PVC SİDİNG MAÇKA ŞİŞLİ İSTANBUL FİRMALARI

PVC siding

sektörüne ait

Maçka Şişli İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (OKTAY BAĞRIYANIK)

    YAKUPLU MAH. BEYSAN SAN. SİT. DEREBOYU CAD. NO:3 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 422 37 34
    Şirket Web Sitesi: www.elektrostatiktozboyaistanbul.com
    http://www.systemboya.com

    İKİTELLİ ŞUBE: İkitelli O.S.B. Atatürk Oto Sanayi Sitesi 6. Sk. No:171-
    172 İkitelli / İSTANBUL
    Tel: 0212 485 32 74 Fax: 0212 485 32 73 Gsm: 0532 632 34 45 -
    0537 396 17 14
    [email protected] www.systemboya.com

    System Boya olarak,12 yıldır vermiş olduğumuz hizmetlerin verdiği tecrübe ile sizlere en doğru hizmeti verebilmek için değişmeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Müşteri odaklı çalışma, tecrübeli, konusunda uzman 40 kişilik çalışan kadromuz, 4 adet servis aracımız, 7 adet fırınımız(ölüçülerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz) ve 4 şubemizle uygun teknolojik alt yapı desteğiyle çözümler üretmek amacıyla, hizmetinizdeyiz..
    Yenilikçi ve buluşçu çabaları destekleyip, eğitim çalışmaları yaparak müşterilerimizin, çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın uzun vadeli bağlılığını artırmaktayız.
    İmal etmekte olduğumuz tüm ürünlerin ilgili standartlara uygunluğu ve ürün/hizmet kalitemizin müşterilerimizin beklentilerinin üzerine çıkması temel ilkemizdir.
  • (AHMET ÖLKER)

    2.Kücük Sanayi Sitese 27 Ada No:19 Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 478 36 03
    Şirket Web Sitesi: www.evimyapidekorasyon.net
    Firmamız 20 kişilik kadrosuyla 2003 yılından itibaren müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
  • 323 SOKAK NO:2 / F Hatay, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - HATAY
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 228 03 06
    Şirket Web Sitesi: izmirmantolama.blogspot.com
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.

    www.insaatfirmalarim.com
  • Şeyhli Mahallesi Molla Gürani Caddesi No:25/5 Pendik - İstanbul Şeyhli, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ŞEYHLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 378 69 16
    Şirket Web Sitesi: www.kaleyapiyalitim.com.tr
    KURUMSAL
    Yalıtım sektöründe, ürün ve işçiliğin kaliteli olmasını sağlayıp insan ve doğa odaklı faaliyet göstererek kurumsallaşmayı ilke edinen , KALE YAPI YALITIM ilk gününden itibaren kalite ve müşteri beklentilerini karşılamak amaçlı doğru ve dürüst çalışmaları ile sürekli geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir. KALE YAPI YALITIM , yalıtım konusunda çözüm merkezi olarak, dış cephe ısı yalıtım uygulamalarında,çatı onarım ve yalıtım uygulamalarında,ses ve yangın yalıtımı hizmetlerinde,su ve havuz yalıtımlarında,çevre düzenleme ile iç ve dış boya uygulamalarında,inşaatın her alanında ki tecrübesiyle müşteri memnuniyetini baz alarak hizmet vermektedir.
    MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ.
    Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürün ve uygulamalarımıza sahip çıkmak ve uygulama sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak prensibimizdir. KALE YAPI YALITIM yöneticileri ve çalışanları olarak müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için gerekli hizmet ve ürünleri kaliteli ve uygun fiyat ilkesi ile sunmaktayız.
    HEDEFİMİZ; KALİTELİ, HESAPLI, GÜVEN VE MEMNUNİYET.
    KALE YAPI YALITIM olarak dış cephe kaplama, yalıtım sistemleri ve söve uygulamalarını üç boyutlu tasarım şeklinde mühendislerce hazırlatılıp müşteri isteği odaklı çizimler yapılır. Mantolama ne kadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detaylı uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir. Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Buradan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız veya uygun bir maliyet düşüncesi binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yeterli olmayabilir...
    İŞ AHLAKI VE DÜRÜST ÇALIŞMA İLKEMİZ.
    Tüm ilişkilerimizde KALE YAPI YALITIM olarak karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, samimi ve anlayışlı davranmak, yasa ve toplum ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize, şirketimizde bizleri daima ileriye yönelik geliştirmek ve karşılığında iyi hizmetler alınabilmesi için öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak güler yüzlü ilişkiler kurmak temel ilkemizdir.
  • şeneevler mah . 601. cad. yağmur apt. altı Karaköprü, Merkez, Şanlıurfa
    ŞANLIURFA - MERKEZ - KARAKÖPRÜ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.532 232 86 63
    Şirket Web Sitesi: www.mfktasarim.com
    Şanlıurfa ve çevre illerde dış cephe kaplama, ısı ve ses yalıtımı, mantolama, fibercement kaplama, betopan kaplama, eko bord kaplamaları, profesyonel ekiplerimizle kalite, sağlamlık ve ekonomik uygulamalarla hizmet vermekteyiz..
  • (HAKAN YAVUZ)

