KATRAN, ZİFT YENİŞEHİR KONAK İZMİR FİRMALARI

Katran, zift

sektörüne ait

Yenişehir Konak İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 458 85 26
    Şirket Web Sitesi:
  • Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 433 48 85
    Şirket Web Sitesi:
  • Atıfbey Mahallesi Türkan Saylan Caddesi No:31/N Gaziemir, İzmir
    İZMİR - GAZİEMİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mayıs 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0541 804 00 35
    Şirket Web Sitesi: İZO EGE KÖPÜK MOBİL İZOLASYON Web Sitesini Ziyaret Et
    İzoköpük, ısı, ses ve su yalıtımında hizmet vermek için 2002 yılında kurulmuştur.
    Sprey poliüretan köpük izolasyonunda son teknolojiyi kullanan firmamız adımlarını sağlam temeller üzerine atmak için çaba göstermektedir.
    Müşterileri ile birlikte gelişim ve büyüme felsefesini kendine ilke edinmekte ve hizmet ağını tüm Türkiye'ye yayarak satış ve uygulamalarını gerçekleştirmektedir. İzoköpük, uzman ve tecrübeli kadrosu ile sprey poliüretan sektörünün en iyilerinden birisi olmuştur.
    Her geçen Ar-ge ve gelişim çalışmaları ile izolasyon ve yalıtım sektöründe yeni ürünler ve yeni çözümler araştırmaktadır. Müşterinin hak ettiği kalite ve uygulamayı uygun fiyata, haksız rekabete yol açmadan sunmaktadır.
    Tüm Türkiye'de çalışmayı kendine ilke edinen firmamız, poliüretan sprey köpüğün uygulanması konusunda tüm tecrübeyi edinmiştir. Çalışmalarını yenilikçi bakış açısı ile sürdüren firmamız, gelişimini ve uygulama sahasını her geçen gün büyütecektir...
  • YENİ MAH. İSMET İNÖNÜ BULV. ONUR AP. ALTI NO:19 Mezitli, Mersin
    MERSİN - MEZİTLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 326 92 05
    Şirket Web Sitesi: www.mersinuguryapi.com
    Firmamız Yapılan işlerin her zaman arkasında bulunulmakta ve herhangi bir problem karşısında teslim gerçekleşmiş olsa bile, gereği en kısa zamanda yerine getirilmektir. Firmamız boya sektörünün nedenli titiz bir sektör olduğunun bilincinde hareketle iş gücü zamanlamasını, teknik ve kalifiyeli elemanları ile en iyi kaliteli malzeme ve ekipmanlarla yüksek düzeyde gerçekleştirir. Bu iddiasını da her zaman sürdürecektir teknolojiyi takip edip uygulayan firmalar arasında yerini korumayı bilmiştir.
    HİZMETLERİMİZ:
    SU YALITIMI:
    Membranlar, elastobit , plastobit polibit , ithal çatı süzgeçleri, havalandırma bacası , soğuk bitüm emilsiyon ve solüsyonları, bitüm pastası, okside bitümlü ürünler, elastomerik asfalt , derz fitilleri, akrilik bazlı likit plastik membran , poliüretan memranlar, kristalize ürünler, çimento bazlı su yalıtım malzemeleri, pvc mebranlar, döküm çatı süzgeçleri, emprenye ürünler, shell tıxophalte wet, fibrocam, dörken dranaj sistemleri, kanaviçe, EPDM örtüler

    ISI YALITIMI (MANTOLAMA)

    EPS, XPS, Taşyünü, Karbonlu EPS, Kauçuk Köpük, Polietilen Köpük

    SES ve TEKNİK YALITIM:
    Akustik, Climafon, darbe ses yalıtım bandı, ses yalıtım evhaları,geotekstil

    YANGIN YALITIMI:
    Taşyünü,Seramik Yünü,Metal Yangın Bariyerler

    ALÇI PLAKA VE ALÇI GRUBU
    GİYDİRME CEPHE & KOMPOZİT PANELLER
    ASMA TAVAN
    BÖLME DUVAR
    PROFİL VE AKSESUARLAR
    BOYA
    HIRDAVAT
    DUVAR KAGIDI
    PARKE
  • 5844 SOKAK NO:2 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 253 90 31
    Şirket Web Sitesi: www.demtasyapi.com.tr
    DEMTAŞ Türkiye de VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ (DIŞ CEPHE KAPLAMA) konusunda faaliyet gösteren ilk firmalardan birisidir. Ege Serbest Bölgesi-Gaziemir adresinde başlamış olduğu Ticari Hayatına Eski Aydın Yolu Üzeri, 5844 Sok. No: 2 Karabağlar - İZMİR Adresinde devam etmektedir. Şirketimizin Uygulamasını Yaptığı işlerden bazıları aşağıdaki gibidir.

    AMERİKAN SİDİNG Dış Cephe Kaplama Sistemleri
    Dış Cephe Mantolama Sistemleri - XPS, EPS VE TAŞ YÜNÜ
    Çelik Çatı Yapımı ve Çatı Kaplama Sistemleri
    Her Türlü Binanın iç ve Dış Dekorasyonu ile Bina Tadilatları
    Sprey poliüretan ısı, poliürea su yalıtım sistemleri Faaliyet Alanını İnşaat olarak belirlemiş olan şirketimiz İnşaat işleri ile ilgili her konuda çalışmalar yapmaktadır.

    Ege Bölgesinde en Fazla VİNİL SİDİNG DIŞ CEPHE KAPLAMASI yaparak kendine haklı bir yer edinmiş olan firmamız; bir çok Çelik Konstrüksiyon Çatı İmalat ve Montajı, Çatı Kaplaması, Mantolama sistemleri alanında da uygulamalar yapmıştır.

    Türkiye de son 15 yıldır uygulanmakta olan AMERİKAN SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile MANTOLAMA SİSTEMLERİ şirketimizin ana konularından biri olup bu konuda gerek eğitimli ekipleri, gerekse idari kadrosu ile kendi alanında haklı bir unvana sahiptir. Kuruluşundan bu yana 1500’ün üzerinde Villa ve evin, 250’nin üzerinde Apartmanın, İki Üniversite’nin (Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin tüm blokları) 10’un üzerinde Otelin Dış cephe Kaplamasını VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile kaplamış bulunmaktayız.

    Uygulama sahasında olduğumuz her işte öncelikli hedefimiz MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ve işin devamlılığıdır. İyi ve kaliteli yapılan bir işin şirketimiz için devamlılık içeren bir kazanç olduğu ana prensibimizdir.

    Şirketimiz Kuruluşundan bu yana uygulama sahasında olduğu her işi en iyi şekilde yaparak standartlarını sürekli yükseltmeye özen göstermiş ve yaptığı her işte TOPLAM KALİTE ANLAYIŞI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ'Nİ kendisine hedef seçmiştir.

    Yapmakta olduğumuz her işte kendimizi sürekli yenilemekte, teknolojinin sunduğu tüm imkanları kullanarak takip etmekte ve ekiplerimizi sürekli bu yönde eğitime tabi tutmaktayız.
  • (İBRAHİM KAVLAK - YAŞAR KAVLAK)

    Merkez, Kayseri
    KAYSERİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.380 526 00 17
    Şirket Web Sitesi: www.izomobil.com.tr
    İzomobil İzolasyon Telefon Numaraları:
    Kayseri : 0 352 320 41 95
    Sakarya : 0 264 278 92 68
    Bolu : 0 374 212 84 57
    Düzce : 0 380 526 00 17
    Türkiyenin her yerinden direk keşif hattı: 444 1 438
    1995 yılından beri poliüretan sektöründe hizmet vermektedir. Gelişen teknolojiyi yakından takip eden firmamız, 1998 yılında ısı yalıtımında Sprey Poliüretan Köpük; su yalıtımı ve yüzey kaplamalarında Polyurea uygulamaları yapmaya başlamıştır. İzomobil; dünyada gelişen inşaat sektöründe kullanılan ürünlerin, Türkiye' deki inşaat pazarında kullanılmasına öncülük etmiştir.

    İzomobil; bir çok projenin çözüm ortağı olmuş, iş bitirme ve tecrübesi ile çözüm ortağı olmaya her zaman hazırdır.

    Kurulduğu günden bu yana, gerçekleştirdiği bir çok başarılı atılım, oluşturduğu büyük üretim tesisi ve gerek Türkiye geneline ulaşmış satış ve dağıtım ağı gerekse Türkiye dışında bir çok ülkede imza attığı başarılar ile "önce insan" prensibini benimseyen ve bu doğrultuda gelişimini sürdüren firmamız yalıtım sektörüne izomob markası ile 1998 yılında Kayseri'de Faaliyetlerine başlamıştır

    İzomob markası ile döküm ve poliüretan sünger imalatı ve üretime hazırlığı ile başlayan bu büyük serüven, daha sonrasında bünyesine kattığı İZOMOBİL markası ile poliüretan izolasyon sektöründe de uzmanlaşarak alanında önemli bir marka değerine ulaşmıştır.

    Amacımız; her gün büyüyen ve gelişen sektörlerimizde sektörün "zirvesinde" yer alarak büyüme ve gelişimimizi sürdürebilmek ve bu doğrultuda daha çok üretim, istihdam ve kurumsal gelişimler sağlayabilmektir.
  • (ABDURRAHMAN SOYDAL)

    İNÖNÜ MAHALLESİ DOĞAN ARASLI BULVARI YENİ BELEDİYE BİNASI KARŞISI BEYOĞLU İNŞAAT Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 699 24 85
    Şirket Web Sitesi: www.beyoglu-insaat.com/
    BEYOĞLU İNŞAAT VE NALBUR
  • 14 SOK NO 83 Üçkuyular, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÜÇKUYULAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: essizinsaat.com
    ses izolasyon malzeme satış,ses su ısı izolasyon tadilat,tamirat dekorasyon,tesisat işleri yapılır
  • GEZ MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. KAZIM KARABEKİR APT.23/B Yakutiye, Erzurum
    ERZURUM - YAKUTİYE
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.442 233 21 64
    Şirket Web Sitesi: platindogalgaz.com
    Platin Ltd. Şti. 31.10.2006 tarihinden itibaren doğalgaz , makine , kimya, inşaat , taahhüt , mühendislik ve proje danışmanlık hizmetleri vermek üzere kurulmuş olan bir şirkettir. Şirketimizin vizyonu , teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip ederek yapmış olduğu işlerin bilim ve teknolojiye uygun yapılmış olmasını sağlayarak koşulsuz müşteri memnuniyetini esas almaktır. Misyonu ise bu uygulamaları yaparken en iyi cihaz , en iyi malzeme ve en iyi işçilik şartlarını sağlamaktır. Şirketimiz bu şartları sağlamak için kurulurken esas amaçlardan biriside verilen mühendislik hizmetlerinde son teknolojiyi kullanıcılara sunmak ve teknolojik danışmanlık yapmaktır. Şirketimizin kurucuları yıllardan beri tesisat , makine , kimya , ısı pompası , güneş enerjisi konularında akademik çalışmalar yapmış kişilerden oluşmaktadır. Ayrıca uzun yıllardan beri doğalgaz sektöründe Erzurum yöresinde çalışan ustalara doğalgaz tesisatçılığı ve kaynakçılığı eğitimi vererek tesisatçılığın bilinçli yapılmasını sağlamıştır.
  • (İSMAİL)

    ATA CAD 1414SOK NO1414 Balçova, İzmir
    İZMİR - BALÇOVA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 597 09 41
    Şirket Web Sitesi:
  • (BAHRİ)

    ÇEVREYOLU NO:203 Menderes, İzmir
    İZMİR - MENDERES
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 782 46 33
    Şirket Web Sitesi: www.gunessovedekor.com
  • (OĞUZHAN GÜÇLÜ)

    sahibiat mah. sırçalı medrese cad. no:36/a Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 331 07 46
    Şirket Web Sitesi: www.battallarinsaat.com
  • (NECDET BEY)

    372.SOKAK Demetevler, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - DEMETEVLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.530 561 61 57
    Şirket Web Sitesi:
  • DEMİRCİLER SİTESİ 5.YOL NO:55 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 415 33 67
    Şirket Web Sitesi: www.eforyapisistemleri.com.tr
  • (ALİ TÜRKMEN)

    OSM KAV CD MERİÇ SK N3 A KAYSERİ Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 336 46 58
    Şirket Web Sitesi: www.kayserialciboya.com
  • Topçular, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - TOPÇULAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 576 88 92
    Şirket Web Sitesi:
  • Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 353 42 48
    Şirket Web Sitesi:
  • Bagdat Cd. No:26/7 Kadiköy/ İstanbul
    İSTANBUL
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 349 14 94
    Şirket Web Sitesi:
  • 50.Yıl Mah.Yunus Emre Bul.Sanko San.Sit. C-4 Blok No:213 Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 668 34 34
    Şirket Web Sitesi:
  • Pazartekke Kemikliburun Cad. No:36 Topkapı, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - TOPKAPI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 530 99 10
    Şirket Web Sitesi: