ÜMRANİYE İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Ümraniye İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (EMRULLAH CAN)

    Dumlupınar Mah. Çınarlı Sok. No:9 Kazım Karabekir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - KAZIM KARABEKİR
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2020 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.543 950 53 04
    Şirket Web Sitesi: www.canyapiins.com
    Her türlü inşaat tadilat dekorasyon işleriniz 100 müşteri memnuniyeti işe yapılır.
  • Dudullu O.S.B Mah. DES San. Sitesi 1.Cad. No: 2/5 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, İskele ve Kalıp Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 444 90 76
    Şirket Web Sitesi: www.liderplatform.com
    Lider Platform Hidrolik Makine ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi ;
    15 yıla aşkın süredir kaldırma ürünleri ve ekipmanlarının (vinç, elektrikli asma iskele ,yük platformları) imalatı, servis olarak hizmet veren firmamız ;
    Gelişen Dünya şartlarının zorlaşması,enerji ve zaman tasarrufu açısından, talepler doğrultusunda ihtiyaçlara göre hidrolik yük platformu, engelli lift, araç kaldırma, hidrolik makaslı platformlarına gereksinimler artmıştır.Bu nedenle sizlere daha akılcı,kalıcı çözümler sunmayı amaçlayan firmamız, kendini de her konu da yenileyerek ve hedef büyüterek siz değerli müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kurumsal kimlik ve yönetim sistemini yenileme ihtiyacı duymuştur.
    Bundan güç ve ilham alan firmamız ,yılların tecrübesi ve birikimini birleştirerek ,
    bundan sonraki başarılarını da LİDER PLATFORM olarak devam ederek sizlere daha iyi hizmet vermeyi hedeflemiştir.
    Sektörün lideri olarak, yük asansörü ve engelli lifti , makaslı platformlar, Araç Asansörleri ayrıca tüm kaldırma platformları yelpazesine ek olarak,siz değerli müşterilerimizin projeleri doğrultusunda depolama, fabrikalarda, mağazalarda ve atölyelerin içinde kullanacağı sayısız ihtiyaç ve uygulamalarınıza uygun özel projeleriniz için de ÇÖZÜM ORTAĞI olarak da her zaman yanınızda olmaktan büyük onur duymuştur.
  • Cemil Meriç mah. Halk cad. No:18/B 34771 Altınşehir-Ümraniye/İstanbul Ihlamurkuyu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - IHLAMURKUYU
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ekim 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 479 83 49
    Şirket Web Sitesi: www.reyconcept.com
    REY CONCEPT Ahşap Bahçe Mobilyaları
  • Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Des Sanayi Sitesi 1.Cad. No:3/49 Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 313 01 61
    Şirket Web Sitesi: https://www.montegrup.com/
    Monte Grup olarak yaşam konteynerleri, kuru yük konteynerleri, prefabrik yapılar ve modüler yapıların tasarımı, imalatı, montajı, modifikasyon işlemleri, satışı, ithalat ve ihracatını yapmaktayız.
  • (SERCAN ALTIPARMAK)

    Şerifali Mh Barbaros Cd Miras Sk No 18 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Temmuz 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 420 22 22
    Şirket Web Sitesi: https://aycopy.com
    Royal Tanıtım Halkla İlişkiler Reklam Tic. Ltd. Şti olarak 1998 yılında başlamış olduğumuz iş serüvenimize Royal Group olarak son yıllarda bünyemize katmış olduğumuz Aycopy Dijital Baskı Çözümleri 2017 yılında 1000m2 alan üzerine kurulmuş son teknoloji makine parkuru ile hizmet vermeye başlamıştır.
    Müşterilerimizin tüm baskı ihtiyaçlarına çözüm sunabilen Aycopy, dijital baskı, ofset baskı, iç ve dış mekan baskı, stand üretimi, tabela üretimi, promosyon ve uygulama hizmetleri konularında faaliyet göstermektedir.
  • (FURKAN YİĞİT)

    Mehmet Akif Mahallesi Tavukçuyolu Caddesi, No:92/A Yukarı Dudullu Ümraniye/ İstanbul, 34775 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2019 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 499 99 97
    Şirket Web Sitesi: www.istanbulendustriyelmutfak.com.tr
    İstanbul Endüstriyel Mutfak; Gazlı ve elektrikli Fritözler, Izgaralar, Kömürlü Izgara, 600 Serisi, 700 Serisi, 900 Serisi, Firinlar, ocaklar, soğutma, Buzdolabi, Sanayi Tip Dolap, Servis Hatti, Benmari, Teshir Ürünleri, Çalisma Tezgahlari, Paslanmaz Mutfak, Sanayi Mutfagi, hazırlık ekipmanları ve her tür endüstriyel mutfak ürünleri konusunda uzman firma İstanbul Endüstriyel Mutfak Birinci sınıf kalite ve hizmet anlayışımız bizi bugünlere lider olarak getirmiştir.Sektörün sürekli artan ve gelişen ihtiyaçları doğrultusunda doğru makine ve ekipman desteği ile hizmetinizdedir... 0 ve 2.El Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alım - Satım Merkezi - Restaurant,Lokanta,Cafe,Bar,Otel,Motel,Hotel,Pansiyon, Kafeterya,Fast Food,Büfe,Market,Tabldot Fabrikaları,Pastane,Yemekhane,Hastaneler,Dinlenme Tesisleri,Fabrikalar,Askeri Birlikler,Aş Evi,Düğün Yemeği,Catering vb. işletme ve kurumlara Endustriyel mutfak ve yemekhane ekipmanları.
  • Y.Dudullu Mah. Göztepe Caddesi No:21 D.1 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 314 79 58
    Şirket Web Sitesi: www.senetlemantolama.com
    Akdeniz Boya yapı izolasyon firmamız kuruluşundan günümüze kadar İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinin ve Trakya Bölgesinin çeşitli yerlerinde bir çok başarılı mantolama işleri yapmıştır. Dış cephe yalıtımı konusunda uzmanlaşan firmamız aynı zamanda iç cephe boyası, cephe şekillendirme, çatı izolasyon ve tamir bakım hizmetleri de vermektedir.
    Kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik konusunda ödün vermeyen Akdeniz Boya Yapı, yaz - kış keyifle yaşayabileceğiniz ısı yalıtımı ve mantolama ürünlerinde uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile de göz doldurmaktadır.
    Evlerinizin iç cephelerinde dekorasyon uygulamaları, iç cephe boyama hizmetlerimiz ve Alçıpan, kartonpiyer, asma tavan uygulamalarımız mevcuttur.

    Binalarınızda temel su yalıtımı, su izolasyonu ve drenaj işlerinizi itina ile yapmaktayız.

    Bizim işimiz binalarınızı giydirmektir.

    Söve uygulaması ile de binalarınızın hem görüşüşlerini çağdaş bir çizgiye taşırken, hem de uzun yıllar dış etkenlere karşı dayanım sağlamaktayız.

    Bize danışmadan binalarınıza mantolama yaptırmayınız.
  • Alemdağ Caddesi Ihlamurkuyu Mah. Hürmet Sok. No:4 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 540 67 03
    Şirket Web Sitesi: www.polymexizolasyon.com/
    Fabrika Adres : Tepeören Köyü Boya ve Vernikçiler Sit no:61 Tuzla/ İSTANBUL

    Fabrika Tel: 0216 304 00 55
    Fax :0216 304 00 36

    [email protected]
    [email protected]

    www.polymex.com.tr

    www.epoksi-zemin-kaplama.com

    www.epoksiy.com

    www.polyureauygula.com

    Yalıtım Zemin kaplama ve Yapıştırıcı Dünyasında uluslar arası standartlarda Yerli Üretim Yapan Tek Öncü Firma: AŞY POLYMEKS KİMYA İNŞ. SAN. TİC.LTD. ŞTİ. 2003 yılında kurulan POLYMEX sektöründe tecrübesi ile Türkiye de izolasyon yapıştırıcı ve zemin kaplama sektöründe üretim yapan öncü firmalardan biridir.

    2004 Yılında arge çalışmalarını geliştirerek İstanbul da kurduğu iki üretim tesisi ile üretime başlamıştır, Türkiye de ilk izolasyon ve yapıştırıcı filtre tutkalı, Protolin, elektrik izolasyon malzemeleri üretimine başlamıştır.

    Bugün Türkiye de uluslar arası standartlarda arge çalışmaların yürütüleceği labaratuvar sistemlerine sahip üretim yapan Orta Doğuda en büyük tesislerden birine sahip Türk firmasıdır.

    Poliüretan izolasyon ve yapıştırıcı sektöründe liderliğini aynı şekilde ilk Türk poliüretan prepolimer üreten firma ünvanı ile Türkiye de farkını ortaya koymuştur.

    Sektöründe lider olan POLYMEX çalışmalarını sürekli yeniledi. Dünyanın birçok ülkesine izolasyon ve yapıştırıcı malzemeleri sürekli olarak ihraç etmektedir .

    Türkiye nin poliüretan ve yapıştırıcı ihtiyacının büyük bir kısmını POLYMEX tarafından karşılanmaktadır .İstanbul da poliüretan propolimer tesisleri aylık olarak 400 tonluk poliüretan yapıştırıcı 600 tonluk poliüretan ve epoksi üretim kapasitesi Tesisi ile mükemmel kaliteli ürün anlayışıyla hizmet sunmaktadır.

    POLYMEX polyurea, polyurea kaplama, sprey poliüretan köpük poliüretan enjeksiyon ürünlerinde de ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

    Ürünlerini geliştirmek için Avrupa’daki partner firmalar ile yapılan eğitim çalışmaları uzman kadrosu ve teknik personeli ile teknolojiyi birleştirerek arge çalışmalarına büyük bir yatırım yapmıştır .Poliüretan bazlı yapıştırıcılar poliüretan esaslı izolasyon ve zemin kaplaması Akrilik bazlı yapıştırıcılar Elektrik izolasyon malzemeleri Filtre tutkalları Epoksi zemin kaplaması sistemleri ve ilk Türk poliüretan pre-polimer ürün yelpazesinde yer almaktadır.

    POLYMEX Türkiye de uluslar arası standartlarda yapmış olduğu her yatırımın karşılığını kaliteli ürün anlayışı ürün ile hayel’lerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

    Ürünler uzman personel tarafından POLYMEX laboratuvarlarında testlere tabi tutularak yapılmaktadır. Ürünlerin kalite ve kontrolleri yine uzman ekipler tarafından eksiksiz ve kusursuz kalite üretimle gerçekleştiriyor.

    POLYMEX de üretilen Yapıştırıcılar. İzolasyon ve Zemin kaplama malzemeleri yüksek kaliteli ham madde ve en donanıma sahip ekipmanlarla Türkiye ve Dünya pazarına kaliteli ürün sunmaya yeni yatırım planlarıyla başarılarının ve beklentilerinin de ötesine geçmeyi hedeflemektedir.

    POLYMEX İstanbul merkez ofisinde müşterilerine kusursuz hizmet vermeye devam etmektedir. Yaptığı yatırımlar kusursuz hizmet anlayışı ile Yeni açmış olduğumuz GEBZE deki fabrikamızda üretim kapasitesini planları doğrultusunda üretimini artırarak beklentilerin üzerine geçmeyi hedeflemektedir.
  • Alemdağ Cad. Ergün Sk. No:12 Dudullu / İSTANBUL Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 612 39 38
    Şirket Web Sitesi: www.kardesleryapisove.net
    Kardeşler Yapı Söve İmalat İth. İhr. Nak. Gıda San. Tic. Ltd. Şti
    Firmamız Söve ve yapı malzemeleri imalatı, satış ve uygulama hizmetleri veren profesyonel bir kuruluştur. Kardeşler yapı söve olarak 2000 li yıllardan beri kaliteli bina dış cephe yalıtım malzemeleri üretimi ve uygulaması yapmakta, günümüz teknolojisine uygun yüksek kalitede ürünler üretmekteyiz. Firmamıza özgü bir çok model ve desende söve, fuga, kat silme, yalı baskı, denizlik, sütun gibi ürünlerimiz bulunmaktadır.
  • (FUNDA GÖL)

    Papatya Sok. No:8/1 Atatürk, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ATATÜRK
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yangın Söndürme ve Önleme, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Temmuz 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Hizmetlerimiz:

    Mekanik Tesisat Taahhüt
    Mekanik Tesisat Projelendirme
    Mekanik Tesisat Danışmanlık

    Faaliyet Alanlarımız:
    Konutlar,Residanceler,Müstakil evler ve Villalar
    Hastaneler,Poliklinikler ve Hijyenik Alanlar
    Oteller,Alışveriş Merkezleri,Mağazalar
    Spor Salonları,Sinemalar,Oyun Parkları
    Restaurat,Kafe,İşletmeler
    Fabrikalar,Depolar,
    Su parkları,Yüzme havuzları
  • Altınşehir Mah. Kelebek Sok. No:27 Ümraniye / İstanbul Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 336 72 70
    Şirket Web Sitesi: mideavrf.org
    Zenta Mühendislik olarak biz müşterilerimizin iklimlendirme ve tesisat ihtiyaçlarına çözüm bulmalarına yardımcı olurken yapı ya en uygun sistemleri uygulamayı hedefleriz. Üretici ve ithalatçı firmaların satış sonrası departmanlarında uzmanlaşmış kadrosu ile kaliteden ödün vermeden VRF Klima sistemleri, Havalandırma, Yangın Tesisatı, Sıhhi Tesisat, Otomasyon sistemleri konusunda Mekanik tesisat mühendisliğinin tüm çözümlerini kullanarak yönetmeliklere uygun, uluslararası standartlar ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, yüksek kalite ve verimlilikte hizmet vermektedir.
  • Altınşehir Mah. Kelebek Sok. No:27 Ümraniye / İstanbul Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 336 72 71
    Şirket Web Sitesi: zenta.com.tr
    Zenta Mühendislik olarak biz müşterilerimizin iklimlendirme ve tesisat ihtiyaçlarına çözüm bulmalarına yardımcı olurken yapı ya en uygun sistemleri uygulamayı hedefleriz. Üretici ve ithalatçı firmaların satış sonrası departmanlarında uzmanlaşmış kadrosu ile kaliteden ödün vermeden VRF Klima sistemleri, Havalandırma, Yangın Tesisatı, Sıhhi Tesisat, Otomasyon sistemleri konusunda Mekanik tesisat mühendisliğinin tüm çözümlerini kullanarak yönetmeliklere uygun, uluslararası standartlar ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, yüksek kalite ve verimlilikte hizmet vermektedir.
    Fabrika, bina toplu konut, hastane, Otel, okul, iş merkezi, alışveriş merkezi gibi birçok yapı için anahtar teslim projelendirme ve uygulamaları yerinde keşif ile veya mimari proje üzerinde çalışarak yatırım ve işletme maliyetlerine göre en uygun sistemlerin seçimi yapılarak proje üzerine çizimi ve uygulamaları yapılmaktadır.
    Satış ve uygulamalarını yaptığımız sistemlerin sonrasında da konusunda uzman ekibimizle takibini yaparak sistemlerin sürekliliğini garanti altına alarak müşterilerimize hizmetimizi sürdürmekteyiz.
  • (ENGİN ÇATAK)

    Altınşehir Mah. Kelebek Sok. Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 336 72 71
    Şirket Web Sitesi: vrfservis.com.tr
    VRF Klima sistemlerinde uzman kadromuz ile sizlerin hizmetindeyiz.
    Yetkili Servisi olduğumuz VRF Klima sistemlerinde oluşan her türlü arızayı çözüme kavuşturuyoruz.
  • (ROKSİ DENGELİ BESLENME E TİCARET SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    Madenler Mah. Barajyolu Cad. Pamukova Sk No 6A/1 Ümraniye İstanbul Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 499 65 65
    Şirket Web Sitesi: https://www.roksi.com.tr/
    Roksi sağlıklı ve dengeli beslenmeyi hedef alır. Roksi diyetisyenleri menülerini sizin için özenle planlar.Deneyimli ve titiz mutfak ekibimiz bütün hijyen kurallarına uygun olarak oluşturulmuş mutfağımızda, sizin için her gün keyifle yemek yapmaktadırla
  • ÜMRANİYE Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.530 048 66 58
    Şirket Web Sitesi: www.ilknurtemizlik.com
    Firmamız İlknur Temizlik İstanbul Ümraniyede temizlik işleri yapan bir firmadır. Daire temizliği, Ofis temizliği, Villa temizliği, merdiven temizliği, inşaat sonrası temizlik işleri, residance temizliği, okul temizliği, fabrika temizliği, işleriniz uzman kadromuzla titizlikle yapılmaktadır.
  • Yukarı Dudullu Mah. Aslı Sk. No:1 PK:34776 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2018 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 364 47 44
    Şirket Web Sitesi: www.ukolastik.com/
    Verdiğimiz hizmetler;
    Mobil Lastik Yardımı (Yol Yardım Servisi): Mobil lastik yardımı siz yolda kaldığınızda ulaşabileceğiniz ve destek alabileceğiniz kurumsal
    bir firmadır. Günün her saati nerde kalırsanız kalın lastikleriniz ile ilgili sorunda kolayca ulaşabilirsiniz.
    Lastik Değişimş: Kış aylarında kışlık lastiklerinizi, yaz aylarında yaz lastiklerinizi özenle değiştiriyoruz. Değişim işlemi ortalama yarım saat sürmektedir.
    Lastik Kiralama: Muayene işleminde lastikleriniz muayeneden kalıyorsa bizden geçici olarak lastik temini sağlayabilirsiniz.
    Uzun Yol Nakliye: Şehirler arasında göndereceğiniz eşyalar için nakliye hizmetimiz mevcut. Eşyalarınız güvenli bir şekilde taşınır.
    Hafriyat: İnşaat yıkımı sonrası oluşan molozların taşınması firmamız tarafından hafriyat kamyonları ile sağlanır.
    Hurda Lastik Alımı: Araçlarınızda yer alan ve değişim yaptıktan sonra kullanmadığınız lastiklerin alım işlemi yasal çerçeve içerisinde gerçekleştirilmektedir.
    Lastik Otel: Araçlarınızda lastik değişimi yaptıktan sonra lastiklerinizi saklayacağınız bir alan yok ise bu konuda firmamızın sunduğu hizmet içeriğinden yararlanabilirsiniz.
    Lastik Balans Ayarı: Lastik balans ayarının yapılma amacı, lastiklerin dengesini korumak ve bu sayede sürüş güvenliği ile konfor sağlamaktır.
    Lastik Tamiri: Firmamızda, hasar görmüş lastiklerinizin onarılmasını sağlayabilirsiniz. Onarılan lastikler balans işleminden sonra takılır.
  • çakmak mah no:10 Çakmak, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ÇAKMAK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 450 20 26
    Şirket Web Sitesi: www.alisverissokagi.net
    Günlük Kullanım için
    Tüm tayt modellerimizi spor ve günlük kullanımlarınız için uygundur. Üstünüze giyeceğiniz bir Crop tişört ile ya da tunik ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Whatsapp hattımız üzerinden istemeniz durumunda müşteri fotolarımızı paylaşabiliriz. gunluk kullanim ve spor icin uygundur. Push-up ozelikli toparlayicidir.
  • Şerif Ali Mah. Mevdudi Sk. No:25 Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Şubat 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 693 15 25
    Şirket Web Sitesi: www.akustikpanel.com.tr
    İstanbul Ses Yalıtım
  • Tatlısu Mah. Şanlı Cad. Yeşilkaya Apt. No:59/A Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 573 71 01
    Şirket Web Sitesi: www.toshibaklimastore.com
    Mersa Mühendislik firması Toshiba klima yetkili satıcısı olarak faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda mekanik projeler,Isıtma-soğutma sistemleri, Alarko Carrier ürünlerinin satışı ve montajı alanlarında hizmet vermektedir.
    Vermiş olduğu başlıca hizmetler. Toshiba klima ürünlerinin satışı ve montajı, Alarko Carrier ürünlerinin satışı ve montajı, Mekanik taahhüt tesisat işleri, Doğalgaz projeleri, Isıtma soğutma sistemleri uygulamaları, Sondaj dalgıç pompalarının satışı ve montajı
  • KAZIM KARABEKİR MAH. AKYOL CAD. NO:1 Kazım Karabekir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - KAZIM KARABEKİR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 461 72 78
    Şirket Web Sitesi: www.royalclasstente.com
    2000 Senesinde girdiğimiz Tente sektöründe günümüze kadar gelen bir tecrübeye sahibiz. Çalışmalarımızda her zaman hedefimizi "Müşteri Memnuniyeti" odaklı olarak siz müşterilerimizin beğenilerine sunduk.
    www.insaatfirmalarim.com
    www.grafiweb.net