DOĞRUGÖZ AKŞEHİR KONYA İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Doğrugöz Akşehir Konya İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Akşehir konya karayolu 1. km. Doğrugöz, Akşehir, Konya
    KONYA - AKŞEHİR - DOĞRUGÖZ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ağustos 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 816 11 11
    Şirket Web Sitesi:
    Betosa İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Ltd Şti Kısa adıyla Kıyıcı Beton Akşehirde Hazır Beton, Agrega, Pcv, Çelik Kapı Seçenekleriyle Hizmetinizde
  • Akşehir Konya Karayolu 3. Km. Doğrugöz Kas. Doğrugöz, Akşehir, Konya
    KONYA - AKŞEHİR - DOĞRUGÖZ
    Çatı Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 816 16 60
    Şirket Web Sitesi: www.bayselinsaat.com
  • (CAN AHMET CEYLAN)

    Yazır Mahallesi Ulusal Sokak No: 65 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 255 22 02
    Şirket Web Sitesi: www.viakonsept.com
  • İSTANBUL CADDESİ NO:52/A Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 350 15 20
    Şirket Web Sitesi: www.kondemelektrik.com
    elektrik sektöründe hizmet vermekteyiz her türlü elejtrik malzemesi alım satım yapılmaktadır
  • Nişantaşı Mah. Metehan Cad. No: 20 Selçuklu - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 160 41 42
    Şirket Web Sitesi: www.konyacicekci.win
    BEREKET Konyada çiçekci,Konya çiçekci çiçekciler,Konya çiçekcileri,konya çiçekçi Selçuklu,konya meram çiçekçiler,konya çiçekçi listesi,konya çiçekçi adresleri,konya çiçekçi Bosna,Konya Çiçek Siparişi,Konyada Çiçekçi,Çiçek Market,konyaya çikolata gönder,konyada çikolata,Konya çiçek,konya çiçekçi,konya çiçek siparişi,konya çiçekçisi,meram çiçek,Konya Çiçek Siparişi,Konyanın her noktasına çiçek siparişi.
  • (CENGİZ CEYLAN)

    istasyon mah. mahrukatçılar sitesi no:41 Akşehir, Konya
    KONYA - AKŞEHİR
    Cephe Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 813 45 54
    Şirket Web Sitesi: www.ceylaninsaatmalzemeleri.com
  • (NURİ KARAKAŞ)

    Horozluhan mah Yeşilköy Sok.No:2 B Selçuklu Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 233 98 34
    Şirket Web Sitesi:
    NKA İÇ MİMARLIK; Şubat 2016’da Nuri Karakaş tarafından kurulan tasarım ve uygulama firmasıdır.Firma yöneticisi İç Mimari,Taahhüt ve İnşaat projelerinde aldığı sorumluluk ve genç yaşta edindiği tecrübesine , bilgi, cesaret ve yenilikçi bakış açısını ekleyerek projelendirmeden anahtar teslimine dek uzanan sürecin her aşamasında uluslararası standartlarda hizmet sunmaktadır. NKA İç Mimarlık;Tasarım,Uygulama,Proje,İnşaat,Mobilya,Ahşapa kadar geniş bir hizmet yelpazesine sahip olan NKA İçmimarlık yatırımcının istekleri doğrultusunda günümüz çağına en uygun olanı üretmektedir.Dürüstlüğü ilke edinmiş şirketimiz ilk çizilen eskizden son sıkılan vidaya kadar siz değerli müşterilerimize genç ve yenilikçi kadrosuyla hizmet vermektedir.
  • (MUZAFFER ÇINAR)

