SES İZOLASYON VE YALITIMI İSKİTLER ALTINDAĞ ANKARA FİRMALARI

Ses izolasyon ve yalıtımı

sektörüne ait

İskitler Altındağ Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Kazım Dirik Mahallesi 185.sok. No:23 Kat:1 Daire:1 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 388 38 35
    Şirket Web Sitesi: www.izokopuk.com
    KIRŞEHİR TEL: 0386 213 18 04 -- GSM: 0546 875 38 38
    ANKARA TEL: 0546 614 64 47
    AKSARAY TEL. 0505 433 97 38
    KONYA TEL. 0530 405 89 51
    ÇANKIRI TEL. 0532 477 63 63
    ------------------------------------------------------------------------------------
    İzoköpük, ısı, ses ve su yalıtımında hizmet vermek için 2002 yılında kurulmuştur.
    Sprey poliüretan köpük izolasyonunda son teknolojiyi kullanan firmamız adımlarını sağlam temeller üzerine atmak için çaba göstermektedir.
    Müşterileri ile birlikte gelişim ve büyüme felsefesini kendine ilke edinmekte ve hizmet ağını tüm Türkiyeye yayarak satış ve uygulamalarını gerçekleştirmektedir. İzoköpük, uzman ve tecrübeli kadrosu ile sprey poliüretan sektörünün en iyilerinden birisi olmuştur.
    Her geçen Ar-ge ve gelişim çalışmaları ile izolasyon ve yalıtım sektöründe yeni ürünler ve yeni çözümler araştırmaktadır. Müşterinin hak ettiği kalite ve uygulamayı uygun fiyata, haksız rekabete yol açmadan sunmaktadır.
    Tüm Türkiyede çalışmayı kendine ilke edinen firmamız, poliüretan sprey köpüğün uygulanması konusunda tüm tecrübeyi edinmiştir. Çalışmalarını yenilikçi bakış açısı ile sürdüren firmamız, gelişimini ve uygulama sahasını her geçen gün büyütecektir...
  • İVEDİK OSB. MELİH GÖKÇEK BULV. 1476. CAD. NO : 8/21 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 394 51 41
    Şirket Web Sitesi: www.ipekogluyalitim.com
    Isı, Su Ses ve Yangın yalıtım uygulamalarında başarısına her geçen gün yenilerini ekleyen İPEKOĞLU YALITIM İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ. Ankara merkezli, uygulama faaliyetlerine başlamış ve siz değerli müşterilerine kalite ve memnuniyeti uygun fiyata yakalamayı amaçlamıştır. Kuruluşundan günümüze teknolojiyi yakından takip ederek, uzman teknik ve mühendis kadrosu ile inşaatın her alanında, yalıtımda çözümler üreterek, teknik detayların oluşturulması ile yalıtım imalatlarının; doğru, güvenilir, kaliteli ve uzun ömürlü olmasını ilke edinmiştir. Doğru ve kaliteli yalıtımın ülke ekonomisine, çevreye, iklime, insan sağlığı ve bina ömrüne katkılarının bilinciyle, Yalıtımda Çözümlerin ilk adresi olmayı hedeflemektedir. Kaliteli malzeme ve doğru işçilikle gelen başarının adresi, İPEKOĞLU YALITIM İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.
  • (MURAT YANAR)

    Etiler mah. 1444 sok 20/13 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 433 85 00
    Şirket Web Sitesi: www.ebrugrup.com
    Ebru İnşaat Ticaret olarak şirketimiz kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Ankara merkezli firmamız gerek bölgemiz gerekse tüm Türkiye' de hizmet vermektedir. Teknolojik ve idari alt yapısı ile inşaat sektöründe lider pozisyonlar elde etmek için teknik personel sayısı ve idari personel sayısı ile belirgin farklılıklar yaratmıştır. Firmamız ısı yalıtım uygulamalarında yer aldığı projeleri zamanında ve eksiksiz teslim ederek başarılı bir deneyim yakalamıştır.

    Firmamız inşaat sektöründeki tüm yenilikleri yakından takip etmektedir. Deneyimli teknik kadrosu ile müşterilerinin beklentilerini en iyi biçimde karşılamaktadır. En güvenli ve ekonomik çözümü en uygun zamanda üretmeyi kendisine amaç edinmiştir. Geniş kapsamlı danışmanlık ve proje hizmetleri verilmektedir.

