KANAVİÇE CADDEBOSTAN KADIKÖY İSTANBUL FİRMALARI

Kanaviçe

sektörüne ait

Caddebostan Kadıköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Alemdağ Caddesi Ihlamurkuyu Mah. Hürmet Sok. No:4 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 540 67 03
    Şirket Web Sitesi: www.polymexizolasyon.com/
    Fabrika Adres : Tepeören Köyü Boya ve Vernikçiler Sit no:61 Tuzla/ İSTANBUL

    Fabrika Tel: 0216 304 00 55
    Fax :0216 304 00 36

    [email protected]
    [email protected]

    www.polymex.com.tr

    www.epoksi-zemin-kaplama.com

    www.epoksiy.com

    www.polyureauygula.com

    Yalıtım Zemin kaplama ve Yapıştırıcı Dünyasında uluslar arası standartlarda Yerli Üretim Yapan Tek Öncü Firma: AŞY POLYMEKS KİMYA İNŞ. SAN. TİC.LTD. ŞTİ. 2003 yılında kurulan POLYMEX sektöründe tecrübesi ile Türkiye de izolasyon yapıştırıcı ve zemin kaplama sektöründe üretim yapan öncü firmalardan biridir.

    2004 Yılında arge çalışmalarını geliştirerek İstanbul da kurduğu iki üretim tesisi ile üretime başlamıştır, Türkiye de ilk izolasyon ve yapıştırıcı filtre tutkalı, Protolin, elektrik izolasyon malzemeleri üretimine başlamıştır.

    Bugün Türkiye de uluslar arası standartlarda arge çalışmaların yürütüleceği labaratuvar sistemlerine sahip üretim yapan Orta Doğuda en büyük tesislerden birine sahip Türk firmasıdır.

    Poliüretan izolasyon ve yapıştırıcı sektöründe liderliğini aynı şekilde ilk Türk poliüretan prepolimer üreten firma ünvanı ile Türkiye de farkını ortaya koymuştur.

    Sektöründe lider olan POLYMEX çalışmalarını sürekli yeniledi. Dünyanın birçok ülkesine izolasyon ve yapıştırıcı malzemeleri sürekli olarak ihraç etmektedir .

    Türkiye nin poliüretan ve yapıştırıcı ihtiyacının büyük bir kısmını POLYMEX tarafından karşılanmaktadır .İstanbul da poliüretan propolimer tesisleri aylık olarak 400 tonluk poliüretan yapıştırıcı 600 tonluk poliüretan ve epoksi üretim kapasitesi Tesisi ile mükemmel kaliteli ürün anlayışıyla hizmet sunmaktadır.

    POLYMEX polyurea, polyurea kaplama, sprey poliüretan köpük poliüretan enjeksiyon ürünlerinde de ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

    Ürünlerini geliştirmek için Avrupa’daki partner firmalar ile yapılan eğitim çalışmaları uzman kadrosu ve teknik personeli ile teknolojiyi birleştirerek arge çalışmalarına büyük bir yatırım yapmıştır .Poliüretan bazlı yapıştırıcılar poliüretan esaslı izolasyon ve zemin kaplaması Akrilik bazlı yapıştırıcılar Elektrik izolasyon malzemeleri Filtre tutkalları Epoksi zemin kaplaması sistemleri ve ilk Türk poliüretan pre-polimer ürün yelpazesinde yer almaktadır.

    POLYMEX Türkiye de uluslar arası standartlarda yapmış olduğu her yatırımın karşılığını kaliteli ürün anlayışı ürün ile hayel’lerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

    Ürünler uzman personel tarafından POLYMEX laboratuvarlarında testlere tabi tutularak yapılmaktadır. Ürünlerin kalite ve kontrolleri yine uzman ekipler tarafından eksiksiz ve kusursuz kalite üretimle gerçekleştiriyor.

