PVC SİDİNG ALTINTEPE MALTEPE İSTANBUL FİRMALARI

PVC siding

sektörüne ait

Altıntepe Maltepe İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İBRAHİM HALİL DALGACIOĞLU)

    Yeşilevler Mahallesi 140 Nolu Cadde No:162/A Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 569 70 42
    Şirket Web Sitesi: İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    www.ideguneyinsaat.com

    Firmamız 2013 Yılında İnşaat Taahhüt, Müteahhitlik alanlarında hizmet vermek için Gaziantep'te kurulan firmamız GÜNEY İNŞAAT TAAHHÜT günümüze kadar sektöründe ismine yakışır adımlar atmıştır.
    Zamanla firmamız büyüyerek İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT adını almıştır.
    Firmamızın günümüzdeki hizmet alanları ve başlıca faaliyetleri;
    * Müteahhitlik
    * İnşaat Taşeronluğu
    * İnşaat Tadilatı
    * Dekorasyon
    * Mantolama
    * Endüstriyel zemin uygulama
    Firmamız, taahhüt ettiği işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmesi ile müşterileri tarafından tercih edilen firma haline gelmiştir. Müşteri odaklılık olarak ta tanımlanan bu özelliği sayesinde kurumsal kimliğe sahip firmaları sürekli müşteri kitlesi içine almıştır.
    Firmamız, hedeflerine ve taahhütlerine ulaşmak için kaliteyi her zaman ön planda tutan bir çalışma disiplinine sahip olup zaman içinde bilgi, insan, finansman, üretim ve hizmet kaynaklarını geliştirmiştir.
    inşaat, tadilat, dekorasyon, müteahhitlik, gayrimenkul, taşeronluk hizmetleri, kaba inşaat taşeronu, mantolama sistemleri, yapı malzemeleri, duvar kağıdı, mutfak dekorasyonu, çatı dekorasyon, alçıpan, asma tavan, bölme duvar, resmi kurum tadilat inşaat işleri, mutfak tezgahı, mutfak, banyo, ofis tadilat, şap işleri, üst yapı inşaatları, villa, yap-sat inşaat, yer döşeme sistemleri, pvc-parke, yer-duvar seramik-fayans, yer-duvar granit-mermer, yüzme havuz inşaatı, alüminyum, kapı-pencere (ahşap), kanal, karo döşeme, merdiven korkuluk, fayans, granit seramik, duvar kaplama, dış cephe yalıtım mantolama, fabrika inşaatı, fabrika saha betonu, daire tadilatı, emlak işleri, bağ evi, köy evi yapımı, anahtar teslimi inşaat, anahtar teslimi daire tadilatı, prefabrik bağ evi yapımı, ince inşaat taşeronu, parke altı şapı, çelik çatı yapımı, alt yapı taşeronu, villa tadilatı, kalıp, demir taşeronu, çatı, çelik konstrüksiyon, bahçe çevre düzenleme, endüstriyel zemin uygulama, bağ evi havuzu, şap işçiliği, pvc yer kaplama, restorasyon, saha betonu, çatı tadilatı, cam balkon, banyo dolabı yapımı, banyo tadilat, banyo dekorasyonu, komple inşaat yapımı, mağaza tadilatı, mimarlık.bahçe düzenleme, panel çit, mimari tasarım uygulama, cephe giydirme alüminyum, american siding, demir çelik işleri, demir doğrama, ferforje uygulama, daire içi yıkım, alçı sıva, bahçe evi, dükkan tadilatı, duvar yıkımı, iç mekan tadilatı, ince işlerin malzemeli yapımı, inşaat-tesisat malzemeleri, çelik kapı, cam kapı, pvc pencere, bahçe korkuluk, bahçe duvarı yapımı, beton, demir işçiliği, daire karşılığı inşaat, epoksi filiz ekim, parapet perde, demir, kalıp işçiliği, iskele kalıp sistemleri, pvc kapı ve pencere sistemleri, gaziantep mantolama firmaları,
  • Altayçeşme, Samanyolu Sk. No:16, Maltepe/İstanbul Altayçeşme, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - ALTAYÇEŞME
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.531 354 24 45
    Şirket Web Sitesi: www.degeryapi.com
    Değer Yapı olarak siz değerli müşterilerimizin dış cephe ve çatı işleri için ücretsiz keşif hizmeti sunuyoruz. Deneyimli ustalardan oluşan ekibimizle işyeri veya evinizi ziyaret edip geniş çaplı keşif araştırması yapıyoruz. Edinilen bilgiler ışığında bütçenizi zorlamadan en kaliteli hizmeti sunabilmemiz için iş planı hazırlıyor ve sizlere sunuyoruz. Size sunacağımız teklif detaylı olarak işin gidişatı, kullanılan malzeme, ücretlendirme ve işin yapılma süresi dahil bütün ayrıntıları içermektedir. Bu teklifi değerlendirip bizlerle çalışıp, çalışmama kararını tamamen sizlere bırakmış oluyoruz. Eğer siz de ücretsiz keşif hizmetimizden yararlanmak isterseniz bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Sizlerle işbirliği yapmaktan büyük kıvanç duyacağımızı şimdiden belirtmek isteriz.
  • Aydınlıkevler Mah. uluyayla cad. Gazidere Sk. No:28/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.850 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız Konyada Yalıtım, Araç Kiralama, Gayrimenkul danışmanlık, inşaat işleriyle hizmet vermektedir.

