OSTİM YENİMAHALLE ANKARA İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Ostim Yenimahalle Ankara İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • UZAYÇAĞI CADDESİ 1433.SOKAK ATA İŞ MERKEZİ NO:8 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2020 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 385 14 62
    Şirket Web Sitesi:
  • Ostim 1180 Cad. No: 25 Yenimahalle /Ankara Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Kasım 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 354 62 26
    Şirket Web Sitesi: https://www.ekimyasal.com/
    1983 yılında Mehmet GÖRGÜLÜ tarafından, "GÖRGÜLÜ Ticaret" adı altında kurulan firmamız, 1989 yılından beri ostim 1180. cd. No:25 adresinde, "GÖRGÜLÜ Ltd. Şti." adı altında faaliyetini sürdürmektedir.
    Uzmanlık alanı, endüstiriyel ürünler, bakım-onarım, denizcilik, makina, havacılık, inşaat, savunma sanayi, petrokimya, elektronik, beyaz eşya, medikal, mobilya, cam ve otomotiv gibi sektörlere, alanında lider olan birçok firmayada çözüm ortaklığı yapmaktadır.
  • (MEHMET AKİF SEÇKİN)

    Yuva Mh. Mermerciler Sanayi Sitesi Çelikçe İş Merkezi No: 2 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2020 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 329 76 83
    Şirket Web Sitesi: www.kayzerconveyor.com
    kayzer konveyor ihtiyaçlarınıza yönelik özel üretim konveyörler üretmektedir. Yatay ve dikey taşıma yapabilmek için taşınacak ürünün ebadına, ağırlığına göre ve üretim alanına göre tüm hesaplamaları yaparak en doğru ürünü geliştirmektedir. Yüksek yerlere istifleme yaparak istif miktarını artırabilir, iş gücünü daha verimli kullanarak işçilik maliyetlerinizi düşürebilirsiniz. Kalite odaklı çalışan firmamız size özel ARGE ve ÜRGE çalışmarları yaparak en kaliteli çözümü üretme garantisi vermektedir.
  • Ostim 1145 Cadde No:2 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 354 26 45
    Şirket Web Sitesi: www.anilasansor.com
    Faaliyete Başladığımız 1988 yılından bugüne elektrikli ve hidrolik insan, yük, hasta, servis ve araç asansörleri ile panaromik asansörlerin projelendirilmesi ve montajini yapan firmamiz müşteri memnuniyetini esas alarak müşterilerine kaliteli malzemelerle, kullanım amacına uygun, ekonomik ve güvenli asansör imalatı, montajı yapan firmamız. Satış sonrası bakım, arıza hizmetlerini motorize ekiplerle en kısa zamanda en hızlı bir şekilde vermektedir.
  • (HASAN KAÇAR)

    Içerik osb. 1458. No.30 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2020 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 938 59 59
    Şirket Web Sitesi: www.kentprofil.com
  • (POLAT)

    Merkez/Ankara Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Nisan 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.370 370 00 00
    Şirket Web Sitesi: https://dezenfix.com/
    Dezenfix firması olarak misyonumuz insanlara kaliteli bir temizlik hizmeti vermek ve virüs korkularından insanları kurtarmaktır. Yaşadığınız evdeki, apartmandaki giriş çıkışlar dolayısıyla birçok insanın öksürdüğünde ve hapşırdığında bıraktığı virüsler yayılıp sağlığınızı tehdit ediyor. Bunun önüne geçmek için firma olarak son kalite cihazımızla uygulama yapıyoruz.
  • ahievran cad 1200. cad 64/a ostim yenimahalle ankara Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2020 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 386 11 33
    Şirket Web Sitesi: www.myinsaat.net
    my inşaat alt yapı yataysondaj my yatay sondaj 0312 386 11 33 www.myinsaat.net
  • İVEDİK OSB MH. SOĞUTMACILAR SAN. SİT. 1444 CAD. NO:16 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 386 34 24
    Şirket Web Sitesi: www.sehayangin.com.tr
    Yangın Güvenlik Sektöründe 16 yıllık tecrübe ve bilgi birikimi ile Türkiye genelinde tüm illere hizmet vermekteyiz.
  • 1473 Cad. No:117 ivedik osb Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2019 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 309 73 52
    Şirket Web Sitesi: http://www.ankarakenetcati.com/
    Uzun yıllardan beri Ankara’da faaliyet gösteren firmamızın uzmanlık alanı çatıdır. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren diğer firmaların aksine biz sadece çatı alanında uzmanlaşmayı ve faaliyetlerimizi bununla sınırlandırmayı tercih ettik. İnşaat tanımı geniş bir yelpaze olmakla birlikte, tek bir konuda ihtisas sahibi olmanın yapılan işin hakkını vermeyi sağladığının bilincindeyiz. Bu yüzden faaliyet alanımızı çatı ve yardımcı yapı elemanları olarak belirleyerek bu konuda uzmanlaşmaya karar verdik.

