MEYVE FİDANI CEVİZLİ KARTAL İSTANBUL FİRMALARI

Meyve fidanı

sektörüne ait

Cevizli Kartal İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • M.Akif Ersoy Mahallesi Güney Cad. No:15 Mehmet Akif, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - MEHMET AKİF
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 137 55 21
    Şirket Web Sitesi: www.alcipanasmatavan.net
    Bilgi ve tecrübenin birleştiği ortak noktadasınız.

    Alçıpan, Alçıpan Tavan, Alçıpan Asma Tavan, Alçıpan Duvar, Alçıpan Bölme, Alçıpan Bölme Duvar işlerinde firmamız yetişmiş uzman Alçıpan Ustası ve zengin Alçıpan Modelleri ve uygun Alçıpan Fiyatları ile müşterilerimize tam 16 yıldır hizmet vermektedir.Asma Tavan Çağdaş, teknolojik,tasarımın tecrübe ve bilgiyle birleştiği, her iş bir referanstır ve her referans en iyi reklam aracıdır prensibiyle hareket eden MENGÜÇLER DEKORASYON size iç ve dış izolasyon , alçıpan sistemleri , yapı tadilat ve dekorasyonu ve uzman olduğu her iş sektöründe en ekonomik çözümleri sunuyor.. Firma olarak 1993 yılında dekorasyon sektöründe çalışmalarımıza başladık. Kuruluşumuzdan bugünümüze kadar dekorasyon alanında kendimizi geliştirerek sizlere hizmet vermekteyiz. Malzeme teknolojisinin geliştiği günümüzde insanlarımızın yaşam standartları ve buna paralel alışkanlıkları ,beklentileride değişmektedir. 16 yıllık tecrübemiz,iş kalitemiz ve uygun çalışma şartlarımızla müşterilerimiz için her konuda kolaylığı ön planda tutuyoruz. Eğer doğru ekiple çalışmak istiyorsanız şu anda doğru adrestesiniz.
    Bize mail,telefon ve fax ile bilgi alabilir ayrıca ücretsiz keşif ekibimizi isteyebilirsiniz.
    1993 yılından itibaren dekoratif sektöründe hizmet veren Mengüç İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. bugüne kadar imzasını atmış olduğu 1000' den fazla uygulama ile sektörde saygın bir kuruluş olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

    Mengüç İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. nin başlıca faaliyet gösterdiği alanlar şunlardır;
    Alçıpan Asma Tavan
    Alçıpan Bölme duvar
    Alçıpan duvar giydirme
    Taşyünü Asma Tavan
    Metal Asma Tavan
    Alçı Sıva
    Saten Boya
    Laminat Parke
    Betopan
    Taşyünü
    Masif Parke
    Kat Silmesi
    Dış Cephe Mantolama
    Çatı Tadilatı ve Onarım
    Çelik Çatı
    Kış Bahçesi
    Makina Helikopterli Şap
    Makinalı Alçı
    Saten ve Pilastik Boya
    Aleminyum Doğrama
    Elektirik Tesisatı
    Su ve Doğalgaz Tesisatı
    Fayans Kalebodur ve Granit
    Amerikan Panel Kapı
    Banyo Dolabı ve Duşakabin
    Mobilya Dekorasyon
    Strafor Xps - Eps
    Dow
    Kartonpiyer
    Ses ve Isı İzolasyonu
    Tadilat ve Tamirat işleri
    Bahçe düzenleme ve peyzaj işleri
    Perforje Demir doğrama işleri
    Yapı Malzemeleri ince inşaat malzemeleri
    Denizlik Söbe Malzemeleri uygulama ve satışı
    Emlak İlanlarımızla
    Pvc Plastik Doğrama
    Asma tavan ve duvar işlerinde öncü marka bizi tercih ettiğiniz için teşekürler
  • Küçük Kovanağzı Mah. No: 2 Meram – KONYA Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Diğer Sektörler, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.506 705 72 78
    Şirket Web Sitesi: www.konyabahceduzenleme.net
    İZGİ PEYZAJ;Konyada bahçıvan,bahçe düzenleme,Konya peyzaj,bahçe temizliği,yol temizliği,okul temizliği,villa bahçesi düzenleme ve temizleme,konyada bahçe bahçıvan,bahçivanlar Konya,konyada bahçıvan arayanlar,bahçıvan aranıyor bahçıvan eleman ilanları,bahçıvan arayan villalar,Konya Bahçe Hizmetleri,Konya Ağaç Budama,çim ekimi,çim ekme firması,çim ekme ustası,çim eken,bahçeye çim ektirmek istiyorum,Konya ağaç budama,fidan budama,fidan ağaç budayacak bahçıvan arıyorum,bahçıvan hizmetleri,profesyonel bahçıvan,bahçe sürme işi,bahçemi sürdürmek istiyorum,konya bahçe temizleme,yaprak temizleme,ağaç budama,bahçe gübreleme,meram bahçıvan,Selçuklu bahçıvan,Karatay bahçıvan
  • Bahceli evler mah hilmi efe caddesi 2. Soka no:7 kat 1 Burhaniye, Balıkesir
    BALIKESİR - BURHANİYE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.442 327 44 11
    Şirket Web Sitesi:
    FIRMAMIZ 16 YILLIK DENEYIM VE TECRUBELERİ İLE HİZMETINIZDE
    FIDANLIK URETIM ERZURUM
    FIDANLIK URETIM ORDU
    KESTEL BARAKFAKI İŞTİRAKLİ ÜRETIM GÜMÜŞHANE İŞTİRAKLİ ÜRETİM
    TEKNIK PERSONEL VE MAKINA PARKURU ILE PEYZAJ DUNYASININ BUYUSUNU PAYLAŞIYORUZ
  • Valifahribey Caddesi No:3/D Merkez, Elazığ
    ELAZIĞ - MERKEZ
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.424 212 59 70
    Şirket Web Sitesi: www.elazigmanolyafidan.com
    http://www.hdcmanolyacicekcilik.com/

    Firmamız 2000 metre kapalı alan olan ve 60 bin metre açık alanda 368 çeşit bitki üretimi tüm resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarına, sitelere, bahçe evlerine, peyzaj danışmanlık ve proje hizmeti sunmaktadır. İthal çim tohum bayiliği doğal gölet ve şelale yapımı, bahçe iç çocuk oyun grupları bölge bayiliği ile farklı hizmetler sunan firmamız uluslar arası çiçekçilik İnterflora üyeliği ile birlikte SS Kesme Çiçek Koopratifi üyesidir. Yurt dışında çeşitli ülkelere ihracat yapan firmamız, çeşitli ürün gruplarında da ithal yapmaktadır. Doğanın eşsiz güzelliğini, çiçeklerin gizemli dünyasını sizde keşfedin.

    311.000m2 üretim alanı ile Türkiyede ilk 5 olan firmamız anahtar teslim peyzaj işi ve bitki satıcılığı yapmaktadır. kamelya, oyun grubu, rulo çim temini ve serimi fitness grubu, sert Zemin yapısal uygulama vs...
  • (KADİR BATUR)

    Altınova Mah. Tatlısu Mevkii Yorgun Sitesi Altınova, Ayvalık, Balıkesir
    BALIKESİR - AYVALIK - ALTINOVA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.535 869 47 75
    Şirket Web Sitesi: www.altinovarulocim.com
    Körfez bölgesinde yüksek kaliteli çim varyetelerimizle site otel cafe ve villalarınızın rulo çim otomatik sulama sistemleri ve her türlü peyzaj uygulamalarıyla hizmetinizdeyiz.
    Altınova Rulo Çim; Bahçenize tohumdan ekerek yetiştirmeye çalıştığınız fakat bir türlü olması gerektiğiİ gibi olmayan ve istediğiniz verimi alamadığınız çim alanlarınızdaki doğal güzelliği sağlamadaki en pratik ve kesin çözüm rulo çim bahçenizde olacak alan büyüklüğüne göre bir veya iki günde yemyeşil sorunsuz ve kusursuz bir alana kavuşacaksınız. uygulama yapılacak alanın ücretsiz keşfini yapıp en uygun cinsi belirleyerek gerekli zemin hazırlıklarını yapıp bahçenizi size yemyeşil olarak teslim ediyoruz.
    Çim çeşitleri olarak festuka cinsi 4'lü karışım dört mevsim yeşil bir yapıya sahip basılmaya ve kısa biçime ve gölge yarı gölge alanlara uygun sertifikalı cinsimiz, her türlü olumsuz şartlarda yaşayabilme kabiliyetine sahip tuzlu suya çok yoğun basılmaya bakımsızlığa dayanıklı ve kendini yenileyebilme kabiliyeti çok yüksek bir cins olan açık yeşil renge ve ince yaprak yapısına sahip cinsimiz bermuda tifway 419 Dört mevsim yeşil kısa biçime yoğun basılmaya dayanıklı üst varyetelerle harmanlanıp üstten tohumlamalı yetiştirilmiş ince yaprak dokusuna sahip çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz.
  • kalabak mah maraşal fevzi çakmak bulvarı no.621 Kalabak, Urla, İzmir
    İZMİR - URLA - KALABAK
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 766 31 31
    Şirket Web Sitesi: www.artyapihavuz.com.tr
    Vizyonumuz
    Küreselleşen dünya pazarında teknolojik gelişmeleri takip ederek ve toplam kalite felsefesini tüm yönetim ve uygulama kademelerinde yaygınlaştırarak; insanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecektir.
    Mükemmellik
    Kalite standartlarında ve yönetimsel öngörülerle en son gelişmeler takip edilerek daima yüksek kalite sağlanmaktadır. ART GRUP , standartları uluslararası kabul görmüş prosedürlere dayanmaktadır. ART GRUP ın , ISO tarafından da uygun bulunmuş şirket içi sistemleri arasında ISO 9001:… Kalite Yönetim Sistemi, bulunmaktadır.
    Mimari tasarımından, işletmecilik aşamasına, ART GRUP, tüm detayları titizlikle inceler ve gerekli kurallara uyar. Detaylı denetim süreçleri sayesinde planlanan işlerin konseptine aykırılık oluşmaz.
    Yenilik
    ART GRUP, esas sözleşmesinde tanımlanan ana faaliyet konularını devam ettirebilmek ve hep bir adım önde olabilmek için personelin eğitimi dahil her türlü alternatifi araştırır.
  • Horozluhan Mh. Elmadağı Sk. No:5 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 237 21 87
    Şirket Web Sitesi: www.meramkaucukkaro.com
    Kauçuk Zemin Kaplamaları son yıllarda modern zamanların toplumlarında hijyenik güvenilir ve uzun ömürlü olması sebebiyle artık ülkemizde de kullanılmaya başlanmıştır. Kauçuk zemin kaplamaları ile günümüz toplumları uygun maliyetler ve şık çözümler elde edebilme nedeniyle darbelerden korunmak ve daha yeşil alanlar için kauçuk zeminleri tercih etmektedir. Park ve bahçelerde, çocuk parkları ve oyun guruplarının zemininde, halka açık yerlerde yürüme ve koşu yollarının zemininde, At haraları ve barınaklarında yer ve duvar kaplaması olarak, havuz çevrelerinde, sporcu çıkış tünellerinde kullanılır. Ürünlerimiz ithal inorganik oksitlerden oluşan renk pigmentleri ile renklendirilmiştir. Ürünlerimizin renginde güneş, tuz, v.b. gibi dış etkenlerden dolayı solma ya da bozulma oluşmaz. Ürünlerimizde kullanılan boya ve bağlayıcılar sağlığa zararlı madde içermez. Tekrar 100 dönüştürülebilme özelliğinden dolayı da Çevre dostudur. Ürünlerimiz özellikle yoğun kullanılan mekânlarda güvenilirdir, uzun ömürlü çözümler sunar ve dönüşüm ile üretim kendi bünyemizde olduğu için ürün devamlılığı söz konusudur.
  • Karakeçili Mah.Ilıca cad.No:10\B Merkez, Çorum
    ÇORUM - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.364 777 02 93
    Şirket Web Sitesi: www.santasinsaat.com
  • AZİZİYE CAD HÜSEYİN ÖZDEMİR SK NO 1 Pamukkale, Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ - PAMUKKALE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.258 461 24 03
    Şirket Web Sitesi: www.cananticaretinsaat.com
  • Şube: İzmir-Aydın yolu üzeri Torbalı/izmir Balçova, İzmir
    İZMİR - BALÇOVA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 772 29 80
    Şirket Web Sitesi: www.gilitinsaat.com
  • (SELÇUK)

    çelik ve ipek çamaşır ipi, gümrük halatı, pvc kaplı tel klips. Maltepe, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - MALTEPE
    Diğer Sektörler, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 482 38 93
    Şirket Web Sitesi: www.sanplas.com/
  • (OĞUZHAN AKKUŞ)

    urla-çeşme asfaltı 3.km urla Urla, İzmir
    İZMİR - URLA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 463 73 15
    Şirket Web Sitesi: www.akkuscim.com
  • ankara / ilçeleri /işleri yerinde uygulama tel:05077680532 Ankara
    ANKARA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 652 41 23
    Şirket Web Sitesi: www.catiaktarma.tk
  • Mudanya Yolu Yeni Karaman Mah. Asya İş Merkezi Yanı Kantar Sk No 9/A Bursa Bursa
    BURSA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2010 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.224 249 49 02
    Şirket Web Sitesi: www.bursacit.com .tr
  • Gersan San. Sit. 2307. Sokak No: 63 Ergazi/ Batıkent/ ANKARA Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 257 30 12
    Şirket Web Sitesi: www.aksapark.com
  • (YUSUF YENİLMEZ)

    Yetpa Ticaret Merkezi G. Caddesi No:232 as Kayışdağı Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Aralık 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 471 34 90
    Şirket Web Sitesi: www.yenilmez.com.tr
  • DİKMEN CAD. 506/2 ÇANKAYA Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 475 83 64
    Şirket Web Sitesi: www.cankaya-insaat.net
  • Demirciler Sitesi 6. cad. Galaxy 1 İş Merkezi No:83/19 Zeytinburnu / 34100 İstanbul / Türkiye Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Eylül 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 679 43 31
    Şirket Web Sitesi: www.etikinsaat.com/
  • Demirciler sanayi sit. 4. cadd. no: 23 Pursaklar /Ankara Pursaklar, Ankara
    ANKARA - PURSAKLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Yangın Söndürme ve Önleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 528 14 64
    Şirket Web Sitesi: www.coskundemirdograma.com.tr
  • Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 275 58 36
    Şirket Web Sitesi: www.prp.com.tr