ŞİŞLİ İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Şişli İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (AHMET BİLAL)

    Kuştepe Mahallesi Bestekar Şakir Ağa Sokak No:32 Kuştepe, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - KUŞTEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 909 44 44
    Şirket Web Sitesi: https://www.sabomar.com
    10 Yıllık bir deneyimle medikal sektörünün güvenli ve saygın bir kuruluşu haline gelen sabomar.com, sabo terlik için açmış olduğu bu online markette onlarca çeşit değişik tarz ve renk seçeneklerini beğeninize sunuyor. Sabo Terlik genelde bilinen bir terlik çeşidi olmasına rağmen bilmeyen ziyaretçilerimiz için kısa bir bilgilendirme yapma gereği duyduk. Sabo Terlik genelde hastanelerde ve sağlık kuruluşlarında Doktorların, Hemşirelerin ve Hastane personellerinin giydiği genelde beyaz renkli ve üzerinde küçük havalandırma deliklerin bulunduğu terlik modelidir.
    Sitemizdeki sabo terlik modellerinin bir çok özelliği bulunmaktadır. Son derece popüler olan sabo terlik modellerinin başlıca özelliklerini sayacak olursak beyaz renkte olmaları nedeniyle saflığı ve temizliği temsil etmektedir. Bu nedenle sağlık merkezlerinde kullanılmaktadır. Son dönemlerde sabo terlik çeşitlerinin farklı renk ve tarzları geliştirilmiş olup tüm insanlığın kullanabileceği sağlıklı bir ürün özelliğine getirilmiştir. Sitemizdeki sabo terlikçeşitlerinin en büyük özelliği giyiminin rahat olmasıdır. Normal bir terlikten onu ayıran en önemli özellik, gün boyu ayakta çalışan ve koşuşturmaca içerisinde bulunan kimselerin yorulmadan rahat hareket edip işlerini kolaylıkla yapmalarıdır. Farklı farklı sabo terlik modellerini cazip kılan da işte bu rahatlığı vermesidir. Günümüzde yavaş yavaş hastanelerin dışına çıkan bu terlikler bir çok iş sahasında olduğu gibi normal evde bile insanların tercihi haline gelmiştir.Sitemizin sayfalarından Berkemann, Orion ve Kifidis gibi sektörün güçlü markalarının ürünlerini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Online destek, Mobil Destek, Müşteri Hizmetleri gibi desteklerimizin yanı sıra ofisimize gelerek de gönül rahatlığıyla istediğiniz ürünü alabilir sizde rahatlığa kavuşabilirsiniz.
  • H.Rıfat Paşa Mah. Yüzer Havuz Sok. No: 1/A Perpa Ticaret Merkezi kat 7 B Blok Mavi Avlu No 1073 Okmeydanı İstanbul 34384 Şişli Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2018 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 931 65 66
    Şirket Web Sitesi: www.onlinesatinal.com.tr
    Firmamız Perpa Ticaret Merkezinde Uzun süredir hizmet vermektedir. E-Ticaret Hizmetleri sunmaktayız. Bir çok İthalatçı firmanın ürünlerini ağırlık olarak aynı gün stoktan teslim şekli ile satışını yapmaktayız. 6000den fazla ürün grubunun satışını yapmaktayız. Genelde kurumsl ağırlıklı firma ihtiyaçlarını en iyi fiyat polititakız ile karşılamaktayız.
  • Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Canıtez İş Merkezi No:3 D:19 Şişli / İstanbul Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ekim 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.850 480 77 77
    Şirket Web Sitesi: www.bluecom.com.tr/cagri-merkezi-hizmetleri.html
    Firmamız Call Center, çağrı merkezi, çağrı merkezi hizmetleri, call center hizmetleri veren dış kaynaklı çağrı merkezi hizmetleri veren şirketlerden biridir.
  • (İSMAİL YAZ)

    BÜYÜKDERE CAD. NO:34 Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Eylül 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 643 45 55
    Şirket Web Sitesi: www.yazzemin.com
    Özetle, Epoksi uygulama konusunda kaliteli ehil ustaların firmamız da olması ile uzman ekibin önemini kavramış, insan ilişkileri ve memnuniyetini kendi memnuniyeti olarak benimsemiş, proje bazında her müşterisinin yardımına koşma, yerinde tesbit ve her proheye özel şartname hazırlama azmi ile, Türkiye deki geleneksel zemin kirliliğinden her sanayici, kurum ve kuruluşu kurtarmak ve modern, sağlam, şık zemin ve yüzeyler yaratmak içinYazzemin durmaksızın yeniliklerle hizmet vermeye devam edecektir.
    Yazzemin yetkilileri Ar-Ge den uygulamaya uzun yıllar görevler alarak tecrube kazanmış, işinde uzman kadro ve profesyonel bir ekip ile hareket ederek, Epoksi'nin uygun uygulama şartları ve uzman kadro dahilinde yapıldığın da ne denli uzun yıllar sorunsuz yararlanılabileceği gerçeğini göstermektedir.
    Epoksi zadece zemin ler de değil, tüm yüzeylerde yararlanabileceğimiz mükemmel bir kaplama sistemi olduğunu, kaliteli ürün ve düzgün uygulama neticesinde şık görselliği dışında uzun yıllar sorunsuz faydalanabileceğimizi unutmamalıyız.
    Ayrıca, epoksi ürünleri, iç ve dış çephe, çelik yapı, inşaat ve deniz grubu için astardan son kat ürünlere kadar tüm yüzey kaplama ürünlerinin bayii indirimi üzerinden satışımız vardı
    ÜRÜNLERİMİZ:
    Projelerimizde uyguladığımız ürünler kendi AR-GE çalışmalarımız ile üretilip, epoksi ham maddesini Hollanda ve Almanya dan ithal eden TSE, İSO,TÜVTÜRK, CE ve çeşitli Üniversite kalite sertifikalarına sahip, tüm şartnamelere uygun ürünlerdir.
    Saygılarımız
    Yazzemin
    Epoksi ve Poliüretan Yüzey Kaplamaları
    www.yazzemin.com
    https://www.facebook.com/yaz.zemin.9
  • İstanbul, Büyükdere Cad Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 444 27 60
    Şirket Web Sitesi: https://www.cvyolla.com
    CVyolla.com Hakkında
    2006 yılından beri faaliyet gösteren CVyolla.com, alışılmış kariyer sitelerinden farklı bir sistemle çalışan bir kariyer sitesidir. Hem iş arayanlar hem işverenler için birçok yenilik getirmektedir. Daha pratik ve hızlı bir sistemle iş arayanlarla işverenleri buluşturmayı amaçlamaktadır.
    Referanslar
    CVyolla.com aracılığıyla, Türkiyenin her şehrinde, farklı sektörlerde eleman arayan 58.000i aşkın firmaya CV yollayabilirsiniz. Eleman arayan bazı firmaları https://www.cvyolla.com/eleman-arayan-firmalar sayfasında görebilirsiniz.
    CVyolla.comun Getirdiği Yenilikler:
    İş arayanlar için getirdiği 3 yenilik şunlardır:
    1- İş arayanlar, tercihleri doğrultusunda üye firmalara hızlı başvuru yapabilirler.
    2- CV formu doldurarak kalıba girmek yerine; özgürce kendi hazırladıkları CVlerini (Word, PDF, JPEG vb. bir formatta) seçtikleri işverenlere yollayabilirler.
    3- CV, veritabanına girmekle beraber İK yetkilisinin e-posta adresine de gönderilir. İK yetkilisi, tercihleri doğrultusunda gelen CVleri daha hızlı inceleyip daha hızlı irtibata geçebilir.
    İşverenler için getirdiği 3 yenilik de şunlardır:
    1- İşverenler, aradıkları her pozisyon için ayrı bir ilan ücreti ödemek zorunda kalmazlar. Tek bir üyelik ücreti ile sınırsız sayıda pozisyon için eleman arayabilirler.
    2- Üyelik kapsamında tüm CVyolla.com veritabanını inceleme şansı bulurlar. Kontör, kredi vb. bir CV sınırlaması yoktur.
    3- Tercihleri doğrultusunda uygun CVler her gün e-posta adreslerine gönderilir. İster e-postaya gelen CVler arasından ister veritabanında detaylı arama motoru ile CV inceleyebilirler.
    İş yada Staj Arıyorsanız;
    https://www.cvyolla.com/is-ara sayfasından seçeceğiniz firmalara ücretsiz CV yollayabilirsiniz.
    Eleman Arıyorsanız;
    https://www.cvyolla.com/uye-firma-ol sayfasından firma kaydınızı oluşturarak, aradığınız elemanı kısa sürede bulabilirsiniz.
    CV Örnekleri:
    Yeni mezun, stajyer, deneyimli, yönetici, akademik, yaratıcı CV örneklerini Türkçe ve İngilizce olarak https://www.cvyolla.com/cv-ornekleri sayfasında bulabilirsiniz.
    Kariyer Rehberi:
    Mülakat teknikleri, başarılı iş görüşmesi için dikkat edilecek konular, kariyer planlama, yurt dışında kariyer gibi birçok konuda geniş bir bilgi bankasını ve uzmanların yazılarını https://www.cvyolla.com/kariyer-rehberi sayfasında bulabilirsiniz.
    Sosyal Medya Hesapları:
    Güncel iş ilanları, iş ararken dikkat etmemiz gerekenler, etkili CV hazırlama tüyoları, başarılı iş görüşmesi için ipuçları gibi konularda her gün sosyal medya hesaplarımızda faydalı paylaşımlar bulabilirsiniz.
    Facebook: https://www.facebook.com/cvyollacom
    Instagram: https://www.instagram.com/cvyollacom/
    Twitter: https://twitter.com/cvyolla
    Linkedin: https://www.linkedin.com/company/cvyolla-com
    Youtube: https://www.youtube.com/user/cvyolla
  • (MURAT YILMAZLAR)

    Pangaltı bozkurt Mahallesi dere 2 sokak no 6 kat 3 Pangaltı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - PANGALTI
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 248 23 22
    Şirket Web Sitesi: www.filaasansor.com
  • PERPA TİC.MERKEZİ B BLOK KAT: 11 NO:1980 Halil Rıfat Paşa, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - HALİL RIFAT PAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 320 23 23
    Şirket Web Sitesi: www.ongunsigorta.com
    ELEMENTER,HAYAT(BES),SAĞLIK BRANŞLARINDA YETKİLİ ACENTELİK FAALİYETLERİ SÜRDÜRMEKTEDİR.
    www.insaatallrisks.com
  • (EREN GELENER)

    İzzetpaşa mh. Ayazma Yolu Sk. 35/A Şişli İstanbul İzzet Paşa, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - İZZET PAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 234 31 34
    Şirket Web Sitesi: https://www.parcaofisi.com
    Parça Ofisi Otomotiv Bilişim Hiz. San. ve Tic. Ltd. Şti, otomobil yedek parça ve aksesuar arayışlarında kullanıcılarına ürünlerini güven ile sunmayı hedeflemiştir. 2011 yılında yedek parça ağı yetersiz olan araç markalarının tedariğini gerçekleştiren Parça Hanesi firmasını 2017 yılında bünyesine katarak ve araç marka çeşitliliğini genişleterek, parcaofisi.com olarak hizmete devam etmektedir.
    Her Parçamızla Güven Vadediyoruz
    Hedeflerimiz doğrultusunda, odak noktamızı satış üzerine değil, güven üzerine oluşturduk. Çünkü mutlu alışveriş için karşılıklı güven duygusuna inanıyor ve sonrasında alışverişin gerçekleşeceğini çok iyi biliyoruz.
    Otomobil yedek parça sektöründe müşterilerimizi e-ticarete alıştırdık
    2011 yılından bugüne, 10 Bini aşkın siparişi en hızlı ve güvenilir şekilde teslim ettik. Otomotiv yedek parça e-ticaret sektörünün, Türkiye’de yeni gelişiyor olmasına rağmen müşterilerimizin 74’ünden tekrar sipariş almış olmanın gururunu yaşıyoruz.
  • (EMRAH ÇALIŞ)

    Teşvikiye cad. no: 110 Daire:3 İstanbul / Nişantaşı Nişantaşı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - NİŞANTAŞI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 428 30 67
    Şirket Web Sitesi: www.babyfacebeauty.com.tr
    Baby Face Beauty cilt bakımı uygulaması 6 dakika süren kırışık tedavisinde kullanılan cihazdır.
  • (MUTTALİP ALTAN)

    hürriyet mh. izzet paşa cad. no:2 İzzet Paşa, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - İZZET PAŞA
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ağustos 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 234 51 15
    Şirket Web Sitesi: www.kipdizayn.com
    2015yılında İstanbulda Faaliyete Geçen Kipdizayn, Genel inşaat Malzemeleri Tedarikçiliği, Metal, Cam, Pvc Ürün Tasarımı Ve ugulamaları Yapmaktadır.
  • Halide Edip Adıvar Mah. Alaattin Elmas Sok. No:26/A ŞİŞLİ/ İST. Halide Edip Adıvar, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - HALİDE EDİP ADIVAR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Temmuz 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 222 97 24
    Şirket Web Sitesi: www.sosy.com.tr
    Reha MENALİ tarafından 2012 yılı sonlarında kurulmuş, sektöre hakim, işinde uzman kadrosuyla sektörün eksi ve artılarını çok iyi analiz ederek tüm bilgi ve birikimiyle Değerli Müşterilerimizin Açık/Kapalı Halı Saha ve Basketbol sahaları, Tenis Kortları ve Çok Amaçlı Spor Sahaları projelerinde imalat, malzeme desteği ve montaj olmak üzere tecrübeli uzman kadrosuyla en hesaplı olmasa bile en iyi hizmeti verme bilinci ile faaliyetlerine başlamıştır.
  • Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:8 No:753 Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 477 73 64
    Şirket Web Sitesi: https://www.onderzaman.com.tr
    Önder Zaman Kontrol ve Güvenlik Sistemleri 1995 yılında kurulmuş olup sektörde kazanmış olduğu deneyimleri yaratıcılıkla, birikimlerini vizyonu ile müşterilerinin memnuniyetini kat ettiği ilerlemelerle birleştiren firmamız faaliyet gösterdiği PDKS sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Kamera Sistemleri, Otopark ve Bariyer Sistemleri, Turnike Sistemleri, Bekçi Devriye Tur Sistemleri konusunda hatasız iş anlayışı ile hareket ederek vermiş olduğu hizmeti en kısa süre içinde, müşteri talep ve isteklerine uygun bir şekilde, kullandığı ürün ve malzemeler konusunda ödün vermeden hizmet vermeyi kendine ilke edinmiş bir firmadır.
  • M.KÖY MAH.ATAKAN SOKAK NO:22-C Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 216 76 82
    Şirket Web Sitesi: sitamimarlik.com
  • (CANDAŞ ÜÇER)

    Abdi İpekçi Caddesi Bostan Sokak Orjin Apt. No 15 Kat 5 Nişantaşı 34367 Şişli İstanbul Nişantaşı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - NİŞANTAŞI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 898 97 85
    Şirket Web Sitesi: www.poseidonpirlanta.com
    poseidon pırlanta takı aksesuar yüzük kolye
  • (NEVZAT AYAZ)

    Perpa ticaret merkezi B Blok Kat.13 Şişli Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 430 18 76
    Şirket Web Sitesi:
    NZT Sigorta
    İnşaat sigortası
    Trafik
    Kasko
    Mesleki Sorumluluk Sigortası
    Mali Mesuliyet Sigortası
  • Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: 8 No: 729 Okmeydanı Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 221 63 01
    Şirket Web Sitesi: www.igeltd.com
    İGE İş Güvenliği Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (İGE) 20 yılı aşkın bir süredir Türk sanayisine hizmet veriyor. Tedarikçisi olduğu, başta çelik eldiven, gaz maskesi, kumlama maskesi gibi ürünlerle, iş kazalarını önleyip azaltırken, hem insani hem de ekonomik olarak pek çok sorunda çözüm ortağı görevini üstleniyor. Meslek hastalıkları ve iş kazalarıyla oluşabilecek sağlık sıkıntıları ve iş kaybından kaynaklanacak ekonomik sorunları en alt seviyeye indirerek, hem çalışan hem de şirket için, sürdürülebilir ve güvenli bir çalışma ortamı oluşmasına katkı sağlayarak, iş sürekliliğine destek veriyor.
  • (CELAL GÖKÇE)

    Halil Rıfat Paşa Mah. Perpa Ticaret Merkezi A Blok 8. Kat No: 1095 Şişli - İSTANBUL Halil Rıfat Paşa, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - HALİL RIFAT PAŞA
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 619 02 22
    Şirket Web Sitesi: ledekranistanbul.com
    Dış mekan için üretilmiş olan dış mekan led ekran sistemleri ile yüksek parlaklıklar elde edilmektedir. Dış mekanlarda yapılabilecek olan konser, söyleşi, miting vb. organizasyonlarda kullanılabilmektedir. Güneş ışığının üzerine doğru direkt etki etmesi dahilinde bile gayet net bir şekilde görüntü verirler ve ışık güçlerine yerine göre ayarlanabilmektedir.
  • (RECEP ÖZTÜRK)

    Ş.ErtuğrulKabataş cad. Bıldırcın sokak.no:6 mecidiyeköy-şişli-istanbul Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 212 66 27
    Şirket Web Sitesi: www.armaperde.com
    1999 da kurulan firmamız aynı semt te çalışmalarına başarıyla devam etmektedir.müşteri memnuniyeti ve dürüstlük üzerine kurulu sistemle , sis sayın müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
  • (SEDAT AYSEVER)

    19 Mayıs Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Arkon Residence No:20/A Şişli/ İstanbul Fulya, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - FULYA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mart 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 216 16 34
    Şirket Web Sitesi: www.tekerleklisandalyemiz.com
    Biz tekerlekli sandalye firması olarak akülü, elektrikli, sporcu ve yedek parçaları gibi dünya markalarının ithalatçı firmasıyız. Tekerlekli sandalye firması olarak tüm dünya geneli ile çalışmaktayız.
  • (ENES ÇAĞRI KOKUCU)

    H. Rıfat Paşa, Perpa Ticaret Merkezi 34384 Şişli/İstanbul Halide Edip Adıvar, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - HALİDE EDİP ADIVAR
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.850 532 18 89
    Şirket Web Sitesi: www.asusteknikservs.com
    Asus Teknik Servis
    Asus Notebook Onarım
    Asus Tablet Tamiri
    Asus Zenfone Onarım