    POLYMEX de üretilen Yapıştırıcılar. İzolasyon ve Zemin kaplama malzemeleri yüksek kaliteli ham madde ve en donanıma sahip ekipmanlarla Türkiye ve Dünya pazarına kaliteli ürün sunmaya yeni yatırım planlarıyla başarılarının ve beklentilerinin de ötesine geçmeyi hedeflemektedir.

    POLYMEX İstanbul merkez ofisinde müşterilerine kusursuz hizmet vermeye devam etmektedir. Yaptığı yatırımlar kusursuz hizmet anlayışı ile Yeni açmış olduğumuz GEBZE deki fabrikamızda üretim kapasitesini planları doğrultusunda üretimini artırarak beklentilerin üzerine geçmeyi hedeflemektedir.
  • İnönü Mahallesi İnönü Caddesi Boran Sok No:2/A Sarıgazi Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 317 86 86
    Şirket Web Sitesi: www.sukar.com.tr
    Sukar, kurulduğu 1987 yılından bu yana tesisat ve yalıtım uyumlu, ıslak zemin, teras, bahçe ve duş süzgeçleri üretimi yapan, satan ve ihraç eden, tamamen Türk sermayeli bir kuruluştur.

    Sukar; çatıdan zemine, bahçeden yollara kadar drenaj gerektiren her alandaki ihtiyacınıza çözüm sunmakta; tesisat malzemelerine ve su yalıtımına uyumlu, 1000’in üzerindeki süzgeç ve ızgara modeli ile cevap vermektedir.

    Ürünler

    Süzgeç & Drenaj: Yapıların ıslak hacimleri için su yalıtımı yapılırken, kullanılan süzgeç & drenaj yöntemlerinin bina yalıtımına uygun olması hem yapının sağlamlığı hem de insan sağlığı için son derece önemlidir. Ancak, yakın bir tarihe kadar binalarda su yalıtımı yapılmamakta, yapılsa bile süzgeç yalıtıma uygun olmadığı için, su kaçak alanları oluşmaktaydı.

    Sukar, Türkiye’ye özgü ihtiyaçlar ve uluslararası standartları değerlendirerek yapmış olduğu Ar-Ge çalışmaları sonucunda, Süzgeç & Drenaj alanında pek çok yeni ürün üretmiştir.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

    Düzayak Duş Sistemi: Banyo zeminine gömülü olarak monte edilen düzayak duş sistemi, banyoda duşun düzayak olmasını sağlar. Düzayak duşlar engelli bireyler ve yaşlıların kullanımı için uygun yapıdadır.

    Düzayak duş sistemi; kendinden yalıtımlıdır, kolay monte edilir ve kendinden eğimli olduğu için seramik uygulamasını kolaylaştırır. Kendinden eğimi (2°) ve yüksek debisi (1lt/sn) duş alanının dışında kalan alanların ıslanmasını engeller.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

    Molozkule: Polietilen moloz atma kuleleri, kolay ve hızlı bir şekilde iç bağlantı elemanlarıyla birbirine eklenen konik tüplerden oluşur. Her kata özel mazgal bağlantılarıyla; her yükseklikte inşaatlarınızda, her kata bağımsız olarak hizmet veren moloz atma kuleleri oluşturabilirsiniz.

    Molozkule; kolay kurulumu, kullanımı, dayanıklılığı ve tasarımıyla moloz, inşaat atığı kaldırma sorununda hızlı, temiz ve güvenli bir çözüm sağlamaktadır.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

    Su Yalıtımı: Islak hacimlerde su yalıtımı, süzgecin yalıtımıyla bütünleşmez ise su kaçak alanları oluşur. Binalara sızan sular; yapıların gövde ve taşıyıcı kısımlarındaki donatıları korozyona uğratarak yük taşıma kapasitesinin düşmesine, en ufak bir yer hareketinde veya depremde binalarda çatlak ve kırılmaların oluşmasına neden olur.

