LAMİNANT PARKE ERENKÖY KADIKÖY İSTANBUL FİRMALARI

Laminant parke

sektörüne ait

Erenköy Kadıköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SENİHİ TUĞRUL)

    Alemdağ Caddesi Papatya Sokak No:15 Ihlamurkuyu Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 527 41 10
    Şirket Web Sitesi: www.epoksikaplamasi.com
    Mavi damla inşaat ve zemin kaplama ltd. şti. 18 yıllık bilgi birikiminin sonucunda 2007 yılında istanbul da faaliyetine başlamış epoksi satışı ve epoksi uygulaması yapan referanslı, zemin kaplama konusunda ihtisas sahibi profesyonel bir kuruluştur.

    Şirketimiz epoksi zemin kaplama,poliüretan zemin kaplama uygulamalarının yanısıra teraslarda su izolasyon uygulamaları da yapmaktadır. uygulamasını yaptığımız hizmetlerin tamamında kullandığımız malzemeler AB normlarına uygun nitelikte ve kalitede olan malzemelerdir.

    Ekip arkadaşlarımız firmamızda yetişen her biri nitelikli,vasıflı kaliteli ustalardan oluşmaktadır. Epoksi reçine uzman ellerde sıradışı bir görünüm sergiler. amaç epoksi reçineyi doğru ve kullanım amacına göre detaylandırmaktır. fiyat politikamız şeffaf ve esnektir.projelerinizdeki epoksi zemin kaplama ile ilgili bölümleri biz detaylandıralım,sizler keyfini çıkarın. projelerinizde yer almaktan ve projelerinize katkı sunmaktan onur duyarız.

    Epoksi ile alakalı aklınıza gelebilecek her türlü uygulama seçeneklerimiz mevcuttur. çünkü epoksi kaplamada sınır yoktur. epoksinin çeşitliliği ve uygulama zenginliği bizlere her türlü tasarım imkanı vermekte bizlerde bu imkanları el becerimizle hayata geçirerek siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
  • (SİNAN YÜKSEL)

    Bucak Mah. Bekir Sıtkı Pamuk Cad. No:32/A Merkez, Ordu
    ORDU - MERKEZ
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.452 666 06 70
    Şirket Web Sitesi: www.sisainsaat.com
    Firmamız Orduda hizmet vermektedir.
    Hem inşaat malzeme satışı hemde uygula işleri yapmaktayız.
    Hizmetlerimiz:
    Seramik, sap, sıva, mermer, Alci sıva, boya, mobilya, çelik kapı, laminant, stropiyer, kartonpiyer, asma tavan, Alçıpan, sıhhi tesisat, elektirik, doğalgaz, dış cephe mantolama ve yalı baskı, elektrik su tesisatı, pvc doğrama, alüminyum korkuluk, cam balkon sistemleri, vitrifiye grupları, laminant parkeler, ...
  • (MUHARREM ÇOTUR)

    Okul Cad. No:3/A İhsaniye İhsaniye, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - İHSANİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 249 25 55
    Şirket Web Sitesi: www.izoarte.com
    Daima kaliteyi garanti altına alarak, her aşamada sürekliliği sağlayan, aranılan uygulamaları sunan firmamız, Dış Cephe Mantolama Söve Uygulamaları, Temel ve Perde İzolasyonu, Isı İzolasyonu, Ses İzolasyonu, Su İzolasyonu, Su Deposu Havuz İzolasyonu, Teras ve Çatı İzolasyonu, Dekoratif Cephe Kaplama, Tadilat Uygulamaları ile hizmet vermekteyiz.

    Misyonumuz :
    Kalitemizden ödün vermeden uygun malzeme ve işçilik seçenekleri ile daima müşteri memnuniyetini kazanmak.Bu doğrultuda kendi alanımızda aranılan firmalar arasına girmek ve istihdam sağlamak.

    Mükemmellik:
    Müşteri memnuniyeti odaklı firmamız sorun-çözüm ilişkilerini minimum süreçle geçirerek daima müşteri memnuniyeti kazanmıştır. Sürekli gözden geçirilen iş süreçleri sayesinde, uygulama planına, prosedürlere, şartnamelere ve işin tasarım ana hatlarına en iyi ve güncel uygulamalar dahil edilir.

    Yenilik:
    Tamamlanan ve devam eden projelerdeki her mühendislik detayı sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi ve daha etkin sonuçlar için yenilikçi mühendislik çözümleri sürekli araştırılır ve geliştirilir.

    Hız:
    Daha hızlı mobilizasyon ve proje tamamlama hedeflerine destek için, mevcut teknolojileri geliştirme, her bir proje uygulama grubunun arzusudur.

    Güvenlik:
    “Sıfır Kaza” politikası ile çalışan firmamız şantiye içerisinde güvenlik hususlarını şartnamelere bağlı değil sürekli geliştirerek çalışmaktadır.Bu politika, iş nedeniyle doğabilecek her türlü kirlilik, tehlike ve kazaya karşı korumayı içerir.

    Saygılarımla
    İZOARTE İZOLASYON
    Muharrem ÇOTUR
  • Çengeldere Cad.No:46/C Çavuşbaşı-Beykoz/istanbul Çengeldere, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - ÇENGELDERE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 479 10 08
    Şirket Web Sitesi: www.karosiman.com/index.php?lg=tr
    Desenli yer karoları, 1900’lü yılların başına kadar özellikle bahçeli evlerde, şık ve doğal görünümü, verdiği serinlik efektinden dolayı yoğun olarak kullanılan en şık ve en moda dekoratif zemin döşeme malzemesiydi. İlk olarak 1850 yılında Güney Fransa’da üretilmeye başlandığı bilinen desenli yer karoları, hızla tüm dünya ülkelerine yayılarak, özellikle Akdeniz havzasındaki ülkelerde olmazsa olmazı haline gelmiştir.
    Tamamen doğal malzemelerin karıştırılıp, zengin desenlerle bezenip, tek tek el işçiliği ile dökülmesinden mucizevi sonuçlar doğmuştur. Bahçeler, teraslar, evler estetik olarak mükemmel olan bu yeni malzeme ile renklenmeye başlamıştır.
    Geride bıraktığımız yüz yılda, desenli yer karoların en güzel örneklerinin üretildiği ülkelerin başında Barselona, Cenova, Selanik, Napoli ve İstanbul geliyordu. Barselona, üretim kalitesi ve kapasitesi ile ün yaparken, İstanbul kenti bu özelliklerin yanına güzel desenlerini de koyarak öne çıkıyordu.
    İstanbul asıllı Rum ve Ermeni ustaların el maharetleri ile eşsiz rengarenk motifler, yalnız Boğaziçi’ni süsleyen yalılarda değil İstanbul’la özdeşleşmiş dar sokaklı mahallelerin zeminlerinde dahi rengarenk çiçeklerin açmasını sağlamıştır.
    Kurtuluş, Galata, Fener ve Beyoğlu’nda eski İstanbul zamanından kalma bir evin kapısını açtığınızda ayağınızın altında açan rengarenk çiçekler, 1950’li yıllardan itibaren yerini, plastik ucuz kaplama malzemelerine bırakmıştır.
  • .SAYFA BEDELÄ°NÄ° ÖDEMEDİĞİ İÇİN ÇALIŞMASI KALDIRILMIŞTIR İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Özgüven İnşaat endüstriyel tesisleri inşaat kumlama, epoksiboya uygulama epoksi zemin kaplama inşaat tadilat taahhüt işlerinin yanı sıra anahtar teslimi frebabrik bina şantiye binaları prefabrik konut villa sektöründe faaliyet göstermektedir. Verdiğimiz hizmetler doğrultusunda edindiğimiz tüm tecrübeleri, teknik destek ve ekibimizle paylaşımlarımız sonucu işletmelerin ihtiyacı olan ve uzmanlık gerektiren konularda ÖZGÜVEN İnşaat İşletmenin tüm ihtiyaçlarını tek bir elden organize eder
    Uzmanlık konularımız doğrultusunda firmaların ve/veya endüstriyel işletmelerin ihtiyaçlarının yanında işlerin hızlı olarak devam etmesi için gerekli tavsiyelerde bulunarak danışmanlık hizmetlerimizden’de yararlanırlar.
    ÖZGÜVEN İnşaat Bünyesinde çalışan teknik kadro periyodik eğitimlerden geçtiği için günün şartlarına en uygun hizmetleri sunmaktadırlar. ÖZGÜVEN inşaat , kuruluşundan itibaren geçen süre içinde, gerek teknik deneyim, gerekse makine parkı ve tecrübe açısından bir önceki yıldan daha başarılı olma prensibi doğrultusunda sektöründe önder kurum haline gelmiştir.
    Yurtiçinde birçok önemli mühendislik yapısının altında ÖZGÜVEN inşaat imzası vardır. Kısa sayılabilecek bir sürede eriştiğimiz insan ve makine gücü, bilgi birikimi ve teknik kapasite gurur vericidir.
    Hedefimiz, kurumsallaşmasını büyük ölçüde tamamlamış ve dünya çapında tanınan, cirosunun önemli bir bölümünü çelik imalat montaj sektöründen sağlayan saygın bir şirket olmaktır.
    Bu hedef doğrultusunda emin adımlarla yürümekteyiz.
    Bu başarı tüm çalışanlarımızındır.
    .
  • GÜL SK NO 4 Kozluca, Merkez, Burdur
    BURDUR - MERKEZ - KOZLUCA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • GÜL SOK NO 7 Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • E 5 KARAYOLU ÜZERİ MALTEPE KÖPRÜSÜ KAVSAĞI SAMANYOLU SOK.NO:28 Altayçeşme, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - ALTAYÇEŞME
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 305 88 00
    Şirket Web Sitesi: www.konakahsap.com
  • öz ankara toptancılar sitesi 1.ci blok no 6 Gimat, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - GİMAT
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 215 31 52
    Şirket Web Sitesi: www.durallar.com
  • (MÜCAHİT ERMİŞ)

    YENİ MAH.YASEMİB SOK NO 6 Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 728 64 80
    Şirket Web Sitesi: wwww.ermisyapi.com
  • AYDINLI ORHANLI DERİ SANAYİ YOLU ÜZERİ KUS KONMAZ SOK NO25 Aydınlı, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINLI
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 393 29 58
    Şirket Web Sitesi: www.yukselİstİcaret.com
  • Köroğlu cad maçka Sok no 13/4 Cevizli, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - CEVİZLİ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 473 92 14
    Şirket Web Sitesi: www.ecebaskibeton.com
  • ÇETİN EMEÇ BULVARI 1322. CADDE NO:39/6 Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 473 50 01
    Şirket Web Sitesi: www.epotek.com.tr
  • yeni mah.no:13/a Sarıçam, Adana
    ADANA - SARIÇAM
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.322 321 02 99
    Şirket Web Sitesi: www.ozcetekaro.com.tr
  • (YUSUF BEŞİKTEPE)

    mehmet akif mh. zembilli cad. no:47/A KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 246 24 82
    Şirket Web Sitesi: www.marininsaat.com
    dış cephe ısı yalıtımında site ve block lara toplu yapımda 12 ay taksıt
  • SULTANBEYLİ Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 398 58 49
    Şirket Web Sitesi: www.stkyapimuhendislik.com
  • (EKREM KAPLAN)

    meclis mah çekmeköy istanbul Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 350 68 88
    Şirket Web Sitesi:
  • (MESUT TUNA)

    Büyükdere Mah.Mehmet Osman Cad. No:108 ESKİŞEHİR Eskişehir
    ESKİŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Temmuz 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.222 239 99 99
    Şirket Web Sitesi:
  • USLU CAD NO 123 ATAŞEHİR/İSTANBUL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 419 00 50
    Şirket Web Sitesi:
  • İ.E.T.T. Sitesi,3.Blok,Daire:1,Emirgan Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 229 18 29
    Şirket Web Sitesi: www.boytorun.com