaat malzemelerinin üretim ve uygulama kalitesinin hayati önem taşıdığı gerçeğinden hareketle, ilgili uluslararası standartlarımızın ve gerektirdiği teknik yeterliliği en üst seviyede sağlamak ve bunu sürekli kılmak, üründe kalite anlayışımızın temelini oluşturmaktadır.
  • (YUSUF KUZUCU)

    ALİBEY MAH. ALBAY YUNUS DİRİK CAD. NO:96 /A Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ
    Cephe Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 716 51 91
    Şirket Web Sitesi: www.kuzuticaret.com
    iş güvenliği mantolama malzemeleri alanında hizmet vermekteyiz

    2015 yılından beri hizmet veren firmamız için de "hakkımızda" yazısını yazmaya karar verdiğimizde, bunun gerçekten de düşündüğümüz ve başka firmalara anlattığımız kadar kolay bir iş olmadığını anladık.

    Biliyoruz ki, tanıtım yazıları belki de bir web sitesinde en son olarak okunan bölüm. Ancak her firmanın reklam ve tanıtım materyallerinin bir bölümünde mutlaka kendini anlatan bir bölümün olması şart. Ve tabi ki bu yazının son derece kısa ve verilen hizmetler konusunda net bilgiler içermesi gerekiyor.

    Çünkü her şeyden önce; "İşimizi gerçekten severek yapıyoruz."

    Belki de başarımızın tek ve yegâne sebebi de bu. Çünkü biliyoruz ki; ancak bir işi sevdiğiniz zaman o alanda kendinizi daha da geliştirmek ve daha başarılı olmak için çalışırsınız. KUZU TİCARET ekibine dahil olan herkes de işini severek yapıyor ve kendi alanlarında gelişebilmek için çaba harcıyor.

    "Bahane değil çözüm üretiyoruz." Yapmaya çalıştığımız işin tahmin edilenin üzerinde zor bir iş olduğunu çok iyi biliyoruz. Çeşitli birçok sorunla karşılaşıyoruz. Ancak bu sorunların neden çözülemeyeceğine dair bahaneler aramaktansa, bu sorunların nasıl çözüleceği üzerine yoğunlaşıyoruz. Bu yüzden de, bu projeleri yürütürken "bahaneler" değil "çözümler" üretiyoruz.

    "Disiplinli ve programlı çalışıyoruz." Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Üzerinde çalıştığımız her proje için iş akışını düzenliyor ve proje ekibine dahil tüm çalışanlarımızın bu sürece sadık kalmasına özen gösteriyoruz. Elbette KUZU TİCARET’i farklı kılan tüm özellikler bunlar değil. Bizi daha yakından tanıdığınızda neden "farklı" olduğumuzu çok daha iyi anlayabilirsiniz. Zamanınız olduğunda tanışmak için sizi ofisimize bekliyoruz...
  • Sahrayıcedit mah. İnönü cad. Aydoğan iş merkezi No:12 kat:2 Daire:5 Sahrayıcedid, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SAHRAYICEDİD
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 455 94 29
    Şirket Web Sitesi: www.lgdizayn.com
    LG DİZAYN Yapılarda; Cephe Danışmanlığı ve Alüminyum sistemlerinin tasarlanmasında (Custom Desing) hizmet vermektedir.
    Bağımsız bir danışmanlık firması olarak, LG DİZAYN Alüminyum sistemleri ile ilgili yapı sahiplerine teknik şartnamelerinin oluşturulması, ihale dosyasının hazırlanmasında ve bu doğrultuda alt yüklenici firmalarından alınacak tekliflerin teknik olarak değerlendirmesini yapmaktadır. LG DİZAYN, özellikle malzeme seçimlerinin performansa dayalı ve uluslararası normlarında uygun olmasına dikkat eder. Sözleşme şartlarına uygun imalat ve montajların yaptırılmasını sağlar.
    Bir profesyonel hizmet firması olarak, yenilikçi yaklaşımların geliştirilmesinde yardımcı olmak, dünyada yenilikleri takip ederek yapı sahiplerine ve alüminyum sistem üreticilerine bilgilerimizi ve tasarım gücümüzü kullanmaktır.
    Amacımız yapı sektöründe alüminyum sistemleri ile ilgili doğru ve delillere dayanan bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmaktır. Uzmanlığımız, günümüz mimarların taleplerine dünya yeniliklerini takip ederek yenilikçi ve pratik çözümler sunmaktır.
    Firmamız hakkında ya da belirli bir projede yardım almak veya daha fazla bilgi için, [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz.
  • 1443 Sokak No:2/A Tesisat İş Merkezi B Blok Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 433 95 17
    Şirket Web Sitesi: www.sgyapi.com
    1994 tarihinde faaliyetlerine başlamış olan şirketimiz aynı yıl Markem A.Ş. bayisi olmuştur. Daha sonra Markem A.Ş.'nin Saint-Gobain Weber S.A. grubu ile birleşmesinden sonrada Saint Gobain Weber Markem A.Ş.'nin de bayisi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

    Şirketimiz kurulduğu günden beri her türlü taahhüt işleri ile toptan ve perakende yapı kimyasalları ve inşaat boyaları satışları yapmaktadır.

    Ege bölgesinde her türlü Weber -Markem A.Ş. ürünlerinin en uç noktalara kadar dağıtımını yapan şirketimiz yetişmiş kalifiye elemanlarımız ve gerekli araçlarımız ile hizmeti hem sorunsuz, hem de daha hızlı yapmaktadır.

    Halen İzmir Yeni Halimağa çarşısında Weber -Markem ürünlerinin sergilendiği bir showroom da hizmet vermektedir.

    Genişleme kararı alan şirketimiz 1998 yılında SGH inşaat Ltd. Şti.'ni kurarak taahhüt alanında daha da güçlenmiş, Bundan sonra da büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir.

    Gerekli olan her türlü araçlar ile siparişlere anında cevap veren şirketimiz il dışında kalan bölgelere de daha iyi hizmet verebilmek için mümkün olduğunca hızlı hareket etmektedir.

    Ege bölgesi ağırlıklı olmak üzere Türkiye çapında da Taahhüt alanında hizmet vermekte olan SGH İnş.Paz.Taah.Tic.Ltd.Şti. ile de her türlü inşaatla ilgili problemlere anında çözüm ekibi olarak hizmet vermekteyiz.

    Gerekli olan her türlü araç, profil iskele, motorlu asma iskele ve mobil iskelemiz ve kalifiyeli ustalarımız ile hızlı ve güvenilir bir şekilde hizmet vermekteyiz.

    Ürünlerimiz
    + Seramik Uygulamaları
    + Dış Cephe Uygulamaları
    + Dış Cephe Isı Yalıtım Uygulamaları
    + İç Cephe Uygulamaları
    + Su Yalıtım Uygulamaları
    + Teknik Uygulamalar
    + Zemin Uygulamaları
  • (MUSTAFA ÇAKIR)

    Sanayii Sitesi No:123/23 Tepebaşı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - TEPEBAŞI
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.535 765 00 03
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ 1989YILINDA KURULMUŞ OLUP ÇELİK KONTRÜKSİYON FABRİKA DEPO AVM HAFİF ÇELİK EVLER ÜZERİNE İŞLER YAPMAKTADIR
  • NİYAZİ MISRI CAD LEBLEBİCİ 1.SOK MALATYA Merkez, Adıyaman
    ADIYAMAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.535 453 23 72
    Şirket Web Sitesi: www.malatyaizolasyon.com
  • E 5 KARAYOLU ÜZERİ MALTEPE KÖPRÜSÜ KAVSAĞI SAMANYOLU SOK.NO:28 Altayçeşme, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - ALTAYÇEŞME
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 305 88 00
    Şirket Web Sitesi: www.konakahsap.com
  • reisdere mahallsi alaçatı çeşme Alaçatı, Çeşme, İzmir
    İZMİR - ÇEŞME - ALAÇATI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 554 72 40
    Şirket Web Sitesi: www.ayvazkardesler.com
  • (CÜNEYT AHTİK)

    kayı mah.evkur site. Kazan, Ankara
    ANKARA - KAZAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ekim 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 814 03 42
    Şirket Web Sitesi:
  • 1671 Sk. No:138 D:2 Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Eylül 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 381 20 50
    Şirket Web Sitesi: www.teknomak.com
  • (SALİM AKKAYA)

    UYDUKENT FİLLİ KAVŞAK KARŞISI ORGANİZE YOLU AFYON Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.272 255 53 55
    Şirket Web Sitesi:
  • İnönü Caddesi Şah Veli Mah. Hakkı Harat Sokak No 2 Kat 1 Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Cephe Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mayıs 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.342 231 09 41
    Şirket Web Sitesi: www.starbaum.com
  • (AZİZ KARA)

    SİTELER Yalı, Güzelbahçe, İzmir
    İZMİR - GÜZELBAHÇE - YALI
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 234 50 40
    Şirket Web Sitesi:
  • Mithatpaşa Cad. No:10/A Hürriyet, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - HÜRRİYET
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 451 30 10
    Şirket Web Sitesi: www.onurera.com
  • MERKEZ SOKAK NO:3 Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 711 31 11
    Şirket Web Sitesi: www.yıldırımyapımalzemeleri.com.tr
  • (İLHAN BAĞIZ)

    ÇAMLIK MAH.ALEMDAĞ CADDESİ.FIRIN SK.NO4/1 ÇEKMEKÖY /İSTANBUL Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 639 11 84
    Şirket Web Sitesi: www.sirvaninsaatyapi.com
  • peyas mah 447 sok sönmez 1 sitesi altı b blok altı Merkez, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - MERKEZ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.412 257 44 90
    Şirket Web Sitesi: www. dogansovecenter.com
    dogan sove center kuruş yıldönemı