    Sille Parsana Mah. İmran Sk. No: 2/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 346 12 25
    Şirket Web Sitesi: www.konyabaymak.net
    ÇINAR ISI;baymak kalorifer kazanı konya,kalorifer tesisatı konya,yerden ısıtma tesisatı,kalorifer tesisatı fiyatları,yerden ısıtma tesisatı fiyatları konya,radyatör petek montajı,kat kalorifer tesisatı,radyatör ve petek tesisatı,kolon tesisatı,kalorifer tesisatı döşeme,mobil sistem yerden ısıtma sistemleri montajı,kat kaloriferi tesisatı döşemesi,anahtar teslimi kalorifer tesisatı,konyada kalorifer tesisatı,konya kalorifer kazanı,konyada kat kalorifer tesisatı,cami yerden ısıtma Konya,konyada doğalgaz tesisatı,kalorifer tesisatı,kat kaloriferi tesisatı,radyatör ve petek montajı,radyatör ve petek tesisatı,kolon tesisatı,doğalgaz kalorifer tesisat döşeme, kat kaloriferi tesisatı döşemesi,bina içi doğalgaz tesisatı döşenmesi,baymak satış noktaları,baymak merkezi ısıtma sistemi,baymak satış noktaları,baymak termosifon,baymak ana bayi,baymak kombi,baymak termosifon,baymak klima bayileri yetkili satış ve servis noktaları,baymak ana bayi,falke ana bayi,kombi çeşitleri,temosifon,boyler,hidrofor,klima çeşitleri,güneş enerjisi,panel radyatör,havlu radyatör,Konya baymak,konyada baymak,Konya baymak ana bayisi,Konya baymak bayisi,Konya baymak kombi satışı,Konya baymak şofben,
  • Sonbirlik Sanayi Sitesi Merkez Efendi Cad. No: 1 Karatay - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 342 52 26
    Şirket Web Sitesi: www.nisadegirmen.com
    NİSA;değirmen havalandırma,değirmen makinası havalandırma ekipmanları,değirmen havalandırma sistemleri,
    değirmen malzemesi,değirmen malzemeleri,değirmen yedek parçaları,değirmen malzemesi imalatı,değirmen malzemeleri imalatı,değirmen yedek parçaları imalatı,değirmen yedek parçası imalatı,değirmen malzemesi fiyatı,değirmen malzemeleri fiyatı,değirmen yedek parçaları fiyatı,değirmen malzemesi fiyatları,değirmen malzemeleri fiyatları,değirmen yedek parçaları fiyatları,değirmen helezonu,değirmen çelik helezon,değirmen makinası helezonu, Krolet kelepçe,metal kelepçe
  • Büsan Sanayi 4. Sokak No: 32 Karatay- KONYA Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 345 01 67
    Şirket Web Sitesi: www.otomatikkulbosaltmalikaloriferkazani.com
    FELLUCE;otomatik kül boşaltmalı kömürlü kazan,otomatik kül boşaltmalı kömürlü kazanlar,otomatik kül boşaltmalı kömürlü kazan fiyatı,otomatik kül boşaltmalı kömürlü kazan fiyatları,otomatik kül boşaltmalı kömürlü kalorifer,otomatik kül boşaltmalı kömürlü kalorifer kazanı,otomatik kül boşaltmalı kömürlü kalorifer fiyatı,otomatik kül boşaltmalı kömürlü kalorifer fiyatları,otomatik kül boşaltmalı kömürlü kalorifer kazan fiyatları,otomatik kül boşaltmalı termodinamik kömürlü kalorifer kazanı fiyatları,otomatik kül boşaltmalı termodinamik kazan,
  • Yenişehir Mh. Akif Çelebi Sokak Şeker Apt. Altı No: 4/D Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 236 55 00
    Şirket Web Sitesi: www.konyaevdenevenakliyatt.org
    ŞAHİNOĞLU NAKLİYAT; Konyada evden eve taşıma hizmet alanında faaliyet göstermektedir.

    Bizim için en önemli iş müşteri memnuniyeti olup çalışmalarımızı bu yönde sürdürmekteyiz. Alanında öncü kuruluş olan firmamız, Sektöre hep ilkleri yerleştirmiş bir firmadır.

    Evden-eve taşıma sektöründe deneyime sahip yöneticileri, uzman personeli, işin gerektirdiği ekipmanları ile Şahinoğlu Evden Eve eşyalarınızın size ifade ettiği değerin bilincinde olarak, beklentilerinizi de aşacak hizmetin garantisidir.

    Evden eve Nakliyat hizmetinin sigortalı olarak verilmesi Şahioğlu Nakliyat’ın temel görevlerindendir. Taşınan müşterilerimizin eşyalarının taşıma sırasında görebileceği hasarların minimuma indirilmesi ve bu hasarların karşılanması Firmamızın verdiği nakliyat hizmetinin kalitesini maksimuma çıkarmasında önemli rol oynamaktadır.

    Siz değerli müşterilerimizin taşıma hizmetini alacağınız nakliyat firması ile sözleşme imzaladıktan sonra kesinlikle kontrol edilmesi gereken nakliyat sigorta poliçesinin düzenlenip düzenlenmediği olmalıdır.

    Taşımacılık sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Hem iş gücü hem de beyin gücü isteyen bir iştir. Oldukça yorucu bir çalışma alanı olduğu şüphesiz ki tartışılmaz. İnsanların sürekli olarak oradan oraya taşınma istekleri nakliyat firmaların varlığını her geçen gün biraz daha güçlendirmiştir. Bu durumda taşınma sırasında eşyalarımızı taşıtmak için tercih ettiğimiz nakliyat firmalarını özenli ve titiz bir şekilde seçmekte fayda vardır.

    Konya evden eve Şahinoğlu nakliyat bu konuda çeşitli hizmetleri en kaliteli biçimde sunmaya devam etmektedir. İnsanların emanet edip yardım aldığı eşyaları gerektiği biçimde özenli bir şekilde taşımak ilçe genelindeki firmalar için oldukça önemlidir. Emanetinize kendi emanetimiz politikası ile yaklaşmaktadırlar.

    Teslim alınan eşyayı, teslim edene dek kendi malı gibi koruyan firmamız, nakliye işinin ciddi bir iş olduğunu bilir ve sorumluluklarını sonuna kadar yerine getirir. Sağlıklı bir nakliyat için, nakliye esnasında asansör kullanımına özen gösteren Şahinoğlu Nakliyat, yeterli ekipmanı ve araç filosuyla faaliyetine devam etmektedir.

    Nereye olursa olsun, emin ellerde taşınmanın rahatlığını yaşamak için...
  • Turgut Reis Mah. Ahmet Özcan Cad. No: 166/A Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 544 26 39
    Şirket Web Sitesi: www.strongspor.com
    STRONG SPOR;spor salonu,vücut geliştirme,fitness salonu,fitness merkezi,bayan spor salonu,erkek spor salonu,kondüsyon bisikletinde çalışma,duruş bozukluğu düzeltme,kilo alma ve kilo verme diyet proğramları,bölgesel şekillenme,konya spor salonu,konyada fitness salonu,vücut geliştirme spor salonu,mekik,aletleli mekik konya,şınav,ağırlık çalışması konya,koşu bandı konya,konya fitness salonu, konya spor salonları,konya body salonu,performence gym, konyada spor salonu arıyorum,vücut geliştirme konya,konya body building,konya fitness center,meram spor salonu,selçuklu spor salonu,karatay spor salonu,konya vücut geliştirme spor salonu,konyada vücut geliştirme spor salonu,
  • (ORHAN KATMAN)

    Yeni Sanayi Sitesi B-7 Blok No:16 Ereğli, Konya
    KONYA - EREĞLİ
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 734 65 17
    Şirket Web Sitesi: kardeslercelikdograma.com/
  • NEZAKET SOK. NO:297A Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 202 00 75
    Şirket Web Sitesi: www.esvana.com
  • Kılıçarslan Mah. Narin Sokak No:4/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.507 736 53 06
    Şirket Web Sitesi: www.konyadermanhacamat.com
  • (OSMAN ERDEM)

    küçük ihsaniye mh. yahya çavuş cd. no 50 /A Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 320 05 08
    Şirket Web Sitesi: www.erdemgrup.net
  • (OSMAN ERDEM)

    kücük ihsaniye mah yahya cavuş cad no 50 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 320 05 08
    Şirket Web Sitesi: www.erdemgrup.net
  • Motorlu Sanayi Çarşısı Emeviler Sk. No 7/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 233 28 33
    Şirket Web Sitesi: www.selamiotogaz.com
  • Konsan Organize Sanayi F. Çakmak Mah. 10727 Sokak No: 15 Karatay - KONYA Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 346 06 10
    Şirket Web Sitesi: www.vinckiralik.org
  • Mobilyacılar Sanayi Cihanpınar Sokak No:75 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 249 39 45
    Şirket Web Sitesi: sarkkosesimobilyasi.com