PVC KAPLAMA ŞİRİNEVLER BAHÇELİEVLER İSTANBUL FİRMALARI

Pvc kaplama

sektörüne ait

Şirinevler Bahçelievler İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Sanayi Sitesi 316/1 Sok. No:13 İskenderun, Hatay
    HATAY - İSKENDERUN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0532 708 31 36
    Şirket Web Sitesi: ANTİK İZOLASYON İMALAT VE İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    http://www.polystoneland.com/
    Antik İzolasyon Şirketimiz kurulduğundan bu yana ev dekorasyonu ile ilgili çalışmalar yapmış olsa da özellikle son dönemlerde son derece başarılı sınai ve her iki taraf içinde karlı projeleri hayata geçirmiştir.

    Hem müşteri şirketlere, hem de ithal malzeme ve teknolojiler dolayısıyla ülke ekonomisine büyük külfet getiren bir çok işi tamamen yerel ve özgün, ve hem doğal çevre hem de uygulayıcılar açısından sorun yaratan zehirli ithal malzemelerden daha başarılı sonuçlar elde ederek ev müşterilerine sunduğu kalite ve memnuniyeti sınai uygulamalarda da başarıyla sağlamıştır.

    Antik İzolasyon uygulamaları ile birlikte performans beton kalıpları ve işlemeleriyle elde edilen heykeltıraşları kıskandıracak sonuçlarla betona ruh ve güzellik kazandırmayı başardık.

    Muazzam bir sağlamlıkla, incelik ve estetiği bir arada sunma gururunu yaşıyoruz.
  • (MEHMET BOZKURT)

    Buhara mah. Tevazu sok. No:2 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.545 645 15 38
    Şirket Web Sitesi: www.hilyeboyasove.com
    Konyada ısı yalıtım, boya imalatı ve satışı, söve imalatı ve satışı, iç ve dış cephe dekorasyonda kaliteli ve sağlam işçiliğimiz ile ön plandayız. Kaliteli ve yeni nesil iskele, genç ve hızlı ustalarımız ile binanızın dış cephe giydirmesini özellikle dekoratif ve izolasyon açısından en üst düzeyde yapıyoruz.
  • TABAKHANE MAH. ÇAKIRMAHMUT CAD. KADIOGLU SOK. NO.10/3 Bafra, Samsun
    SAMSUN - BAFRA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.534 205 30 43
    Şirket Web Sitesi: www.tulumcatikaplama.com
    TULUM TICARET CATI KAPLAMAKENET SISTEMLERI’in vizyonu sürdürülebilir, yeşil bir çevrede konfor için kaliteli ve ekonomik üretim yaparak uzun vadede düzenli bir şekilde büyümektir.
    Misyonumuz
    4 fabrikasında inşaat malzemeleri için sürekli daha iyi kalitede ve daha ekonomik ürünleri üretmek,
    Sürdürülebilir bir şekilde üretim yaparken çevresini güzelleştirmek; insan sağlığı ve iş güvenliğini en öne koymak,
    1956’dan beri oluşmuş güvenilir ve saygın marka imajını devam ettirmek,
    Tüm çalışanlarının yeteneklerini geliştirmek, yaratıcılıklarını desteklemek ve hepsi için oluşturduğu yüksek yaşam standartlarını korumak; üretkenliği, işbirliğini ve dayanışmayı özendiren bir çalışma atmosferi oluşturmaktır.
    www.insaatfirmalarim.com
  • (MUHARREM ÇOTUR)

    Okul Cad. No:3/A İhsaniye İhsaniye, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - İHSANİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 249 25 55
    Şirket Web Sitesi: www.izoarte.com
    Daima kaliteyi garanti altına alarak, her aşamada sürekliliği sağlayan, aranılan uygulamaları sunan firmamız, Dış Cephe Mantolama Söve Uygulamaları, Temel ve Perde İzolasyonu, Isı İzolasyonu, Ses İzolasyonu, Su İzolasyonu, Su Deposu Havuz İzolasyonu, Teras ve Çatı İzolasyonu, Dekoratif Cephe Kaplama, Tadilat Uygulamaları ile hizmet vermekteyiz.

    Misyonumuz :
    Kalitemizden ödün vermeden uygun malzeme ve işçilik seçenekleri ile daima müşteri memnuniyetini kazanmak.Bu doğrultuda kendi alanımızda aranılan firmalar arasına girmek ve istihdam sağlamak.

    Mükemmellik:
    Müşteri memnuniyeti odaklı firmamız sorun-çözüm ilişkilerini minimum süreçle geçirerek daima müşteri memnuniyeti kazanmıştır. Sürekli gözden geçirilen iş süreçleri sayesinde, uygulama planına, prosedürlere, şartnamelere ve işin tasarım ana hatlarına en iyi ve güncel uygulamalar dahil edilir.

    Yenilik:
    Tamamlanan ve devam eden projelerdeki her mühendislik detayı sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi ve daha etkin sonuçlar için yenilikçi mühendislik çözümleri sürekli araştırılır ve geliştirilir.

    Hız:
    Daha hızlı mobilizasyon ve proje tamamlama hedeflerine destek için, mevcut teknolojileri geliştirme, her bir proje uygulama grubunun arzusudur.

    Güvenlik:
    “Sıfır Kaza” politikası ile çalışan firmamız şantiye içerisinde güvenlik hususlarını şartnamelere bağlı değil sürekli geliştirerek çalışmaktadır.Bu politika, iş nedeniyle doğabilecek her türlü kirlilik, tehlike ve kazaya karşı korumayı içerir.

    Saygılarımla
    İZOARTE İZOLASYON
    Muharrem ÇOTUR
  • (FİKRET SARIDUMAN)

    ANBAR NAKLİYECİLER SİT. NO:23 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    OSMANOGULLARİ NAKLİYAT VE KİLİCKAYA DOĞAL TAŞ OLARAK,
    Taş Yapı Doğal Taş Peyzaj Olarak .Kurulduğumuz 2007 yılından Bu Yana Birçok Başarılı Projeye İmza Atan Fırmamız Hayallerinizdeki Mekanları Oluşturmak Adına İstenilen Yer ve alanda her türlü projeye uygun malzeme temini ve uygulaması Konusunda Estetik Tasarımlar Sunmuştur. Çevre Düzenleme İşlerinde Kullanımış Olduğu Çakıl Taşları, Ebatlı Döşemeler, Kayrak Taşları, Yaşam Alanlarınızın Giriş Estetiğinde Kullandığı Kemerler, Madalyonlar İstenilen Özelliklerde Tam İstenilen Şekilde İmalat ve Montajı Yapılan Şömine, Taş Duvar, Traverten patlatma,eskitme Fileli,filesiz, Yapay Taşlar, Çevre Düzenlemesinde Kullanılan meteor kayaları ile Değer Kazanan Mekanlar Yapıyor Beğeni ve Takdirinizi Kazanmaya Devam Ediyoruz
    05324967862/03523266621 www.kilickayadogaltas.com adresimizden bilgi alabilirsiniz
    istinat duvarları
    dogaltaşlar
    bazaltlar
    kayrak taşları ve serbest boy kesim taşlar
    özel kayseri taşını kendi ocağımız ve fabrikamızda işliyor isteğinize göre uygun fiyatlarda hazırlıyor,şirketimiz bünyesinde olan nakliye araçlarımız ile adresinize zamanında teslim ediyoruz. ürünlerimiz çok geniz olup sitelerimizden
    https://www.facebook.com/kilickayadogal.tas facebook adresimizden detaylı bilgiye 05324967862 ulaşabilirsiniz

    ADRES:PINARBAŞI B.KARAMANLI KOYÜ MEVKİ /KAYSERİ FABRİKA
    ADRES:AMBAR NAKLİYECİLER SİT NO:23 MELİKGAZİ KAYSERİ
    www.kilickayadogaltas.com /[email protected]
    www.osmanogullarinakliyat.com/ [email protected]

    TEL:05324967862
    TEL FAX:03523266621
  • KEÇİDERESİ CAD. NO:52/B Yahya Kemal, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - YAHYA KEMAL
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 280 88 05
    Şirket Web Sitesi: www.belekyapi.com
    İnşaat sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan Belek Yapı Sistemleri, kaliteli projelere imza atan firma kimliğiyle, sektörel gelişmeleri yakından izleyerek, müşteri memnuniyetini önceleyen yatırımlar yapan bir firmadır. İnşaat sektörünün son yıllardaki inanılmaz gelişimi, beraberinde, profesyonel servis üretebilecek firma ihtiyacını da doğurmuştur.
    Uluslararası standartlara Sektörel beklentileri yakından takip eden ve sürekli yatırımlarla büyüyen firmamız, müşteri beklentilerini karşılayacak titiz servislerle hizmet üretmektedir.
    Tercih edildiğimiz hizmetlerde, ürettiğimiz titiz davranışlar ve teknolojiye yapılan yatırımlarla, sürekli büyüyen bir firma olmamın
    mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitimlerimizle sektörel bilgi güncellemesi alan insan kaynağımızın, kaliteli çalışma ortamlarından aldıkları enerjiyle ürettikleri müşteri memnuniyeti sayesinde, hizmet ürettiğimiz tüm sektörlerde, tercih edilen firma kimliğimizi standartlarımızı yükselterek koruyoruz.
    Ürettiğimiz nitelikli tüm projelerimizde, çevreye ve doğaya karşı hassas ve duyarlı yaklaşımımız, yatırımlarımızın tüm olanaklarını kullanarak yapı güvenliğine maksimum önem veren bakış açımızla ve kaliteye odaklanarak işini seven insan kaynağımızla tercih edilen firma kimliğimizi oluşturmanın gururunu yaşıyoruz.
    Belek Yapı Sistemleri olarak, bizleri tercih eden tüm müşterilerimiz, çözüm ortaklarımız ve firmalarımıza teşekkür ederiz.
    BAYİLİKLERİMİZİN BAZILARI:

    www.insaatfirmalarim.com
  • (ENES KESGİN)

    ALAADDİNBEY MH. 626.SK. KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ NO:26/D Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 221 11 81
    Şirket Web Sitesi: www.burayas.com
    Kurulduğu günden itibaren izolasyon konusunda uygulama yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz; İşletme borularının ve tanklarının izolasyon işlemi, kazan dairesi ve işletme tankları boru hatları izolasyonu, fırınlar ve gaz kanallarının izolasyon işleri, boru hatları ve durumları izolasyonu, vaporazer tadilatları ve boru hatları tamiratı işini yapmaktadır. Ürün yelpazemiz; Çatı şiltesi, Fırın Levhası, Folyolu klima levhası, Dış cephe levhası, Mantolama levhası, Panel Levhası, Yüzer döşeme levhası, Sanayi levhası, Sanayi şiltesi, Rabitz telli sanayi şiltesi, Teras çatı levhası, İçten duvar ısı yalıtım paneli, Yangın kapısı levhası, Gemi levhası, Dökme taş yünü ürünlerini kapsamaktadır. Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede izolasyon sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
  • NİYAZİ MISRI CAD LEBLEBİCİ 1.SOK Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.535 453 23 72
    Şirket Web Sitesi: www.malatyaizolasyon.com
  • (FATİH OLZ)

    Melikşah Mah.Meram Yeni Yol. 104/2 Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 532 43 28
    Şirket Web Sitesi: www.isiyalitimmerkezi.com
  • malatya yol üzeri aytemiz yanı petrol ofisi karsısı Pazarcık, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - PAZARCIK
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mart 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.344 311 59 39
    Şirket Web Sitesi: www.bayrolar.com
  • MSB Org. San. Böl. 19. cd. No: 25 Mimarsinan, Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ - MİMARSİNAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.352 294 33 20
    Şirket Web Sitesi: www.altindisyapikimyasallari.com.tr
  • (NAZIM GÖKMEN)

    Burak Reis Caddesi No:240 Çamdibi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÇAMDİBİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ekim 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 486 47 85
    Şirket Web Sitesi: www.zaferisicam.com
  • 6171 SK. NO:6/B DEMİRKÖPRÜ KARŞIYAKA Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 330 68 24
    Şirket Web Sitesi: www.verkomyapi.com
  • (ENİS KONYA)

    SEYİTNİZAM MAH. DEMİRCİLER SİTESİ 4.YOL NO:35 Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 416 27 02
    Şirket Web Sitesi: www.cephecimiz.com
  • Zübeyde Hanım caddesi 67/A Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 366 66 22
    Şirket Web Sitesi: www.tarbey.com
  • taşçı.cad no/60/A yeşilce. mah KAĞITHANE/İSTANBUL Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 284 49 70
    Şirket Web Sitesi: www.hedefmetal.net
  • (ABDULKADİR AYNA)

    Atıfbey Mahallesi 5 Sokak No : 60/C Gaziemir / İZMİR Gaziemir, İzmir
    İZMİR - GAZİEMİR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Kasım 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 251 87 05
    Şirket Web Sitesi: gaziemiralcidekorasyon.com
  • Fatih mah. ada Cad. No:95 Akyazı, Sakarya
    SAKARYA - AKYAZI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.264 418 41 10
    Şirket Web Sitesi: www.kavlisove.com
  • (YUSUF AKAY)

    İkitelli Org. San. Bölgesi. Galvano Teknik Kooparatifi A blok No:55 Kat:2 İstanbul/İkitelli. İkitelli, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - İKİTELLİ
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 549 69 87
    Şirket Web Sitesi: www.parlakeloksal.com
  • (TEKİN TUFAN MİR)

    bagdat caddesi allanlı sok 2/2 iidealtepe Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 388 92 94
    Şirket Web Sitesi: www.isiyalitim.com