    Teknolojinin olabildiğince dijitalleştiği, ekonominin elektronikleştiği, İnternetin dinamik bir biçimde hızla gelişip her sektörle ilişkili hale geldiği, ayrıca bağımsız büyük bir sektör halini aldığı günümüzde en iyi hizmeti en uygun koşullarda sağlayabilmek amacına sahiptir. Hizmet prensiplerinde dinamik, esnek, yenilikçi, teknoloji kullanımı, kazanımı, aktarımı konusunda öncü olma ilkesine sahip Bilişim, Tasarım, Yazılım, sağlayıcısı ve geliştiricisidir.

    En büyük ilkemiz; müşterinin vizyonuna uygun çözümler üretmek,müşteriyle sağlıklı, dürüst, hızlı iletişimler kurabilmektir. Çünkü müşterilerimizle ilişkilerimizi kısa vadede düşünmeyiz. Biz biliriz ki onlar ihtiyaçları olduğunda bizimle çalışmanın ne kadar güven verici olduğunu bilirler. Onlar bilirler ki biz her zaman onlar için daima en iyisini düşünürüz.

    "Her işimiz bizim için ayrı değerdir. Her yeni iş bizim için yeni bir heyecan demektir. Her yeni web sitesi bizlerinde yeni alanları tanımamıza katkıda bulunur. Üstlendiğimiz her işte yepyeni dünyalar keşfederiz."
  • SERHAT MAH. 1439.SOK. NO:19/A Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 394 09 86
    Şirket Web Sitesi: sevincleryapi.com
  • (ERSOY ETKİN)

    Maltepe Fındıklı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - FINDIKLI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 384 22 78
    Şirket Web Sitesi: www.etkyapi.com.tr
  • TOROSLAR MAH. 213.CAD MUT APT. NO:102 TOROSLAR/MERSİN Toroslar, Mersin
    MERSİN - TOROSLAR
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 320 94 96
    Şirket Web Sitesi:
  • ÇİÇEK PETROL ARKASI NO:15 Merkez, Tokat
    TOKAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.356 214 53 90
    Şirket Web Sitesi:
    Dış cephe mantolaması iyi olan bir yapıda ısıtma ve soğutma için kullanılan enerjinin daha az kullanımlası ısıtma ve soğutma sistemlerinizden kaynaklanan giderlerin daha ekonomik rakamlara indirilmasında yarar sağlar. Diğer bir açıdan bakmak gerekirse ısınma için az enerji kullanıldığı için hava kirliliğinede katkı sağlayacaktır. Yapıların ısı ve nem iletişimi ortadan kalkacağı veya en aza çekileceği için yapıların ömrüde artar.
    Mantolama çok iyi ve kaliteli bir malzemeyle yapılmışsa 60 enerji tasarrufu sağlayacaktır. Bu hem aile hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır.
    Dış cepke mantolama için teknik veriler uygun olan veya olmayan çok çeşitli ürünler bulmak mümkündür. Kaliteli bir ürün görünüşde pahalı gibi görünebilir. Fakat zaman dilimi içerisinde kendini amorti ettiği gibi size daha çok tasarruf sağlayacaktır. Kaliteli bir ürün ve uygulamayla birleştiği zaman mantolama amaca uygun olacak size daha; size konforlu ve sağlıklı bir mekan kazandıracaktır.
    Bakanlık nezdinde yapılan çalışmalar ile TS 825 Binalarda ısı yalıtım yönetmenliği, , standardı nisan 1998 de revize edilerek 2000 yılından itibaren yapılan yapılarda zorunlu standart haline getirilmiştir.
    Bundan dolayıdırki; sizinde yapmayı düşündüğünüz mantolama işleinizde hem malzeme kalitesi ve hem uygulama açısından sıkıntı yaşamamanız için işlerinize talibiz. Daima kazanmak için Uyar Emlak Dekorasyon DEĞERİNDE, ZAMANINDA ve GÜVENLE,
  • (İBRAHİM SUNA)

    EMRE MAH. MİLLİ BİRLİK CAD. NO:95 MECİDİYE Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.272 214 57 67
    Şirket Web Sitesi: www.afyonyalitim.com
    Her-iş Yalıtım İnşaat malzeme kalitesini kurulduğu ilk günden itibaren,müşteri ve çalışan memnuniyetinin üst düzeyde tutmayı;müşteri isteklerini teknik çözümlerden taviz vermeden en hızlı ve en kalitli biçimde karşılamayı amaç edinmiştir.
    Faaliyet gösterdiğimiz bütün alanlarda müşterimizle uzun dönemli iş birliği esasına dayanan etik değerlerimize bağlı kalarak kalite ve güvenden taviz vermeden çalışmak.
    Hızlı ve çok yönlü gelişen,şehirleşen,yapılaşan ülkemizi,inşaat mühendisliği,mimarlık,yalıtım uygulamaları,konforlu,estetik,ekonomik,doğal yapıya saygılı binalar kültürüne dayalı dünya standartlarına ulaşan bir gelecek bekliyor. İşte biz büyük ve güçlenen Türkiyenin inşasında önemli roller üstlenip daha kapsamlı faaliyetlerle sistemleşip kurumsallaşmaya hazırlanıyoruz
    Faaliyet bölgemizde kaliteli yapılaşmaya,yapı sektöründe gelişimine ve gelişmiş ülkeler standartında taahhüt işleri yapmaya tüm imkanlarımıza adamak.Şirket sahiplerine anlamlı karlar ve çalışanlara yüksek hayat standardı ve sürekli iş sağlamak.Teknik yapı malzemeleri ve özellikle yapı kimyasalları ticaretinde,teknik ve mühendislik hizmetleri,teknik malzemeleri uygulamasında aranan,tercih edilen,gelişen,itibarlı bir firma olmak.Her-iş Yalıtım ve İnşaat olarak bizleri tercih eden ve her daim güvenen tüm müşterilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri takip ederek her zaman en kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.
  • Mithatpaşa Cad. No:582 Limanreis, Narlıdere, İzmir
    İZMİR - NARLIDERE - LİMANREİS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 234 28 29
    Şirket Web Sitesi: www.takimyapi.com
  • Karabal cad. No:24/B Zuhuratbaba, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - ZUHURATBABA
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ekim 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 660 00 88
    Şirket Web Sitesi: www.rehaubay.com
  • LALE SK NO 104 M.Kemal Paşa, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - M.KEMAL PAŞA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Haziran 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 423 23 67
    Şirket Web Sitesi: www.lidersove.com
  • (OSMAN ERDEM)

    küçük ihsaniye mah. yahya çavuş cad. no 50/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 320 05 08
    Şirket Web Sitesi: erdemgrup.net
  • (FATİH DİLEKÇİ)

    KORU PARK SATIŞ OFİSİ ÇOBANLI- ATAKUM Atakum, Samsun
    SAMSUN - ATAKUM
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.362 444 63 56
    Şirket Web Sitesi: www.mekoyapi.com.tr
  • (EROL MANDEV)

    Piyerloti cad.Göktaş sok.No:5/24 Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 518 10 80
    Şirket Web Sitesi: www.istanbulahsapdizayn.com
  • (FERHAT YAMAN)

    292 NO 3 Kozağaç, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - KOZAĞAÇ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 422 56 38
    Şirket Web Sitesi: yaman cephe sİstemlerİ
  • Kayabaşı Mah. Köy Altı Yaprak Sok. Mezarlık Yanı No:12 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 691 13 25
    Şirket Web Sitesi: www.kimtasgalvaniz.com
  • (SEDA SAYIN)

    cemalpaşa mah. ordu cad. no:95, Adana, Turkey Cemalpaşa, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - CEMALPAŞA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 453 05 06
    Şirket Web Sitesi: www.asilfen.com.tr
  • (CİHAN EREN)

    erem center iş merkezi Merkez, Bitlis
    BİTLİS - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.043 054 58 33
    Şirket Web Sitesi: www.erendekor.net
  • (İLHAMİ ÖZTÜRK)

    Alemdağ Cd. No. 488 Tepeüstü, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - TEPEÜSTÜ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 527 34 75
    Şirket Web Sitesi: www.sove-ci.com
  • (ASDASDASD)

    sdfsdfsdfsdfsdf Pehlivanlı, Tortum, Erzurum
    ERZURUM - TORTUM - PEHLİVANLI
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.234 234 34 53
    Şirket Web Sitesi: asdasdasd.com