KATRAN, ZİFT KARLIKTEPE KARTAL İSTANBUL FİRMALARI

Katran, zift

sektörüne ait

Karlıktepe Kartal İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (MÜCAHİT ÇANKAYA)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR Merkez, Tokat
    TOKAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Dış cephe mantolaması iyi olan bir yapıda ısıtma ve soğutma için kullanılan enerjinin daha az kullanımlası ısıtma ve soğutma sistemlerinizden kaynaklanan giderlerin daha ekonomik rakamlara indirilmasında yarar sağlar. Diğer bir açıdan bakmak gerekirse ısınma için az enerji kullanıldığı için hava kirliliğinede katkı sağlayacaktır. Yapıların ısı ve nem iletişimi ortadan kalkacağı veya en aza çekileceği için yapıların ömrüde artar.
    Mantolama çok iyi ve kaliteli bir malzemeyle yapılmışsa 60 enerji tasarrufu sağlayacaktır. Bu hem aile hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır.
    Dış cepke mantolama için teknik veriler uygun olan veya olmayan çok çeşitli ürünler bulmak mümkündür. Kaliteli bir ürün görünüşde pahalı gibi görünebilir. Fakat zaman dilimi içerisinde kendini amorti ettiği gibi size daha çok tasarruf sağlayacaktır. Kaliteli bir ürün ve uygulamayla birleştiği zaman mantolama amaca uygun olacak size daha; size konforlu ve sağlıklı bir mekan kazandıracaktır.
    Bakanlık nezdinde yapılan çalışmalar ile TS 825 Binalarda ısı yalıtım yönetmenliği, , standardı nisan 1998 de revize edilerek 2000 yılından itibaren yapılan yapılarda zorunlu standart haline getirilmiştir.
    Bundan dolayıdırki; sizinde yapmayı düşündüğünüz mantolama işleinizde hem malzeme kalitesi ve hem uygulama açısından sıkıntı yaşamamanız için işlerinize talibiz. Daima kazanmak için MED YAPI DEĞERİNDE, ZAMANINDA ve GÜVENLE.
  • (MEHMET BOZKURT)

    Buhara mah. Tevazu sok. No:2 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.545 645 15 38
    Şirket Web Sitesi: www.hilyeboyasove.com
    Konyada ısı yalıtım, boya imalatı ve satışı, söve imalatı ve satışı, iç ve dış cephe dekorasyonda kaliteli ve sağlam işçiliğimiz ile ön plandayız. Kaliteli ve yeni nesil iskele, genç ve hızlı ustalarımız ile binanızın dış cephe giydirmesini özellikle dekoratif ve izolasyon açısından en üst düzeyde yapıyoruz.
  • (SERKAN AKBAL)

    Antalya Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.533 561 79 75
    Şirket Web Sitesi: https://www.sentaysu.com
    İzolasyon sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz. Sentay İzolasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
    Misyonumuz,
    Sentay İzolasyon olarak, çalıştığımız tüm alanlarda Türkiye’ye uygun en yeni ve en ekonomik teknolojileri getirmek ve kullanıcıların hizmetine sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.
    Vizyonumuz,
    Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.
  • (SEYFULAH AKALAY)

    Eski Sanayi Sitesi Maden İşletme Bölümü No:25 Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 349 54 07
    Şirket Web Sitesi:
    Çatı kaplama bileşenlerinin önemli kısmını kaplama malzemeleri oluşturmaktadır. Çatı kaplama malzemelerinin ise üç ana işlevi bulunmaktadır; kaplama, koruma ve su geçirmeme. Yani kullanılacak malzeme çatıyı kaplar, örtü altında kullanılan su yalıtımı, ısı yalıtımı gibi katmanları korur ve yağışlarda çatı örtüsü altına su girmesini engeller. Ancak bu üç önemli özellik çatının fonksiyonel bir şekilde tüm işlevlerini yerine getirmesini sağlaması konusunda yeterli olmamaktadır. Çünkü çatılarda çeşitli baca - duvar dipleri, çatıya çıkış noktaları, anten boruları, mail dereler gibi detaylar bulunmaktadır. Aynı zamanda çatı örtüsü altında yaratılacak havalandırma birçok açıdan çatının ömrünü uzatmakta ve sağlıklı bir çatı altı ortamı yaratmaktadır.

    Doğru çatı, tüm bu noktaları bir sistem garantisi içinde birbirine uyumlu bileşenlerle çözen ve havalandırmayı destekleyen modüler bir çatı sistemidir. Aynı zamanda bu sistemin konularında uzman sertifikalı kişilerce uygulanması, performansın garanti altına alınması için son derece önemlidir.

    Antalya Çatı ailesi olarak çatı uygulamalarında kendimize güveniyor ve yaptığımız işin garantisini veriyoruz. Kaliteli ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle irtibata geçiniz..
  • merkez mah 0012 Merkez, Aydın
    AYDIN - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: www.sesizolasyonizmir.com
    egenin parlayan yıldızı
  • Konak Mah.Eğitimciler Cd. Buryap Plaza No:10 D:3 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mart 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 647 14 14
    Şirket Web Sitesi: www.kimpasyapi.com
    Kimpaş Yapı üstlendiği tüm inşaat işlerinde edindiği bilgi birikimi ve deneyimi çevre ve güvenlik şartlarına uygun olarak kaliteden ödün vermeden her türlü yapı ve sanayi tesisleri bünyesinde müşterilerinin en geniş isteklerinden en küçük ihtiyaçlarına kadar cevap verebilmeyi, müşteri memnuniyetini öncelikli hedefi kabul ederek, tüm ihtiyaçlarına karşılayıp kalıcı projelere imza atmak amacıyla kurulmuş bir şirkettir.
    Kimpaş Yapı olarak, her projenin kendine has özelliğine, müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına göre, aşağıda genel hatları çizilmiş uygulama alanlarından birisinin tek bir sisteminden tüm sistemlerine kadar eksiksiz hizmet sunmayı hedeflemekteyiz.
    FAALİYET ALANLARIMIZ
    - Anahtar Teslim Konut- Hastane- Sosyal Tesis İnşaatı
    - Bohçalama ve Su İzolasyonu
    - Perde Duvar Ve Su İzolasyonu
    - Mantolama ve Su İzolasyonu
    - Alçı- Sıva- Staen- Alçıpan- Kartonpiyer- Asma Tavan- Kara Sıva- İnce Sıva
    - Dış Cephe Boyası
    - İçten Isı İzolasyonu ve İç Cephe Boyası
    - Teras, Çatı, Su ve Isı Yalıtımı
    - Diğer Çatı Uygulamaları
    - Su Deposu İzolasyonu
    - Ses İzolasyonları
    - Dekoratif Uygulamalar ( Söve, Kat Silmesi, Köşe Taşı, Fugalı Kaplama vs.)
    - İç ve Dış Dekorasyon
    - Cephe Kaplamaları
    - Seramik, Granit, Mermer
    - Havuz ve Süs Havuzu
    - Site Yürüyüş Yolları, Bordür Taşları
    - Bina Dekorasyon ve Boya
    - Çelik Kapı, Oda Kapıları
    - Mutfak Dolabı, Laminant Parke
    - Alimünyum Demir İşleri
    - Mekanik Tesisat
  • BU SAYFA KİRALIKTIR [email protected] İlkadım, Samsun
    SAMSUN - İLKADIM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız Barbaros İnşaat, Samsunda profesyonal çatı aktarma işleri, dış cephe mantolama , dış cephe izolasyon , dış cephe kaplama , boya badana işleri yapmaktadır.
    Dış cephe mantolama işinde uzman ekibimizle hizmetinizdeyiz...

    Hizmetlerimiz;

    Dış cephe kaplama,
    Mantolama,
    Dış cephe izolasyon,
    Dış cephe yalıtımı,
    Isı yalıtımı,
    Boya badana işleri,
    Çatı kaplama,
    Çatı izolasyonu,
    Çatı onarımı,
    Çatı aktarma...
  • (İBRAHİM SUNA)

    EMRE MAH. MİLLİ BİRLİK CAD. NO:95 MECİDİYE Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.272 214 57 67
    Şirket Web Sitesi: www.afyonyalitim.com
    Her-iş Yalıtım İnşaat malzeme kalitesini kurulduğu ilk günden itibaren,müşteri ve çalışan memnuniyetinin üst düzeyde tutmayı;müşteri isteklerini teknik çözümlerden taviz vermeden en hızlı ve en kalitli biçimde karşılamayı amaç edinmiştir.
    Faaliyet gösterdiğimiz bütün alanlarda müşterimizle uzun dönemli iş birliği esasına dayanan etik değerlerimize bağlı kalarak kalite ve güvenden taviz vermeden çalışmak.
    Hızlı ve çok yönlü gelişen,şehirleşen,yapılaşan ülkemizi,inşaat mühendisliği,mimarlık,yalıtım uygulamaları,konforlu,estetik,ekonomik,doğal yapıya saygılı binalar kültürüne dayalı dünya standartlarına ulaşan bir gelecek bekliyor. İşte biz büyük ve güçlenen Türkiyenin inşasında önemli roller üstlenip daha kapsamlı faaliyetlerle sistemleşip kurumsallaşmaya hazırlanıyoruz
    Faaliyet bölgemizde kaliteli yapılaşmaya,yapı sektöründe gelişimine ve gelişmiş ülkeler standartında taahhüt işleri yapmaya tüm imkanlarımıza adamak.Şirket sahiplerine anlamlı karlar ve çalışanlara yüksek hayat standardı ve sürekli iş sağlamak.Teknik yapı malzemeleri ve özellikle yapı kimyasalları ticaretinde,teknik ve mühendislik hizmetleri,teknik malzemeleri uygulamasında aranan,tercih edilen,gelişen,itibarlı bir firma olmak.Her-iş Yalıtım ve İnşaat olarak bizleri tercih eden ve her daim güvenen tüm müşterilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri takip ederek her zaman en kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.
  • (NEJAT MERCAN)

    Fatih Sultn Mah. Hürriyet Cad 25/4 Çerkezköy, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇERKEZKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.282 727 32 37
    Şirket Web Sitesi:
  • (SEDAT ÇELİK)

    KEYKUBAT MAH. Merkez, Kayseri
    KAYSERİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 542 56 72
    Şirket Web Sitesi: www.çelikizolasyon.com
  • (İSMAİL BAKİ AYDIN)

    ALTINDAĞ MERKEZ Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 448 54 07
    Şirket Web Sitesi: www İsmaİl abİ merkez com.
  • ATLANTİS PİREMİUM İŞ MERKEZİ SÜMBÜL SOKAK NO:8 KAT5 D:69 Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 627 07 52
    Şirket Web Sitesi: www.kaucuksan.org
  • ANTALYA CD.NO:14 Korkuteli, Antalya
    ANTALYA - KORKUTELİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.242 643 54 64
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliüretanantalya.com
  • (CAN YALÇIN)

    gülbahçe mahallesi tarlabaşı sokak no:18 Gülbahçe, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - GÜLBAHÇE
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mart 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 271 91 50
    Şirket Web Sitesi: canboya.ticaretimiz.com/
  • (ÖMER KARA)

    iskender mah. 121 cadde no: 59-c Merkez, Isparta
    ISPARTA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.246 218 04 43
    Şirket Web Sitesi: www.egefen.com
  • (TEFSAN KAPALAMA)

    Seyrantepe Mah. Yıldız Sokak No:7/B Kağıthane / İSTANBUL Seyrantepe, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - SEYRANTEPE
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 281 38 34
    Şirket Web Sitesi: www.tefsankaplama.com/
  • KARAKAŞ CADDESİ NO:44/A Merkez, Bartın
    BARTIN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Aralık 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.378 227 44 97
    Şirket Web Sitesi: www.izobar.net
  • KEMALPASA MAH.403 SOK PINARBASI İZMİR İzmir
    İZMİR
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.023 478 36 99
    Şirket Web Sitesi: www.santralplastik.com.tr
  • Ayvalı mah.197 sok no.5-5 etlik ANKARA Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 325 43 30
    Şirket Web Sitesi: benliogullari.com.tr
  • Cihangir mh.Deva sk.no 6 Avcılar/İstanbul Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 590 95 67
    Şirket Web Sitesi: metisi.com