NAKLİYE İŞLERİ BEŞYOL KÜÇÜKÇEKMECE İSTANBUL FİRMALARI

Nakliye işleri

sektörüne ait

Beşyol Küçükçekmece İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Selçuklu Sanayi Kabasakal Caddesi Arz Sokak No: 7 Selçuklu - KONYA Hadim, Konya
    KONYA - HADİM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.532 577 98 16
    Şirket Web Sitesi: www.emredorse.com
    EMRE DORSE;Konyada damper ve dorse imalatı,damper dorse tamiri,1360 sal dorse,kuru yük treyleri imalatı,havuz damper,kaya damper,kum damper,hafriyat damperi imalatı,kasa damper,damper dorse tamiri,damper dorse tamircisi,kamyon üstü damper imalatı,sebze dorsesi,küçük kasa damper, Dorse daraltma,damper daraltma,damper dorse vizeye vizeye hazırlık,dorse tamiri,dorse tamircisi,damper tamiri,damper tamircisi,damper ve dorse yenileme,damper ve dorse revizyon,Damper fiyatı fiyatları,dorse fiyatı fiyatları,havuz damper fiyatı fiyatları,sebze dorsesi fiyatı fiyatları,hardox damper,damper fiyatları,damper dorse,damper kasa,damperli kasa,yarım boru damper,küvet damper,hafriyat damperi,hardoks damper,hardox,
  • Gayrettepe Mah Vefabey Sok. No:14/4 Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 220 43 04
    Şirket Web Sitesi: www.dijitaltercume.com
    Gelişen teknoloji ve küreselleşen dünyanın talepleri doğrultusunda uluslararası iletişimler inşaat alanında da artmaya devam etmektedir. Bunun sonucu olarak inşaat alanında da çeviri hizmetleri büyük bir önem kazanmıştır. Uluslararası iletişimin kuvvetli olması her büyük şirketin olmazsa olmaz ihtiyaçlarındandır. Her dokümanda kaliteli çeviri hizmeti, uluslararası ilişkilerin en üst düzeyde tutulabilmesi için en önemli adımlardan birisidir. Kaliteli bir çeviri hizmeti almak için de alanında uzman çevirmenlerle çalışılması şarttır.

    Dijital Tercüme'de, inşaat, mimarlık ve yapı sektörü alanındaki çevirilerinizde özel bir çalışma uygulanmaktadır. Buna göre çevirileriniz uzman çevirmenlerce tamamlandıktan sonra, talebiniz halinde İnşaat Mühendisliği mezunu editörlerimizce terminolojik olarak yeniden gözden geçirilmekte, en son olarak ABET Akreditasyonu ve TMMOB İMO (İnşaat Mühendisleri Odası) terimcesine göre redakte edilmektedir.

    Bu alanda firmaların tanıtım ve web sitesi çevirilerini 50'den fazla dilde, ana dil çevirmenleri ile, hedef dilin yerel motifleri ve okuyucu kitlesinin memnuniyeti göz önüne alınarak; Google Yetkili Çeviri Bürosu ünvanımızla tamamlamamız, birçok firmanın çeviri işlerinde bizi tercih etmesinin sebeplerindendir. Uzmanlık alanı çevirileri ve yerelleştirme alanlarında Google Yetkili Çeviri & Yerelleştirme Bürosu seçilen ve TS EN 15038 (Uluslararası Çeviride Kalite Yönetimi ve Çeviri Hizmeti sertifikası), ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi; ISO 17100:2015 (Çeviri Hizmetleri- Çeviri Hizmetlerinin gereklilikleri) ve OHSAS 18001 sahibi olan Noter Yeminli Dijital Tercüme Ltd. Şti, 50 dilde, 110 uzmanlık alanında 15 yıldan beri hizmet vermektedir. MYK 12UMS0274-6 referans kodlu Ulusal Meslek Standardı ve Yeterliliği, TC 37 Terminoloji ve diğer dil ve içerik kaynakları ve MTC 112 sertifikasyonlarına göre yönetilmektedir. İnşaat çevirileri alanındaki referanslarımız arasında:

    Gap İnşaat, Pergel İnşaat, Outimex, Çalık Holding, Akdağlar, Bilfinger, NUN İnşaat, İstanbul Teknik, PAB, Sanko, Delta İnşaat sayılabilir.

