BURSA İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Bursa İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (DİLEK ÜLKER)

    Güzelyalı siteler mah. Boğaz cad. Seyirtepe evleri H4 İl / İlçe / Semt: BURSA Mudanya Zeytinbağı, Mudanya, Bursa
    BURSA - MUDANYA - ZEYTİNBAĞI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mart 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 271 60 00
    Şirket Web Sitesi: https://www.dilekolay.net
    El emeği ürünler tasarım ve üretimi
  • Yiğitler Mh. Otosansit 12. Blok No:102-104 Yiğitler Mah., Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - YİĞİTLER MAH.
    Diğer Sektörler, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 346 06 34
    Şirket Web Sitesi: www.pe-fas.com
    PE-FAŞ PLASTİK LTD. ŞTİ. olarak sektörümüzde 22 yıllık tecrübenin verdiği güven ve bilgi birikimimizle plastik köşebent imalatı yapmaktayız. Ürünlerimiz istenilen boy ve kalınlıkta olup müşteri odaklı olarak üretim yapılmaktadır. Değişik müşteri ihtiyaçlarına karşılık uygun çözümler üretmekteyiz.
    Ürünlerimiz ambalaj malzemesi olarak kullanılmakta olup başta tekstil, tarım, gıda, mermer, seramik, otomotiv sektörlerin olmak üzere diğer birçok alanda da yoğun olarak kullanılmaktadır.
  • (SAVAŞ)

    Duaçınarı Mah.Dirlik Sk. No:4 Yıldırım/ Bursa Piremir Mah., Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - PİREMİR MAH.
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 364 14 34
    Şirket Web Sitesi: www.toptanpijama.com
    a href="https://www.toptanpijama.com/" toptan pijama /aUykunuzda siz bayanlara eşlik edecek olan pijamalarınız, kaliteli bir uyku içinde oldukca önem teşkil etmektedir. Çünkü üzerinize oturmayan rahatsız edecek bir kumaşla üretilen yatak kıyafetleriniz, tam anlamıyla uykuya geçişinizi engeller ve gece boyuncu sizlere huzursuzluk verir.
    Dolayısıyla kaliteli a href="https://www.toptanpijama.com/" bayan pijama toptan /a hem hoş görünmenizi bununla birlikte güzel bir uyku çekmenize yardımcı olacaktır. Bununla beraber kendine özenli bayanlar sadece uyku için değil, görüntü itibariyle de pijamalarının şık olmasını isterler. Bundan dolayı kendi zevkleri doğrultusunda birbirinden farklı pijamalar edinir ve kendilerini iyi hissettikleri şeklinde eşlerine de güzel görünmeyi tercih ederler.
    Hanımefendilerin genel anlamda yatmadan 1-2 saat önce giyindikleri pijama takımlarının doğal olarak sayısı birazcık fazla olmalıdır ki, gün aşırı değiştirilebilsin. Dolayısıyla bu sayının artması içinde en uygun çözüm online alışveriş sitelerinin indirimlerini takip etmek olacaktır. Bu mevzuda oldukca kaliteli ve görsel açıdan Şık hanımefendi pijama toptan www.toptanpijama.com adresinde yer almaktadır.

    Güncel anlamda kaliteli ürünleri uygun fiyata sizlere sunan bu site, aynı zamanda yaptığı indirimlerle fiyatlar daha da aşağı düşmekte ve sizler için alım gücünün arttığı anlamına gelmektedir. Siteyi incelediğinizde göreceğiniz zebra desenli pijama takımı 93 Cotton 7 Lycra malzemeden üretilmiştir ve son aşama rahat olduğu benzer biçimde şık bir görüntüye haizdir. Aynı şekilde kalp desenli bir pijama ekipı ise sizleri hem sevimli hem de hoş gösterecektir.
    Biraz daha kadınsı görünmek isteyenler için leoparlı dantelli taşlı bir takım son derece yerinde bir seçim olacaktır. Site içinde birbirinden Şık a href="https://www.toptanpijama.com/" erkek pijama toptan /a yer aldığı benzer biçimde, hem de gecelik, ikili takımlar ve sırt detaylı atletler gibi çeşitli ürünler iç giyim kategorinde bulunmaktadır. İç giyim mevzusunda her çeşit ihtiyacını bu site üzerinden gidereceğiniz kalitede ve görsellikte ürünler yer almaktadır. İstediğiniz ürünleri kolayca sipariş edebilir ve 100 TL üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo hizmetinden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda sitede bulunan bay, kadın ve çocuk giyim kategorilerinden de öteki giyim ihtiyaçlarınızı giderebilir, siteyi takip ettiğiniz sürece indirimli ürünler sayesinde fazlaca cüzi fiyatlara çeşitli ürünlere haiz olabilirsiniz.
    Dışarıda olduğu şeklinde ev içinde de bakımlı olmak isterseniz, Şık Pijamalar arasından birkaç modeli kediniz için sipariş etmeli ve kendinize ürün seçerken eşinizi de ihmal etmeden erkekler içinde sitede yer alan ürünlere bakmadan geçmemelisiniz. Kadınlar baştan aşağı kendini iyi hissettikleri giysiler içinde olursa, enerjileri yükselir ve etraflarına ışık saçarlar.
    Bundan dolayı gerek iç giyim gerekse dış giyim mevzusunda kendinizi iyi hissedeceğiniz ürünleri tercih etmelisiniz. Tüm bunlara kolayca erişim sağlayacağınız www.toptanpijama.com web adresiyle zaman kaybetmeden tanışmalı ve kaliteli alışverişin sizlere olumlu getirisine şahit olmalısınız. Ek olarak siteye sizin referansınız la üye olan arkadaşlarınız üzerinden 10 TL indirim kazanabilir ve bazı alışverişlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.
  • (EMİN ÇÖLAŞAN)

