PENDİK İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Pendik İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Kaynarca Mah. E-5 Yanyol Cad. No : 52 Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 427 75 58
    Şirket Web Sitesi: www.palmiyekocak.com
    2001 yılı itibariyle mobilya iç dekorasyon mamulleri imal eden bir işletme olarak mobilya sektöründeki faaliyetlerine başladı.
    Aile şirketi olarak kurulan Palmiye Koçak 14 yıllık iş deneyimini ve gelişen iş koşullarının modern argümanlarını kullanarak, bugün de aynı isim ve ortakları ile marka değerini yükseltiyor.
    5500 m2 kapalı alanda kalite ve deneyim de öncü, mimar kadrosu, profesyonel personeli ile Palmiye Koçak Türkiye’nin en kapsamlı makine parkurlarından birine sahiptir.
    Gelişmiş altyapısı, 14 yıllık iş deneyimi, profesyonel kadro ve ürün kalitesini harmanlayarak, otel, restoran, cafe, pastane, okul, hastane, ofis ve ev gibi özel ve kurumsal mekanlar için ‘Şık ve Dayanıklı’5000 den fazla çeşit ile güvenilir ürünler üretmektedir.
    Palmiye Koçak kendi tesislerinde üretilen ürünlerini; Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu genelinde 50 den fazla ülkeye ihraç ediyor.
    Avrupa Ülkeleri: Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa, Finlandiya, İsviçre, İrlanda, Avusturya, Yunanistan, Macaristan, Ukrayna, Moldovya,
    Asya Ülkeleri: Rusya, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan, Türkmenistan, Japonya,
    Afrika Ülkeleri: Nijerya, Kenya, Libya, Cezayir, Tunus, Somali, Sudan, Fas, Mali,
    Ortadoğu Ülkeleri:Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, Kuveyt, Suriye, UEA.
    VİZYON
    Toplam kalite yönetimi anlayışımızla, mobilyacılık sektöründeki yerimizi güçlendirerek, paydaşlarımızın beklentilerini en üst düzeyde karşılamak suretiyle, Dünyada
    sektörün öncü kuruluşu olmak.
    MİSYON
    İnsan odaklı yaklaşımlarımıza yeni değerler ekleyip, kalite politikalarımızı ‘sürdürülebilirlik’ çerçevesinde geliştirip, yenilikçi yaklaşımlarla modern yaşam alanları oluşturarak
    müşterilerimizle işbirliğimizi güvenilir bir zeminde sürekli kılmak.
  • Fevzi Çakmak Mah. Mustafa Kemal Cad. No:2 Kat:2 (Ziraat Bankası üstü) Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 597 05 18
    Şirket Web Sitesi: birlesmisemlakcilaras.com
    Birleşmiş Emlakçılar İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş.
    25 yıllık tecrübemizi hizmetinize sunuyoruz. Kat karşılığı gayrimenkullerinizi değerlendiriyoruz. Satılık/Kiralık gayrimenkullerinizi söz verdiğimiz tarihler içerisinde satıyoruz/kiralıyoruz. Çay içmeye sizi ofisimize davet ediyoruz...
  • Şeyhli Mahallesi Molla Gürani Caddesi No:25/5 Pendik - İstanbul Şeyhli, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ŞEYHLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 378 69 16
    Şirket Web Sitesi: www.kaleyapiyalitim.com.tr
    KURUMSAL
    Yalıtım sektöründe, ürün ve işçiliğin kaliteli olmasını sağlayıp insan ve doğa odaklı faaliyet göstererek kurumsallaşmayı ilke edinen , KALE YAPI YALITIM ilk gününden itibaren kalite ve müşteri beklentilerini karşılamak amaçlı doğru ve dürüst çalışmaları ile sürekli geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir. KALE YAPI YALITIM , yalıtım konusunda çözüm merkezi olarak, dış cephe ısı yalıtım uygulamalarında,çatı onarım ve yalıtım uygulamalarında,ses ve yangın yalıtımı hizmetlerinde,su ve havuz yalıtımlarında,çevre düzenleme ile iç ve dış boya uygulamalarında,inşaatın her alanında ki tecrübesiyle müşteri memnuniyetini baz alarak hizmet vermektedir.
    MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ.
    Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürün ve uygulamalarımıza sahip çıkmak ve uygulama sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak prensibimizdir. KALE YAPI YALITIM yöneticileri ve çalışanları olarak müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için gerekli hizmet ve ürünleri kaliteli ve uygun fiyat ilkesi ile sunmaktayız.
    HEDEFİMİZ; KALİTELİ, HESAPLI, GÜVEN VE MEMNUNİYET.
    KALE YAPI YALITIM olarak dış cephe kaplama, yalıtım sistemleri ve söve uygulamalarını üç boyutlu tasarım şeklinde mühendislerce hazırlatılıp müşteri isteği odaklı çizimler yapılır. Mantolama ne kadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detaylı uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir. Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Buradan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız veya uygun bir maliyet düşüncesi binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yeterli olmayabilir...
    İŞ AHLAKI VE DÜRÜST ÇALIŞMA İLKEMİZ.
    Tüm ilişkilerimizde KALE YAPI YALITIM olarak karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, samimi ve anlayışlı davranmak, yasa ve toplum ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize, şirketimizde bizleri daima ileriye yönelik geliştirmek ve karşılığında iyi hizmetler alınabilmesi için öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak güler yüzlü ilişkiler kurmak temel ilkemizdir.
  • (HÜSEYİN ÖRNEK)

    Yemin Sok. No:15 Kavakpınar, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAVAKPINAR
    Diğer Sektörler, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 396 09 92
    Şirket Web Sitesi: www.ornekkaplama.com
    Ocak 1986 yılında kurulan Örnek Metal Kaplama; kaplama ve metal sektörlerine Gümüş Kaplama, Kalay Kaplama, Nikel Kaplama, Krom Kaplama ve Polisaj konusunda hizmet vermektedir.
    Örnek Metal Kaplama 200 m² alana kurulu İstanbul / Pendik / Kavakpınar da deneyimli elemanları ile hizmet vermektedir. Tesisimizde; demir, alüminyum, pirinç, bakır ve zamak malzemelere istenilen mikron kalınlığında; elektrik, elektronik, aksesuar gibi çok çeşitli sektörlerde yurt içi ve yurt dışı müşterilerimizin taleplerini karşılar.
  • aydınlıyolu caddesı no/115/a Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 491 89 99
    Şirket Web Sitesi: www.ugsguvenlik.com
    eviniz ve iş yerinizi biz koruyalım ... pendık kamera pendik alarm pendk güvenlik sistemleri
  • (ÖMER KODET)

    Doğu mah. ankara cad. no:195/5 Doğu, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - DOĞU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.850 302 99 35
    Şirket Web Sitesi: https://www.ucakbileti24.com
    Türkiyeden her yere uçak bileti www.ucakbileti24.com fiyatlarını karşılaştırın, ucuz uçak bileti bulun, heryere en ucuz uçak bileti alabilirsiniz.
    Uçak bilet fiyatları karşılaştırması yapın, ucuz uçak bileti bulun, rezerve edin, satın alın. Yurtiçi, yurtdışı ucuz uçak bileti bulmanın en kolay yolu.
    Ucuz uçak bileti bulmak için tüm havayollarını anında karşılaştırın. 9 aya varan vadelerle veya peşin fiyatına taksitle uçak bileti alma fırsatını kaçırmayın.
    Uçak Bileti Sorgula, THY Ucuz uçak bileti fiyatları, Tüm dünya uçak firmalarının en ucuz uçak bileti sorgulama yapmak için arama yapabilirsiniz.
    Uçak bileti fiyatlarının ucuzlaması, ülkemizde bulunan özel havayolu şirketlerinin sayısının artması, havayollarının birbiri ile arasında ki rekabetin artması ile uçak bileti ucuzlamıştır.
    Avrupanın en iyi havayolu Türk Hava Yolları ile tüm Türkiye ve Yurtdışına Uçak Bileti alarak en iyi ikram, koltuk ve uçak içi eğlence hizmetlerinden faydalanın.
    Uçak bilet fiyatları sorgulayın, Ucuz uçak biletleri bulun, rezervasyon yaparak satın alın. Türkiyenin Uçak Bileti Bayisi, en ucuz uçak bileti sitesi.
    Yurtiçi ve Yurtdışı En Ucuz Uçak Bileti Rezervasyon ve Taksitli uçak biletleri satın alma imkanı sunan Türkiyenin En Gelişmiş ve En Hızlı yolu.
    Yurtiçi ve yurtdışı en uygun ucuz uçak bileti almanın avantajlı yolu uçak bileti sitesinden geçer. Ucuz uçak bileti al, ucuza uçmanın keyfini yakala
    uçak bileti, ucuz uçak bileti, sunexpress, flypgs, pegasus, onur air, en ucuz bilet, anadolu jet, thy, kıbrıs uçak bileti, thy uçak bileti, uçak bileti sorgulama, ucuz bilet, en ucuz uçak bileti fiyatı, uçak bileti fiyatları
  • (BURAK UĞURLU)

    Doğu Mh. Eskidolayoba Cd. Gül Sitesi C-Blok K:1 D:3 Doğu, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - DOĞU
    Dekorasyon İşleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.533 659 59 00
    Şirket Web Sitesi: www.sardeskaplama.com
    Altın, Gümüş, Bakır ve Nikel kaplama konusunda hizmet vermek için 2015 yılında İstanbul - Pendik te kurulduk. Kaplama dış etkilere karşı korumak veya görünüşünü güzelleştirmek için cisimlerin yüzeylerinin başka bir maddeyle örtülmesi işlemidir. Kaplamacılıkta kaplama vasıtası olarak pekçok usul kullanılır. Bizim kaplamacılıktaki farkımız geleneksel yöntemleri kullanmamaktır. Biz kaplama işlemlerimizde nano teknolojiyi kullanıyoruz. Aynı zamanda mobil (taşınılabilir) bir teknoloji olması bize birçok ürünü yerinden sökmeden, kendi yerinizde hizmet verme imkanı sağlamaktadır. Nano teknolojiyi kullanmamızın bir diğer avantajı da 24 ayar altın ve 1000 ayar gümüş kullanabilmemiz.
    Kaplama sadece dekoratif amaçlı değil koruma amaçlı da uygulanmaktadır. Çünkü metallerin yüzeylerini korumak metalin kendisini korumaktır. Metalin yüzeyin de küçücük bir noktada başlayan korozyon (oksitlenme) zaman içinde metalin iç kısımlarına doğru ilerler, paslanma ve çürüme gerçekleşir. Bu da metalin kullanımdaki ekonomik ömrünü kısaltır. Bu sebeple uzun yıllar kullanmak istediğiniz metal eşyalarınızı kaplama yaparak ömürlerini dahada uzatabilirsiniz.
    Kaplama Konusunda hizmet verdiğimiz sektörler
    Telefon, Otomotiv, Takı - Mücevher
    Medikal, Armatür, Saat
    Elektronik, Konutlar, Dekorasyon
    Kozmetik, Denizcilik, Organizasyon
    Madeni Eşya, Mimari, Hediyelik Eşya
    Gözlük, Çerçeve, Mobilya
  • batimahallesi Bahçelievler, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - BAHÇELİEVLER
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 379 22 37
    Şirket Web Sitesi:
    2008 yılında kurulan firmamiz profesyonel ekip ve ekipmanlarıyla siz değerli müşterilerinize hizmet sunmakdan gurur duyarız
    Havalandırma Yaşam İçin Kalite Sizin İçin Önemlidir
  • Esenler Mahallesi Marmara Caddesi Aheste Sokak No:4 Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 397 06 66
    Şirket Web Sitesi: www.klasprefabrik.com
    2015 yılında İstanbul’da kurulan, hafif çelik yapı sektörünün yeni firması Klas Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Türkiye’de ve dünyada yüksek kalite standartlarında prefabrike yapılar, konteynerler ve çelik konstrüksiyon yapılar üretmektedir. Klas Prefabrik tüm üretimlerinde dünyada önemli bir teknolojik gelişme olarak kabul görmüş özel tasarımlı kaynaksız yapı teknolojisi ve Türkiye’de ilk defa Ankarada Tepe Betopan tarafından üretilen yapı levhaları kullanmaktadır.
    Satış, pazarlama, üretim ve montaj bölümlerinde çalışan konusunda uzman kadrosuyla tüm teknik hesaplamaları ve tasarımları kendi bünyesinde gerçekleştiren Klas Prefabrik yüksek teknolojili üretimin yanı sıra, planlama, tasarım, yükleme, lojistik, montaj, demontaj, bina içi tesisat, boya ve satış sonrası hizmetleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla Türkiye’de ve uluslararası platformlarda hizmet sunmaya devam etmektedir.
  • güzelyalı mah.çiceksuyu sok.no :10 daire :2 ist/pendik Güzel Yalı, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - GÜZEL YALI
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.553 101 29 28
    Şirket Web Sitesi:
    kurulu bir ekip ile hertürlü inşaat ıslak zemin döşemeleri yapılır.(fayans,granit,kalebodur,mermer)
  • Plevne cd. No:20/A Yeni Mahalle, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - YENİ MAHALLE
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 353 97 97
    Şirket Web Sitesi: www.msyyapi.com.tr
    İnşaat sektöründe faaliyet gösteren, kuruluşundan bu yana konut üretiminde saygın bir konuma ulaşarak, yılların getirdiği tecrübe, birikim ve gelişim ile sektöründe aranan bir firma haline gelmiştir. İnşaat sektöründe faaliyetlerine başladığı yıldan bu yana, kaliteli, modern ve nitelikli yapılar inşa etmeyi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı, yapmış olduğu her projede farklılık ve yenilik yaratmayı, inşaat tekniklerinde kalite ve sağlamlığı ilke edinmeyi benimseyen şirketimiz, yapmış olduğu konut projeleri ile müşterilerine her geçen gün daha iyi hizmet etmeyi hedefleyen bir misyon üstlenmektedir.
  • (SEDAT ÜNAL)

    BATI M. ORTANCA C. NO:17/7 Batı, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - BATI
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 491 66 60
    Şirket Web Sitesi: www.icmproje.com
    İstanbul Çelik Mühendislik Proje olarak 2006 yılından beri çelik statik proje ve betonarme statik projelerin yapılması konusunda hizmet etmekteyiz.
    Firmamızın kuruluşundan beri gerek yurt içi gerekse yurt dışında diğer firmaların girmek istedikleri büyük açıklıklı mimari olarak tasarımı zorlayan işler yapmaktayız. Firma anlayışımız; en kaliteli proje hizmetini en uygun fiyatlar ile sunabilmek ve yapmış olduğumuz işler ile müşterimize maliyette düşüş sağlamak üzerindedir.
    Ana branşımız statik projelendirme olmakla beraber kuruluşumuz inşaat taahhüt faaliyetleri de yürütmektedir.
    İstanbulun muhtelif ilçelerinde çok sayıda projenin statik projelendirilmesi ve inşaat uygulamalarımız vardır.
  • (ADEM KUKUL)

    velibaba mah no:9 Veli Baba, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - VELİ BABA
    İş ve İnşaat Makinaları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.532 120 13 51
    Şirket Web Sitesi: www.öncükulevinc.com
  • (AYDIN ÇOBAN)

    arma rezidans bakü cad.a2 blok daire:32 kurtköy-pendik Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.850 477 02 30
    Şirket Web Sitesi: www.locadekor.com
    Siz hayal edin…..
    Biz tasarlayıp dekore edelim
    LOCA DEKORASYON kurulduğu günden bugüne kadar inşaat sektöründe iç mimari tasarım,dış mantolama, tadilat ve dekorasyon alanında başarılı projeler gerçekleştirmiş olup;sektörde profesyonel; iç mimar, inşaat mühendisleri ve finans uzmanları ile zamanında, sorunsuz ve usta işçilik ile anahtar teslimi hizmet vermekteyiz..