    Mustafa Kemal Bulv. Sinanoba A119 D:2 Büyükçekmece / İSTANBUL Sinanoba, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - SİNANOBA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 864 09 90
    Şirket Web Sitesi: www.termo1numara.com
    İzolux ana hammadesi perlit olan farklı doğal minerallerin yüksek teknolojiyle bir araya getirelerek üretilmiş doğal yalıtım sıvasıdır. Tasarruf yalnızca inşaat süresince malzemeden ve işçilikten olmaz. Binayı kullanan insanların ve binanın yaşamı boyunca tasarruflu olması gerekir. İzolux yalnızca inşaat süresi, işçilik ve malzemeden değil, sağladığı üstün yalıtım özellikleri ve asgari bakım maliyetleriyle binalara değer katar.
    Isı, su ve ses yalıtımında sağladığı mükemmelliğin yanısıra yoğunluğunun çimentodan çok daha az olması, sıvanın bina üzerine bindirdiği ağırlığı minimum seviyelere çekerek depreme karşı olan dayanıklılığı da arttırmaktadır.
  • Hürriyet mh. Melih pabuçcuoğlu bulv. no:46 Burhaniye, Balıkesir
    BALIKESİR - BURHANİYE
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.266 412 50 56
    Şirket Web Sitesi: starpor.com
    Burhaniye ilçesinde söve ve mantolama ürünleri imalat ve pazarlaması yapıyoruz. Tüm Edremit körfezindeki mantolama ihtiyaçlarınız için lütfen iletişime geçiniz.
  • (MEHMET N. TAŞKIN)

    Anafartalar Mah.Rüzgarlı Cad.Çaparİşmerkezi No:16/68 Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 312 40 70
    Şirket Web Sitesi:
    2003 yılında inşaat sektöründe MN TAŞKINLAR İNŞAAT adıyla müteahhit olarak faaliyete başlayan firmamız bugüne kadar Türkiye’nin başta Ankara olmak üzere birçok ilinde başarılı projelere imza atmıştır.
    MN TAŞKINLAR İNŞAAT olarak, Ankara Etimesgut bölgesinde birbirinden bağımsız, toplamda 70 daire ve 1000 m2 dükkan yapımını tamamladıktan sonra MNT GROUP İNŞAAT olarak çıtasını yükselterek yine Ankara ili Etimesgut - Eryaman bölgesinde 72 dairelik ACAT Konutları projesini taahhüt ederek bitirmiştir. Buna ek olarak Sincan bölgesinde 124 dairelik Florya Park Evleri projesini yüklenici firma olarak tamamlamıştır. Bunun yanında inşaat yapım, onarım ve restorasyonu ile ilgili burada sayamayacağımız kadar çok projeye imza atan şirketimiz 2011 yılında profesyonel kadroları ile izolasyon ve yalıtım alanında da hizmet vermeye başlamıştır. Firmamız halen konut ve işyeri yapımını, özel kişi ve kamu kuruluşlarının taahhüt işlerini, izolasyon, restorasyon ve onarım alanlarındaki faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.
  • Cevizli Mah. Bağdat Cad. Güven Sok. No: 1 Cevizli, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - CEVİZLİ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 383 44 02
    Şirket Web Sitesi: www.boranreklam.com
  • (ATAKAN DUMAN)

    kızılırmak mah.şair sok.no:1 Bafra, Samsun
    SAMSUN - BAFRA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.362 544 14 47
    Şirket Web Sitesi: www.nakisprefabrik.com
  • ESTİM SAN.SİTİ1.CAD. NO 128-130 Kısık, Gaziemir, İzmir
    İZMİR - GAZİEMİR - KISIK
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 257 57 48
    Şirket Web Sitesi: www.grupyapialm.com
  • (HAKAN ÜSTÜNDAĞ)

    koçak sokak 73/b Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 351 75 00
    Şirket Web Sitesi: www.ustungrup.com.tr
  • (AHMET KESKİN)

    Küçük sanayi sitesi 67.blok Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mart 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 796 84 62
    Şirket Web Sitesi: www.mantolama.be
  • (TURAN ÇAKAN)

    cumhuriyet mah.vatancad.no:88 Kapaklı, Çerkezköy, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇERKEZKÖY - KAPAKLI
    Cephe Kaplama, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.282 717 75 05
    Şirket Web Sitesi: www.kapaklıvataninşaat.com
  • (ÖMER ÇELİK)

    HÜRRİYET MAH. MANOLYA SOK.NO:24 Çağlayan, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - ÇAĞLAYAN
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 233 35 87
    Şirket Web Sitesi: www.celikmenfez.com
  • (MEVLÜT ARABACI)

    ladik kas. küçük mah. atatürk okul yanı SARAYÖNÜ/KONYA Sarayönü, Konya
    KONYA - SARAYÖNÜ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 627 48 18
    Şirket Web Sitesi: www.ladikyapi.com
  • yakacıkköyü 3.cd. no:96 Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 396 85 66
    Şirket Web Sitesi: www.klyisiyalitim.com
  • KARPUZLU 1 CAD 3:/15 SİTELER/ANKARA Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 353 78 71
    Şirket Web Sitesi: www.hacimaluminyum.com.tr
  • çetin emeç bulvarı 4.cadde 66.sokak 7/4 Öveçler Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 472 28 20
    Şirket Web Sitesi: www.projemegadem.com
  • ÇOBANÇEŞME MH.GÜNEŞLİ SK.NO:11/13 YENİBOSNA Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 552 00 02
    Şirket Web Sitesi: www.delledekor.com