    Sinandede Mah. Volkan Cad. No: 39/A Yıldırım / Bursa Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2019 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 362 05 16
    Şirket Web Sitesi: https://www.bursateknikilaclama.com
    Kaliteli hizmeti kendisine ilke edinen kuruluşumuz BURSA TEKNİK İLAÇLAMA ailesi sizlere ekonomik çözümler üretmek için her geçen gün kendisini yeniliyor
  • Alaadin Bey Mah. 70. Sokak No: 34/8 Nilüfer - BURSA Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2019 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 487 48 98
    Şirket Web Sitesi: www.bursasondajfirmalari.name.tr
    MAVİSU; Bursa su sondajı,Bursa sondaj işletmeciliği,sondaj işleri,sondaj fiyatları,bursa sondajcılar,sondaj firmaları,dalgıç pompa,sondaj kuyu temizliği bursa,sondaj işleri,su kuyusu açılması Bursa,jeotermal sondaj Bursa,su kuyusuna dalgıç ve milli pompa takılması Bursa,dalgıç motoru montaj edilmesi Bursa,su kuyusundan dalgıç ve milli pompa sökülmesi Bursa,yeraltında su arama işi Bursa,içme suyu ve tarım sulama suyunu sondaj yaparak çıkarma ile su kuyusu açma Bursa, gemlik sondaj,
  • duaçınar mah.ankara yolu üzeri no.217/a Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 326 38 00
    Şirket Web Sitesi: www.izorex.com.tr
    Sprey Poliüretan Köpük çatı ve ters tavan izolasyonu, alttan ters tavana veya çatı tabanına, üstten ise çatının yüzeyine uygulanır. Poliüretan uygulandığı yüzeyin tüm mikro girintilerine nüfuz ederek mükemmel ısı yalıtımı sağlayan bir sert köpük katmanı oluşturur. Poliüretan ısı yalıtım, esnekliği ile sarsıntı ve darbelerden etkilenmez. Uzun ömürlüdür. Suya ve neme dayanıklıdır, yapıya ilave koruma sağlar. Profesyonel çatı izolasyonu bursa ve civarında verdiğimiz hizmetlerde kullandığımız tüm malzemeler TSE belgelidir.
  • (ERKAN KILINÇ)

    Konak mah Mimar sinan cad No15/2 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.551 169 79 14
    Şirket Web Sitesi: www.afacanzemin.com
    Sektördeki 10 yıllık tecrübemizle, çözülmesi gereken tüm zemin (JEOLOJİ) sorunlarınızı güçlü, bilgili ve tecrübeli kadromuzla hizmetinizdeyiz.
  • Yunuseli mah. kuşcuoğlu cad. yazıcı sk. no:10/2 Yunuseli, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - YUNUSELİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2018 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.537 843 44 76
    Şirket Web Sitesi: www.kenttasmantolama.com
    Şube Adresimiz: Sıra söğutler mah. 1651 sk. No:46 gebze / Kocaeli

    Binalarda yalıtım ve izalasyon önemlidir. Dışarıdan içeriye, içeriden dışarıya ısı ve ses gitmesi maddi ve hem de mahremiyet açısından da önemlidir. Isı kaybından kışın daha çok yakıt tüketilir. Dışarıdan içeriye giren ısı da yine kayıplara yol açar. Birincisi sıcak rahatsız eder, ikincisi klima giderleriniz artar.

    Isı yalıtımı için dıştan dış cehhe mantolama, içten ise iç cephe mantolama tercih edilebilir. Hem ısı yalıtımı hem de izalasyon sağlanmış olur. Eğer üst katta oturuyorsak çatıyı da unutmamak gerekir. Çatı izalasyononu da önemlidir. Çatı işleri ısı, yalıtım, izalasyonu düzgün bir şekilde yaptırmak gerekir. Dış cephe kaplamalarında ve iç cephe kaplamalarında mantolama yapılırken izalasyon malzemesi olarak başta strafor kullanılır. Bunun haricinde çeşitli yapı malzemeleri de kullanılarak iç ve dış cephe üzerine sıva yapılır.

    Bu aşamada aşağıdakilerden bir tercih edilebilir. › Mineral Taş Sıvalar › Terasit Hazır Sıva › Silikon ve Akrilik Esaslı Boyala › Kavuçuklu Boya ›İç Cephe Boyaları › Saten Boya › Su Bazlı Plastik › Saten Bazlı Plastik › Silikonlu Plastik Firmamızı arayarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.Kenttaş İnşaata ve Boya San. Tic. Ltd. Şti. olarak sizlere hizmet etmekten memnuniyet duyarız.
  • (CENNET HANIM)

    İntizam Mahallesi Kuru Çeşme Sok No:4 Osmangazi/BURSA İntizam, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - İNTİZAM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Kasım 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.538 460 25 56
    Şirket Web Sitesi: https://www.bursaardaevdeneve.com/
    Bursa evden eve nakliyat ekibi, yenilenen yüzü ve güvenilir çalışma kadrosu ile daha güçlü bir şekilde karşınıza çıkıyor. Amacımız, kaliteli işleri daha uygun fiyata sizinle buluşturmak ve bunu da kısa bir süre önce yerine getirmiş bulunuyoruz. Bursa Arda evden eve markasını daha değerli hale getirmek ve daha geniş kitleler ile tanıştırmak adına elimizden gelenin çok daha fazlasını ortaya koyuyoruz. Nakliye sektöründe devrim niteliğinde çalışmalara imza attık ve bunu sizinle de buluşturuyoruz. Evden eve taşımacılık hizmetlerinin yanı sıra paketleme ve depolama gibi ek hizmetlerimiz de mevcuttur ve ihtiyacınız olduğu her an sizler de iletişime geçerek yardım talebinde bulunabilirsiniz.
  • Yalova Yolu 2.Km Umurbey San. Bölgesi Umurbey, Gemlik, Bursa
    BURSA - GEMLİK - UMURBEY
    Çatı Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 513 32 64
    Şirket Web Sitesi: www.safakdemircelik.com
    Sac Servis Merkezinde, müşterilerin sac ve her türlü yapısal çelik ihtiyaçları, sipariş programlarına göre iç ve dış tedarikçilerden tedarik edilerek , kendi depolarında stoklanmaktadır. Daha sonra müşteri istekleri doğrultusunda BOY KESME, LAZER, PLAZMA, KESİM, BÜKÜM işlemlerini yapmak sureti ile verilen termin dahilinde teslim etmektedir.
  • Sakarya Mahallesi 3.Uğurlu sokak No,10/A Ulu, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ULU
    Çatı Kaplama, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 251 47 16
    Şirket Web Sitesi: www.sayginteknik.com
    Havalı el aletlerin satış ve teknik servis hizmeti vermekteyiz.
    Saygın Havalı El Aletleri olarak amacımız; konusunda lider, güçlü, Havalı El Aleti markalarının satışı, Yedek Parça ve Servis hizmetlerinin de profesyonel ekip tarafından, en ekonomik ve hızlı olarak yapılmasını temin etmektir.

    Ayrıca; Havalı Alet kullanımı için gerekli tüm ekipmanın en ekonomik ve hızlı yolla sağlanacağı, profesyonel satış ve satış sonrası ağının sağlam temellerini atmaktır.
  • Minareli çavuş mahallesi cezaevi caddesi no 49/1 nilüfer bursa Özlüce, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - ÖZLÜCE
    İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.530 505 97 25
    Şirket Web Sitesi: www.vuralogluhafriyat.com
    Vuraloglu hafriyat yıkım kırım karot
  • Küçük Balıklı Mah. 10. Özen Sokak No: 10 Kemerçeşme, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - KEMERÇEŞME
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 680 32 24
    Şirket Web Sitesi: akbeyler.com
    AKbeyler Yapı ve Dekorasyon firması olarak anahtar teslim tadilat, yapı ve dekorasyon alanında faaliyet göstermekteyiz.
    Firmamız özellikle Dış cephe mantolama, ışık bandı, gergi tavan, cam balkon, çatı aktarma, duşa kabin, duvar kağıdı, tv ünitesi, doğal gaz tesisatı, saten sıva ve boya ve özel aletler ile su kaçak tespitlerin de kendini kanıtlamıştır.
  • Cumhuriyet Mah. 1258. Sk No:14 Osmangazi -BURSA Alaattin, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ALAATTİN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.538 247 18 42
    Şirket Web Sitesi: www.bursasondajislerisondacilar.name.tr
    DADPOM Bursa sondajcı,sondaj işleri,bursa sondaj fiyatı,kuyu sondaj bursa,bursa sondaj işleri,bursa sondajcılar,bursa su kuyusu,su sondaj fiyatları listesi,su sondajı bursa,bursa su kuyusu açma,bursa sondajcılar firma listesi,bursa sondaj,sondaj bursa,bursada sondajcı sondajcılar,bursa su sondajı,su sondajı,gemlik sondajcı,iznik sondajcı,bursa sondaj işleri,su kuyusu açılması bursa,jeotermal sondaj bursa, sondaj su kuyusu açılması, bursada sondaj firması,bursada sondajcı,bursa sondajcıları,bursada su sondajı,sondajcı bursa,bursada sondaj,bursa sondaj firması,sondaj işletmeciliği bursa,bursa sondaj kuyusu temizleme,sondaj kuyusu temizliği,
  • Cumhuriyet Mah. 1258. Sk No:14 Osmangazi -BURSA Ahmetpaşa, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - AHMETPAŞA
    Diğer Sektörler, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2018 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.538 247 18 42
    Şirket Web Sitesi: www.dalgicpompatamiribursa.name.tr
    DADPOM Bursa dalgıç pompa tamiri tamiratı,dalgıç motoru tamiri tamiratı,dalgıç pompa fiyatları,dalgıç motoru fiyatları,bursa dalgıç motor tamiri,bursa dalgıç pompa sökme,bursa dalgıç motoru sökme,bursa sondaj,bursa sondaj, Su Pompaları, Hidrofor, Dalgıç Pompa,Bursa Su Sondajı, Bursa Dalğıç Pompa, Sondaj, Sondaj Firmaları,Bursa Dalgıç Pompa Servis,dalgıç pompa fiyatı,bursa dalgıç pompa fiyatları,dalgıç motoru bursa,milli pompa,çamur pompası,atık su pompası
  • Alaadin Bey Mahallesi 70. Sokak No: 34/8 Nilüfer - BURSA Ertuğrul, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - ERTUĞRUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2018 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.224 371 45 09
    Şirket Web Sitesi: www.bursasondajisleri.name.tr
    MAVİ SU bursa sondajcılar,sondajcı bursa,bursada sondaj,sondaj bursa,bursa sondaj firması,bursa sondaj,su sondaj firması bursa,su sondaj firmaları bursa,su sondajı bursa sondaj işletmeciliği bursa,kuyulardan su çıkarılması bursa,sondaj işleri,su kuyusu açılması bursa,jeotermal sondaj bursa,su kuyusuna dalgıç ve milli pompa takılması bursa,dalgıç motoru montaj edilmesi bursa,su kuyusundan dalgıç ve milli pompa sökülmesi bursa,
  • (BURSA MOM)

    Barış Mah. İkbal Sok. Atalay 11. Apt. No:15/5 Nilüfer/Bursa Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.530 172 58 93
    Şirket Web Sitesi: https://www.bursamom.com/
    Anne ve çocuk
  • OSMANİYE MAH. VAHİT SK. NO: 13 / D İNEGÖL İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 715 56 63
    Şirket Web Sitesi:
    Dış cephe mantolama, çatı ve temel izolasyon, inşaat işleri
  • İsmetiye mah Demirtaş yolu cad no :214 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2018 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 441 10 13
    Şirket Web Sitesi: turkyilmazkirec.com
  • (NİHAT ZBK)

    küçük sanayi Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.543 810 69 07
    Şirket Web Sitesi:
    Fabrikalarınızı iç ve dış cephe çelik konstrüksiyon dış panel ve trapez saçlar çatılar makina kepçe dorse zemin epoksi boya makinesi ile ahşap epoksi masa kimyasal depolar yerin altındaki beton depolara oluklara teraslara sülo ve tanklara polyester sızdırmazlık kaplama yapmaktayız