    Günümüzde gelişen inşaat teknikleri ile ıslak hacimlerin su yalıtımında sürme ve serme yalıtım malzemeleri kullanılmaktadır. Sukar, yılların deneyimi ve yalıtım konusunda uzmanlığı ile ürettiği ürünlerde yıllar içinde sorun yaratabilecek her ayrıntı üzerinde Ar-Ge çalışmaları yapmış ve tüm su yalıtımı ürünlerinde uygulamıştır.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
  • Süleymanbey mh. istiklal cd. no 106/B Merkez, Yalova
    YALOVA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.226 811 33 30
    Şirket Web Sitesi: www.adaksuyapi.com
  • KOPÇA SOK NO:16 SİŞTELER/ANKARA Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 348 88 42
    Şirket Web Sitesi:
    ahşap kapı ve pencerelerinize kanal açarak100 saf silikondan ürettiğimiz fitilleri takıyoruz.toza,böçek geçişine,perde kirlenmesine,soguk ve rüzgara son veriyoruz.yakıttan30 a yakın ısı tasarrufu sağlamaktadır.
    hayalinizdeki banyoyu bmf duş olarak istediğiniz şekilde istediğiniz ölçüdeki duşakabinleri ve banyo dolaplarını hizmetinize sunuyoruz
  • merkez Alanya, Antalya
    ANTALYA - ALANYA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 504 64 05
    Şirket Web Sitesi: www.antalyaizolasyon.net
  • Uluönder Caddesi Reis Mh. No:55 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 250 12 19
    Şirket Web Sitesi: www.omerogullariinsaat.com
  • (MERT SAKACI)

    şehit oguz yener caddesi no:76/C Hamidiye Camii çaprazı İskenderun, Hatay
    HATAY - İSKENDERUN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.032 614 48 44
    Şirket Web Sitesi: www.polmargroup.com
  • (ARİF ÇALIŞKAN)

    AYDINLI MAH.EVRENPAŞA CAD.NO-9 Aydınlı, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINLI
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ağustos 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 393 65 19
    Şirket Web Sitesi: www.ataberkyapi.com.tr
  • (ÖZLEM ÇAM)

    mehmet akif ersoy mah.atatürk cad.no:84 Mehmet Akif, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - MEHMET AKİF
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Haziran 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 498 93 77
    Şirket Web Sitesi:
  • (CUMA ALİ İRİ)

    39/2 SOKAK NO:14 Sarnıç, Gaziemir, İzmir
    İZMİR - GAZİEMİR - SARNIÇ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 351 72 29
    Şirket Web Sitesi: www.yalidekor.com
  • (MEHMET SEZGİN)

    Y.BEYAZIT MAH. RENKLER SOK. NO:3 (SİVAS CAD. BÜYÜK BEĞENDİK YANI) KAYSERİ Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.352 224 46 09
    Şirket Web Sitesi: www.adopen.com.tr
  • FATİH SULTAN MEHMET BULVARI DOĞAN SOKAK NO:5 SARAY/KAZAN/ANKARA Kazan, Ankara
    ANKARA - KAZAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Kasım 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 815 43 67
    Şirket Web Sitesi: www.alles.com.tr
  • Merkez: Hürriyet Mah. Abdi İpekçi Cad. Nihavent Sok. No/1Yakacık-Kartal/İstanbul. Fabrika: Pelitli Köyü Karaçayır Mevkii No:49 Gebze / Kocaeli Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 452 47 78
    Şirket Web Sitesi: www.sunpor.com.tr
  • Aksaray, Eminönü, İstanbul
    İSTANBUL - EMİNÖNÜ - AKSARAY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 513 70 35
    Şirket Web Sitesi: www.safirantravel.com
  • Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 481 97 31
    Şirket Web Sitesi:
  • (HAYRULLAH GÜREK)

    MURAT MAH.KIR SOK.NO 11 Ankara
    ANKARA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ocak 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 615 43 20
    Şirket Web Sitesi:
  • Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 378 23 01
    Şirket Web Sitesi:
  • Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 433 15 73
    Şirket Web Sitesi:
  • Gayrettepe, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - GAYRETTEPE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 274 98 88
    Şirket Web Sitesi:
  • Fındıklı, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - FINDIKLI
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 252 28 08
    Şirket Web Sitesi: www.mardav.com