PVC KAPLAMA GÜLBAHÇE OSMANGAZİ BURSA FİRMALARI

Pvc kaplama

sektörüne ait

Gülbahçe Osmangazi Bursa firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Küçükbakkalköy mah. önder sk. kerimoğlu atabeş konutları no:20 d:11 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 489 75 25
    Şirket Web Sitesi: www.cepheuzmani.com
    FİRMA PROFİLİ
    İzolasyon sektöründe ürünlerinin ve işçiliğinin kalitesiyle güçlü rekabet avantajı sağlayarak fark yaratan ve kurumsallaşmayı ilke edinen CEPHE UZMANI insana ve doğaya zarar vermeyen güvenli ürünler temin etmeyi, İnsan kaynaklarını sürekli eğiterek verimli olmalarını sağlamayı, malzeme ve işçiliğini ilk defasında ve zamanında aynı kalite de sunmayı, müşteri beklentileri doğrultusunda tasarım ve çalışmaları ile sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir.

    CEPHE UZMANI, çalışanlarıyla birlikte, müşterilerinin tatminini sağlayarak sağlıklı gelişmeyi, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı amaçlar. Müşterilerimiz velinimetimizdir.
    Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürün ve uygulamalarımıza sahip çıkmak ve uygulama sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir. CEPHE UZMANI yöneticileri ve çalışanları olarak müşterilerimizin ihtiyaç istek ve beklentilerini karşılamak için gerekli hizmet ve ürünleri kaliteli ve uygun fiyat politikası ile sunarız.

    Daima "en iyi" olmak, vazgeçilmez hedefimizdir.
    Kalitede, hizmette ve ilişkilerimizde, müşterilerimize sunduğumuz hizmet seçeneklerinde en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak temel ilkemizdir.

    Amacımız, sürekli gelişmek için kaynak yaratmaktır.
    Hizmetlerimizi sunarken sosyal politikamıza uygun olarak sunmayı , Tüm hizmet ve ürünlerimizin verimliliğini, güvenilirliğini, uygunluğunu ve kalitesini sürekli iyileştirmeyi,çalışanlarımızın ve toplumun ekonomik ve sosyal gelişmesine yardımcı olmak üzere, faaliyetlerden kaynak yaratmak ve tüm kaynakların akılcı kullanımını sağlayarak savurganlığa ödün vermemek, ana ilkelerimizdendir.

    Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak düsturumuzdur.
    Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize şirketimizin ortağı gözüyle bakarak her türlü öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak onlara daha iyi hizmet vermeyi. Faaliyetlerimizi yaparken iş ahlakı, saygı ve güler yüzü ön planda tutmayı, bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir. Türkiye ve dünya için, çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak başlıca ilkelerimizdir.

    Tüm bu ilkelerimizi 'Kalite Yönetim Sistemi' ile güvence altına almak izlediğiz yoldur.

    TÜRKİYE ÇAPINDA HER TÜRLÜ SU VE ISI İZOLASYON SORUNLARINIZA PROFESYONEL ÇÖZÜMLER ÜRETEN UZMAN KADROMUZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ.
  • Şeyhli Mahallesi Molla Gürani Caddesi No:25/5 Pendik - İstanbul Şeyhli, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ŞEYHLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 378 69 16
    Şirket Web Sitesi: www.kaleyapiyalitim.com.tr
    KURUMSAL
    Yalıtım sektöründe, ürün ve işçiliğin kaliteli olmasını sağlayıp insan ve doğa odaklı faaliyet göstererek kurumsallaşmayı ilke edinen , KALE YAPI YALITIM ilk gününden itibaren kalite ve müşteri beklentilerini karşılamak amaçlı doğru ve dürüst çalışmaları ile sürekli geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir. KALE YAPI YALITIM , yalıtım konusunda çözüm merkezi olarak, dış cephe ısı yalıtım uygulamalarında,çatı onarım ve yalıtım uygulamalarında,ses ve yangın yalıtımı hizmetlerinde,su ve havuz yalıtımlarında,çevre düzenleme ile iç ve dış boya uygulamalarında,inşaatın her alanında ki tecrübesiyle müşteri memnuniyetini baz alarak hizmet vermektedir.
    MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ.
    Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürün ve uygulamalarımıza sahip çıkmak ve uygulama sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak prensibimizdir. KALE YAPI YALITIM yöneticileri ve çalışanları olarak müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için gerekli hizmet ve ürünleri kaliteli ve uygun fiyat ilkesi ile sunmaktayız.
    HEDEFİMİZ; KALİTELİ, HESAPLI, GÜVEN VE MEMNUNİYET.
    KALE YAPI YALITIM olarak dış cephe kaplama, yalıtım sistemleri ve söve uygulamalarını üç boyutlu tasarım şeklinde mühendislerce hazırlatılıp müşteri isteği odaklı çizimler yapılır. Mantolama ne kadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detaylı uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir. Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Buradan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız veya uygun bir maliyet düşüncesi binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yeterli olmayabilir...
    İŞ AHLAKI VE DÜRÜST ÇALIŞMA İLKEMİZ.
    Tüm ilişkilerimizde KALE YAPI YALITIM olarak karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, samimi ve anlayışlı davranmak, yasa ve toplum ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize, şirketimizde bizleri daima ileriye yönelik geliştirmek ve karşılığında iyi hizmetler alınabilmesi için öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak güler yüzlü ilişkiler kurmak temel ilkemizdir.
  • (DERYA DEMİR)

    ortacami mah. ördeklidere cad. no:35/1 Merkez, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Kasım 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.282 262 24 42
    Şirket Web Sitesi: www.3dlideryapi.com
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.üretici firma olmamızın avantajları ile tanışın.
  • YEŞİLOBA MH.UZUNKAVA SAN.SİT.46103 SK. A BLOK N:4-5 Yeşiloba, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - YEŞİLOBA
    Cephe Kaplama, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.322 429 65 60
    Şirket Web Sitesi: www.baroquedekor.com
    Baroque Dekor polistren köpükten (EPS-XPS) üretilen iç ve dış cephe dekor ve yalıtım ürünlerinin yanı sıra balık kutusu, dondurma kutusu, fide viyolü ve muhafaza köpükleri gibi pek çok sektöre hitap eden ambalaj ürünleri de üretmektedir.
  • (MÜLAYİMLER)

    Arı Sanayi Sitesi 4. Etap 24. Cadde 2284. (Eski 770. Sokak) Sokak No:94 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 394 73 46
    Şirket Web Sitesi: mulayimleraluminyum.com
    Giydirme Cephe ve Kompozit Kaplama Sistemleri
    Kompozit Panel Kaplama Sistemleri hayal gücünün sınırsız olduğu günümüz mimarisinde geniş kullanım alanları bulan cephe kaplamalarıdır. Modern mimarinin sınır tanımayan tasarımlarına cevap verebilmek amacıyla sunulan Kompozit Panel Cephe Sistemleri, sürekli artan taleplere yeni ufuklar açmaktadır. Eski yapıların restorasyonuna ya da yeni yapıların planlamasına yönelik zengin biçimlendirme olanakları sunar. Binanıza estetik görünüm kazandırması dışında rahatlıkla kullanılabilen bir yapı malzemesi haline gelmiştir. Alüminyum kompozit levha, dış yüzeylerdeki 0.5mm kalınlıkta iki alüminyum levhanın arasında özel dolgu malzemesi olacak şekilde birbirine çeşitli tekniklerle yapıştırılmasıyla oluşturulmaktadır. En fazla kullanım alanı bulan 4mm kalınlığındaki alüminyum kompoze levhalar çeşitli renk ve doku seçenekleriyle piyasada bulunmaktadır. Renk yelpazesi oldukça geniş olan ve standart birçok rengin yanı sıra ahşap desenli seçenekleriyle de cephe kaplamada kullanılmaktadır. Kolay şekillenmesi, hafif ve dayanıklı olması, iklim şartlarından ve ultraviyoleden etkilenmemesi gibi avantajlarıyla kaliteli alüminyum kompozit levha markalarını kullanmaktayız.
  • (ARİF-EMRE)