    Dış cephe yalıtım, boya, çatı izolasyon işleri uygulama alanında ve Dış cephe Mantolama, boya, yol çizgi boyaları, çatı izolasyon ve yalıtım malzeme satışlarımızla uzun yıllardır hizmet vermekteyiz.
  • 534 SOKAK NO 8 Yağhaneler, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YAĞHANELER
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi: www.izolasyonmarketizmir.com
    EGE,DE İZOLASYON MALZEMELERİ SATIŞ ANA BAYİİ
  • (YUSUF GÖK)

    Osman Yılmaz Mh. Millet Cd. NO:23/2 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 644 08 34
    Şirket Web Sitesi: betaizolasyon.com
    2012 Yılında ısı yalıtımı başta olmak üzere çatı, iç ve dış boya, drenaj, su yalıtımı ve çevre düzenlemesi alanlarında faaliyetlerini sürdürmek üzere kurulan ve sağladığı yenilikçi çözümler ve sektöre getirdiği güçlü altyapı sistemleriyle müşterilerinde güven uyandıran BETA YAPI, üst üste sağladığı büyüme oranlarıyla 2012 yılı itibariyle ısı yalıtımı sektörünün lider uygulayıcı firması haline gelmiştir.
    Beta Yapı’nın kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi yapısı ile sektöre farklı bir soluk getiren yeni markamız Beta Yapı, iş yapış biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, sektördeki geleneksel iş yapış biçimlerine karşı, kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalışan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız uygulamada yaşadığı süreçleri kendi kurumsal hafızasına kaydederek müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını arayan bir markadır.
    Tüm çözümlerin ve ürünlerin giderek birbirine benzediği ve dolayısıyla tüketicilerin seçim yapmakta zorlandığı çağımızın rekabet ortamında Beta Yapı, iştirak ettiği bütün projelerde müşterilerine ve çözüm ortaklarıyla güvene dayalı ilişkiler geliştirmeyi ve temel uzmanlığı olan ısı yalıtımı alanında dokunduğu tüm binalarda bir değer yaratmayı birinci önceliği olarak görmektedir.
    Yaşadığı değişim ve dönüşüm sürecinde hizmet verdiği müşterilerinin en değerli varlıklarının evleri olduğunun bilinciyle, ısı yalıtımı alanında yaptığı birincil görevin, müşterilerinin zor hayat şartlarında en önemli korunakları olan evlerini Beta Yapı güvencesiyle öncekinden daha korunaklı bir hale getirmek olduğuna inanmaktadır.
    Sektöre getirdiği kurumsal ve yenilikçi çözümlerle iş yaptığı müşteri ile güvene dayalı bir ilişki tesis ederek, kısa sayılabilecek bir sürede ısı yalıtımı sektöründe lider firma konumuna yükselen, ancak bu konumunu koruyabilmenin yolunu, kendisini sürekli geliştirmek ve yenilemekte arayan Beta Yapı, yaşadığı dönüşümdeki en büyük paya sahip olduklarını bildiği müşterileri ve iş ortakları ile bu süreci paylaşmaktan mutluluk ve gurur duymaya devam edecektir.
  • Büsan Organize Sanayi 4. Blok 10670 Sokak No: 26 / N Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 501 96 76
    Şirket Web Sitesi: www.tesar.com.tr
    TESAR;Püskürtme granit sıva,püskürtme granit sıva fabrikası,toptan püskürtme granit sıva,ısı yalıtım sıvası,dış cephe sıvası, püskürtme granit sıva fiyatı fiyatları,granit püskürtme,ısı yalıtımı mantolama,su yalıtımı,konyada ısı yalıtımı,ısı yalıtım firması,ısı yalıtımı firmaları,püskürtme granit,elagan stone, granite spray serisi püskürtme taş kaplama malzemesi,püskürtme granit sistemleri, püskürtme granit kaplama malzemesi,doğal taş granit etkisini aynen veren sıva,granit sıva,granit sıva fabrikası,püskürtme sıva, püskürtme granit kaplama malzemesi,Püskürtme Granit Sistemleri, granite spray,püskürtme granit katoloğu,püskürtme granit uygulama örnekleri,Dekoratif Yalıtım Sıvası,hazır ısı yalıtım sıvası,ısı ses ve yangın yalıtım sıvası,granit hazır sıva,püskürtme granit örnekleri,püskürtme granit kaplamalı söve,konteyner püskürtme sıva kaplaması,prefabrik püskürtme sıva kaplaması,
  • (FATİH ÇAĞLI)

    Karataş Mah. Erencem Apt. No:7 Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ GAZİANTEPTE MANTOLAMA, ASMA TAVAN, DUVAR KAĞIDI, PARKE İŞİ YAPMAKTAYIZ.
    UYGUN FİYAT KALİTELİ İŞÇİLİK İÇİN BİZE ULAŞIN...
  • Organize Sanayi Bölgesi Akdamar Caddesi No:4 Bostaniçi, Merkez, Van
    VAN - MERKEZ - BOSTANİÇİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.432 226 00 20
    Şirket Web Sitesi: www.vanisiyalitimimantolama.com
    KEBAN ISI;ısı yalıtımı,mantolama,van dış cephe ısı yalıtımı mantolama,iç cephe ısı yalıtımı,bina ısı yalıtımı mantolama,ısı yalıtımı fiyatı fiyatları van,ısı yalıtımı firması firmaları van,bina söve yapımı, söveci van,söve firmalrı fitması van,eps iç cephe ve duvar arası ısı yalıtım levhaları,eps dış cephe söve malzemesi,eps strafor asmolen, ;asmolen strafor,vanpor asmolen strafor imalatı,strafor fabrikası,asmolen strafor fabrikası,strafor çeşitleri,asmolen strafor fiyatları,asmolen strafor fiyat,
  • (OSMAN YANMAZ - ROHAT ÖZER)

    Gemlik, Bursa
    BURSA - GEMLİK
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Şirketimiz 1983 yılında şahış firması olarak kurulmuş olup, 1990 yılında mehmet güney serhat savas , aslan rader aile şirketi ortaklığı ile Limited Şirket olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Yıllardan beri özellikle problemleri büyük olan yerleşik binalarda dış cephe ısı yalıtımı, mantolama, boya ve çatı onarımlarında göstermiş olduğu performans ve başarıdan aldığı cesaret ile uzman kadrosu, teknik elemanları ile çok daha iyi çok daha ekonomik şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. Teklif, bilgi, müşavirlik, ölçü ve yönetim toplantılarınıza katılmamız tamamen ücretsiz olup, daha geniş bilgi için güney yapıı arayarak hemen teklif isteyebilir, sorunlarınızı güney yapı ile çözebilirsiniz.
  • (CİHAN SANTABAŞ)

    İstasyonMh.Hikmet.Özer Caddesi No:6/B Etimesgut ANKARA Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 245 41 42
    Şirket Web Sitesi: www.aksaizolasyon.com
    Firmamız Ankara Merkezli olup, izolasyon üzerine kurulmuştur.
    Firmamız teknik, profesyonel kadro ile Türkiyenin her tarafında hizmet vermektedir.
    Firmamızda uygulama alanları aşağıda dikkatinize sunulmuştur.
    Anahtar teslimi iş yapmaktayız .
    Kullanmış olduğumuz ürünlerin TSE ve uygunluk belgeleri vardır.
    Bu alanda yapmış olduğunuz işlerde bizimle irtibat kurup fiyat almanızda fayda görmekteyiz
    İlginizi bekler saygılar sunarız...
    www.insaatfirmalarim.com
  • (ÖMER DEMİRCİOĞLU)

    SANAYİ SİTESİ GİRİŞİ GÜNAYDIN MOTOR YENİLEME ÜSTÜ Bafra, Samsun
    SAMSUN - BAFRA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.362 238 16 86
    Şirket Web Sitesi:
  • (FATİH TOPCUOĞLU)

    karatay san nefis sokak no 6 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 236 37 35
    Şirket Web Sitesi: enyalitim.com
  • (FUAT BEDİR)

    ANKARA CAD. NO.31 Çınardere, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ÇINARDERE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 379 76 35
    Şirket Web Sitesi: www.izobed.com
  • (KEMAL TOPRAK)

    Bursa osmangazi merkez Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.553 354 37 05
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
  • (BURAK KARAAĞAÇ)

    Ağaoğlu My Office İş Merkezi Kat:5 No:24 Barbaros, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - BARBAROS
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 688 42 90
    Şirket Web Sitesi: www.alkorproof.com
  • Buhara Mh. İsmail Kaya Cd. No:70/A SELCUKLU/KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 246 24 82
    Şirket Web Sitesi: www.marininsaat.com/laminatparke.html
  • akbelen bulvarı mezarlık yolu üzeri Toroslar, Mersin
    MERSİN - TOROSLAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Eylül 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 320 57 54
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraiz.com
  • (RECEP ÖZÇETİN)

    Orta Mahalle 30 Ağustos Cad. No:5/D Orhanlı Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 581 61 00
    Şirket Web Sitesi: www.teknofoam.com
  • 136/2 Sok. No:3 Koyundere, Menemen, İzmir
    İZMİR - MENEMEN - KOYUNDERE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Temmuz 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 846 24 51
    Şirket Web Sitesi: www.softharc.com
  • 144 Sok. No: 15 Hakimevleri Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 245 40 20
    Şirket Web Sitesi: