YAHYAKAPTAN İZMİT KOCAELİ İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Yahyakaptan İzmit Kocaeli İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi No:102/A Yahyakaptan, İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT - YAHYAKAPTAN
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2018 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.262 331 15 69
    Şirket Web Sitesi: https://www.arkomkombi.com
    Arkom Teknik Servisi Kombi servisi, bakımı ve tamiri konularında İzmit başta olmak üzere Derince, Körfez, Gölcük, Başiskele, Kartepe ilçe ve semtlerinde faaliyet göstermektedir. Arkom Kombi Servisi Fondital, Dizayn markalı kombilerin yetkili servisi olup, Eca, Demirdöküm, Baymak, Ferroli, Ariston, Alarko, Baymak, Vaillant ve Viessmann gibi tanınmış kombilere de servis hizmeti vermektedir. Firmamız bünyesinde hizmet veren teknikerlerimiz ısıtma sektörünün önde gelen firmalarının merkez servislerinde eğitim almış, uzun yıllar siz değerli müşterilerimize hizmet vermiş uzman kişilerden oluşmaktadır. Genç dinamik servis teknikerlerimiz firmamızın bünyesinde bulunan firma logosu ve firma yazısının bulunduğu servis araçlarını kullanmaktadırlar. Bu hizmetlerin dışında müşterilerimizin talepleri doğrultusunda kombi satışı, kombi montajı, petek temizliği ve tesisat tadilatı gibi konularda da uzman ekiplerimizden faydalanabilirsiniz.
  • (RAMAZAN İLMAZ)

    Fatih Mah./Düzyayla Sok. No:9/A likahya-İzmit/Kocaeli. Yahyakaptan, İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT - YAHYAKAPTAN
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.505 013 41 41
    Şirket Web Sitesi: www.yurtyalitim.com
    Yurt yalıtım olarak kocaelinin her ilçesine yalıtım yapmaktayız. 100 yerli sermayemiz olan bor ile , hem ucuz hemde etkili bir şekilde yalıtım yapmaktayız.
    Bor ile yalıtım kışları sizi doğalgaz faturanızdan koruyacak ,
    yazları güneş ışınlarını evinizden ulaştırarak klimaya gerek kalmadan evinizi serin bir ortama çevirecek.
  • Kilit Sok. No:73 (Kandıra yolu Seymen Koleji karşısı) Yahyakaptan, İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT - YAHYAKAPTAN
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.kupapen.com
    Winsa Kocaeli üretici bayii, Tepe Safe Çelik Kapı Marmara Bölge Bayii, Alüminyum doğrama ve dış cephe kaplama...

    1973 yılında, demir doğrama ve kepenk imalatı ile başlayan serüven, 1980′li yıllarda popüler olmaya başlayan alüminyum doğrama ve panjur imalatı ile devam etti. Kısa sürede sektörde sözü geçen firmalar arasına giren Kupa Panjur ve Kupa Alüminyum bir marka haline geldi. 1989 yılın da PVC pencere satışına başlayan Kupapen, halen güven ile aynı anlamda kullanılıyor. O zamanlar Dünya Bankası’ndan çok zor alınan teşvik kredisini alan Kupapen, sektörde daha PVC pencere tanınmazken üretime başlar, yıllar içerisinde herkesin memnun kaldığı bir marka haline gelir. 2008 yılında winsa/inoutic bayisi olarak yola devam etme kararı alan Kupapen, kurucu ortakları konumunda olduğu Onel A.Ş. ile üretim kalitesini sektörün ötesine taşıyarak, yine sektörün ilklerini gerçekleştirmiş bulunmaktadır.Onel A.Ş. 5000m2 kapalı alanda en gelişmiş teknoloji ve makine parkuru ile yarınları bugünlere taşıyor.CNC tezgahlar ile profesyonel üretimin en üst seviyesinde, kalitenin gerektirdiği şartlarda kullanılan aksesuarları ile Türkiye’deki en kaliteli pencere üretimi konusunda iddialı olan Onel A.Ş. Kupapen gibi köklü bir firmanın profesyonel montaj ekibi ile siz müşterilerinin istekleri doğrultusunda en iyisini sunmayı amaç bilmiştir.
  • Yenişehir mahallesi banu sokak no 45/c Yahyakaptan, İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT - YAHYAKAPTAN
    Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 311 76 11
    Şirket Web Sitesi: www.vektorinsaat.com
  • (TOLGA KÜREM)

    ERGÜN KÖNCÜ SOK. 25/1 Yahyakaptan, İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT - YAHYAKAPTAN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 311 03 02
    Şirket Web Sitesi: www.dukaegitim.com
  • (GÖKHAN ÖZMEN)

    şehit ergün köncü sok. no:53 Yahyakaptan, İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT - YAHYAKAPTAN
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ağustos 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 311 02 84
    Şirket Web Sitesi: www.toptantadilat.com
  • (İLKER KARACA)

    hacı halil mh. menzilhane cd. no:14/B Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.535 507 53 04
    Şirket Web Sitesi:
  • (BARAN IŞIK)

    ATAKENT MAH.HALİDE EDİP ADIVAR SOK.NO:4 Başiskele, Kocaeli
    KOCAELİ - BAŞİSKELE
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 320 19 87
    Şirket Web Sitesi: www.nautilusmimarlik.com
    Nautilus Mimarlık, mekanları hayatın yaşayan canlı bir parçası olarak tanımlar. İleri mühendisliğini, sanat ve estetikle bir araya getirerek mekanlara ruh katar. Hem akla, hem göze, hem de kalbe hitap eden tasarımları ile mekana değer katar. Yapılardaki en büyük zorluklardan biri olan merdivenlerin, hem teknik hem de estetik anlamda mekanlara uyumlu hale getirilmelidir. Bu çerçevede, insan ve yapı faktörleri dikkate alınarak minimum alan kaybı ve maksimum yaşam alanı sağlayacak bir tasarım seçilmeli ve uygulanmalıdır. Doğru tasarım, malzeme, teknik ve uygulama ile alan kayıplarının, estetikten uzak formların, zaman, emek ve ekonomi kayıplarının önüne geçer. Biz Nautilus Mimarlık olarak, müşterilerimizin en doğru sonuca en kısa sürede ulaşmalarını sağlarız.
  • Gebze O.S.B Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatif Göktürk Sok No:18 Şekerpınar, Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE - ŞEKERPINAR
    İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 658 06 99
    Şirket Web Sitesi: www.rotagrup.net
    ROTA TRANSMİKSER METAL DEMİR ÇELİK VE PASLANMAZ SAC SAN. TİC. A.Ş. transmikser imalatı, inşaat ve demir çelik sektöründe faaliyet gösteren bir rota grup kuruluşudur.
    Teknolojiyi yakalamış makine ve teçhizatı ile yeniliklere açık, inovasyona önem veren, kaliteyi ve güvenilirliği ilke edinen anlayışımızla müşterilerimize daha iyi hizmet ve en iyi kaliteyi en ucuza vermek amacımızdır.Yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerimizin yaptığımız işlerle güvenini kazanarak, imalat ve hizmet kalitemizi en üst seviyeye çıkarmak ve çözüm ortağı olmakla mükellefiz. Rota Transmikser A.Ş. transmikser ve yedek parça imalat, bakım, revizyon, hasar, onarım, kumlama, boyama işleri olmak üzere transmikser sektörünün tam komple giriş yapmış, kendi bünyesinde transmikser adına gerekli bütün materyalleri üretebilen, bunu sizlere en iyi ve en uygun koşullarda sunabilen son sistem makine ve teknolojilere sahip olan, sektörün kalitesini yükseltme amacı ile çalışan çözüm ortağınızdır.Sorunlarınıza en kısa sürede cevap vermek şirketimizin birinci politikasıdır. Gerek teknik gerekse yerinde destek ile işleriniz istediğiniz zamanda ve en iyi şekilde sizlere teslim edilir.Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde imalat ve İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde servis hizmeti vermekteyiz.
    Rota Transmikser A.Ş sizlere sunduğu hizmette tamamen şeffaf bir yol izlemektedir. İmalatların yapıldığı materyallerin ISO TSE standartlarına uygunluğunu, materyallerin kimyasal içeriklerine kadar belgelerle sizlere sunum yapmaktadır.Şirketin amacı en iyi imalatı sizlere sunarak sizlerin oluşacak aksaklıklar sonucu iş ve zaman kaybınızını minimize etmektir.

    KALİTE POLİTİKAMIZ,
    Koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak, müşterilerimizin firmamıza olan güven ve teveccühünü sürekli kılmak, rekabet gücümüzü demir çelik inşaat transmikser ve treyler konularında müşterilerimize en iyi hizmeti verebilecek düzeyde tutmak ve dürüstlükten ödün vermeyerek,sektöründe lider bir kuruluş "ROTA GRUP ŞİRKETLERİ" olmak amacındayız.
    ROTA TRANSMİKSER olarak çalışanlarımızın ve toplumumuzun daha aydınlık bir geleceğe taşınması için; Müşteri memnuniyetini birinci planda tutmak, Müşterilerimizin ve piyasaların istek ve beklentilerini sürekli takip etmek, Demir Çelik İnşaat transmikser ve treyler konularında kalite,hız ve güven sunmak, Alanın yeniliklerini dünya ile aynı zamanda müşterilerimize sunmak, En önemli kaynağımız olan çalışanlarımızın bilgi beceri ve yeteneklerinin sürekli gelişmesini sağlamak, Çevrenin korunmasının toplumumuza ve insanlığa karşı önemli bir sorumluluğumuz olduğu bilinciyle çalışmak, Transmikser satış transmikser kumlama boyama transmikser satış sonrası servis transmikser revizyonu transmikser kaza ve hasar onarımında kendi imalatımız olan tüm transmikser ve yedek parçalarıyla müşterilerimizin istek talep ve beklentilerine cevap vermek için çalışanlarımız ve biz transmikser ve transmikser yedek parça stoklarımızla kaliteyi ön plana çıkarmış servis hizmetimizle ihtiyaç duyduğunuzda İstanbulun her iki yakasındaki fabrika ve servisimizle her zaman hazır olan 7/24 gezici servislerimizle ihtiyaç duyduğunuz anda sizin yanınızda olmak.
    www.insaatfirmalarim.com
  • OSMAN YILMAZ MAH. 607 SK.NO:7 K:2 D:3 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.539 568 49 81
    Şirket Web Sitesi: www.demirel-yapi.com
  • (YILMAZ KARACA)

    HACIMEHMET MAH.HAFIZ.MUSA SOK.B/4 Karamürsel, Kocaeli
    KOCAELİ - KARAMÜRSEL
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 454 60 06
    Şirket Web Sitesi: karacainsaatizolasyon.web.tr
  • (MURAT BİLGİN)

    Ademyavuz mah 2343 sokak Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.262 743 15 29
    Şirket Web Sitesi: www,deltakarot.com
  • (CAFER YILMAZ)

    KARTEPE GAZİLER MAH. ATATÜRK CAD. NO:49 Kartepe, Kocaeli
    KOCAELİ - KARTEPE
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.262 373 36 55
    Şirket Web Sitesi:
  • MUSTAFA PAŞA MAH.MUAMMER AKSOY CAD.GÖZDEBERK İŞ HANI NO 1 KAT 2 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 642 10 61
    Şirket Web Sitesi:
  • İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.262 646 78 18
    Şirket Web Sitesi:
  • (OKAN ZENGİNCE)

    Çayırova Mh. 213 sk. N:14 Çayırova, Kocaeli
    KOCAELİ - ÇAYIROVA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2009 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 743 29 89
    Şirket Web Sitesi:
  • İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 655 55 44
    Şirket Web Sitesi:
  • Yenikent Is Merkezi Kat:2 No:10 / KOCAELİKocaeli İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 233 16 93
    Şirket Web Sitesi:
  • İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Elektrik Tesisatı,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 335 02 39
    Şirket Web Sitesi:
  • (ÇİĞDEM BABALI)

    Kadıköy Mah.Atatürk Bulvarı Gonca APT.No:20A Bekirpaşa İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mart 2008 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.262 332 44 65
    Şirket Web Sitesi: www.artihome.net