İÇERENKÖY ATAŞEHİR İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

İçerenköy Ataşehir İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • A.nihat tarlan cad.Süleymanbaşkan iş mrkz.no:84/12 k.8 ataşehir İstanbul, Türkiye İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2019 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 051 23 49
    Şirket Web Sitesi: www.andyapitrafik.com
    And Yapı İnş. Trafik ve Mühendislik resmi olarak 1995 yılında ticari hayatına başlamıştır. Başta istanbul olmak üzere tüm Türkiye genelinde ve Uluslararası platformda faaliyetlerini kurulduğu ilk günden itibaren sürdürmektedir.. AND YAPI TRAFİK çalışma prensibi olarak uygulama alanlarında olumlu sonuçlar alınabilmesi için, asfalt sıcaklığına, yol yüzeyi temizliğine, bağıl nem ortam sıcaklığına ve yol yüzeyindeki boyanın etkilenebileceği çözücülere dikkat ederek, uygulama kalitesini artırmak için titizlikle çalışmaktadır. AND YAPI TRAFİK kullandığı ekipmanları tedarik ettiği , Partner tedarik firmalarımızla tecrübe ve birikimiyle deneyimli kadrosu, günümüz teknolojisi ile geliştirdiği boya makinalarıyla ve yol çizgi makineleri ile .AND YAPI TRAFİK, kullandığı boyaları tedarik ettiği, grup şirketlerinden ise yol çizgi boya üretiminde sahip partnerleriyle hareket etmektedir. AND YAPI TRAFİK, başarılı uygulamaların yanı sıra sektörün her ihtiyacını karşılayabilen güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmetleriyle sektörün öncü firmalarının arasında yerini korumaktadır.YOLÇİZGİOTOPARKÇİZGİYOLÇİZGİBOYASIOTOPARKYOLÇİZGİSİYOLBOYASITRAFİKMALZEMELERİTRAFİKTRAFİKİŞARETLEMEAND YAPI TRAFİK olarak kuruluş amacımız, tamamen kalite ve müşteri memnuniyetine dayalı olarak faliyetlerine devam etmektedir. Başarımızın sırrı, deneyimli kadromuz ile uygulama alanında şartnamelere, projeye ve trafiğe uygun materyelleri tayin etmemizdir. Profesyonel olarak yol çizgi makinaları, yol çizgi boyaları, zemin uygulamaları, inşaat sektörü ve karayolları uygulama alanlarında 23 yılık deneyimli, çizgi uygulamalarında ise profesyonel olarak 15 yıllık deneyimli bir ekiple çalışmaktayız. Operatör kadromuzun başındaki bu deneyimli ve profesyonel ekiple her zaman daha iyi, daha kaliteli ve daha başarılı projelere imza atarak müşteri memniyeti odaklı faliyetlerimize devam etmekteyiz. AND YAPI TRAFİK olarak geliştirdiğimiz özel ekipmanlar ve şablonlarla estetiğe ve işin butik olarak şık olmasına hep özen göstermekteyiz. Yol çizgi makinaları, yol çizgi boyaları, zemin uygulamaları, sinyalizasyon, otopark çizgileri, otopark zemin kaplamaları, levha projelendirme ve uygulamalarında elimizden geldiği kadar kaliteli ve kalıcı hizmetler sunarak devam etmekteyiz. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda uzmanlaşmaktayız.AND YAPI TRAFİK, çağdaş, yenilikçi ve dinamik bir yapılanmayla geçmişinden aldığı güçle yarınlara güvenle bakmakta ve gelişmesini sürdürmektedir. Yol çizgi makinaları, yol çizgi boyaları, zemin kaplama uygulamaları, sinyalizasyon, otopark çizgileri, otopark zemin kaplamaları, levha projelendirme ve uygulamalarında sizlere daha iyi hizmet vermeyi kendimize bir hedef olarak belirleyip, bu yolda hizmet kalitemizi arttırmaya çalışacağımızı bildirir, çalışmalarınızda esenlikler dileriz.
  • Serbest Liman ve Bölge Posta Kutusu: 718, Gazimağusa / KKTC İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2019 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 434 12 46
    Şirket Web Sitesi: https://www.instatakipci.com/
    Instatakipci.com, Instagram kullanıcılarına ihtiyaç duydukları Instagram takipçi satın alma hizmetini ve beğeniyi en uygun fiyatlarla en yüksek verimli haliyle sağlayan ve haftanın 7 gün 24 saati müşterilerine canlı destek veren Türkiye’deki tek servistir.
  • (DİNAMİKCRM YÖNETİM)

    İçerenköy Mah. Topçu İbrahim Sk. AND Ofis 8-10 D5 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.850 255 15 78
    Şirket Web Sitesi: https://www.dinamikcrm.com
    DinamikCRM, İş verimliliğinizi artırarak günlük hayatınızı kolaylaştıracak tüm araçları içerisinde barındıran bir Bulut CRM uygulamasıdır.
  • KÜÇÜKBAKKALKÖY MAH. KAYIŞDAĞI CAD. 37/35 ATAŞEHİR İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 374 74 84
    Şirket Web Sitesi:
    inşaat,mühendislik,ticaret,mühendislik
  • (SELİN ÖZDÖLÇOLAK)

    İçerenköy Mahallesi, Karslı Ahmet Cd.No:18A, 34752 Ataşehir/İstanbul İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2018 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 939 88 78
    Şirket Web Sitesi: www.icyapimimarlik.com
    İç Yapı Mimarlık; Mimari Uygulama Konsept Projeleri, ürün standı, anahtar teslim mimari proje, Ulusal ve uluslar arası fuar stant tasarımı ve uygulaması, ürün standı, aktivite, dekor tasarım ve uygulama hizmetleri, ofis tasarımı ve uygulaması, mimari ve iç mimari danışmanlık hizmetleri, aktivite, dekor tasarım ve uygulama hizmetleri, perakende satış noktası tasarımı ve uygulaması, iç mimari tasarım, proje ve uygulama hizmetleri, konsept proje, Mobilya Tasarım Uygulama Projeleri, Uygulama Projeleri üzerine hizmet vermektedir.
  • (CİHAN GÜRSOY)

    Barbaros Mahallesi Kardelen Sokak Palladium Tower No: 2 Kat:10 Ataşehir / İstanbul İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.850 840 34 14
    Şirket Web Sitesi: www.marmaraparke.com
    Marmaraparke
    Zemin kaplama ve zemin döşeme ürünlerini satışını ve uygulama çözümleri sunmaktayız.Hem bireysel, hemde kurumsal çözümlerimiz mevcuttur.
    Üstlendiği tüm projeleri eksiksiz bir şekilde sonuçlandıran profesyonel ekibimizle isteklerinizi yerine getiriyoruz.Marmaraparke olarak
    laminat parke,lamine parke,pvc zemin kaplama,karo halı ve kompozit deck konusunda uzmanlaşmıştır.Hem ürün çeşiti olarak hemde uygulaması olarak bu kategorilerde en iyi şekilde çözüm sunmaktadır.
  • ataşehir istanbul dumankaya rezidansları İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 568 47 41
    Şirket Web Sitesi: www.telefon-dinlemetr.com
    Telefon dinleme ve yazılım programları üzerinde Dünyada ilklere imza atan sayılı firmalardan biriyiz. Alanımızda Türkiyede daha önceden yapılmamış yeniliklere imza attık. Kendi kodladığımız programlarla Android, İos, Blackberry, Windows ve diğer işletim sistemleri üzerinden çok rahat şekilde velisi olduğunuz çocuklarınızı takip edebilirsiniz. Firmamız dünya bazında tanınan bir firmadır. Yeniliklere açık olan yapısıyla her geçen gün dahada büyümektedir. Siz değerli müşterilerimize hizmet verebilmek adına dünya piyasasında ki bütün programlara ulaşıyoruz ve yeni çıkan programlar bile sadece haftalar içinde bizlerin eline geçiyor. Alanında Türkiyede tek sayılacak kadar büyük olan Ankebut Bilişim sizlere daha iyi kalite verebilmek için bünyesinde 50 den fazla çalışanı bulunduruyor. Telefon dinleme, Casus programlarına rağbet oldukça büyük eğer sizde hizmet almak istiyorsanız bizlerle iletişime geçin.
    0537 928 84 26
  • İçerenköy Mah. Sonbahar Sk. Kardeşler Apt. No:8/3 Ataşehir/ İstanbul Not: İçerenköy Mezarlığının 100 metre aşağısında İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.554 395 61 07
    Şirket Web Sitesi: onrotokiralama.net/
    İçerenköy, Küçükbakkalköy,Bostancı,Kartal, Çekmeköy bölgelerinde araç kiralama hizmeti vermekteyiz.
  • Küçükbakkalköy mah. Merdivenköy Yolu Cad.58/11 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 576 18 25
    Şirket Web Sitesi: www.toptanfiyatlar.net/
    Toptan fiyatına yapı ve elektrik malzemeleri,elektronik ürünler,aydınlatma ürünleri,inşaat malzemeleri ve endüstriyel ürünler online satışı.
  • İnkilap Caddesi No:18 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mayıs 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.553 372 80 68
    Şirket Web Sitesi: www.sunakyapi.com
    inşaat sektöründe ince işler ve kaba işler olmak üzere, özellikle kaba İnşaat İşçiliği faaliyetlerini sürdüren, taşeronluk hizmetleri veren bir firmayız.. Firma sahibi olarak 20 yıldır yurt içinde ve yurt dışında Proje Yöneticiliği yaptım, bilgi birikimi ve tecrübelerimle güçlü firmalara taşeronluk hizmetleri verebilmek üzere Sunak Yapıyı 2007 de kurdum.. Ülkemizdeki ticaret zemininin güvensizliğinden dolayı ayakta kalabilmek adına tedbirli davranarak ilerledik, bu sebeple de kalifiye iş gücü ve işçilik hizmetlerini planlı ve tekniğine uygun verebilen yeterli oluşumun ülkemizde gelişmediğinin de farkındalığıyla, verilecek hizmette önemli ölçüde sizlere artı sağlayacağımız inancını taşımaktayım..
  • İçerenköy Mah. Topçu İbrahim Sk. Sönmez Apt. No:2 Kozyatağı-Ataşehir / İSTANBUL İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 606 36 69
    Şirket Web Sitesi: www.tadilatdekorasyon.com.tr
    Komple iç tadilat işleri , Mağaza tadilatı , Ev tadilatı , Ofis tadilatı, İş yeri tadilatı, Mutfak tadilatı, Banyo tadilatı, Anahtar teslim tadilat işleri, dekorasyon , ev dekorasyonu , ofis dekorasyonu, sıva ve boya işleri, mantolama , ses yalıtımı , Mutfak ve Banyo tasarımı , PVC doğrama , Çatı Yalıtımı , Kartonpiyer, Asma Tavan , Bölme duvar, Fayans seramik döşeme işleri , Sıhhi tesisat , Elektrik tesisatı , Doğalgaz tesisatı , iç cephe mantolama , dış cephe mantolama , a dan z ye tadilat hizmetleri vermek üzere 2004 yılında temelleri atılan tadilat firmamız, kurulduğu günlerden bu günlere sayısız projeyi başarıyla tamamlamıştır.
  • Ferhatpaşa Mah. G-17 Sokak. No:127 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 489 20 66
    Şirket Web Sitesi: www.upset.com.tr
    UPSet Elektronik, güç elektroniği kesintisiz güç kaynağı www.upset.com.tr sektöründe 15 yıldır profesyonel mühendislik altyapısıyla kaliteli ürünler üretmektedir. Tüketici ihtiyaçlarına cevap verebilen kaliteli, tasarruflu kesintisiz güç kaynağı ürünleri ve hizmetleri sunmaktadır. Elektronik pazarındaki teknolojiyi takip edip bu gelişmeleri müşterinin kullanabilmesini sağlamak için kendini daima yenilemektedir. Müşteri memnuniyetine öncelik tanıyan işletmemiz güven, kalite, çözüm odaklı çalışmayı ilke edinmiştir. UPSet, sektöründe tercih edilen şirket olmasının verdiği güvenle müşteri potansiyelini ve satış grafiğini artırmaya ara vermeden devam etmektedir.
  • Mehmetakif mh emir sok no 20 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 340 54 14
    Şirket Web Sitesi: www.pekinyapi.com
  • (SEREF GÜMRÜK)

    Küçükbakkalköy Mah. Fevzi Paşa Cd. Günel Plaza No:57/8 Ataşehir/ İSTANBUL İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 573 44 97
    Şirket Web Sitesi: www.tggumrukleme.com
    TG Gümrükleme 2009 yılında bilgi teknolojilerinin gelişmesiyle tüm dünyaya ithalat ve ihracat işlemlerinin geliştirilmesi için İstanbul’da kurulmuştur. 21 yüzyılda gelişen ticaret yapısına altyapı ve mevzuat değişikliklerinin analiz edilmesiyle gümrük müşavirliği İstanbul çevresinde her kesimden insana gümrükleme desteği vermek amacıyla kurulmuştur.
  • (MEHMET CANSIN)

    ATATÜRK MAHALLESİ ATAŞEHİR BULVARI ATA 2 / 1 BLOK NO:23 ataşehir/istanbul İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 450 50 50
    Şirket Web Sitesi: atasehirdekombiservisi.com
    Ataşehir Kombi Servisi, gezici mobil ekipleri ile Ataşehir bölgesinin tamamına hizmet vermektedir. Gezici ekiplerimi, Ataşehir Kombi Servisi, bölgesinde aynı gün içerisinde kombi sorunlarınızı çözmektedir. Eğer ataşehir bölgesinde kombi servis, ihtiyacı duyuyorsanız, bizi aramanız yeterli olacaktır.
  • Atatürk mh.ataşehir blv 38 ada ata 3-3 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 548 10 60
    Şirket Web Sitesi: www.ferfloor.com
    PVC zemin kaplamalarında müşteri menmunıyetı ve fiyat avantajlarını ön plana cıkaran firmamız kaliteli ürün gamıyla hizmet sektöründedir.
    https://www.facebook.com.
  • (MURAT COŞKUN)

    karslı ahmet caddesi ahmet tarık sokak no 13/a İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 573 47 34
    Şirket Web Sitesi: www.cyapi34.com
  • (MEHMET ULUSOY)

    FİRMAMIZ TARAFINDAN TAVSİYE EDİLMEYEN BİRFİRMA OLDUĞUNDAN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ağustos 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    www.ulusoyevdeneve.com.tr
    Ulusoy Nakliyat, evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, depolama, şehiriçi nakliyat, şehirlerarası taşımacılık, nakliye ve taşıma hizmetlerinde sizlere güvenli ve sigortalı taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
  • (LEVENT DURAN)

    Karslı Ahmet cad. ahmet tarık sok. no:31/B İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.850 840 19 00
    Şirket Web Sitesi: www.lomecmuhendislik.com
    LOMEC MÜHENDİSLİK
    Lomec Mühendislik olarak esas hizmetimiz, düşük maliyetler ile en kaliteli ürün ve hizmeti sizlere sunmaktır. Siz değerli müşterilerimize kalite kavramını hizmet aldığınız tüm alanlarda eksiksiz olarak yerine getirmeyi taahhüt ediyoruz.
    Çalışmalarımızı hizmet verdiğimiz alanlarda kazanmış olduğumuz belgelerle kanıtladık.
    Bu sayede; EN 13015 : 2002 , MODULE H, ISO 9001 : 2000, TSE, GARANTİ BELGESİ, SATIŞ SONRASI HİZMET YETERLİLİK, MARKA TESCİL gibi belgeleri almaya hak kazandık.
    Çalışma alanlarında yetkili belgelere haiz olan firmamız ilgili belgelerin alınmasında zorunluluk kabul edilen şartları her projesinde maksimum seviyede uygulamaktadır.
  • Tatlısu Mah. Nezih Towers A Blok D:8 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 290 26 20
    Şirket Web Sitesi: www.iltasyapi.net
    İltaş Yapı; mühendislik ve müteahhitlik hizmetleri vermek amacı ile kurulmuştur.
    Özellikle epoxy, poliüretran ve vinil ester esaslı kaplama uygulamaları, epoxy ve poliüretan enjeksiyon sistemleri ile su izolasyonu ve güçlendirme uygulamaları, temelden terasa su yalıtımı uygulamaları ve projelendirme konularında kısa sürede sektörün önde gelen firmaları arasında yer almayı başaran İltaş Yapı müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak en prestijli projelerde güvenilir çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.
    İltaş Yapı olarak birinci öncelikli hedefimiz; müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerinin doğru olarak saptanması ve bu beklentilerin eksiksiz olarak yerine getirilerek müşteri tatmininin sağlanmasıdır.