MAHMUTBEY BAĞCILAR İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Mahmutbey Bağcılar İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (ÖMER SOLA)

    istoç iş merkezi 22.ada no:29 Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2021 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 656 12 65
    Şirket Web Sitesi: www.hanzadecamihalisi.com
    Garantili ve kaliteli çözümlerinin hammaddelerinin kalitesine bağlı olduğunun bilincinde olup hammadde kalitesini öncelikli göz önünde bulundurmaktadır. Ürünlerimize sunmakta olduğumuz garantinin yanında müşterilerimizin hasar görmemesi için satış öncesinde uzman kadromuz planlama, denetleme ve analizin ardından ürünleriniz teslim ediliyor.
  • İSTOÇ Toptancılar Çarşısı 15.Ada 53 numara Ateş Ticaret Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2021 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 559 59 59
    Şirket Web Sitesi: www.santiyemarketim.com
    Catfiller-Pro Cat Plus-Spech Power Gibi Piyasanın Önde Gelen Markalarıyla Profesyonel-Amatör kullanıcalara Bahçe İnşaat Hobi Makineleri Benzinli Elektrikli ve Akülü Olmak Üzere Geniş Ürün Yelpazesine Sahip Sınır Ülkelere Kendi Markalarıyla Satış Yapmaktadırlar
  • (OĞUZ KAAN ŞABANOĞLU)

    Mahmutbey Mahallesi 2620 Sok. No:4/ b Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2021 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 515 34 18
    Şirket Web Sitesi: www.kozcephe.com/
  • (METİN AYAR)

    Mahmutbey Mahallesi Gazimustafa Kemal Cad No 1 Kat 3 Bağcılar İSTANBUL İstanbul / TÜRKİYE Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2019 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 301 35 70
    Şirket Web Sitesi: www.ayaroglu.com.tr
    AYAROĞLU YATIRIM A.Ş Kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan çevreye duyarlı Yeşile ve Doğaya önem veren bu yüzden estetik yapılar yapan İşçinin alın teri kurumadan karşılığını vermeye çalışan daire satın alan herkesi aile ye katılan bir birey kabul edip ailenin bir ferdi olarak görmektedir.AYAROĞLU A.Ş Kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yanı sıra yap sat kat karşılığı Taahhüt işleri Yollar Köprüler yapmakta olup milletine istihdam sağlamakta devletine vergi vermenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktadır.
  • (HASAN UYGU)

    İSTOÇ TOPTANCILAR ÇARŞISI 35 ADA NO 65-67 MAHMUTBEY BAĞCILAR/ İST Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mayıs 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 656 12 65
    Şirket Web Sitesi: www.cimhali.com
    ÇİM HALI
    Doğal çimlerin bakımının zaman gerektirmesi ve zor olmasının yanında yüksek maliyet gerektirmesi nedeni ile yapay çim halılara olan ilgi son zamanlarda oldukça artış gösterdi. Çim halılar granül dolgu ya da polietilen iplik ile üretilebilmekte olup ilk zamanlar sadece halı saha ve futbol sahalarında kullanılırken günümüzde evlerin balkonlarında dahi kullanılmaya başlanmıştır. Ürünün pek çok yerde tercih edilmeye başlanması sonucunda hem özellik hem de görünüm bakımından geliştirilmeye başlanmıştır. Spor müsabakalarının düzenlenmekte olduğu yerlerde kullanılan çimler her ne kadar standartlaştırılmış olsa da çim halılar dekoratif ev kullanımına uygun olarak da tasarlanmaktadır.
    7 mm çim halı 9mm çim halı 11mm çim halı 20mm çim halı 25mm çim halı 30mm çim halı 40mm çim halı 55mm çim halı
    Çim Halı Özellikleri:
    Doğal çim ile kıyaslandığında içerisinde bulunan maddelerin kayganlığı azaltması ve üzerinde oluşan çalışma ve aşınmaya karşı dayanıklı olması tercih edilme oranını artırmaktadır. Kreş kullanımlarında çocukların sakatlanma riskini azaltmaktadır. Estetik görünüme sahip olmasını istediğiniz alanlarda bakım gerektirmeyen ve yıllarca dayanıklı olan ürünlerden üretilmektedir.
    www.cimhali.com ve www.cimhali.com.tr adresimizden baka bilirsiniz ,
  • (İSMAİL CAN)

    İSTOÇ 35 ADA NO 65 M BEY BAĞCILAR İST Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 656 12 65
    Şirket Web Sitesi: www.cimhali.com
    suni çim halı ve zemin kaplama 400den fazla ürün çeşidi ve uzman kadromuz ile müşterilerimizin her an ihtiyaçlarına cevap veren ekibimiz sayesinde her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Ürünlerimizin kalitesi ve müşterilerimizin olumlu geri dönüşleri referans sayımızın her geçen gün artış göstermesini sağlıyor. Kaliteli uzman kadromuz ve çim halı, çim çit, çim duvar konusundaki iddiamız her geçen gün artıyor.
  • MAHMUTBEY MAH.İSTOÇ TOPT. ÇARŞISI 2422. SOK. NO:46/1 BAĞCILAR/İSTANBUL Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 671 60 22
    Şirket Web Sitesi: www.facebook.com/onurinsaat3418
    FİRMAMIZ; 1997 YILINDA İSTANBUL İLİ BAĞCILAR İLÇESİNDE YAPI MALZEMELERİ VE HIRDAVAT MALZEMELERİ SATIŞI İLE KURULAN VE HİZMET VEREN BİR FİRMADIR.FİRMAMIZ BU TARİHTEN 5 YIL SONRA AYNI BÖLGEDE KENDİNİ GELİŞTİREREK MÜTEAHİTLİK (YAP-SAT) İŞİNE GİRMİŞTİR.SEKTÖRE İLK OLARAK BAĞCILAR BÖLGESİNDE BAŞLAMIŞ VE 2006 YILINA KADAR BURDA HİZMET SÜRDÜRMÜŞTÜR.BU TARİHTEN SONRA İNŞAAT SEKTÖRÜNE İSTANBUL ESENYURT İLÇESİNDE DEVAM ETMEYE BAŞLAMIŞTIR.2006 YILINDAN BUGÜNE KADAR ESENYURT VE CİVAR MAHALLELERİNDE HİZMET VERMEKTEDİR.
    ŞİRKETİMİZ; MÜTEAHHİTLİK,KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIMI,VİLLA,KONUT,ANTREPO,REZİDANCE,FABRİKA,SATILIK LÜX DAİRELER,İŞYERİ VE HER TÜRLÜ İNŞAAT İŞLERİ YAPMAKTADIR.
    ŞİRKETİMİZ; GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYEN ONUR İNŞAAT AİLESİ OLARAK SİZ MÜŞTERİLERİMİZE DAHA SAĞLAM, DAHA KALİTELİ YAPILAR YAPARAK, SİZ MÜŞTERİLERİMİZİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞMAKTA VE TSE STANDARTLARININ ÜSTÜNE ÇIKMAYI HEDEFLEMEKTEYİZ.
    ONUR İNŞAAT; SEKTÖRÜNDE RAKİP TANIMAMAKTA VE ESENYURTUN BÜYÜK ŞİRKETLERİ ARASINA GİRME CABASINI GÖSTERİP BU YOLDA HIZ KESMEDEN DEVAM ETMEKTEDİR.
    SEZER YILMAZ (CEO)
  • (ALİM ALTINSOY)

    Güneşli Mhallesi Kirazlı Caddesi No 501 Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 587 68 92
    Şirket Web Sitesi: https://www.bagcilarkoltukyikama.gen.tr/
    Bağcılar yakınlarındaki koltuk yıkama şirketleri arasında bulunan Bağcılar koltuk yıkama şirketi olarak ruhen ve bedenen temiz temizlik şirketi elemanları ile çalışma gayreti içinde bulunuyoruz. Bütün yerinde koltuk yıkama aşamalarını titizlikle tamamlayan elemanlarla çalışıyoruz. Elemanlarımızı hem teorik olarak hemde pratik olarak aşama aşama eğitimden geçiriyoruz. Ancak koltuk yıkama işini hakkıyla yapacağına inandığımız elemanlara koltuk yıkama şirketi şubelerinden birisinde çalışma imkanı sağlıyoruz.
  • Hacıbostan Cad: No: 11 Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ekim 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 701 46 16
    Şirket Web Sitesi: www.sepetlivinckirala.com
    Sektörde geride bıraktığımız yirmi yılın kazandırdığı deneyim ile, sepetli vinç araçları ile uzmanlaşmış kadromuz ile hizmetinizdeyiz. Kulanım alanı diğer vinçlere göre oldukça yaygın olan kiralık sepetli vinç hizmeti veriyoruz. Kara ve deniz araçları kurtarma işinde kullanılan kurtarıcı vinçler de şirketimiz araç filosunda mevcuttur. Araç filosunda mobil, kancalı, sepetli gibi bir çok vinç çeşidini bulunduran vinç kiralama firmamızda, kiralama fiyatları yapılacak işin türü, süresi gibi değişkenlere göre belirlenmektedir. Her tonaj ve hacimde yükleri kaldırma ve taşıma işlerinde kullanılabilecek kiralık vinç çeşitlerini firmamızda bulabilirsiniz. Kısa veya uzun vadeli forklift kiralama hizmetini gerçek zamanlı olarak müşterilerimize ulaştırıyoruz. Canbey Vinç firması, işinizi en uygun maliyetle yapabilmek için kullanılacak vinç modelini seçer ve çalışma programını sizin için planlar.
    Kiralama hizmetlerimizi sadece İstanbul ili ve ilçelerinden gelen talepleri karşılamak üzere veriyoruz. Canbey Vinç İstanbul’un vinç ve özellikle sepetli vinç sektörünün tecrübeli şirketi olarak sizlere hizmet vermektedir. Misyonumuz, sepetli vinç sektöründeki tüm teknolojik gelişmeleri takip edip, müşterilerimizin bu yeni imkanlardan faydalanmasını sağlamaktır. İş sağlığı ve güvenliğini sağlamak amacıyla sürekli eğitimler düzenleyen firmamız 2002 yılından bu yana verdiği hizmetlerle vinç sektöründe birçok başarılı işe imza atmıştır. İşe başladığımız yıldan bugüne kadar geçen 15 yıl içerisinde birçok işi başarıyla bitirerek sektörümüzde öncü firma olma amacıyla kaliteli hizmet verdik ve amacımıza ulaştık. Her tonaj ve hacimde yükleri kaldırma ve taşıma işlerinde kullanılabilecek kiralık vinç çeşitlerini firmamızda bulabilirsiniz.
  • Mahmutbey Mahallesi Hacı Bostan Cad. 3. sokak No: 1/B Bağcılar İSTANBUL Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 701 46 16
    Şirket Web Sitesi: sepetlivinckirala.com/
    Sektörde geride bıraktığımız yirmi yılın kazandırdığı deneyim ile, sepetli vinç araçları ile uzmanlaşmış kadromuz ile hizmetinizdeyiz. Kulanım alanı diğer vinçlere göre oldukça yaygın olan kiralık sepetli vinç hizmeti veriyoruz. Kara ve deniz araçları kurtarma işinde kullanılan kurtarıcı vinçler de şirketimiz araç filosunda mevcuttur. Araç filosunda mobil, kancalı, sepetli gibi bir çok vinç çeşidini bulunduran vinç kiralama firmamızda, kiralama fiyatları yapılacak işin türü, süresi gibi değişkenlere göre belirlenmektedir. Her tonaj ve hacimde yükleri kaldırma ve taşıma işlerinde kullanılabilecek kiralık vinç çeşitlerini firmamızda bulabilirsiniz. Kısa veya uzun vadeli forklift kiralama hizmetini gerçek zamanlı olarak müşterilerimize ulaştırıyoruz. Canbey Vinç firması, işinizi en uygun maliyetle yapabilmek için kullanılacak vinç modelini seçer ve çalışma programını sizin için planlar.
  • (BURAK KESİM)

    Mahmutbey Mah. İSTOÇ 18 Ada No:106 Bağcılar/İSTANBUL Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 659 89 99
    Şirket Web Sitesi: www.promosyoncanta.org/
    Yılların vermiş olduğu tecrübeye dayanarak promosyon çanta ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Promosyon çanta taleplerinizi birinci kalite, malzeme ve işçilik ile en kısa sürede teslim etmekteyiz.
  • Hacıbostan Cad. 3. Sok No: 1 1/2 Dük. Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ekim 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 671 61 86
    Şirket Web Sitesi: www.kiraliksepetlivinc.com.tr
    Sepetli Vinç Kiralama ve Forklift Kiralama Hizmeti
    İstanbul özgün konumunda 2002 yılında Vinç Kiralama Servisini kurduk. Firmamız dahiyane bir uzaktan kumanda sistemi birimine dönüştürülerek, girişimci ruhumuz sayesinde araç sayısını hızla çoğaltarak, kısa sürede daha büyük bir tesis haline geldi. İstanbul gibi merkezi bir konumda bulunan firmamız günbegün vinç ve forklift filosuna yeni araçlar ve nitelikli ve sertifikalı personeller eklemektedir.
  • İstoç 40 Ada No:20 Mahmutbey Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Aralık 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 659 35 00
    Şirket Web Sitesi: www.cagriinsaat.com.tr
    Çağrı İnşaat cam bölme www.cagriinsaat.com.tr duvar sistemleri sektöründe Türkiye’nin en çok referansına sahip kurumsal ofis bölme şirketidir.
    Demontabl bölme duvar alanında teknolojik gelişme sağlayan firmamız yurtiçi, yurtdışı çalışmalarıyla pek çok projeyi başarıyla tamamlamıştır.
    Bölme duvar sayesinde ofis veya kapalı bir mekanı ayrıma işlemi yapılmaktadır. Demontable sökülüp, takılabilen sisteme sahiptir. Estetik, modern görünümüyle daha şık bir ortam yaratmaktadır.
    Ofis bölme çalışması isteğe göre tasarlanıp, renklendirme işlemi yapılmaktadır.
  • Mahmutbey mah. Narlı sk. No:4-6 Bağcılar Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ekim 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 533 70 73
    Şirket Web Sitesi: refturf.com
    halı saha yapımı, suni çim, sentetik çim, spor tesisi yapımı, halı saha yapan firmalar, http://refturf.com istanbul suni çim üreticisi REFTURF
  • (RECEP CAN)

    Mahmutbey Mah. İsToç 33 Ada No:86 MAHMUTBEY/İST TURKEY Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 656 12 65
    Şirket Web Sitesi: www.cimhali.com.tr
    Zemin kaplama Malzemelerinde Siz Degerli Müşterilerimizin 20 yıllık Tecrübesi İle Hizmetinizdeyiz...
  • Mahmutbey Mah. İstoç 17. Yol Sk. 15.Ada No: 43/1 Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 659 52 15
    Şirket Web Sitesi:
    İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞI
  • (RAMAZAN OZAN ALTINTUĞ)

    Gazi Mustafa Kemal Cad. No:18/A Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 445 46 98
    Şirket Web Sitesi: www.altintug.com
  • Ağaoğlu My Office - Mahmutbey Mah. Taşocağı Cad. Kat:13 Daire:215 Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 801 18 42
    Şirket Web Sitesi: www.yeteroglu.com.tr
    HAKKIMIZDA
    1987 yılından bugüne dek, Adananın inşaat sektöründe önde gelen, deneyimli, güvenilir ve yenilikçi kuruluşlarından Yeterler ve Yeterbey İnşaat şirketleri birçok konut ve işyeri projelerine imza atmıştır. Zamanından önce taahhütlerini yerine getirerek, binlerce aileyi gayrimenkül sahibi yapan şirketlerin kurucusu, İnşaat Müteahhiti Tahsin YETER, oğulları İnş. Yük. Müh. Emek YETER ve İnş. Müh. Ertan YETER ile birlikte "Yeteroğlu İnşaat ve Mühendislik" şirketini 2010 yılında kurmuştur. Bu şirketimizi de halen faaliyet gösteren şirketlerimizin devamı olarak; aynı ilkelerle, her türlü inşaat imalatı, mühendislik, deprem ve güçlendirme projeleri ve tasarımlarına İstanbul ve Adanada imza atmaktadır.
    MİSYON
    İnsanın temel barınma ihtiyacını gidermeyi, bunu yalnızca bir mühendislik ve müteahhitlik işi olarak görmeyip, sağlamlığa, tekniğe, estetiğe önem veren, çevreye ve şehire uyum sağlayan, insana kalıcı yaşam biçimi sunarak, modern yaşam alanları oluşturmak ve bu doğrultuda ülkemizin yapı anlayışını değiştirmektir.
    VİZYON
    İşimize, insanımıza ve çevremize duyduğumuz saygı ile teknik ve estetik yönünden üstün, sağlam, kalıcı ve modern yaşam alanları meydana getirerek, ülkemizde ve dünyada sektöründe güvenilir ve öncü kurum olmak.
  • Istoç Ticaret Merkezi 41.Ada No:43 Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 659 95 20
    Şirket Web Sitesi: www.ahenmakina.com
  • (MERT ÇAĞLAR)

    Maltepe Mah. Gümüşsuyu Cad. Hastane Yolu No: 4 Maltepe / Topkapı / İSTANBUL Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 446 37 75
    Şirket Web Sitesi: www.caglarotomatikkapi.com