    Kenet çatı veya çıtalı kenet olarak da bilinen çatı kaplama sistemi,strandart çatı kaplama malzemeleri olan boyalı-galvaniz sac,alüminyum,alüzing,bakır ve titanyum çinko gibi metal kaplama malzemelerinin kenet makinesi veya bükme makinesinde üretilerek çatı ve cephelerde uygulanmasıdır.
    Kenet çatılarda kullanılan metal malzemelerin kalınlığı 0,50 ila 0,70 mm arasında değişkenlik gösterir. Metal bazlı olması sebebiyle %100 su sızdırmazlığı sağlar. Eğimi az olan çatılarda rahatlıkla uygulanabilen kenet çatı, istenilen her boyda bir saçaktan diğer saçağa uygulanabilme özelliği ile de kolaylık sağlar.

    İnşaat sektöründeki gelişmeleri ve yeni ürünleri yakından takip ederek her zaman çağı yakaladık. Sürekli yenilediğimiz ekipmanımız ve farklı zevklere ve isteklere göre geliştirdiğimiz çalışma şeklimiz ile bizim için yapılamayacak çatı, çalışılamayacak malzeme kalmadı. Tüm ustalarımızı sektörün en iyileri arasından seçmeye özen gösterdik. İş güvenliği konusunda hassasiyet göstererek, can güvenliğini her şeyin önüne koyduk. Para kazanmayı tali amaç olarak görmemiz bize müşteri memnuniyeti ve saygın bir isim kazandırdı.
  • (ÖMER GÖRGÜLÜ)

    OSTİM 1180.CD NO:25 YENİMAHALLE/ANKARA Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2019 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 354 62 26
    Şirket Web Sitesi: www.sidingyapi.com/
    1983 yılında sektöre giriş yapan GÖRGÜLÜ;, pvc aksesuarları ve alüminyum sektöründe Ankara piyasasında satış ve pazarlama yapan ilk firmalar arasında yer almış ve adını sektöre bu şekilde tanıtmıştır; izolasyon grubu malzemelerin silikon, köpük, mastik, uygun fiyatlı inşaat malzemeleri satışına hız vermiş; dexpax montaj vidaları,alçıpan vida,yıldız silindir başlı vida,yıldız havşa başlı vida,yıldız pul başlı vida,çatı cephe vida kaplama matkap uçlu akıllı vida,vida,buldex vida,trapez vida,panel vida,betofas vida,izalasyon vida,trapez vida,çekitirme vida, panel vida, inşaat malzemeleri perçin ve perçin çeşitleri, otomotiv sektörü,otomotiv yağları,crc katkılar,bison yapıştırıcılar,oetiker kelepçe,oetiker ürünleri,kale kelepçe,kale kelepçe ürünleriloctite,teroson,henkel,terowax,terokal,terodem endüstri grubunu american siding,siding kaplama,dış cephe kaplama yıda bünyesine katılımıyla gücüne güç katmış ve bu kez de bir pazarlama ağı ile sektöre yeniden bir giriş yapmıştır.
    Görgülü TİCARET yapı, hırdavat ve pvc aksesuarları grubu ürünlerinin satışına ek olarak, otomotiv grubu turtle wax, armorall, stp, Henkel, Loctite, Teroson l octite ürün çeşitleri, perçin, perçin çeşitleri, oetiker,kale kelepçe, kelepçe çeşitleri, madeni yağlar, crc,bison, dexpax, vida çeşitleri, american siding , siding kaplama,dış cephe kaplamayı da bünyesine dahil etmiştir.
  • (ALİ SAYGİLİ)

