PERDAHLI ŞAP TURGUT REİS ESENLER İSTANBUL FİRMALARI

Perdahlı şap

sektörüne ait

Turgut Reis Esenler İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Fatih Sultan Mehmet Cd. Tonoğlu Plaza N:3 K:4 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 308 62 27
    Şirket Web Sitesi: www.ozahsap.com.tr
    Bizim için ağaç, bir sanat olmasının yanında bir yaşam biçimidir. 1972 yılında firmamızı kuran Kemal Usta’nın (Öz) dediği gibi, her ağacın bir öyküsü vardır. Firmamız 1972’den beri ağaçların öyküsünü yazmaktadır. Bu arada Kemal Usta’nın da öyküsünü yazanlar olmuştur. Kurucu ustamızın ağaçlarla olan öyküsünün anlatıldığı “Her Ağaç Bir Düş Görür Ölürken” adlı öykü, 2002 TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu) Öykü yarışmasında ödül alarak, “En Güzel Esnaf ve Sanatkâr Öyküleri” kitabında yayınlanmıştır.
    Biz biliyoruz ki Kemal Öz, yaşamını bu sanata adayarak en güzel öyküyü yazmıştır. Onun, “İnandığın gibi yaşayacaksın, yaptığın iş senin ömrün olacak” düsturu, firmamızı büyüten temel manevi ilke olmuştur.

    Firmamızın da bir öyküsü vardır.

    1972 yılında kurucumuz Kemal Öz Edirnekapı'da ÖZ KARDEŞLER AĞAÇ TORNA ATÖLYESİ’ni kurar. Daha sonra bu işi ilerletmek için kendi tornalarını, yine kendi yaptığı merdivenlerde kullanmaya başlar ve böylece merdiven sektörüne girmiş olur.
    1981 yılında atölye Üsküdar Selmani Pak Caddesi’ne taşınır. Üsküdar Kemal Öz için gerçek bir tecrübe ve biriktirme alanı olacaktır. Seçkin bir torna ustası olan ustamız merdiven alanında da aranan bir isim olmaya başlar. Üsküdar yalnızca iş tecrübesinin derinleştiği bir alan değildir; insan ilişkileri de birikmeye başlar. Öz Ahşap’la özdeşleşen insana güven, dürüstlük ve iş ahlakı, kaynağını Üsküdar’da örülen sağlam dostluklardan alır.
    1997 yılında ALİ ÖZ 'ün üniversite sonrası katılımından sonra firmanın ismi ÖZ AHŞAP MERDİVEN olarak değiştirilmiş ve hedeflerini geliştirerek, ürün ve hizmetteki kalitesiyle kısa zamanda büyümüştür. 1970’lerin sayılı tornacılarından olan Kemal Öz, bin bir emek vererek kurduğu atölyenin büyük bir firma haline geldiğini ve sektörde güvenilirliğiyle aranan bir “marka” olduğunu görmüştür.

    Atölyemizde teslim edilen her iş başka bir işi, başka projeleri getirerek Öz Ahşap'ı merdiven sektöründe önemli bir noktaya taşımıştır. Artık sektöründe tanınan bir firma olduğundan her projede Öz Ahşap akla gelir olmuştur. Proje detayları ve müşteri memnuniyetine önem vererek Türkiye ve yurtdışında geniş bir müşteri portföyünü oluşturmayı başarmıştır. Günümüz koşullarında sürekli gelişime inanan firmamız, her geçen gün bitirdiği projeler ve uygulamalarla daha çok müşteriye hitap etmektedir. Özel yapım korkuluklar, kavisli küpeşteler, dış mekan küpeşteler, demir merdivenler, konsol veya uçan merdivenler, profil merdivenler, ahşap taşıyıcılı merdivenler ve dekoratif ferforje konusunda uzmanlaşmış, herhangi bir projeye hizmet vermeye hazır imalat ve montaj atölyesiyiz. 45 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de 81 ile hizmet veriyoruz ve yaptığımız tüm işlerin garantisini veriyoruz.
    Öz Ahşap sadece bir marka değil, eviniz için bir yaşam stilidir..
  • (SÜLEYMAN KARAKAYA)

    71 Evler Mah Cumhuriyet Bulvarı No:300 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.537 016 20 93
    Şirket Web Sitesi: www.karakayayapi.com.tr
    Firmamız Eskişehirde boya ve yapı kimyasalları satış ve uygulama işleri, alçı satış ve uygulama işleri , inşaat malzemeleri satışı, inşaat kaba sıva, ince sıva, alçıpan uygulaması, mantolama, iç ve dış boya işleri, anahtar teslim olarak yapmaktayız.
    Kaliteli işçilik ve zamanda teslim firma ilkemizdir.
  • (ŞERİF TUTKUN)

    Dadaşkent Aziziye Erzurum Aziziye, Erzurum
    ERZURUM - AZİZİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 714 36 94
    Şirket Web Sitesi:
    15 Yılı aşkın iş tecrübesi ve referansların memnuniyeti ile her türlü Fayans, Kalebodur , ıslak zemin , cam mozaik, dolap arası, granit , seramik işi, cam tuğla, türk hamamı , şap döşemesi itina ile yapılır.
  • (BİLAL KALAYCI)

    SARIGÜLLÜK MAH. 14 NOLU SK. NO:21/A Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    ÖZKAL YAPI YALITIM markası, insanların manevi değeri en yüksek varlıkları olan yuvalarının, daha güvenli, estetik, yenilikçi ve tasarruf sağlayan yapılara dönüşmesini başlıca varlık nedeni olarak görür. Bu süreçte oluşturduğu eşsiz iş tasarımlarıyla dokunduğu tüm yapıları daha değerli hale getirmek, bu değeri tüm çevresine ve müşterilerine yansıtmak başlıca misyonudur.
    ÖZKAL YAPI YALITIM verilen söze sadakati işin ilk aşaması olarak görür.
  • (ATACAN OLCAYOK)

    Seyitnizam Mahallesi Demirciler Sitesi 4.Yol No: 37 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Çatı Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 415 36 76
    Şirket Web Sitesi: www.atcpanelcit.com.tr
    Teknolojik üretim, kalite ve memnuniyet ilkleri doğrultusunda 1999 yılında kurulan ATC Panel Çit, yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinde spor saha, tel ve çit sistemleri üzerine odaklanmış, sektörün nabzını tutan bir firma konumundadır.
    Kurulduğumuz günden bu yana kalite, kontrol ve profesyonel hizmet odaklı politikamızla üretimlerimizi gerçekleştirmekte ve teknolojik tüm gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Firmamızın ürettiği ürünler TSE ve ISO 9001 standartlarına uygun olarak üretilmekte olup tamamı ile firmamız tarafından garanti altına alınmaktadır. Zamanında teslimat, uygun fiyat, kaliteli üretim ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışımız aynı zamanda kalite politikamızın esaslarını oluşturmaktadır.
  • (YUKSEL KORKMAZ)

    koçak sokak no:77 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    İskele ve Kalıp Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 350 02 77
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraplywoodfiyatlari.com
    Türkiyede kalıplık kontrplak (plywood) üretimi yerli plywood’ta bir numara olan KURİŞ entegre yapmaktadır.
    Günümüzde kullanımı gittikçe artan kalıp malzemesi olan Plywood’lar brüt beton almak için geleneksel ahşap kalıpların yerini almıştır. Bildiğiniz üzere Plywood’lar filmli ve filmsiz olmak üzere ikiye ayrılır.
    Bilinenin aksine aralarındaki fark dayanıklılık ile alakalı olmayıp sadece beton yüzeyini etkiler. Filmli malzemelerin sıva yapılmayacak yüzeylerde kullanılması doğrudur ve parlak brüt beton almanızı sağlar. Sıva yapılacak yüzeylerde ise filmsiz plywood’ların kullanılması gerekmektedir. Filmsiz malzemelerde alınan beton yüzeyi yine brüt olmakla birlikte parlak değildir. Bu özelliği sayesinde sıva yapılmasına imkan sağlamaktadır.
    Doğru yerde doğru malzeme kullanılmamasından dolayı daha sonrasında ek maliyetler ile karşılaşmanız olasıdır. Sıva yapılacağı halde filmli malzeme kullanılmasından dolayı bazı kimyasallar ile tekrar artı bir maliyete katlanılmak zorunda kalınacaktır. Sonuç olarak; filmli malzemelerin sıva yapılmayacak yüzeyler oluşturmak için kullanılması, filmsiz malzemelerinde parlak olmayan ve sıva yapılacak yüzeylerin istendiği yerlerde kullanılması uygundur.
    Finlandiya, Rusya, Romanya, Hindistan, Endonezya, Malezya, Şili, Brezilya ,ABD ve Kanada menşeili ürünler Türkiyeye ithal edilmektedir.
    İTHAL ÜRENLERE SON VERMEK VE YERLİ ÜRETİCİYE DESTEK İÇİN ANKARA KURİŞ PLYWOOD KULLANINIZ.
  • Ankara Caddesi No:602 Yiğitler Mah., Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - YİĞİTLER MAH.
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 342 16 32
    Şirket Web Sitesi: www.kokten.com.tr
    Kökten Yapı Dekorasyon olarak, Amerikan Kapı Üretimi ve Montajı alanında, Mutfak Dolabı ve Mermerit Alanında, Laminant Parke ve Amerikan Kapı Boyama alanlarında faaliyet göstermekteyiz.. Farkımız Zamanında söz verdiğimiz sürede işimizi teslim

    Seri Amerikan kapı üretimi ağırlıkta olmak üzere faaliyetine devam eden Kökten Yapı Dekorasyon Bursa, Yıldırımda yüksek kalite, profesyonel iş gücü ve tekniğin birleştiği yeni üretim ve uygulama fabrikasında faaliyetlerine profesyonel bir şeklide sürdürmeye devam etmektedir.

    MKB Mobilya Boya ve Cila Atölyesi olarak; Amerikan Kapı, Mutfak Tezgahı, Mermerit ve Akkor Tezgah, Boya Kartonpiyer ve Dekorasyon, Yapı Onarım, Ev İş Yeri Tadilat ve Amerikan Kapı Boyama işlemleri, Mutfak ve Banyo, Lake Boyama işlemleri, Park Bahçe ve Tatil Köyleri, Ofis Mobilyaları Boyama, Her Türlü Mobilya Boyama işleri itina ile hızlı ve profesyonel olarak yapılmaktadır..

    KÖKTEN Atölyesi, boya aksesuar ve işçilik alanında, ekonomik, kaliteli ve profesyonel hizmetiyle ön plana çıkan bir firmadır. Müşteri memnuniyetini, zamanında teslimat ve kurumsal çözümlerle her zaman farklılığını ön plana çıkarmıştır.
  • Rüstem Balkan Sk. No:53 Çırpıcı, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - ÇIRPICI
    Cephe Kaplama, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 546 84 48
    Şirket Web Sitesi:
  • Büyük Hamam Sokak Korkmaz İş Hanı No. 3/38-39-40 Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 341 45 10
    Şirket Web Sitesi: www.orkisan.com
  • (ELİF GÖKCE)

    KARATAY SAN.BALLICA SOKAK NO:29 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 233 70 21
    Şirket Web Sitesi: www.unalteknikas.com.tr
  • (ARİF LALE)

    malazgirt.mah.tuttku.sok.16/5 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ekim 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.277 354 27 41
    Şirket Web Sitesi:
  • Eski edirne asf.no:359 bayrampaşa Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 609 03 23
    Şirket Web Sitesi: www.fizayapi.com
  • antalya bul.no 3884 Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.533 227 31 94
    Şirket Web Sitesi:
  • Altınvadi cad. no:12/A Narlıdere, İzmir
    İZMİR - NARLIDERE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Aralık 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 239 84 20
    Şirket Web Sitesi: www.vipparke.com
  • ULUS MH MİTHATPAŞA CD NO:7/A (ÇEVREYOLU İSTİKBAL SHOWROOM YANI) Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.242 345 09 94
    Şirket Web Sitesi: www.efeparke.ticaretimiz.com
  • (İSMAİL GÜLER)

    Cendere cad. no: 85 Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 295 75 87
    Şirket Web Sitesi: www.karosiman.com
  • Adnan Menderes bulv.Barbaros mah. Özlem apt. No:156/A Mersin
    MERSİN
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mart 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 329 15 16
    Şirket Web Sitesi: www.dekoraktifmimarlik.com.tr
  • (SERHAT TEMİZ)

    güzel yalı mah turgut özal bulvarı bulvar ap altı 14/f Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 233 91 69
    Şirket Web Sitesi: www.ftzyapi.com
  • Beşevler Mah. Ahıska Cad. No:63/A Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.224 443 74 34
    Şirket Web Sitesi: www.min-mer-tas.com.tr
  • KÖPRÜBAŞI MEVKİİ SEDDE YOLU BAFRA SAMSUN Bafra, Samsun
    SAMSUN - BAFRA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.362 543 46 59
    Şirket Web Sitesi: www.betontas.com.tr