MOBİLYA SEKTÖRÜ RİVA BEYKOZ İSTANBUL FİRMALARI

Mobilya sektörü

sektörüne ait

Riva Beykoz İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Musalla Bağları Çatal Çam Sokak No: 8 Selçuklu – KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 236 53 05
    Şirket Web Sitesi: www.taziyecadirii.com
    MERAM;mantar çadırı,mantar çadırı fiyatları, mantar üretim çadırı,cenaze çadırı belediye taziye çadırı hayvan çadırı depo çadırı fiyatları çadır depo sistemleri fransız tente,pergule tente pergule tente fiyatları konya pergule tente raylı tente fiyatları otomatik tente tente sistemleri katlanır tente açılır kapanır tente taziye çadırı taziye çadırı fiyatları sabit tente tente modelleri tente sistemleri şeffaf tente şeffaf kapama halı saha brandası halı saha çadırı halı saha branda fiyatları halı saha yapımı halı saha maliyet hesaplama mebran yapılar asma germe mebran yapılar asma germe gazebo çadır kubbeli çadır mimari çelik yapılar mimari tekstil yapılar germe çadır germe tente çardak çadırı portatif çardak kartal tente çift açılır tente polikarbonlu tente tekerlekli tente mafsallı tente oval tente branda branda çadır
  • Nişantaşı Mah. Metehan Cad. No: 20 Selçuklu - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 160 41 42
    Şirket Web Sitesi: www.konyacicekci.win
    BEREKET Konyada çiçekci,Konya çiçekci çiçekciler,Konya çiçekcileri,konya çiçekçi Selçuklu,konya meram çiçekçiler,konya çiçekçi listesi,konya çiçekçi adresleri,konya çiçekçi Bosna,Konya Çiçek Siparişi,Konyada Çiçekçi,Çiçek Market,konyaya çikolata gönder,konyada çikolata,Konya çiçek,konya çiçekçi,konya çiçek siparişi,konya çiçekçisi,meram çiçek,Konya Çiçek Siparişi,Konyanın her noktasına çiçek siparişi.
  • Matbaacılar Sitesi Yayın Cad No: 87 Karatay - KONYA İsmil, Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY - İSMİL
    Diğer Sektörler, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 237 34 25
    Şirket Web Sitesi: www.dgntente.com
    DGN TENTE;Konyada pergole tente Konya,pergole tenteler,konya pergole tente,konyada pergole tente,pergole tente fiyatları,pergole tente sistemleri,pergole tente imalatı,açılır kapanır motorlu pergola tente sistemleri,düz pergole tente sistem,payandalı pergole tente sistem,askılı pergole tente sistem,çift pergole tente sistem,çift payandalı pergole tente sistem,çift askılı pergole sistem tente,katlamalı pergole tente,raylı pergole tente Konya,Selçuklu pergole tente,raylı tente,Konya kumandalı tente,motorlu tente,pergole tente imalatı,toptan tenteci,Konya tenteci,tente imalatcısı,pergole tente imalatı Konya,motorlu tente,raylı tente,kumandalı tente,pergole tente fiyatları,kışlık kapatma,kış bahçesi tentesi,kışlık cafe bahçesi tente
  • (SUAT DEĞİRMENBAŞI)

    Ünalan Mah. Esenlik Sok. 13A Üsküdar / İSTANBUL Ünalan, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - ÜNALAN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.542 323 17 18
    Şirket Web Sitesi: www.filizporselen.com
    Filiz Porselen seramik kupa Porselen seramik kupa, seramik kupa,imalatı seramik kupa, seramik kupa, seramik kupa, porselen kupa, porselen kupa, porselen kupa, seramik kupa, porselen kupa, porselen kupa, porselen kupa, seramik kupa mug, porselen kupa bardak, cam dekor, mug, renk değiştiren kupa, sihirli kupa, bardak, promosyon, kupa, fincan, porselen kupa, bardak, Seramik bardak, seramik kupa bardak, seramik mug bardak, seramik mug, porselen mug, porselen bardak, promosyon, fincan, promosyon, bardak, promosyon, kupa, kupa, mug, promation, seramik, imalat, seramik üretim, naturel seramik, naturel kupa, porselen üretim, kupa üretim, promosyon porselen, promosyon Kupa, seramik, promosyon kupa, promosyon seramik, mug promosyon imalat, seramik imalat, porselen imalat, baskılı kupa, seramik, baskılı porselen, seramik küllük, kültablası, porselen kültablası renk değiştiren kupa üretimi yapılmaktadır.
  • Emek Mh. 73/Sk Bahçelievler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BAHÇELİEVLER
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.533 031 30 34
    Şirket Web Sitesi: www.bulutasansorkiralama.com
    Firmamız 2005 yılından bu yana Ankara’da evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. Son yıllarda sektördeki düşüş ve çıkışların fazla olması nedeni ile sektör değiştirme hamlelerimiz oldu. Nakliyat firmalarının sayısının aşırı çoğalması bu kararımızı hızlandırdı. 2008 yılında asansörlü nakliyat hizmetinin gelişmesi ile asansör ihtiyacının duyulması bizi bu sektörde kiralama işine yönetti. 2009 yılından bu yana Ankara’da kiralık asansörhizmeti vermekteyiz.
    Firmamız temiz ve sağlıklı iş anlayışı ile doğru ve dürüst işletme prensiplerine uyarak çeşitli sektörlere hizmet vermektedir. Asansör kurulum ve çalışma bakımından uzmanlaşmış iş makinesi kullanma ehliyeti olan elemanlarımız ile sizlere hizmet vermekteyiz. Ankara asansör kiralama hizmeti ile işlerinizde hız, kalite, ekonomiklik ve iş gücünden pozitif yönde fayda sağlayın.
  • (ÜMİT KARATÜTÜN)

    Bağdat Caddesi Lale Sok. 63 Durağı No:8 Küçükyalı/ İstanbul Hafta sonu ulaşabileceğiniz tel : 0 532 642 71 10 Küçükyalı/ISTANBUL Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Kasım 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 489 35 14
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
    Milenyum anaokulu küçükçekmecede bulunmaktadır.
  • Gebze O.S.B Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatif Göktürk Sok No:18 Şekerpınar, Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE - ŞEKERPINAR
    İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 658 06 99
    Şirket Web Sitesi: www.rotagrup.net
    ROTA TRANSMİKSER METAL DEMİR ÇELİK VE PASLANMAZ SAC SAN. TİC. A.Ş. transmikser imalatı, inşaat ve demir çelik sektöründe faaliyet gösteren bir rota grup kuruluşudur.
    Teknolojiyi yakalamış makine ve teçhizatı ile yeniliklere açık, inovasyona önem veren, kaliteyi ve güvenilirliği ilke edinen anlayışımızla müşterilerimize daha iyi hizmet ve en iyi kaliteyi en ucuza vermek amacımızdır.Yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerimizin yaptığımız işlerle güvenini kazanarak, imalat ve hizmet kalitemizi en üst seviyeye çıkarmak ve çözüm ortağı olmakla mükellefiz. Rota Transmikser A.Ş. transmikser ve yedek parça imalat, bakım, revizyon, hasar, onarım, kumlama, boyama işleri olmak üzere transmikser sektörünün tam komple giriş yapmış, kendi bünyesinde transmikser adına gerekli bütün materyalleri üretebilen, bunu sizlere en iyi ve en uygun koşullarda sunabilen son sistem makine ve teknolojilere sahip olan, sektörün kalitesini yükseltme amacı ile çalışan çözüm ortağınızdır.Sorunlarınıza en kısa sürede cevap vermek şirketimizin birinci politikasıdır. Gerek teknik gerekse yerinde destek ile işleriniz istediğiniz zamanda ve en iyi şekilde sizlere teslim edilir.Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde imalat ve İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde servis hizmeti vermekteyiz.
    Rota Transmikser A.Ş sizlere sunduğu hizmette tamamen şeffaf bir yol izlemektedir. İmalatların yapıldığı materyallerin ISO TSE standartlarına uygunluğunu, materyallerin kimyasal içeriklerine kadar belgelerle sizlere sunum yapmaktadır.Şirketin amacı en iyi imalatı sizlere sunarak sizlerin oluşacak aksaklıklar sonucu iş ve zaman kaybınızını minimize etmektir.

    KALİTE POLİTİKAMIZ,
    Koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak, müşterilerimizin firmamıza olan güven ve teveccühünü sürekli kılmak, rekabet gücümüzü demir çelik inşaat transmikser ve treyler konularında müşterilerimize en iyi hizmeti verebilecek düzeyde tutmak ve dürüstlükten ödün vermeyerek,sektöründe lider bir kuruluş "ROTA GRUP ŞİRKETLERİ" olmak amacındayız.
    ROTA TRANSMİKSER olarak çalışanlarımızın ve toplumumuzun daha aydınlık bir geleceğe taşınması için; Müşteri memnuniyetini birinci planda tutmak, Müşterilerimizin ve piyasaların istek ve beklentilerini sürekli takip etmek, Demir Çelik İnşaat transmikser ve treyler konularında kalite,hız ve güven sunmak, Alanın yeniliklerini dünya ile aynı zamanda müşterilerimize sunmak, En önemli kaynağımız olan çalışanlarımızın bilgi beceri ve yeteneklerinin sürekli gelişmesini sağlamak, Çevrenin korunmasının toplumumuza ve insanlığa karşı önemli bir sorumluluğumuz olduğu bilinciyle çalışmak, Transmikser satış transmikser kumlama boyama transmikser satış sonrası servis transmikser revizyonu transmikser kaza ve hasar onarımında kendi imalatımız olan tüm transmikser ve yedek parçalarıyla müşterilerimizin istek talep ve beklentilerine cevap vermek için çalışanlarımız ve biz transmikser ve transmikser yedek parça stoklarımızla kaliteyi ön plana çıkarmış servis hizmetimizle ihtiyaç duyduğunuzda İstanbulun her iki yakasındaki fabrika ve servisimizle her zaman hazır olan 7/24 gezici servislerimizle ihtiyaç duyduğunuz anda sizin yanınızda olmak.
    www.insaatfirmalarim.com
  • Aslım Sanayi Mevlevi Cad. No: 18/L Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 342 52 10
    Şirket Web Sitesi: www.yempaketlememakinasi.com
    PROSES;yem paketleme çuvallama makinası,yem torbalama makinası,kepek paketleme çuvallama makinası,kepek torbalama makinası,kepek torbalama paketleme makinası fiyatı,kepek çuvallama makinası fiyatı,yem paketleme çuvallama kantarı,yem torbalama kantarı,yem torbalama paketleme kantarı fiyatı, yem çuvallama kantarı fiyatı,kepek paketleme çuvallama kantarı,kepek torbalama kantarı,kepek torbalama paketleme kantarı fiyatı, kepek çuvallama kantarı fiyatı,yem torbalama paketleme makinası fiyatı, yem çuvallama makinası fiyatı,
  • Dikilitaş Mahallesi Barış Sokak No:9 - 2 beşiktaş istanbul Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - DİKİLİTAŞ
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 259 64 80
    Şirket Web Sitesi: www.ofiskirtasiye.gen.tr
  • (GÜL ARI)

    ÇAMLIK MAH. GAZİLER CAD. BAHAR SİT. NO 20 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 640 08 61
    Şirket Web Sitesi: "www.samanyoluevdeneve.com
  • (HASAN İLKİLİROGLU)

    güvenevler mah. 1949 sok emre 2 apt no 10 Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.324 328 00 01
    Şirket Web Sitesi: www.ilkesport.com
  • MAHALLESİ GAZİ CADDESİ 50 LER İŞHANI 5. KAT NO : 176 Merkez, Elazığ
    ELAZIĞ - MERKEZ
    Diğer Sektörler, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.424 237 33 13
    Şirket Web Sitesi:
  • (NEJDET BEY)

    Dikilitaş Mahallesi Barış Sokak No:9 - 2 Beşiktaş / İSTANBUL Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - DİKİLİTAŞ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 259 64 80
    Şirket Web Sitesi: www.bulasikeldiveni.com
  • (NEJDET BEY)

    Dikilitaş Mahallesi Barış Sokak No:9 - 2 Beşiktaş / İSTANBUL Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - DİKİLİTAŞ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 259 64 80
    Şirket Web Sitesi: www.dispenserpecete.net
  • (MEHMET YILDIRIM)

    Atatürk bulvarı yanyol Merkez, Adıyaman
    ADIYAMAN - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.416 213 38 69
    Şirket Web Sitesi:
  • Karatay Sanayi Sitesi Freze Sokak No: 22 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 238 09 63
    Şirket Web Sitesi: www.paketlememakina.net
  • Aksaray Cad. 223 Sok. NO:5/B Fatih Mah., Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - FATİH MAH.
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mayıs 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 671 09 84
    Şirket Web Sitesi: www.aselofis.com
  • Çakmak Mahallesi, Nizip Caddesi, Başak sokak, No:59 Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Diğer Sektörler, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 323 43 41
    Şirket Web Sitesi: www.huzurtelcivi.com.tr
  • (DALINDAN ORGANİK MARKET)

    dalindan organik market, dalindan, organik, market,organik sebze, organik meyve, organik madde, organik ürünler, sağlıklı ve organik ürünler,tarladan Merkez, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.222 231 66 55
    Şirket Web Sitesi: dalindanorganikmarket.com
  • Yeni San.Böl.N.40 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: