ATAŞEHİR İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Ataşehir İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • KOÇ CD. NO:43/5 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 360 40 50
    Şirket Web Sitesi: www.ellamuhendislik.com
  • (ERDİNÇ ŞENGÜL)

    MEVLANA MAH. NAMIK KEMAL CAD. NO :51/C Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 660 10 58
    Şirket Web Sitesi: www.karmek.com.tr
    Şengül Klima & Havalandırma olarak 2001 yılından bu güne edindiğimiz tecrübe ve bilgi birikimlerimizle KARMEK çatısı altında 2014 yılından itibaren sizlere en iyi hizmeti verebilmenin çabası içerisindeyiz. Seçkin bir referans listesine sahip olan firmamız kaliteli işçiliği ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sektördeki yerini her geçen gün biraz daha sağlamlaştırmakta ve yükseltmektedir.
    Kalite, güven, uygulanabilirlik ve yenilikçiliği sürekli müşteri memnuniyeti ile birlikte kendine amaç olarak seçmiştir.
    KARMEK , Soğutma, havalandırma üniteleri başta olmak üzere, filtre sistemleri olarak ahşap ürünleri ve mobilya sanayisinde kullanılan toz toplama, toz emme, talaş toplama, filtreleme, pnömatik taşıma, siklon, silolama, fan tasarımı sistemlerini tecrübeli teknik kadrosu avantajı ile gerçekleştirir.
  • karslı ahmet cad. no:10 / 5 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 577 13 91
    Şirket Web Sitesi: www.soydemevdenevenakliye.com
    Evden Eve Nakliyat sektöründe, uzun yıllardan bu yana sürekliliğini koruyan Soydem Nakliyat ev eşyası, büro, ofis, tekxtil mobilya, şirket, piyano, kasa ve değerli eşya nakliyatı yapmaktadır.
    Firmamız, işinde uzman personeli ve en geniş araç filosu ile müşterilerine hizmet vermenin gurununu yaşamaktadır . Yılların bize kattığı tecrübe, her gün gelişen ve genişleyen servis anlayışımızla eşyalarınızı yeni adresinize dikkatli, güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırıyoruz.

    Soydem_Evden Eve Nakliyat

    Yapılacak olan taşıma işlemi İstanbul il ve ilçelerinde ise ücretsiz experler tarafından eşyalarınızın tespiti yapılıp, taşımada ne gibi ekipmanların kullanılacağı ve taşıma gününde gerekli olan tüm malzemelerin tespiti yapılarak sözleşmenizde mutabık kaldıktan sonra sizin istediğiniz gün ve saatte çalışma arkadaşlarımız taşınacak olan yerin kapısını çalmaktadır.
    Kurucumuz olan Süleyman SOYDEM özellikle evden eve nakliyat işlerinde çok büyük bir hassasiyetle çalışmamızda öncü olmaktan asla vazgeçmemektedir , taşınma esnasında firmamız tarafından meydana gelebilecek her türlü hasarlar tespit edilerek karşılanmaktadır.
    Evden Eve Nakliyat işleminde Profesyonel yaklaşımımız ve soydem nakliyat ile belirli bir nakliye ve taşımacılık disiplini içinde olmamız ve eşyalarınıza sizin kadar özen gösterip sorunsuz ve hasarsız taşımamız tercih edilmemizin nedenlerini artırmaktadır. Soydem Nakliyat ve taşımacılık hizmetlerini tercih ederken bizden hangi istekleriniz olduğunu bilgi hassasiyetimizden dolayı kalitemiz iki kat artmaktadır..
    Verdiğimiz kaliteli hizmet ile müşterimizi şaşırtmak en çok istediğimiz şeydir. Elimizden gelenin en iyisini yapar ve İşimizi inanılmaz ciddiye alıyor, müşterimize karşı dürüst olup kendilerine güven veriyoruz. Talep edilen hizmetin karşılığını alıyoruz, sizden kesinlikle ekstra ücretler talep etmiyoruz.

    Read more: http://www.soydemevdenevenakliye.com/tr/hizmetlerimizixzz2zDvXebYU
  • AĞAOĞLU MY PRESTİGE PLAZA BARBAROS MAH. IHLAMUR SOK. NO:1 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 688 94 44
    Şirket Web Sitesi: www.krcgroup.net
    MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ
  • inönü mh evren cad no:83 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 574 42 12
    Şirket Web Sitesi:
  • Ferhatpaşa Mah.Yavuz Sultan SelimCad. No:4/B ATAŞEHİR –İSTANBUL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 471 56 15
    Şirket Web Sitesi: www.turanahsapsupurgelik.com
    Turan Ahşap olarak 2001 yılından bu yana üretimini gerçekleştirdiğimiz lamine ,lake süpürgelik ve ahşap kaplama profillerimiz ile kaliteli renklendirme ve boyama çalışmalarımızla bu sektöre hizmet vermekteyiz
  • K.Bakkalkoy mh.Brandium Residence R4 Blok K18 No 23 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 290 31 60
    Şirket Web Sitesi: www.tura-tr.com
    ” TURA” is young, innovative, export- oriented company that wholesale and distribute sector related products both with giving essential services with its proffesional teammates from beginning to end of the projects. We offer the best products and solutions to our esteemed customers in partnership. Not only ,we continue to serve in all regions of our country but also in our geography with all our excitement. We supply qualified products and services in three sectors; Building systems, Metal and Mining. We import, export and distribute our goods without compromising our competitive price policy with client oriented, qualified services. You are welcome to our family to be one step ahead in your projects.
  • (MELTEM GÖKNER)

    Barboros Mah. Menekşe Sok. Deluxia Suites Sitesi No:3-A Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 505 42 22
    Şirket Web Sitesi: www.inovatercume.com
    INOVA Tercüme Bürosu,yazılı,sözlü,simültane tercüme hizmetlerini profesyonel kadrosu ile güvenilir ve hızlı bir şekilde alabileceğiniz, 5 kıtada hizmet veren bir tercüme ofisidir.
  • Atatürk Mahallesi, Girne Caddesi, No: 20/8 Ataşehir / İstanbul Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 456 75 56
    Şirket Web Sitesi: www.alfacom.com.tr
    Alfacom Avaya başta olmak üzere IP Telefon, Video Konferans, IP Santral, IP Office, Avaya CM, ACM, IP Telefon Fiyatları, Uygun fiyatlı IP PBX ve Çağrı Merkezi ve Video Konferans hizmetleri vermektedir.
  • kayışdağı yolu cad. no:96 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 576 69 63
    Şirket Web Sitesi: www.kuruogluyapitasarim.com
    KURUOĞLU YAPI TASARIM ticaret hayatına 1999 yılında ATAŞEHİR İÇERENKÖY semtinde aluminyum ve panjur imalatıyla KURUOĞLU GÜNEŞ ALUMİNYUM SANAYİ VE TİCARET olarak başlamış olup, 2000 yılında PİMAPEN satıcı bayiliğini alıp PVC DOĞRAMA sistemleriyle ürün yelpazesini genişletip KURUOĞLUPEN olarak hizmet vermeye devam etti. 2003 yılında ESENPEN üretici ve yetkili bayiliğini aldı.Müşerilerimizin tadilat, dekorasyon, yenileme gibi ihtayaçlarını karşılamak için hizmet ağını genişletmiştir.Müşterilerimize Alüminyum Doğrama, Fotoselli Kapı Sistemleri , Cam Balkon, Cam Kapı, Duşakabin, Isıcam ve Düzcam, Küpeşte, Mikro Jaluzi, Mutfak Dolapları,Hazır Banyo Dolapları, Otomatik Kepenk, Otomatik Panjur, PVC Doğrama, Sineklik, Boya-Badana, Kartonpiyer, Fayans – Kalebodur Döşeme, Elektrik ve Su Tesisatı üzerine konusunda uzman kadrosuyla hizmet vermeye devam etmektedir.
    KURUOĞLU YAPI TASARIM müşteri memnuniyetine odaklı bir işletmedir. Biz müşterilerimizin istemiş oldukları ürün/ürünler hakkında kendilerini en iyi şekilde bilgilendirir ve çeşitli alternatifler sunarız. İş yerimiziden müşterilerimizin memnun ayrılması ve iş sonunda, yapılan işin kalitesini görerek bizlere teşekkürlerini belirtmesi bizim için büyük bir önem taşır. Biliriz ki müşteri memnuniyeti sektörümüzde en önemli husustur.
  • İnönü Mah. Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 575 67 89
    Şirket Web Sitesi: www.parlakbeton.com
    PARLAK BETON Uygulaması Nedir?
    Parlak Beton uygulaması, beton zeminlerin elmas kesicilerle aşındırılması ve silinmesi yöntemiyle parlatılmasıdır. İlk olarak beton zeminin en zayıf kısmı olan yüzeydeki şerbet tabakasını kazıyarak, betonun sağlam, dayanıklı bölgesine ulaşılır. Sonrasında sırasıyla honlama ve parlatma işlemleriyle mikro düzeyde aşındırılmaya devam edilir. Aşındırma basamakları 800-8500 Grit elmas aralığına kadar silindiğinde, beton zemin parlama özelliği kazanır.
  • Örnek Mah. Fehmi Tokay Cad. No:12 Göztepe Plaza K:3 D:6 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Elektrik Tesisatı,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 470 50 41
    Şirket Web Sitesi: www.protas.com.tr
    PROTAŞ, tamamı yerli sermayeli, 1989 yılından bu yana faaliyet göstermekte, halen Alevsızdırmaz (Ex-Proof) Elektrik Malzemeleri ile Asansör Motorları ve Asansör Makine-Motor Grupları tasarım, üretim, satış ve satış sonrası destek alanlarında hizmet vermektedir.
    Üretimimiz 2006 yılından bu yana Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nde 2.500m² ’si kapalı, 5.000m² üzerine kurulu fabrikamızda yapılmakta, İstanbul merkez büromuzdan da müşterilerimize hizmet verilmektedir.
    Ödünsüz kalite ve müşteri memnuniyeti ilkesiyle, konusunda uzman mühendislerimiz ve işçilerimiz tarafından sürekli geliştirilen ürünlerimiz, üstün elektrik ve mekanik performanslarını koruyarak piyasadaki lider konumlarını sürdürmektedir.
    Firmamızın Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2008 ile belgelenmiş, Alevsızdırmaz (Ex-proof) üretimimiz ATEX 13980 Üretim Kalite Belgesi ile tescil edilmiş, ürün gruplarının ATEX onayları alınmaya başlanmış ve devam etmektedir. Asansör Motoru ve Asansör Makine-Motor Grubu ürünlerimizin tümü TSEK ve CEsertifikalıdır.
    PROTAŞ, ülkemizin önde gelen endüstrilerinin tehlikeli sahalarında tercih edilen elektrik malzemesi markası olmaktan ve yurt çapında halen başarıyla işletmede olan 50,000’i aşkın asansör motoru ile müşterilerine hizmet vermekten gurur ve mutluluk duymaktadır.
  • (YILDIRIM DURMUŞ)

    KAYIŞDAĞI YOLU CAD. MUTLU SOKAK NO:2/B ATAŞEHİR İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 572 19 17
    Şirket Web Sitesi: www.euromy.net
    EUROMY ATAŞEHİR EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ - YILDIRIM DURMUŞ
    PROFESYONEL GAYRiMENKUL HiZMETLERi
  • Ferhatpaşa Mah. Gazipaşa Cad.No:96 / 1 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 660 14 80
    Şirket Web Sitesi: www.saykar.net/
    Saykar Kumlama Hakkinda
    Firmamız kumlama işlemi konusunu kendisine meslek olarak seçmiş Malz. ve Met. Yük. Mühendisi Ufuk Ali Saylan ve Alptuğ Karcı tarafından 2003 yılında SAYKAR adıyla kurulmuştur. Kumlama makineleri , kumlama ekipmanları , kumlama sarf malzemeleri üretimi ve kumlama tesisleri projelendirilmesi konularında uzmanlaşarak 10 yılı aşkın süredir faaliyet göstermekteyiz.
    Saykar geçmişten günümüze 1600 e yakın firma ile çalışmış; 400 ün üzerinde kumlama makinası üretmiş ve 20 ye yakın sayıda kumlama tesisi kurmuştur. Makinelerimizin çalıştığı firmaların bir kısmını referanslarımız sayfasında bulabilirsiniz.Yatırımlarımızı özellikle teknolojik altyapımızı geliştirmek için kullanmaktayız. Tüm imalatlarıızı üç boyutlu ortamda tasarlarız. Kopya ürünler yerine özgün makine tasarımları yapar ve ardından imalat sürecine geçeriz. Seri imalat ürünlerimizin dışında müşterilerimiz bize sözlü veya yazılı olarak gereksinim duydukları makinaları anlatırlar ve biz buna dayanarak eşsiz makinalar tasarlarız. Tasarımı yapılan kumlama makinaları imalat öncesi müşterilerimize sunulur ve onay alınmasının ardından sac dizilimleri yapılarak lazer kesim bölümüne gönderilir. Ardından büküm, kaynak, statik boya ve montaj aşamaları gelir. Son olarak testleri yapılan makinalar sektörümüzün kullanımına sunulur.
  • Sakarya caddessl no49 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 471 49 28
    Şirket Web Sitesi: atasehirparkeci.org/
    Ataşehir laminat parke hizmetleri
  • (YILMAZ DEDEELİ)

    Atatürk bulvarı 105 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.850 302 92 87
    Şirket Web Sitesi: www.utsevdeneve.com
    Bize Ulaşın; 0532 653 89 12 7/24 HİZMET
    Müşteri hizmetleri; 0850 30 29 28 7
    09.00-18.00 SAATLARİ ARASINDA BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ
    ----------------------------------------
    İstanbul ve Denizliden tüm Türkiye’ye, tüm Türkiye’den İstanbul ve Denizliye
    Evden eve, şehir içi, şehirler arası, ambalajlı, sigortalı taşımacılık;
    Mobilya, klima, çanak anten söküm ve montaj,
    Eşya toplama ve ambalajlama
    Uygun fiyatlarla,
    uzman ve güvenilir kadromuzla
  • Örnek mh. Abdülkerim Şebik sk. No:6/A Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 334 77 18
    Şirket Web Sitesi: www.kombi-istanbul.com , www.cuhadaroglu.net
    •FİRMAMIZ 1993 YILINDA
    KURULMUŞTUR MÜHENDİSLİK
    FİRMASIDIR,
    ŞU ANA KADAR YAKLAŞIK 25.000
    ADET MÜŞTERİYE HİZMET
    VERİLMİŞTİR; HALEN AŞAGIDAKİ
    KONULARDA FAALİYETLERİMİZE
    DEVAM ETMEKTEYİZ.
    ISITMA VE SOĞUTMA,
    PROJELENDİRME
    TESİSAT TAAHHÜT
    TEKNİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
  • (METİN KUŞ)

    MEVLANA MAHALLESİ FATİH CADDESİ NO:2 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 471 47 57
    Şirket Web Sitesi: www.kusogluparke.com
    kuşoğlu laminat parke
  • İnönü Mahallesi Alpkaya Caddesi No:3/B 34755 Ataşehir İstanbul / Turkey Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 450 33 98
    Şirket Web Sitesi: www.superabrasive.com.tr/
    Superabrasive olarak biz, büyük veya küçük ölçekli beton, granit, mermer ve her türlü zemin taşlama ve parlatma uygulaması için Lavina® beton parlatma makinalarımızla, müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha etkin çözümler bulma doğrultusunda çalışmaktayız. Mümkün olan en yenilikçi ürünler sunma çabamızda, Lavina Pro modellerimize Lavina® S Serisi modelleri eklenerek, beton parlatma ve doğal taş (Mermer, Granit, terazzo, traverten vb.) yüzey silimi konusunda piyasadaki en üstün makinaları, en yeni özellikler eklenerek üretmenin gururunu yaşıyoruz. Öne çıkan yeni modellerimizden bazıları uzaktan kumandalı Lavina 32-R-S ve kendinden tahrikli Lavina 25M-S modellerimizdir. Uzaktan kumandalı L32-R-S modelimizde kullanılan jiroskop teknolojisi ile en kötü zeminlerde bile beton parlatma makinası sizin belirlediğiniz rotadan asla çıkmaz. Dışardan kuvvet uygulayarak makinayı döndürmeye çalışsanız bile makine önceden belirlediğiniz rotaya yönelerek yoluna devam etmektedir. Kendi kendine hareket etmesine sağlayan özel bir motoru bulunan L25M-S modelimiz ise betonun her bölümünden eşit hızda geçerek, işçilik hatalarını minimuma indirerek mükemmel yüzeylerin hazırlanmasına olanak sağlar.
    Superabrasive zemin hazırlık, epoksi kaplama kaldırma, epooksi yüzey hazırlama, perdahlama, parlatma, temizleme ve bakım, köşe ve kenar işleri ve daha fazlasını içeren her türlü uygulama için en iyi çözümleri sunar. Superabrasive piyasada ki tek hem beton parlatma makineleri hem de elmas kazıma ve parlatma pedleri üreten, tek üretici durumundadır. Elmas kazıma ve parlatma pedlerimiz özellikle Lavina beton parlatma makineleri ile kullanım için tasarlanmıştır. Ama Superabrasive’in uzun ömürlü ve yüksek performanslı elmas bıçaklarını ve beton parlatma pedleri, piyasadaki diğer marka makine operatörlerinin de ilk tercihi olmuştur. Superabrasive’in beton kazıma ve parlatma elmasları uzun ömürleri ve mükemmel performansı sayesinde dünya çapındaki bütün beton parlatma, mermer granit ve her türlü doğaltaş kazıma ve parlatma uygulamacılarının ilk tercihi olmuştur. Superabrasive’in en popüler markaları Lavina beton parlatma makinaları, QuickChange metal elmas kazıyıcılar, (metaller ve PCD epoksi kazıma elmasları), NATO® reçine elmaslı parlatma diskleri, Calibra yarı metal elmas diskler, V-HARR® premium parlatma pedleri ve zemin bakımı temizliği ve restorasyonu i çin Diama-Clean™ elmaslı pedleri içerir. Superabrasive’in her türlü kazıma ve parlatmaya yönelik yeni yaratıcı çözümleri hakkında bilgi almak için sık sık web sayfamızı kontrol edebilir veya lokal satıcılarımız ile irtibat kurabilirsiniz.
    Aradığınız takımı bulamazsanız veya özel bir takıma gerek duyuyorsanız, lütfen 0216 450 33 98 numaralı telefondan bize ulaşın veya [email protected] adresine e-posta gönderin.
  • acıbadem/uzunçayır /45/9 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 427 82 80
    Şirket Web Sitesi: www.acibademevdenevenakliyat.org
    , Acıbadem evden eve nakliyat
    Kurulmuş olduğumuz günden itibaren ilk öncelikle taşınma esnasında Müşterilerimize vermiş olduğumuz tüm sözleri yerine getirmeyi amaç edinen firmamız bu doğrultuda bünyesine uzman personeller katarak sorunsuz ve kaliteli bir hizmet vermeyi hedeflemiştir. Uzman kadrosuyla ve özel olarak dizayn ettirdiği araçlarıyla eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşıyan şirketimiz, Metropol İstanbul da en çok tercih edilen nakliye firmaları arasında yer almaktadır. Bu başarıda hiç kuşkusuz profesyonel olarak faaliyet vermemiz ve müşterilerimizin haklarını korumak en önemli etkenlerdendir.
    İstanbul ilinde ki nakliyat şirketlerine baktığımızda genelleme yaparsak bir çoğunun taşeron olarak çalıştığı, yetki belgelerinin olmadığı baştan savma eşyalarınızı taşıdıklarını çeşitli şikayet platformlarından okumaktayız. Eğer çevrenizde bu korsan firmalar var ise bunları gerekli kurumlara şikayet ederek Sizin ve başkalarının mağdur olmasını önleyebilirsiniz. Bunun dışında gerçekten kurumsal olarak hizmet veren profesyonel kadrosu ve özel araçlarıyla faaliyet veren nakliye firmalarında görmekteyiz.
    Acıbadem evden eve nakliyat firmamız şehiriçi ve şehirlerarası nakliye faaliyetlerini yerine getirebilmek için gerekli olan K belgelerini tamamlamış kurumsal olarak evinizi ve işyerinizi taşımaktadır.