KARŞIYAKA İZMİR İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Karşıyaka İzmir İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Anadolu cd. no:503-a Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 382 54 99
    Şirket Web Sitesi: kalendersaglik.com
    Biyomedikal sağlık ürünleri firmamız 2007 yılında kuruldu. İlk etapta İzmirde faliyet gösteren firmamız 2012 yılında Ege,akdeniz ve İçanadolu bölgelerinde eczane,medikal ve hastanelere toptan medikal ürün satışına başladı.2014 yılında kardeş firmamız Kalender sağlık ürünleri san.tic.ltd.şti firmamız kuruldu.Ve yine aynı yıl www.evimdemedikal.com ile www.kalendersaglik.com web sitelerimiz faaliyete geçti.Medikal ve sağlık ürünlerinde 2500 ü aşkın ürün gamına sahip firmamız 2015 yılında spor ve fitnes sektörüne hızlı bir giriş yaparak Voit,Dynamic,Adidas,Excess,Denver cars,Diesel-profitness gibi dünyanın en seçkin markalarını bünyesine katmış bulunmaktadır.Şuan Türkiyenin örnek firmalarından biri olan şirketimizle dünyanın en iyi firmaları arasına girmek için çalışıyor. Bu uzun serüvenimizde yanımızda olduğunuz ve bize güvendiğiniz için sonsuz teşekkürler.
    Web sitemizde siz değerli müşterilerimiz için en kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunacak, alacağınız ürünler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmanızı sağlayacağız. İletişim bölümünden sizle kontak kuracak eleştirilerinizi ve yorumlarınızı dinleyecek ve sorununuz varsa çözüm bulacağız. Her işin dijital ortamda yürüdüğü günlerde bizim gibi yenilikçi bir firmanın web sitesi olmaması gerçekten çok yanlış olurdu. Bu sebeple daha fazla geç kalmadan web sitemizi yayın hayatı soktuk.
  • BAHÇELİEVLER MAH. CEVDET BİLSAY CAD. NO:67/A Bahçelievler, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BAHÇELİEVLER
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 367 66 99
    Şirket Web Sitesi: www.salterinsaat.com
    Salter İnşaat Ege bölgesindeki gözde projeleri ile ismini duyurmuştur. Firmamız ; İlke edindiği kalite ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermemiştir. Başta ingiltere olmak üzere birçok ülkenin vatandaşlarını ülkemizdeki gerçekleştirdiğimiz projelerle tanıştırmaktadır.
    Salter İnşaat aynı zamanda hafriyat işlerinde de oldukça güçlü ve profesyonel şekilde işlerini başarıyla gerçekleştirmiştir. Başta İstanbul olmak üzere bir çok şehirde hafriyat hizmeti vermektedir.
    2016-2017 yılında firmamızın hedefleri arasında ; Son yıllarda ülkemizin gündeminde olan kentsel dönüşüm projelerinde yer alarak hem ülkemiz hemde vatandaşlarımıza sağlam ve gönül rahatlığıyla oturabilecekleri konutlar inşa etmektir.Ayrıca kat karşılığı projelerinde de birçok bölgede projeler gerçekleştirmektir.
  • (MEHMET SOYDAN)

    Karşiyaka izmir Aksoy, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - AKSOY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ağustos 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.538 471 29 96
    Şirket Web Sitesi:
    Arçelik, beko, bosch, siemens, altus, mitsubishi, ariston, daikin, toshiba, airfel, rubenis, samsung, lg, demirdöküm, fuji, fujitsu, general electric, hitachi, zass, aura, ısısan, teba, denki, baymak, vestel, regal, diamond, auer, electra, electrolux, frigidaire, galanz, haier, rubenis, sanyo, vaillant, westinghouse, panasonic, midea, sharp, york, trane, alaska, ferroli, alarko carrier, indesit, seg, sigma, klima, servisi, izmir, karşıyaka
  • (EMRE ÖZTÜRK)

    Cemal Gürsel Cad. No:426 D: 2 Bostanlı, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BOSTANLI
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 361 51 51
    Şirket Web Sitesi: www.vero-concept.com
    İzmir‘de faaliyet gösteren Vero-Concept Mimarlık; aynı mesleki yaklaşımı paylaşan, Mimar Emre Öztürk (D.E.Ü. 2000) , Mimar Gonca Ateş Öztürk ( D.E.Ü. 1998), Mimar Altay Karabulut ( D.E.Ü. 1998) ve Mimar Bülent Menderes (D.E.Ü. 2000) ‘in farklı üç mimarlık ofisini birleştirmesi ile 2009 yılında kuruldu.
    Mimari proje, iç mekan tasarımı projeleri ve Uygulama alanlarında İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye ve yurt dışında çalışmaları bulunmaktadır.
    Çağdaş mimarlık ilkelerini tasarım prensibi olarak belirleyen Vero-Concept Mimarlık, empatik yaklaşımla, yatırımcı ve kullanıcı ihtiyaçlarını, estetik ve malzeme gereklilikleri ile harmanlayarak tasarım yapar.
    Mimar, iç mimar ve grafik tasarımcılardan oluşan güçlü ekibi ile her proje için ayrı araştırma ve tasarım grupları oluşturarak çalışır. İç mekan tasarım gruplarını yöneten kurucu ortak Gonca Ateş Öztürk aynı zamanda Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nde dördüncü sınıf proje stüdyo eğitmeni olarak çalışmaktadır.
    Otel, okul, hastane, ofis, konut gibi pek çok ayrı konuda 300‘ün üzerinde projeye imza atan Vero-Concept Mimarlık; tasarımı bir bütün olarak ele alıp, plandan cepheye, iç mekandan peyzaja her aşamada tasarımda bütünsel yaklaşımını ortaya koymaktadır.
    Özellikle “Otel” ve “Hastane” projelerinde uzmanlaşan Vero-Concept Mimarlık, tek evden, konut siteleri veya okul kampüslerine farklı ölçeklerde tasarım çalışmalarına devam etmekte, titiz uygulama kadrosu ile tasarımını yaptığı mekanları hayata geçirmektedir.
  • (İSMAİL EŞSİZ)

    237 Sk. No:20/E Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
  • (TANSU UZUNBAYIR)

    1671 Sokak No:138 Daire:2 Girne, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - GİRNE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 381 20 50
    Şirket Web Sitesi: www.izolasyonfirmasi.net
    WWW.TEKNOMAK.COM
    1989 yılından bu yana inşaat taahhüt müteahhitlik hizmeti veren Teknomak İnşaat; İzolasyon alanında Endüstriyel yapılar,sanayi tesisleri,konutlar,resmi ve özel binalarda çalışmalarını sürdürmektedir. Dış cephe mimari tasarımı, planlama ile görsellik sunarak binalarda dış cephe yenileme ‘Renevasyon’ ve mühendislik hizmeti verilmektedir. İnşaat sektöründe yurtiçi ve yurtdışındaki iş bitirme belgelerimiz, güçlü referanslarımız, sektörün öncü kurumlarıyla ve tedarikçileriyle işbirliğimiz, iş kapasitemiz dahilinde çok daha ucuz ve kaliteli, güvenli kurumsal hizmet sunmaktayız.
    Sektörde çeşitli şahıs ve firmalar tarafından bitirildiği söylenen yapılmış uygulamaların yarım, eksik kaldığı, çalışma esnasında bitiminde yüksek oranda bir çok farklı memnuniyetsizlikler oluştuğu göz önüne alınırsa kurumsal firmalar ile çalışması müşteriler için açık bir avantajdır.
    Firmamız OSGB Ortak İş Sağlığı ve İş Güvenliği Birimi anlaşmalı olup, personelimiz İş Güvenliği eğitimleri almıştır ve periyodik eğitimlere devam etmektedir. Ekiplerimiz SGK kapsamında olmanın yanında, iş kazalarına karşı Özel İşveren Mali Sigortası yaptırılarak güvence altına alınmaktadır. İşverenler ve apartman yöneticileri açısından ciddi risk ve önem taşıyan iş kazaları ve 3. şahıs maddi hasarları endişeleri firmamıza ait uygulama, önlemlerle giderilmektedir. 3. Şahıs sigortalarımız ile çevrede oluşabilecek maddi hasarlar güvence altına alınmaktadır.
    İZOLASYON UYGULAMALARI
    Su ,nem, ısı, ses yalıtım sistemleri
    Poliüretan enjeksiyon ile su yalıtımı
    Tünel, Metro, Otopark, Oteller, Hastaneler, Alışveriş merkezleri,Sanayi tesisleri, Konut gibi yapıların özellikle bodrum kat betonarmelerinde oluşan çatlaklardan gelen su ve sıvıların kesilmesi için sıvıyla temasta otuz kat genleşen poliüretan enjeksiyon uygulanır.
    Teras, çatı, bodrum kat, temeller, havuzlar, su depoları, arıtma tesislerinde su, nem, rutubet sorunlarına teknolojik ürünler ve uygulama sistemleriyle kalıcı çözümler
    Membranlar, püskürme, sürme sistemiyle ve yapı kimyasalları ile yalıtım uygulamaları
    Isı yalıtım sistemleri, mantolama
  • 6277 SOK NO:20 KARŞIYAKA ŞEMİKLER Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 330 62 62
    Şirket Web Sitesi: www.okceliklerparke.com/
    30 yılı aşkın parke sektöründe izmirin önde gelen firması,parkede öncü,kurumsallığı ve disiplini herzaman ön planda tutarak bugünlere gelmiş olmaktan gurur duymaktayız....okçeliklerparke izmir ve türkiye genelinde pazara hakim toptan ve parakende satışlarda uygun fiyat garantisi ve güvencesi sunmaktadır.kemikleşmiş kadrolu personelimizlede dilediğiniz yere parkeleriniz yönlendirilir.kısacası parke ve yer döşeme işi bizim işimiz....
  • (EMRAH TAŞ)

    6289 SOKAK NO:16 A/2 ŞEMİKLER Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 330 62 81
    Şirket Web Sitesi: www.emtashavalandirma.com
    EMTAŞ HAVALANDIRMA GÜVENİLİRLİK VE KALİTE İLE EN İYİ HİZMETİ SUNMAK , SUNDUĞU HİZMETLERİ BİRER REFERANS OLARAK GÖSTEREREK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLE RAKİPLERİNDEN HERZAMAN BİR ADIM ÖNDE OLACAKTIR.

    Referanslarımız

    SEBAT BİLİŞİM ve İNŞAAT

    ERSAŞ İNŞAAT

    İRES MEKANİK

    MAVİ BEYAZ MÜHENDİSLİK
  • (FERHAT KAYA)

    Zübeyde hanim CAD no 2 Alaybey, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ALAYBEY
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.553 644 56 06
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamiz mantolama cati alci boya isleri yapmakda
  • (MUSTAFA KÜPELİ)

    ANADOLU CAD NO.595/B KARŞIYAKA İZMİR Soğukkuyu, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - SOĞUKKUYU
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 362 38 94
    Şirket Web Sitesi: formetcelikkapi.com.tr
  • (BAHADIR AKIN)

    YALI MAH. 6500/1 SOK NU:10/D DA:15 KARŞIYAKA İZMİR Mavişehir, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - MAVİŞEHİR
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 501 10 05
    Şirket Web Sitesi: www.egeakinvinc.com
    indirme. kaldırma ve yükleme işleriniz itinayla yapılır
  • (AHMET BEY - DOĞAN KAYA)

    Tarık Dursun K Sokak No:3 Daire:1 Bostanlı, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BOSTANLI
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ocak 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 362 00 49
    Şirket Web Sitesi: www.erkayainsaatyapi.com
    ERKAYA İNŞAAT, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Uzmanlık ve kaliteye önem veren vizyonumuzla birlikte inşaat sektöründeki gelişmeleri ve değişiklikleri takip ederek en güzel ve en kaliteliye ulaşma çabasından hiç ödün vermeden çeyrek asırdır inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz.
    ERKAYA İNŞAAT bugüne kadar pek çok kaliteli projeye imza atarak müşterilerini memnun etmiştir. Sektörümüzde kalıcı ve marka olma yolunda ilerlerken siz müşterilerimizin memnuniyetinde odaklanarak; konfor, estetik ve teknolojiyi uyum içinde yaşam alanlarınıza dahil etmek için özen gösteriyoruz.
    "Sözün yerine getirilmesi güveni doğurur" felsefesiyle bugüne kadar ki tüm taahhütlerimizi zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirdik. Kendimizi sürekli geliştirerek, dünya inşaat sektöründeki tüm yenlilikleri ve teknolojileri siz müşterilerimize sunmayı ilke edinerek İzmir' de pek çok yeniliklere imza atmış bulunmaktayız.
    "Bizi farklı ve kalıcı kılan ileklerimizi koruyarak, çalışanlarımız ve müşterilerimizle birlikte yolumuza devam ediyoruz."
    Vizyonumuz;
    Çevreye saygılı ve son teknoloji dairelerimizi hizmetinize sunmaktır.
    ERKAYA İNŞAAT yenilikçi bir anlayışla sizlerde farklılıklar yaratmaya devam edecektir.
  • (OĞUZHAN TIMARLI)

    1850 sk no : 77/a Bahariye Karşıyaka / Alaybey Alaybey, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ALAYBEY
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ocak 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.541 823 94 37
    Şirket Web Sitesi: www.1kamerasistemi.com/
    Güvenlik kamera sistemi sektöründe İzmir ve İstanbul bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye’ye hizmet vermekte olan 1kamerasistemi.com olarak gurur duymaktayız.
  • 1717 Sok.No:54/4 Karşıyaka(Çarşı) / İZMİR Alaybey, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ALAYBEY
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 364 40 61
    Şirket Web Sitesi: www.cadgrup.com
    Mekanlarınıza 360° Yön Veriyoruz...
    “Craft Art Design, her projenin mevcut koşullarını dikkate alarak; gerçekçi, fonksiyonel ve estetik çözümler sunan bir firmadır. Kentsel doku içerisinde proje ile ilgili her detayı tasarımın bütünü olarak görür ve kullanıcının kimliğini yansıtan özgün bir mimari oluşturur.”
  • 6005/1 Sokak No:41/A Karşıyaka Nergiz, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - NERGİZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 669 70 65
    Şirket Web Sitesi: www.reformyalitim.com
    REFORM YALITIM
    Sağlıklı, Gürültüsüz, Güvenli, Konforlu Yaşayın Diye

    Kalite ve Sağlığı İzmir'le Buluşturuyoruz..
    Vizyonumuz
    Reform Yalıtım olarak;
    1-Müşterilerimizin yaşam kalitesini arttırmak,
    2-Müşterilerimizin yapı güvenliğini sağlamak,
    3-Müşterilerimizin deprem, yangın gibi doğal afetlere karşı tedbirlerine katkı sağlamak,
    4-Müşterilerimizin yalıtım maliyetlerini azaltmak,
    5-Sadece iş öncesi değil iş sonrası da müşterilerimizin memnuniyetlerini tesis etmektir.
    Misyonumuz
    1-Ülkemizin enerji tasarrufuna katkıda bulunmak,
    2-Enerji kaynaklarının doğru kullanılmasını sağlamak,
    3-İlimizi yalıtımda Türkiye çapında örnek hale getirmek,
    4-Doğayı ve çevreyi korumaya katkı sağlamak,
    5-Çocuklarımıza güvenli ve sağlıklı yaşam alanları bırakmaktır.
  • Berin Taşan Sokak No:36/C Alaybey, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ALAYBEY
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 368 64 06
    Şirket Web Sitesi: www.agiinsaat.com.tr
    Agi İnşaat ve Parke Olarak İzmir İlinde Hizmet Veren Firmamız Yapılarınızda İstemiş Olduğunuz , Tüm Tadilat Bakım Onarım, Yenileme, Tesisat, Cephe İşleri Gibi Adan Zye Tüm Dekorasyon İşlerinizi En Kaliteli Şekilde Projelendirerek Sizlere Yaşanabilir Yaşam Alanaları Sunmaktadır...
    Her Zaman En En Üst Düzeyde Hizmet Vermeyi Kendine İlke Edinen Firmamız Bünyesindeki Kalifiyeli Ekip ve Ekipmanları İle Hizmetinizdedir...

    Alçı DekorasyonAmerikan Panel KapıBanyo DekorasyonuBoya Badana Duvar KağıdıMermer Granit ÇimstonSeramik FayansCephe GiydirmeHazır MutfakHilton Banyo DolabıRay Dolap SistemleriTadilat TamiratLaminant ParkeMasif ParkeAlüminyum KorkulukÇatı İşleri
  • NALDÖKEN MAH. ATATÜRK CAD. NO:8 /A Naldöken, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - NALDÖKEN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 479 66 58
    Şirket Web Sitesi:
  • (EKREM AKTAŞ)

    ZÜBEYDE HANIM CD. NO:28 EKREM HAN KAT:2 DAİRE:3 Bahriyeüçok, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BAHRİYEÜÇOK
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 364 62 62
    Şirket Web Sitesi:
  • (MURAT IRMAK)

    1831/13 sk No:4/5 Suresidence Karşıyaka İzmir Bahçelievler, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BAHÇELİEVLER
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 625 54 37
    Şirket Web Sitesi: www.artisondaj.com
    Firmamız, HQ-NQ karotlu maden sondajı yapan, Hidrolik kontrollü, paletli, Wire-Line Sistemli makinalar ile mermer ve maden arama, muhtemel rezerv tayini dallarında yeni ruhsat sahaları ve ocaklarda hizmet vermektedir.
  • 6076/4 Sok. No:4 D:4 Yeni Girne Yenigirne, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - YENİGİRNE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 444 42 41
    Şirket Web Sitesi: www.tekatemel.com.tr
    2010 yılında inşaat sektörünün öncü firmalarından Adnan KILIÇOĞLU İnşaat ve KATAL İnşaat ortaklığında kurulmuş, kurulduğu günden bu yana sürekli ve sağlıklı büyüme hedefiyle yatırımlarını sürdürmekte olan Teka Temel Mühendislik İnşaat Ltd. Şti. inşaat sektöründe “Zemin ve Temel Mühendisliği” gibi uzmanlık isteyen konularda faaliyet göstermektedir.
    Kalıcı ve sürdürülebilir kurumsal büyüme hedefiyle yola çıkan Teka Temel, oluşturduğu eğitim programları ile çalışanlarının iş gücü niteliklerini en üst düzeye getirmeyi amaçlar.
    Kalıcı ve sürdürülebilir kurumsal büyüme hedefiyle yola çıkan Teka Temel, oluşturduğu eğitim programları ile çalışanlarının iş gücü niteliklerini en üst düzeye getirmeyi amaçlar.
    Teka Temel bugüne kadar pek çok iş ve alışveriş merkezi, konut, yüksek yapılar, köprü, altgeçit, endüstriyel yapı vb. projelerde derin temeller, zemin ıslahı, iksa sistemleri, projelendirme ve mühendislik hizmetleri gibi uygulamaları çağın gerektirdiği teknoloji ve sistemlerle başarıyla gerçekleştirmiştir.
    Teka Temel bünyesinde bulunan diyafram duvar, fore kazık, mini kazık – ankraj delgi makineleri, jet grout setleri, vinçler, yüksek debili kompresörler, otomatik bentonit tesisleri ve birçok yardımcı ekipmandan oluşan geniş makine parkıyla zemin mühendisliği konularında faaliyetlerine devam ederek sektörde lider olma hedefine var gücüyle çalışarak ilerlemektedir.