    Kullanılan mekanların yaşamımızdaki önemini, müşterimizin istek, hayal gücü ve yaşam felsefesini anlayarak çözüm sunmaktayız. Tasarım aşamasından uygulama aşamasına geçmeden önce, üç boyutlu olarak projeyi ve kullanılacak malzemeleri müşterilerimize önermekteyiz.
    Dileğimiz projenizde sizinle birlikte çalışarak, sizlere en iyi hizmeti vermek ve müşteri memnuniyeti sağlamaktır
  • Kurtköy Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 309 31 06
    Şirket Web Sitesi: www.novastadesign.com
    Novasta Tasarım ve Sanat, 2005 yılından bu yana küçük ve orta boy işletmeler (KOBİ) için web tasarım ve grafik tasarım hizmeti vermektedir. Sektörede ki hızlı gelişmeleri yakından da takip eden firmamız 2010 yılında kurumsal kimlik kazanmış ve halen faaliyetlerine Istanbul’un Pendik bölgesinde devam etmektedir.
    Novasta tasarım ve sanat sadece Türkiye sınırları içersinde değil Ukrayna, Azerbaycan, Almanya gibi ülkelerde de kurumsal firmalar ile çalışma olanığı bulmuş ülkemizin hizmet ihractına katkıda bulunmuştur.
  • Kurtköy Mah. Ankara Cad. No:281/B Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 378 18 13
    Şirket Web Sitesi: www.uzayhavalandirma.com
    2005 Yılında kurulan Uzay Havalandırma, hava kanalı imalatı, havalandırma sistem çözümleri ve Havalandırma Mekanik Tesisat İşleri yapmaktadır.
    Uzay Havalandırma, Kurulduğu günden bugüne kaliteli ürün, konusunda uzman personel, ekonomik fiyatlandırma, teknolojiyi yakından takip eden üretim alt yapısı, sektöründe lider çözüm ortakları ve referansları ile koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmaktadır.
  • (ABDULLAH AYDIN)

    KURTKÖY MAH ANKARACAD 281 PENDİK İSTANBUL Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 378 18 13
    Şirket Web Sitesi: www.uzayhavalandirma.com
    UZUN YILLARIN VERDİĞİ DENEYİM VE TECRÜBE İLE SİZ MÜŞRERİLERİMİZE JİZMET VERMEKTEYİZ
  • Güzelyalı Mah. Erdil Sk.No:32/A Pendik İstanbul (E-5 Karayolu Üzeri) Güzel Yalı, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - GÜZEL YALI
    Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 396 32 33
    Şirket Web Sitesi: www.makroprefabrik.com
    Makro Prefabrik 15 yıllık sektörel tecrübesiyle hazır yapı sektöründe faaliyet göstermektedir. Birikimi ve kapasitesi sayesinde, kısa zaman da sektörün tercih edilen lider firmaları arasında yerini almıştır.
    Kurulduğu günden itibaren istikrarlı bir biçimde gelişimini sürdürmekte olan Makro Prefabrik teknolojik alt yapısı ve deneyimli personeliyle prefabrike ve çelik yapı sistemlerinin tasarımını, üretimini ve montajını gerçekleştirmektedir.
    Geniş ürün yelpazesiyle global pazardaki sektörel payını artırmayı hedefleyen Makrokon;
    • Prefabrik Konutlar (Evler,Villalar,Bağ Evleri)
    • Prefabrik Şantiye Yapıları ( Ofis, Yatakhane, Yemekhane , Wc-Duş Üniteleri, )
    • Prefabrik Sosyal Yapılar ( Okul, Mescid, Hastane,Sağlık Ocağı, Otel,Kafe)
    • Prefabrik Afet Yapıları (Deprem Evleri)
    • Hafif Çelik Konutlar (Çelik Ev , Çelik Villa )
    • Hafif Çelik Sanayi Yapıları ( Ofis,Çelik Hangar, Depo)
    • Hafif Çelik Sosyal Yapılar (Okul,Hastane,Cami,Restoran)
    • Konteyner Yapıları (Şantiye, Ofis, Yatakhane, Wc-Duş Üniteleri)
    • Güvenlik kabinleri.
    Üretim ve satışını yapmakta, hızlı ve başarılı tasarımlarıyla yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine hizmet vermektedir.
    Konusunda uzman kadrosu ve deneyimli personel yapısıyla, müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta ve yüksek kalitede ürünler elde edebilmek için sektöründe lider tedarikçilerle çalışmaktadır. Üretimden montaja kadar geçen sürede profesyonel ekiplerin denetiminde, kalite anlayışından ödün vermeden uygun, ekonomik ve modüler çözümler sunmaktadır.
    Termin sürelerinin yatırımcılar için öneminin farkında olan Makro Prefabrik projelerini planlanan zamanda bitirmeyi prensip haline getirmiştir. Sistemli olarak teknolojisini ve kalitesini arttırmaya yönelik araştırmalar yapan Makro Prefabrik sektörde yer alan firmalar arasında ayrıcalığını korumaktadır.
    Makro Prefabrik sahip olduğu sektörel bilgi birikimiyle müşterileri ve tedarikçileriyle olan işbirliğini daha ileriye götürmeyi hedeflemektedir. Müşteri odaklı hizmet anlayışını benimseyen Makro Prefabrik ürettiği ürünlerle ülke ekonomisine ve istihdama katkıda bulunmaktadır.
  • sanayi mah.Teknopark bulvarı 1.blok kat:2 Harmandere, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - HARMANDERE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.850 480 25 45
    Şirket Web Sitesi: www.clicknet.com.tr
    2007 yılında faaliyete geçen firmamız Martin Telekom, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan almış olduğu Uydu Haberleşme Hizmetleri ve Internet Servis Sağlayıcılığı lisansları ile müşterilerine uydu bağlantı hizmetleri üzerinden katma değerli servisler sağlamaktadır.
    Bir çok farklı ürün ve teknoloji ile çözümler sunan firmamız, ClickNET Markası altında Yahsat Y1B Uydusu üzerinden çift yönlü uydu iletişim platformu olan VSAT (Very Small Aperture Terminal) teknolojisiyle birlikte daha geniş bir coğrafya ‘da müşterilerine, YahClick Ka-Band Internet Servisleri ile hizmet vermektedir.
    Kurumsal kimliği, bilgi birikimi, konusunda tecrübeli teknik ekibi, ülke çapına yayılmış servis ağı ve hizmet kalitesi ile Martin Telekom müşterilerine sunduğu uydu çözümleri ile her zaman yanınızda olacaktır..
    Uydu İnternet
  • (LEVENT DEMİRALİ)

    Alt Kaynarca Mh. E-5 Yan Yol Cd. No:92 Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Çatı Kaplama, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 483 07 37
    Şirket Web Sitesi: www.bizimprefabrik.com
    Bizim Prefabrik sektördeki tecrübe, bilgi birikimi ve becerilerini geçmişten günümüze taşıyarak faaliyetlerine başlamıştır.
    Bizim Prefabrik endüstrileşmiş yapım tekniklerine dayalı, hızlı uygulanabilen, kaliteli ve ekonomik çözümlerle müşterilerine hizmet sunar.
    Bizim Prefabrik müşterilerinin ekonomik, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarına sahip olmaları için, çözüm odaklı ekip çalışmalarını her geçen gün daha ileriye taşımaktadır. Bizim Prefabrik gelişmiş prefabrike yapı üretim ve tasarım teknolojilerini kullanarak, modüler, hızlı ve kolay monte edilebilir, tekrar sökülüp kurulan, farklı amaçlarda kullanıma uygun, doğa
    ve iklim koşullarına dayanıklı, mühendislik mimarlık standartlarına uygun, müşteri sosyo kültürel yaşam ihtiyaçlarına uygun yapılar tasarlayarak, üretmektir.