    İnşaat alanındaki kataloglar, inşaat konulu teknik kılavuzlar, teknik şartnamelerin çevirileri, inşaat aletlerine ait kullanım kılavuzları, inşaat ve yapı konulu teknik şema ve kitapçıklar, inşaat ve şantiye alanında kullanılan makine, elektrik-elektronik, inşaat, çevre sistemleri vb. konuları kapsayan teknik çeviriler, fizibilite raporları, ürün tanıtım kitapçıkları, hak ediş raporları, makine ve cihazların katalogları, inşaatlardaki teknik aletlerin kullanım kılavuzları, ürün katalogları, servis ve bakım kitapçıkları, mühendislik eğitim materyalleri, yapı kurulum sistemleri, yapı ve denetim raporları, ruhsatlandırmalar, tesis ve üretim alanları çevirileri, işçi ve alet emniyet/güvenlik kitapçıkları, şantiye kuralları, inşaat ve yapı alanı onay yazıları, uluslararası inşaat kongre ve fuar çevirileri, yapı-denetim raporları, bakım kılavuzları bu kapsamda ele alınır.

    Daha detaylı bilgi için lütfen
    http://www.dijitaltercume.com/tr/hizmetlerimiz/yazili-ceviri/teknik-ceviri/insaat-yapi-cevirisi linkine tıklayınız
    Saygılarımızla,

    Dijital Tercüme Ltd. Şti.
    Kusursuz İletişim

    Telefon: 0 (212) 220 43 04 (09:00-18:00)
    E-posta: [email protected] (7/24)
    Merkez: Vefabey Sk. No:14/4 Gayrettepe/Beşiktaş- İstanbul
    Şube: Skyport Residence D:72 Beylikdüzü - İstanbul
    Dijital Tercüme Hakkında:ISO 17100:2015, ISO 9001:2008, EN 15038:2006, OHSAS 18001 ve MTC 112 dahil 8 kalite sertifikası, 2 başarı ödülü (Google Yetkili Çeviri ve Yerelleştirme Bürosu) sahibidir. 50 dilde, 110 uzmanlık alanında, 600'den fazla kamu ve özel sektör referansıyla, 15 senedir Türkiye'nin çeviri ve lokalizasyon alanındaki öncü firmasıdır.
  • (SERKAN DÖNMEZ)

