POLİÜRETAN ZEMİN KAPLAMA YALI GÜZELBAHÇE İZMİR FİRMALARI

Poliüretan zemin kaplama

sektörüne ait

Yalı Güzelbahçe İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Osman kavuncu Mah. Osman Kavuncu Cad. Hidayet Apt. No: 221/C Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Haziran 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.352 311 38 47
    Şirket Web Sitesi: www.izobir.com
    BURSA İZOBİR ŞUBE ;
    TEL & FAX : 0224 360 42 44
    MAİL: [email protected]

    KONYA İZOBİR ŞUBE ;
    TEL & FAX : 0332 251 77 71
    MAİL : [email protected]

    GAZİANTEP İZOBİR ŞUBE ;
    TEL & FAX :0342 231 60 60
    MAİL : [email protected]

    TRABZON İZOBİR ŞUBE ;
    TEL: 0462 334 34 92
    FAX : 0462 325 34 92

    İZOBİR Poliüretan, "Modern Yaşamlar" ilkesi ile kuruldu. Konsept daha iyi bir yaşam, daha iyi bir çevreydi. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar temel strateji ve konseptimizi kanıtladı. Bakış açımızı daha geniş bir perspektif ve vizyonla değiştirerek, üretim konumuzla ilgili ihtiyaçlarınızı tespit ettik.
    Araştırmalarımız sonucu, Amerika ve Avrupada uzun yıllar test edilip; onay ve kabul gören Sprey Poliüretan izolasyonu tercihlerinize sunuyoruz. Bu ürün, izolasyonda bir devrimdir.
    Kurulduğumuz günden bugüne elbette çok şey değişti, ama kurumsal sloganımız olan "önce insan" hiç değişmedi, değişmeyecek.
    Daha iyi bir Dünya, daha iyi yaşamlar dileği ile..

    Vizyon

    Yalıtım sektöründe İZOBİR marka farklılığı ile lider bir kuruluş olmak..

    Misyon
    İzolasyon hizmeti ile ekolojik, ekonomik ve ergonomik bir yaşama destek vermek..

    Değerlerimiz
    Önce insan
    Yenilikçilik
    Ölçülebilirlik
    Ulaşılabilirlik
  • (AHMET ÖLKER)

    2.Kücük Sanayi Sitese 27 Ada No:19 Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 478 36 03
    Şirket Web Sitesi: www.evimyapidekorasyon.net
    Firmamız 20 kişilik kadrosuyla 2003 yılından itibaren müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
  • Alemdağ Caddesi Ihlamurkuyu Mah. Hürmet Sok. No:4 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 540 67 03
    Şirket Web Sitesi: www.polymexizolasyon.com/
    Fabrika Adres : Tepeören Köyü Boya ve Vernikçiler Sit no:61 Tuzla/ İSTANBUL

    Fabrika Tel: 0216 304 00 55
    Fax :0216 304 00 36

    [email protected]
    [email protected]

    www.polymex.com.tr

    www.epoksi-zemin-kaplama.com

    www.epoksiy.com

    www.polyureauygula.com

    Yalıtım Zemin kaplama ve Yapıştırıcı Dünyasında uluslar arası standartlarda Yerli Üretim Yapan Tek Öncü Firma: AŞY POLYMEKS KİMYA İNŞ. SAN. TİC.LTD. ŞTİ. 2003 yılında kurulan POLYMEX sektöründe tecrübesi ile Türkiye de izolasyon yapıştırıcı ve zemin kaplama sektöründe üretim yapan öncü firmalardan biridir.

    2004 Yılında arge çalışmalarını geliştirerek İstanbul da kurduğu iki üretim tesisi ile üretime başlamıştır, Türkiye de ilk izolasyon ve yapıştırıcı filtre tutkalı, Protolin, elektrik izolasyon malzemeleri üretimine başlamıştır.

    Bugün Türkiye de uluslar arası standartlarda arge çalışmaların yürütüleceği labaratuvar sistemlerine sahip üretim yapan Orta Doğuda en büyük tesislerden birine sahip Türk firmasıdır.

    Poliüretan izolasyon ve yapıştırıcı sektöründe liderliğini aynı şekilde ilk Türk poliüretan prepolimer üreten firma ünvanı ile Türkiye de farkını ortaya koymuştur.

    Sektöründe lider olan POLYMEX çalışmalarını sürekli yeniledi. Dünyanın birçok ülkesine izolasyon ve yapıştırıcı malzemeleri sürekli olarak ihraç etmektedir .

    Türkiye nin poliüretan ve yapıştırıcı ihtiyacının büyük bir kısmını POLYMEX tarafından karşılanmaktadır .İstanbul da poliüretan propolimer tesisleri aylık olarak 400 tonluk poliüretan yapıştırıcı 600 tonluk poliüretan ve epoksi üretim kapasitesi Tesisi ile mükemmel kaliteli ürün anlayışıyla hizmet sunmaktadır.

    POLYMEX polyurea, polyurea kaplama, sprey poliüretan köpük poliüretan enjeksiyon ürünlerinde de ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

    Ürünlerini geliştirmek için Avrupa’daki partner firmalar ile yapılan eğitim çalışmaları uzman kadrosu ve teknik personeli ile teknolojiyi birleştirerek arge çalışmalarına büyük bir yatırım yapmıştır .Poliüretan bazlı yapıştırıcılar poliüretan esaslı izolasyon ve zemin kaplaması Akrilik bazlı yapıştırıcılar Elektrik izolasyon malzemeleri Filtre tutkalları Epoksi zemin kaplaması sistemleri ve ilk Türk poliüretan pre-polimer ürün yelpazesinde yer almaktadır.

    POLYMEX Türkiye de uluslar arası standartlarda yapmış olduğu her yatırımın karşılığını kaliteli ürün anlayışı ürün ile hayel’lerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

    Ürünler uzman personel tarafından POLYMEX laboratuvarlarında testlere tabi tutularak yapılmaktadır. Ürünlerin kalite ve kontrolleri yine uzman ekipler tarafından eksiksiz ve kusursuz kalite üretimle gerçekleştiriyor.

    POLYMEX de üretilen Yapıştırıcılar. İzolasyon ve Zemin kaplama malzemeleri yüksek kaliteli ham madde ve en donanıma sahip ekipmanlarla Türkiye ve Dünya pazarına kaliteli ürün sunmaya yeni yatırım planlarıyla başarılarının ve beklentilerinin de ötesine geçmeyi hedeflemektedir.

    POLYMEX İstanbul merkez ofisinde müşterilerine kusursuz hizmet vermeye devam etmektedir. Yaptığı yatırımlar kusursuz hizmet anlayışı ile Yeni açmış olduğumuz GEBZE deki fabrikamızda üretim kapasitesini planları doğrultusunda üretimini artırarak beklentilerin üzerine geçmeyi hedeflemektedir.
  • FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMI DURDURULMUŞTUR Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Kasım 2016 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    DİĞER WEB SİTELERİMİZ:
    http://www.saunaimalatimontaj.com
    http://www.havuzkenariahsapkaplama.com
    Firmamız İstanbulda, ahşap sauna, ahşap merdiven, kamelya, lambri, pergole, havuz kenarı imalatı yapmaktadır.
    KALİTE
    Firmamızın ürettiği bütün ahşap dekorasyonlar son derece dayanıklı olup, işyerlerinizde dahi uzun yıllar bakım ihtiyaç duyulmadan kullanılabilmektedir.
    GÜVEN
    Prof Ahşap Dekorasyon olarak yüksek imalat ve montaj kalitesi ile sorun yaratmadan üretip bu günlere güveninizi kazanarak gelmiştir.
    ESTETİK
    Üretmiş olduğumuz ahşap dekorasyonları kullanımının yanı sıra estetiği ile yaşamınızın bir parçası, evinizin ve iş yerinizin ise mobilyası olarak görüyoruz.
  • (HÜSEYİN BONCUK)

    BAHÇE Bahçe, Osmaniye
    OSMANİYE - BAHÇE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.328 861 50 00
    Şirket Web Sitesi:
    BONCUK YAPI İNŞAAT DEKORASYON

    Dekorasyon sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

    Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
    Misyonumuz,
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak, çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.

    Vizyonumuz,
    Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.
  • KERESTECİLER SANAYİ SİTESİ 1 SOKAK NO 1 SARAY KAZAN Kazan, Ankara
    ANKARA - KAZAN
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 815 23 33
    Şirket Web Sitesi: www.hititkim.com
  • (HAKAN ALTUN)

    Seyitnizam Mah. Demirciler Sanayi Sitesi 8.Yol No:75 Galaxy İş Merkezi A/129 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 510 11 45
    Şirket Web Sitesi: www.hakanpanelcit.com
    www.hakanpanelcit.com.tr
    www.hknpanelcit.com.

    Sektörde uzun yıllardır hizmet veren Hakan Panel Çit, yaşam alanlarınızın güvenilirliğini en üst düzeye çıkaracak çalışmaları ile yanınızda yer almakta.

    Yurtiçi hizmetlerinin yanında farklı dünya ülkelerini de kapsayan bir ağa sahip olan kurumumuz hedeflerini gelişim ve değişim çerçevesinde belirlemiştir.

    Teknolojik ve kültürel değişimleri takip ederek en yeniyi ve moderni sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Proje, yapım ve anahtar teslimine kadar her türlü sorununuzda bizlere kolaylıkla ulaşma imkanına sahipsiniz. Tenis, basketbol ve hentbol sahalarından, tel çit ve dış cephe kaplamalarına kadar dünya standartlarında uygulamalar alanında uzman ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.

    Ürünlerimiz TSE ve ISO 9001 belgeli olup uzun yıllar dayanıklı yapıya sahiptir. Müşterilerimiz proje hakkında en ince ayrıntıya kadar bilgilendirilmektedir. Fiyat teklifi aşamasından sonra Hakan Panel Çit güvencesi ile en ekonomik ve kaliteli ürünlerle yapım aşamasında geçilir. Eksiksiz ve zamanında anahtar teslimi her zaman ilk hedefimiz olmuştur.

    Uzman ekibimiz, titiz çalışma prensibimiz ile gittikçe yükselen bir grafiğe sahip olmamızın da doğal sonucu olarak referans ağımız gittikçe genişlemekte. Uygun fiyatlarla müşteri odaklı çalışmalarımız adımızı bu sektörde duyurmak için öncelikli rotamızı oluşturuyor.
  • (İLHAN KAYA)

    Yavuz Sultan Selim Mah. Mevlana Cad. No:116/A Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.262 500 00 68
    Şirket Web Sitesi: www.kayaoglumermergranit.com
    Firmamız Kocaelinde, mermer, granit,traverten, çimstone ürünlerini kullanarak küpeşte, merdiven, mezar, mutfak bankosu, zemin döşeme, iç dekorasyonalanlarında kullanıp sizlere en hızlı ve en iyi biçimde hizmet vermekteyiz.
    Sahip olduğu bilgi ve tecrübeleri mermer sektörü başta olmak üzere hem sektörde oluşan boşluğu doldurmayı ve hem de firmaların çağın gereklerine uygun olarak gelişmesine yardımcı olmayı amaç edinmiştir bu amaç doğrultusunda yapılanmasını tamamlayan mermer granit ve cimstone sektöründe uygulama hizmet sıkıntısı olmayan tek firma Kayaoğlu mermer dir
  • (MEHMET GÜRKAN ATAKAN)

    eski sanayi bölgesi 7 cadde no 30/C Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 330 38 00
    Şirket Web Sitesi: www.tntyapi.com
    TabandaN Tavana sloganıyla yola çıkan TNT yapı , müşterilerine hep en iyiyi sunmayı ilke edinmiştir.
  • zübeyde hanım cad. çınar dersanesi yanı no:54 Merkez, Van
    VAN - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.432 214 46 35
    Şirket Web Sitesi: suslerparke.com
  • (ANDAY KAYITGAN)

    Osman Yılmaz Mahallesi 625 Sokak No:7 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 666 00 14
    Şirket Web Sitesi: www.asismimarlik.com.tr
  • Ağaç İşleri San Yunuseli Sok No:20 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 251 19 56
    Şirket Web Sitesi: www.ranua.com.tr/
  • Maraşal Fevzi Çakmak Cad. 4. Sok. No:15 Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 551 91 50
    Şirket Web Sitesi: www.laminatparkeistanbul.com
  • (ÖMER YURDAKUL)

    EVLİYA ÇELEBİ MAH ATATÜRK CAD ŞIFALI SULAR YANI TUZLA İÇMELER Evliya Çelebi, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - EVLİYA ÇELEBİ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.347 446 58 76
    Şirket Web Sitesi: www.gülistanpeyzaj.com
  • (AHMET ŞEN)

    ormanlı cad.no:47 Cihangir, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - CİHANGİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 591 35 52
    Şirket Web Sitesi: senparke.com
  • (RAFET ŞAHİNOĞLU)

    tersane cd.sanayi sok.no 1 Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 596 36 61
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
  • PALMİYE CD.A 37 B- GÖKSUEVLERİ Göksu, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - GÖKSU
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 465 89 10
    Şirket Web Sitesi: www.pozitifinsaat.com.tr
  • (CAFER KARMAK)

    Haznedar Mah.Şefketdağ Cad.No:11-B Güngören / İSTANBUL Haznedar, Güngören, İstanbul
    İSTANBUL - GÜNGÖREN - HAZNEDAR
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 504 46 29
    Şirket Web Sitesi: www.onuryapidekorasyon.com
  • İMÇ 4.BLOK 4306 UNKAPANI-İSTANBUL Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 317 86 80
    Şirket Web Sitesi:
  • Ankara Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 600 00 87
    Şirket Web Sitesi: www.epoksiuzmani.com