    İvedik Org San. Bölgesi.Altınörnek San.Sit. No:564/62 / İvedik Köyü, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - İVEDİK KÖYÜ
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ağustos 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 394 08 94
    Şirket Web Sitesi:
    Değerlerimiz, bilgimiz ve çalisanlarimizla, müsterilerimizin ve tedarikçilerimizin memnuniyetini saglamak ve gelisime pararel olarak kaliteli ve güvenilir ürünler sunmak temel amacımızdır.
  • (ÖMER KARATEPE)

    g.m.k bulvarı eğriçam mahallesi yastı apt.altı no:496/a mersin Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 329 26 74
    Şirket Web Sitesi: www.alfaizolasyon.com
  • Mimsan sanayi sitesi Esenkent, Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT - ESENKENT
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mart 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 485 58 39
    Şirket Web Sitesi:
  • (NİYAZİ BAL)

    Çeliktepe Kubilay Cad. No:8/A Yeni Levent, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - YENİ LEVENT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.536 882 07 61
    Şirket Web Sitesi: www.balticaret.com
  • (EMİR BİCER)

    KARAKAŞ MAH. 1135. SK. KIRKLARELİ Merkez, Kırklareli
    KIRKLARELİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.284 212 00 30
    Şirket Web Sitesi: erayapiinsaat.com/
  • Sanayi sitesi 225 cad no 81 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 270 87 00
    Şirket Web Sitesi: www.emirgrup.com.tr
  • Cami Mah. İstasyon Cad. Horosan Sok. Eker Apt. B Blok No:1/2 Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 701 12 60
    Şirket Web Sitesi: www.bngmetal.com
  • MEYDAN CAD. AYGAZ BAYİİ YANI ALMUS Almus, Tokat
    TOKAT - ALMUS
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.356 411 40 91
    Şirket Web Sitesi: www.alcem.gen.tr
  • (SERDAR HÜRMEYDAN)

    İVEDİK ORĞ SAN BÖL 22 CAD 691 SOK NO 9 ostim Ümitköy, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - ÜMİTKÖY
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ağustos 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 395 45 46
    Şirket Web Sitesi: www.normeks.net
  • (MEHMET ÇINAR)

    örnek san.sit.366. no:24 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 385 57 48
    Şirket Web Sitesi:
  • (NİMET SEVEN)

    siirt yolu üzeri nihat özdemir bulvarı no:358 siirt/KURTALAN Kurtalan, Siirt
    SİİRT - KURTALAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.006 411 44 64
    Şirket Web Sitesi: www.sevba.tr.gg
  • (A.LATİF DURAK)

    KEÇİDERE DAN NO 52 Çeliktepe, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - ÇELİKTEPE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.470 280 88 05
    Şirket Web Sitesi: www.latifyapi.com
  • (EŞREF AŞANDOĞRUL)

    Mustafa Kemal Paşa mh. Ülkü Sk. No:7 Fatsa, Ordu
    ORDU - FATSA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ağustos 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.452 423 53 50
    Şirket Web Sitesi:
  • OSMAN YILMAZ MAH. 627 SK. NO:16 ÖZYAPITEK BİNASI GEBZE Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 641 24 48
    Şirket Web Sitesi: www.arngrup.com.tr
  • seyitnizam mah. demircilersitesi 4.yol no.35 zeytinburnu/ist Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 416 27 02
    Şirket Web Sitesi: www.cephecimiz.com