    Kurudere sokak no 3 Zümrütevler, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - ZÜMRÜTEVLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.533 661 44 88
    Şirket Web Sitesi: www.cilingirmaltepe.net/
    Maltepede çilingire gereksinim duyduğunuzda kapıda kaldığınızda veya anahtarınızın kapıdaki kilitte kırıldığını var sayalım bir yapmanız gerekecek var olan birşey bizleri arayarak çilingir talebinde bulunmanız olacaktır. Bu isteğiniz 15 ila 25 dk aralarında karşılanıp en yakın prof çilingir ve kilit ekibimiz yanınızda olabilir. Bu sistem siz müşterilerimiz amaçlı 7 yuvarlak 24 etkin olarak çalışmaktadır. Yalnızca kapıda kaldığınızda mı ;
    marquee style=position: absolute; width: 0px;a href="http://www.cilingirmaltepe.net/" alt="Maltepe Çilingir" title="Maltepe Çilingir"Maltepe Çilingir/a/marquee
  • Fevzi çakmak Mah. Selvi Sok. No:15 İlkadım, Samsun
    SAMSUN - İLKADIM
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.362 233 67 40
    Şirket Web Sitesi: www.sistemgroup.com.tr
    SİSTEM GRUP 2001 yılında faaliyete başlamıştır. Firmamız, araştırma geliştirme faaliyetleri, ürün ve hizmet anlayışındaki farklılık ve satış sonrası sunduğu servis hizmetleri ile sektörünün vazgeçilmezlerinden olarak her geçen yıl bu doğrultuda ürün-hizmet yelpazesini genişletmeye devam etmektedir.
    Sektördeki var oluşumuzun temelinde müşterilerimizden gelen sese elimizden geldiğince teknik ve yasal şartlar altında özverili yaklaşmanın ve müşterilerimizi, uzman ve yetkin kadromuzla beraber tedarikçilerimizi de içeren bir bütün olarak görmemizin yatmakta olduğunun bilincindeyiz.
    Kuruluşumuzun temeli olan çevreye ve insana saygı anlayışı ile sürekli iyileştirme isteğimizle tecrübe ve birikimlerimizi iş ortağı olduğumuz dostlarımızla paylaşmak dileğindeyiz.
  • Kayışdağı Cad. Kor Plaza No:70/6 34750 Ataşehir / İstanbul / TÜRKİYE Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 541 93 34
    Şirket Web Sitesi: www.bomaksan.com
    1986 yılından beri endüstriyel havalandırma, endüstriyel havalandırma cihazları, endüstriyel havalandırma sistemleri, toz toplama sistemleri, fabrika havalandırma sistemleri, jet pulse filtre, toz duman filtresi, kartuşlu filtre, yağ buharı filtresi, duman emme, toz toplayıcı, duman emici akrobat kol, mobil filtre, kartuş filtre, torba filtre, toz filtresi, toz toplama makinaları, jet puls, hepa filtre, siklon filtre, jet pulse torbalı filtre, panel filtre, endüstriyel filtre, siklon filtre baca filtresi, kumlama filtresi, dökümhane havalandırma, toz duman emme, elektrostatik filtre, kaynak dumanı emme, egzoz emisyon filtresi, lazer duman emici, çimento filtresi, seramik toz toplama ve pano odası tozsuzlaştırma BOMAKSAN tarafından başarıyla uygulanmaktadır.
  • Meram Sanayi Eski Meram Cad No:77 Meram - KONYA Çarıklar, Meram, Konya
    KONYA - MERAM - ÇARIKLAR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 333 00 58
    Şirket Web Sitesi: www.konyasackesimbukum.com
    ARMODO;Pres büküm,abkant büküm Konya,konyada sac kesim,sac büküm,punch kesim,konya abkant kesim,abkant büküm,konya sac büküm fiyatı fiyatları,konya sac kesim fiyatı fiyatları,konya punch kesim fiyatı fiyatları,sac kesim örnekleri,punc kesim örnekleri,makas kesim,giyotin kesim,pres büküm fiyatı fiyatları,pres büküm firması firmaları,punch kesim firması firmaları,sac kesim firması firmaları,sac büküm firması firmaları,abkant kesim firması firmaları,
  • Uğur Mumcu Cad. No:89/1 G.Osmanpaşa, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - G.OSMANPAŞA
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 447 07 68
    Şirket Web Sitesi: www.tekserelektronik.com.tr
    Tekser Elektronik Sistemler Ticaret Ltd Şirketi, T.C.Telekomünikasyon Kurumundan satış ve satış sonrası hizmetleri ile ilgili yetki belgelerini tamamlayarak, telekomünikasyon sektöründe faaliyet göstermek üzere 1993 yılında iki girişimci iş adamı tarafından kurulmuştur.
    Tekser Analog ve Dijital ( Dmr- Tetra- Trunk) Motorola telsiz sistemlerinin Türkiye’de Motorola distribütörü Novatel Haberleşme A.Ş’nin yetkili çözüm ortağı olarak ile her türlü mühendislik hizmetleri, proje geliştirme, satış ve satış sonrası bakım ve onarım hizmetlerini müşterilerine sunmayı kendine ilke edinmiştir.
    Tekser 2002 yılında yurt dışına açılarak Afganistanda Motorolanın ülke distribütörlüğünü üstlenerek Afgan yerel güvenlik güçleri başta olmak üzere Afgan resmi ve özel kuruluşları ile Afganistanda görev üstlenmiş olan NATO GÜVENLİK GÜÇLERİ (ISAF) , BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ve ABD silahlı kuvvetlerine MOTOROLA Telsiz çözümlerini sunan firma konumuna yükselmiştir.
    Tekser, bina içi haberleşmesi ile ilgili olarak plazalar AVM, iş merkezleri, raylı sistemler (metrolar) radyo frekansının havadan ulaşamadığı ölü nokta diye tanımlanan bölgeleri, ölü alanları yer altında hem kendi içi ile haberleşmesini hem de yer altında kalarak yer üstüne çıkamayan radyo frekansının özel frekans taşıyıcı sistemler ile projelendirip yer üstüne taşıyarak, bu konuda Türkiyedeki ilk projeleri başlatan kurum olma başarısını göstermiştir.
    Tekser Hidro Elektrik Santralleri, enerji dağıtım şirketleri, doğal gaz ve petrol hattı projeleri ile otoyol inşaatı projelerinde geniş alan kapsama Motorola telsiz sistemlerini kurarak bu konuda müşterilerinin çok önemli ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
    Tekser, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yeniden düzenlenerek 5809 sayılı elektronik ve haberleşme kanunu ile yürürlüğe giren ORTAK KULLANIMLI TELSİZ HİZMETLERİ Yönetmenliği’ne dayanarak kendi bünyesinde yeni bir yapılanmaya giderek TEKSERNET OKTH Ortak kullanımlı telsiz hizmetleri San ve Tic Ltd Şti firmasını kurarak OKTH işletmeci lisansını almış olup Türkiye genelinde telsiz sistemi kullanmak isteyen müşterilerine OKTH hizmeti sunmaya başlamıştır.
    Tekser sosyal sorumluluk projelerinde ise Ankara Telsiz ve Radyo Amatörleri Cemiyetinin TRAC Ankara Şubesinin telsiz sistemi alt yapı ( analog ve dijital röle ) sistemlerinin 7/24 çalışabilmesi için sürekli teknik destek hizmetini sürdürmektedir.
    Tekser gelişen bilgi ve iletişim teknolojisini her zaman yakından izlemeyi kendine ilke edinerek FİLOTÜRK A.Ş. ile 2005 yılında iş ortağı anlaşmasını tamamlamış olup FİLO YÖNETİMİ ve ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ uygulamasını başlatmıştır. Bu 8 yıllık süre içerisinde 50.000 araçlık bir filoya ulaşmıştır. Her geçen gün büyüyen Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri hizmetini halen vermeye devam etmektedir.
    Tekser çözüme yönelik başarılı proje uygulamaları, satış sonrasındaki bakım onarım hizmetleri ile ilgili sorumluluk anlayışı içinde olarak 1997 ile 2014 yılı arasında Motorola Türkiye Distribütörleri tarafından en başarılı Çözüm Ortağı ödülüne layık görülmüştür.
  • Meram Sanayi Sitesi Müceddet Sokak No: 31 Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 322 63 20
    Şirket Web Sitesi: www.pakpenkonya.net
  • Horozluhan Mahallesi Abkes Sokak No: 27 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.332 248 11 39
    Şirket Web Sitesi: www.ozkontreyler.com
  • (NECMETTİN AYDIN)