    Ostim Mahallesi 1235. Sokak No: 123-125 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 354 00 61
    Şirket Web Sitesi: https://www.saygilimakina.com.tr
    Saygılı Kumlama Makineleri San. Ve Tic. olarak Ostim Organize Sanayi Bölgesi ANKARA’da,1983 yılından bu yana "Kumlama Makineleri" imalatı yapmaktayız. Saygılı Makine ana üretim konusu olan her tip Kumlama Makinelerini üretmektedir. Ar-Ge çalışmalarına önem vererek ve yeni yatırımlar yaparak kaliteyi ve yeniliği amaçlamaktayız. Kaliteli ürünler üretmek ve müşterilerimizin beklentilerine en üst seviyede cevap vermek her zaman birinci hedefimiz olmuştur. Teknik desteğimiz, uzman kadromuz ve devamlı büyüyen üretim parkurumuz ile siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet vermekteyiz.

    Ali SAYGILI
    Genel Müdür
  • (MUHAMMED KURT)

    Melih Gökçek Bulvarı Eminel İş Merkezi NO : 18 / 78 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2019 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 394 28 68
    Şirket Web Sitesi: www.kalipcim.com
    Firmamız ; yılların getirmiş olduğu tecrübe ve deneyimle faaliyetlerine PARSROS Grup adı altında devam etmektedir .
    Müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda ulusal ve uluslararası standartlar göz önünde bulundurularak ; Beton , Zemin , Çimento , Asfalt sektörlerinde kullanılan birçok kalıbın imalatını gerçekleştirmektedir.
    Kalıplarımız ; Çimento ve Beton Fabrikalarında, Üniversitelerde , Araştırma Laboratuvarlarında , Yapı Denetim Laboratuvarlarında , İnşaat Sektöründe, Savunma Sanayisinde ve daha birçok sektörde kullanılmaktadır . Kalıplarımız ; hata ve deformasyona uğramadan son müşterilerimizin kullanımına sunulmaktadır . Müşteri memnuniyetini her zaman en üste seviyede tutan firmamız müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda birçok sektör için Özel Kalıp İmalatı yapmaktadır . Her geçen gün yurt dışında müşteri portföyünü artıran firmamız ihracat miktarı ile ülke ekonomisine fayda sağlamaktadır .
  • suvari mahallesi 1717 sokak no 850 ostim Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İskele ve Kalıp Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ocak 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 226 11 06
    Şirket Web Sitesi: www.semboliskele.com/
    sembol iskele kalıp sistemleri yılların vermiş olduğu tecrübe ile yıllardır müşterilerimize kalıp sistemleri ve kiralık satılık iskele hizmeti sunmaktayız
  • (MUSTAFA ÇİFTÇİOĞLU)

    Ostim Mah. 1132. Sok. No:3 Yenimahalle/ANKARA Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2018 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.541 536 04 15
    Şirket Web Sitesi: www.ciftcioglumuhendislik.com/
    MUSTAFA GÜNEŞ ÇİFTÇİOĞLU
    Orta Doğu Teknik Üniversitesinden 2010 yılında onur derecesiyle mezun olmuştur. Üniversitede yapı alanındaki tüm yüksek lisans ve lisans derslerini başarılı sonuçlarla vererek bu alanda ihtisas yapmıştır. Betonarme, Çelik ve Ardgerme statik projelerinde uzmanlaşmıştır.Betonarme alanında bilhassa yüksek binalarda önemli referansları vardır. Çelik alanında 2 stadyum çatısı statik proje tecrübesinin yanı sıra birçok muhtelif çelik yapı projesini ekonomik çözümlerle yaparak bu alandaki rüştünü de ispatlamıştır. Betonarme ve çelik yapılardaki uzmanlığının yanı sıra Ardgermeli betonarme konusunda ise kitap yazma çalışması bulunmaktadır. Çiftçioğlu Mühendislik olarak Türkiyenin bütün il ve ilçelerinde statik proje hizmeti vermekteyiz.Statik proje hizmeti ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçiniz.
  • Ahi Evran Caddesi No: 90 Ostim-ANKARA Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 354 65 09
    Şirket Web Sitesi: www.gunercivata.com
    Ankara Sanayisi Denildiğinde akla ilk gelen yerlerin başında Ostim gelmektedir. Ostim Sanayisi Türkiyenin önde gelen ilk sanayilerinden biridir. Ostimde hizmet veren Güner Hırdavat Civata uzun yıllardır müşterilerine kalite ürün ve ekonomik ürün tedariği olarak adından söz ettirmiştir.
    Müşteri odaklı hizmet anlayışı ve her geçen gün genişleyen ürün yelpazesi ile büyümekte olan bir firmadır. İlk amacı olarak kaliteli ürünü uygun fiyatlar ile müşterisini buluşturmaktır. Kurulduğu günden bu yana birçok başarılı projeye imza atarak kendi piyasaya ve rakiplere ispatlamıştır.
    Her proje için farklı çözümler üretmenin zor olduğunu biliyoruz. Ancak biz ekip olarak yaptığımız işin bilincindeyiz. Her çıkan sorun için hemen pes edilmemesi gerektiğini biliyoruz. İlk olarak sorunun nereden kaynaklandığını ve çözüm yollarını tespit etmeye çalışıyoruz. Yani çözüm odaklı bir firmayız.
    Güner Hırdavat Civata uzun yılları aşan bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşteri ve çözüm ortakları ile paylaşmanın heyecanını yaşamaktadır. Kurulduğumuz günden bu yana civata ve hırdavat ürünlerinin satışını yapan firmamız ; ihtiyacınız olan civata, hırdavat ve matkap ucu ürün tedariğinde hizmet vermekten mutluluk duyar.
    Orta ölçekli bir firma olmamıza rağmen kurulduğumuzun ilk andan itibaren kaliteye vermiş olduğumuz önem ve zor olan işlerde göstermiş olduğumuz azim ve kararlılık ile Ostim Civata firmaları arasından sıyrılarak adından söz ettirmiştir.
    Ostim Hırdavat firması olan Güner Hırdavat Civatanın değişmez temel ilkesi her zaman kalite, hizmet anlayışımız ile faaliyetlerine devam etmektedir.
  • (POLAT BEY)

    ostim/yenimahalle/ankara Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ağustos 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 370 00 00
    Şirket Web Sitesi: ivedix.net/
    İnternetten doğru bir şekilde fayda sağlamanız için kurulmuş güçlü bir tasarım ve proje ekibi olan ivediX , engin ve güncel bilgisi ile hedeflediği yolda başarı ile ilerlemektedir.
    websitemiz: http://ivedix.net/
    Bizi arayın: 03123700000
    Hizmetlerimiz:
    -web tasarım
    -e-ticaret çözümleri
    -Seo(Arama motoru optimizasyonu)
    -Logo Banner Tasarım
    -İnternet Reklamcılığı
    -Hosting Hizmetleri
    -Uzaktan Yardım
  • Ankara/Yenimahalle/İvedik/Ostim Ankara Oto Kurtarma Nak.San.Tic.Ltd.ŞtiANKARA Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.543 910 20 06
    Şirket Web Sitesi: otokurtarma.site/
    Ankara da oto kurtarma, ankara da oto kurtarıcı, ankara da oto çekici, ankara çekici, kurtarıcı hizmeti, acil yol yardım acil çekici Ankara Oto KurtarıcıTürkiye’nin her yerine araç nakliyesi yapmaktayız. Bizi günün her saati arayabilirsiniz. Uzun yol nakliyesi için firmamızdan fiyat almadan araç taşıması yaptırmamanızı öneririz. Gece veya gündüz arayabilirsiniz.
  • (BATTAL ÖZDAĞ)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMI DURDURULMUŞTUR Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2018 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Kenet Çatı, Kenet Çatı Ankara, Ankara Kenet Çatı, Kenet Cati, Kenet Çatı Sistemleri

    http://www.kenet-cati.net

    Uzun yıllardan beri Ankara’da faaliyet gösteren firmamızın uzmanlık alanı çatıdır. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren diğer firmaların aksine biz sadece çatı alanında uzmanlaşmayı ve faaliyetlerimizi bununla sınırlandırmayı tercih ettik. İnşaat tanımı geniş bir yelpaze olmakla birlikte, tek bir konuda ihtisas sahibi olmanın yapılan işin hakkını vermeyi sağladığının bilincindeyiz. Bu yüzden faaliyet alanımızı çatı ve yardımcı yapı elemanları olarak belirleyerek bu konuda uzmanlaşmaya karar verdik.
    Kenet çatı veya çıtalı kenet olarak da bilinen çatı kaplama sistemi,strandart çatı kaplama malzemeleri olan boyalı-galvaniz sac,alüminyum,alüzing,bakır ve titanyum çinko gibi metal kaplama malzemelerinin kenet makinesi veya bükme makinesinde üretilerek çatı ve cephelerde uygulanmasıdır.
    Kenet çatılarda kullanılan metal malzemelerin kalınlığı 0,50 ila 0,70 mm arasında değişkenlik gösterir. Metal bazlı olması sebebiyle 100 su sızdırmazlığı sağlar. Eğimi az olan çatılarda rahatlıkla uygulanabilen kenet çatı, istenilen her boyda bir saçaktan diğer saçağa uygulanabilme özelliği ile de kolaylık sağlar.
    İnşaat sektöründeki gelişmeleri ve yeni ürünleri yakından takip ederek her zaman çağı yakaladık. Sürekli yenilediğimiz ekipmanımız ve farklı zevklere ve isteklere göre geliştirdiğimiz çalışma şeklimiz ile bizim için yapılamayacak çatı, çalışılamayacak malzeme kalmadı. Tüm ustalarımızı sektörün en iyileri arasından seçmeye özen gösterdik. İş güvenliği konusunda hassasiyet göstererek, can güvenliğini her şeyin önüne koyduk. Para kazanmayı tali amaç olarak görmemiz bize müşteri memnuniyeti ve saygın bir isim kazandırdı.
  • 1201. Sokak No:115 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Yapı Kimyasalları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 385 42 24
    Şirket Web Sitesi: gardenepoksi.com
    Epoksi, Poliüretan ve Polyurea sistemler konusunda en kaliteli hizmeti alabileceğiniz firmalardan birisiyiz. Garden Epoksi olarak epoksi zemin kaplama işlerinizde kalite ve güvenin adresi olmaya devam etmekteyiz. Bizimle hemen iletişime geçerek profesyonel ekiplerle verdiğimiz zemin kaplama ve su yalıtımı hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.
  • 1214 SOK NO:6 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 354 13 65
    Şirket Web Sitesi: www.maksanlift.com
    Kimilerine göre bir tutkudur yükseklerde yaşamak, farklı hissetmek, farklı bakabilmektir.
    Ulaşılması gereken bir hedef ve yaşam standardıdır. Bazıları ise sadece yükseklerde çalışır, yeryüzü ile yetinmezler. Hedefleri; yükseklere hayatlar, yaşam alanları kurmaktır. İnsanoğlunun en büyük arzusunu gerçekleştirir, onları güvenle bulutlara komşu ederler. Kendi hayatlarını yükseklere bağlarlar, onlar için bir tutkudur, yüksekleri inşa etmek.
    Bizim tutkumuz da, aynı heyecanı paylaştığımız yol arkadaşlarımızı yükseklere daha güvenli olarak taşımak, orada güvenle çalışmalarını sağlamak. Yükseklerde kurulacak hayatların; bizimle başladığını, bizimle filizlendiğini biliriz. Kullanılan ilk tuğladan, atılan son rötüşa kadar, bu tutkunun gerçekleşmesi için; çalışanların eli, ayağı, güvende hissedecekleri KANATLARI oluruz. Bu tutkunun zor olduğunu, cesaret istediğini ve tecrübe gerektirdiğini biliriz.
    İşte bu sebeple, aynı tutkuyu paylaştığımız bütün iş ortaklarının can güvenliğini kendimize emanet biliyoruz. Kurulacak yüksek yaşamların; güven içinde, kaliteli, hızlı ve düşük maliyetlerle tamamlanması için üzerimize düşen görevi hassasiyetle yerine getiriyor ve yükseklik tutkusu olan bütün iş ortaklarımıza Maksan Liftin kanatlarını veriyoruz.
    Maksan Lift olarak geçmişten ders almayı, kendimize öğütler çıkarmayı bildik. Bizden öncesinde yaşanan elim kazaları ve sebeplerini en ince ayrıntısına kadar inceledik. Aynı tutkuyu paylaştığımız iş ortaklarımızın, benzer kazalarla karşılaşmamaları için, YÜKSEK GÜVENLİKLİ ürünler üretmeyi kendimize ilke belirledik. Bu ilkeden yola çıkarak ürünlerimizde birçok güvenlik kontrol mekanizmaları kullandık.