PASPASLAR SULTANGAZİ İSTANBUL FİRMALARI

Paspaslar

sektörüne ait

Sultangazi İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Aşağı Dudullu Mah. Alemdağ Caddesi No:505 Kat:3 Aşağı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - AŞAĞI DUDULLU
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 415 61 62
    Şirket Web Sitesi: www.zbcelik.com
    ** ZB İNŞAAT **

    ZB İnşaat sektörüne adım attığımız günden bu güne kadar kazandığı bilgi ve tecrübeyle kaliteden ödün vermeden birçok projeye imza atmıştır.

    Dış cephe ve dekorasyon yapılarında hizmet veren şirketimiz gerçekleştirdiği projelerin büyük kısmında ev, ofis, eğitim, sağlık ve sanayi yapıların da anahtar teslim hizmet sunmaktadır.

    Uygulama, dekorasyon ve proje çalışmalarının titizlikle yürütüldüğü şirketimizde ana müteahhitlik haricinde ayrıca sektörde yer alan seçkin mühendislik ve mimarlık bürolarıyla da koordineli bir çalışma sürdürerek, taşeronluk hizmetleri de sunmaktadır.

    Projeler üretilirken eskiz aşamasından uygulama projeler i aşamasına kadar müşterilerimizle birlikte bir bütün halinde çalışılarak projeler başarılı bir şekilde sonuçlandırılmaktadır.
    Gerek kamu ihalelerinde gerekse özel binalarda taahhüt ettiği işleri uzman kadrosu ile zamanında ve eksiksiz teslim eden firmamiz ; Ankarada yalıtım sektöründe bilinen firmalar içerisinde yer almaktadır.
  • (ZAFER GÜNDÜZ)

    Esenyurt Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.542 661 00 66
    Şirket Web Sitesi: www.gunduzyapidekorasyon.com
    Firmamız alçı, alçıpan, alçı sıva, asma tavan, kartonpiyer, cam balkon işleri, fayans döşeme, duvar kağıdı, mutfak dolabı imalatı, demir doğrama işleri, boya tadilat işleri, kapı satışı, tesisat işleri yapmaktadır.
    Sektöründe usta elleriyle, hünerlerini büyük bir titizlik ve kalite anlayışıyla icra etmek; ehliyetli kadromuz ile İstanbul piyasasında dekorasyon alanında aranan firma olmak. Eğitim ile becerilerimize gelişen teknolojiyide ekleyerek kalite bilincimizi arttırmak.
  • (Başak Kızılateş Özkaynak)

    kozyatağı Kozyatağı, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - KOZYATAĞI
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.532 343 73 19
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
    15 yıldır güvenle tüm iç dekorasyon ve mimari işlerinizi sorunsuz bir şekilde profesyonel ekip ve ekipmanla kaliteli mekanlar oluşturuyoruz
    Alçıpan asma tavan duvar kağıdı mobilya mutfak parke, seramik kısacası anahtar teslim proje bazında çalışmalarımız devam etmektedir
  • (SİNAN SALMAŞUR)

    Demirhendek cad. 81/F Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 349 31 35
    Şirket Web Sitesi: www.firatzemin.net
    Fırat Zemin Ticaret sektöründe 30 yılı aşan tecrübesi boyunca sayısız projede yer almış olup, sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar.
    Kurulduğu günden itibaren Pvc yer kaplamaları (konut ve ticari yer kaplamaları), homojen ve heterojen pvc uygulamaları, duvardan duvara halı (otel, yurt, camii ve kurum kuruluş halıları, özel proje halıları (balo ve düğün salonu halısı ve yer kaplamaları,) karo halılar,(banka, kurum ve kuruluşlar, konferans salonları, holding ve işyeri binaları halıları) çim halı, protokol halısı, protokol yolluk, halıflex, fuar ve organizasyon halıları,ayrıca bunların uygulaması, yardımcı ekipmanları ile Tam teşekküllü anahtar teslimi hizmet sunmaktadır.
    “SATIŞ VE MONTAJ EKİBİNİ TEK ÇATI ALTINDA BULUNDURAN”
    Firmamızda tek sorumluluk bize, memnuniyet size aittir.
    Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve insanları kazanmanın önemini benimsemesi sayesinde sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
    Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Verdiği Hizmette başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Fırat zemin Ticaret, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
    SAYGILARIMIZLA..
  • (ÖZKAN SARICA)

    kiralıdere mah. kazım karabekir cad. no:20 Esenşehir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ESENŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.507 751 00 48
    Şirket Web Sitesi: www.srczemininsaat.com
    Firmamız 15 yılı aşkın bir süredir endüstriyel zemin uygulama alanında faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bugüne inşaat sektöründe kendisini kanıtlamış ve bu konuda kendisinden fazlası ile söz ettirmiştir. Yaptığı işlerde müşteri memnuniyetini ve iş kalitesini ön planda tutan firmamız, özellikle endüstriyel zemin kaplamalarında uzmanlaşmış olup bu alanda ülkemizin sayılı kuruluşlarından birisi olmayı başarmıştır. Bu başarımızın sırrı uzman ekip, kaliteli hizmettir.Siz değerli müşterilerimizi arkamıza alarak bu alanda var olduğumuzu dünyaya da kanıtlayacağız. Şirket olarak çok geniş ekip ve ekipmanlara sahip olduğumuz için aynı anda birçok ayrı şantiyede hizmet verebilmekteyiz. Bugüne kadar ülkemizin saygın kuruluşlarından birçoğu zemin kaplamalarında SRC YAPI tercih etmiştir. Bunun ana nedeni firmamızın göstermiş olduğu titizlik ve kaliteli iş gücüdür. SRC YAPI teknolojinin bütün yeniliklerinden faydalanmakta olup uygulamalarına bunu başarıyla yansıtmaktadır. Hedefimiz; sektördeki gelişmeleri takiben çıtamızı en üst seviyeye taşıma arzusudur. Bu amacımıza ulaşmamızdaki en önemli etken siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti olacaktır.
  • (İLHAN KAYA)

    Yavuz Sultan Selim Mah. Mevlana Cad. No:116/A Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.262 500 00 68
    Şirket Web Sitesi: www.kayaoglumermergranit.com
    Firmamız Kocaelinde, mermer, granit,traverten, çimstone ürünlerini kullanarak küpeşte, merdiven, mezar, mutfak bankosu, zemin döşeme, iç dekorasyonalanlarında kullanıp sizlere en hızlı ve en iyi biçimde hizmet vermekteyiz.
    Sahip olduğu bilgi ve tecrübeleri mermer sektörü başta olmak üzere hem sektörde oluşan boşluğu doldurmayı ve hem de firmaların çağın gereklerine uygun olarak gelişmesine yardımcı olmayı amaç edinmiştir bu amaç doğrultusunda yapılanmasını tamamlayan mermer granit ve cimstone sektöründe uygulama hizmet sıkıntısı olmayan tek firma Kayaoğlu mermer dir
  • 914 SOKAK NO:57 Atatürk Mah., Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ATATÜRK MAH.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mart 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.543 460 92 40
    Şirket Web Sitesi:
    Temelden çatıya, mantolama, fayans, seramik, alçı, sıva, boya, mermer, tüm tamirat tadilat işlerinizde İzmir ve ilçeleri başta olmak üzere Aydın Kuşadasında da hizmetinizdeyiz
  • TOPHANE MAH PALANDOKEN CAD B10 Merkez, Rize
    RİZE - MERKEZ
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.535 700 76 32
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ RİZEDE EV ÇATI , LAMBRİ PARKE, KALEBODUR DÖŞEME İŞLERİ , KOMPLE TADİLAT İŞLERİ YAPMAKTADIR...
    www.insaatfirmalarim.com
  • İnönü Mahallesi Alpkaya Caddesi No:3/B 34755 Ataşehir İstanbul / Turkey Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 450 33 98
    Şirket Web Sitesi: www.superabrasive.com.tr/
    Superabrasive olarak biz, büyük veya küçük ölçekli beton, granit, mermer ve her türlü zemin taşlama ve parlatma uygulaması için Lavina® beton parlatma makinalarımızla, müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha etkin çözümler bulma doğrultusunda çalışmaktayız. Mümkün olan en yenilikçi ürünler sunma çabamızda, Lavina Pro modellerimize Lavina® S Serisi modelleri eklenerek, beton parlatma ve doğal taş (Mermer, Granit, terazzo, traverten vb.) yüzey silimi konusunda piyasadaki en üstün makinaları, en yeni özellikler eklenerek üretmenin gururunu yaşıyoruz. Öne çıkan yeni modellerimizden bazıları uzaktan kumandalı Lavina 32-R-S ve kendinden tahrikli Lavina 25M-S modellerimizdir. Uzaktan kumandalı L32-R-S modelimizde kullanılan jiroskop teknolojisi ile en kötü zeminlerde bile beton parlatma makinası sizin belirlediğiniz rotadan asla çıkmaz. Dışardan kuvvet uygulayarak makinayı döndürmeye çalışsanız bile makine önceden belirlediğiniz rotaya yönelerek yoluna devam etmektedir. Kendi kendine hareket etmesine sağlayan özel bir motoru bulunan L25M-S modelimiz ise betonun her bölümünden eşit hızda geçerek, işçilik hatalarını minimuma indirerek mükemmel yüzeylerin hazırlanmasına olanak sağlar.
    Superabrasive zemin hazırlık, epoksi kaplama kaldırma, epooksi yüzey hazırlama, perdahlama, parlatma, temizleme ve bakım, köşe ve kenar işleri ve daha fazlasını içeren her türlü uygulama için en iyi çözümleri sunar. Superabrasive piyasada ki tek hem beton parlatma makineleri hem de elmas kazıma ve parlatma pedleri üreten, tek üretici durumundadır. Elmas kazıma ve parlatma pedlerimiz özellikle Lavina beton parlatma makineleri ile kullanım için tasarlanmıştır. Ama Superabrasive’in uzun ömürlü ve yüksek performanslı elmas bıçaklarını ve beton parlatma pedleri, piyasadaki diğer marka makine operatörlerinin de ilk tercihi olmuştur. Superabrasive’in beton kazıma ve parlatma elmasları uzun ömürleri ve mükemmel performansı sayesinde dünya çapındaki bütün beton parlatma, mermer granit ve her türlü doğaltaş kazıma ve parlatma uygulamacılarının ilk tercihi olmuştur. Superabrasive’in en popüler markaları Lavina beton parlatma makinaları, QuickChange metal elmas kazıyıcılar, (metaller ve PCD epoksi kazıma elmasları), NATO® reçine elmaslı parlatma diskleri, Calibra yarı metal elmas diskler, V-HARR® premium parlatma pedleri ve zemin bakımı temizliği ve restorasyonu i çin Diama-Clean™ elmaslı pedleri içerir. Superabrasive’in her türlü kazıma ve parlatmaya yönelik yeni yaratıcı çözümleri hakkında bilgi almak için sık sık web sayfamızı kontrol edebilir veya lokal satıcılarımız ile irtibat kurabilirsiniz.
    Aradığınız takımı bulamazsanız veya özel bir takıma gerek duyuyorsanız, lütfen 0216 450 33 98 numaralı telefondan bize ulaşın veya [email protected] adresine e-posta gönderin.
  • (MEHMET KARAGÖZ)

    yeni mahalle Süleymanbey cad no 29-c Bozüyük, Bilecik
    BİLECİK - BOZÜYÜK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.220 313 00 53
    Şirket Web Sitesi: www.ak-eldizayn.com
  • (ANIL YENİŞEHİRLİ)

    Ozan Abay Cad. 30/8 Bayraklı/İzmir Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 461 86 86
    Şirket Web Sitesi: www.izpen.com.tr
  • (ÖMER)

    TOROS MH Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Kasım 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.322 111 11 11
    Şirket Web Sitesi: www.shinystone.net
  • Abdullah Eraslan Caddesi Halil Rıfat Paşa Mah. Perpa Ticaret Merkezi 5.Kat B Blok No:285 Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Diğer Sektörler, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ekim 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 222 88 66
    Şirket Web Sitesi: www.lnsiletisim.com.tr
  • (CENGİZHAN TOPAL)

    SERDAR OMER CAD NO:61 Yenişehir, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.345 212 29 75
    Şirket Web Sitesi:
  • (YILMAZ MERDİVENCİ)

    Ankara yolu 12.km Alanyurt, İscehisar, Afyon
    AFYON - İSCEHİSAR - ALANYURT
    Cephe Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.272 223 15 05
    Şirket Web Sitesi: www.merdivencimermer.com
  • (TARIK ALTINDAĞ)

    Ağaç İşleri san. Üzümlü Sk. No:7 selcuklu/konya Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 233 23 68
    Şirket Web Sitesi: www.altindagltd.com
  • (EKREM KAPLAN)

    meclis mah çekmeköy istanbul Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 350 68 88
    Şirket Web Sitesi:
  • yeni sanayi sitesi Merkez, Kırıkkale
    KIRIKKALE - MERKEZ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.318 225 09 34
    Şirket Web Sitesi: www.kalekaucuk.com
  • (ÇAĞLAYAN KAYA)

    OSB 43. CAD NO:30/A kayseri Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.352 322 24 24
    Şirket Web Sitesi: www.asyakapi.com
  • altıntepe eminalipaşa caddesi istiklal sokak no:25/a Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 388 39 53
    Şirket Web Sitesi: www.ortachali.com