    SEMİZKUMLAR MAH. MAVİYELKEN SİT. METİN CAD. 4. SOKAK NO:4 Kınalı, Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ - KINALI
    Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 711 31 11
    Şirket Web Sitesi:
  • kemalpaşa mah. eski ptt cd. demirsoy işh. kat:1 no:17 izmit/kocaeli İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 321 20 38
    Şirket Web Sitesi: www.kocaeliinsaattadilattamirat.com
  • Org.San.Böl.A.O.S.Blv.N.9 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 241 91 71
    Şirket Web Sitesi:
  • ANADOLU CAD. NO: 612/A KARŞIYAKA İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 365 86 70
    Şirket Web Sitesi:
  • İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 482 25 92
    Şirket Web Sitesi:
  • Beşevler Mh.Yıldırım Cd.N.227/3 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 451 00 95
    Şirket Web Sitesi:
  • Org.san.Böl.Ana Cd.N.6 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 714 80 48
    Şirket Web Sitesi:
  • Çalı San.Böl.Mezbaha Sk.No:8 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • 2842 SOK. NO:29 A/B/C 1. SANAYİ SİTESİ İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 449 78 73
    Şirket Web Sitesi: www.suleymangormus.com
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 529 68 48
    Şirket Web Sitesi:
  • Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Kemalpaşa, İzmir
    İZMİR - KEMALPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 877 00 89
    Şirket Web Sitesi: