JAKUZİ ALTINÇAĞ DÖRTYOL HATAY FİRMALARI

Jakuzi

sektörüne ait

Altınçağ Dörtyol Hatay firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (MERİH TERZİOĞLU)

    Eski Sanayi Sit Antalya Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Dekorasyon İşleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Kasım 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.242 345 52 44
    Şirket Web Sitesi: www.royaldusakabin.com
    TERZİOĞLU YAPI
    Terzioğlu Yapı , 8 yıllık tecrübesi ve birikimi ile ROYALDUŞ markalı Duş ve Küvet kabinlerini müşterilerinin beğenisine sunan, ürünlerini devamlı olarak geliştirmeye odaklanmış bir yapı ürünleri firmasıdır. Sektörde yeniliğin ve estetiğin öncüsü olan , ROYALDUŞ kabin, küvet ve duş tekneleri alternatifleri ile müşterilerin ihtiyaçlarına hizmet etmektedir. Hizmet ve kaliteden taviz vermeyen yaklaşım ve anlayışı ile bütün ROYALDUŞ ürünlerine, üretim ve malzeme hatalarına karşı 3 yıl garanti verilmektedir. Müşterimize en iyi hizmeti sunabilmek için ölçü alımından montaj aşamasına kadar geçen bütün aşamalar titizlikle ve sistemli bir şekilde takip edilmekte, taleplerin en kısa sürede ve yüksek kalitede sonuçlandırılması hedeflenmektedir. Ürünlerin kısa sürede üretilip sevk edilmesi firmamızın önemli avantajlarındandır. Tüm cam ürünlerimiz, kırılmaya karşı dayanıklığı arttırmak amacıyla üstün kalitede temperlenmektedir. Duş kabinleri, mikrop ve bakteri üremesini engelleyen kapalı ray sistemi ile üretilmektedir. Kullanılan fitil ve rulmanlar ileri teknoloji malzemeleridir. Kalite,Hizmet , Güven.
  • (GÜRCÜ ETİKAN)

    İvedik OSB Mah. 1403.sok. No: 17 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 395 22 32
    Şirket Web Sitesi: www.pierpaslanmaz.com
    1821 yılında yapmış olduğu yoğun çalışmalar ile demir-krom alaşımlarını kullanıp , korozyona karşı direnci sağlamaya çalışan Fransız metalurjist Pierre Berthier , isminden esinlenerek kurmuş olduğumuz Pier Paslanmaz Markası , mühendislik yaklaşımını (Pi) işin ustalık metodları (er) ile birleştirerek çözümler sunmaktadır.
    Dinamik ve profesyonel ekibimiz ile firmamız paslanmaz çelik , cam ve alüminyum alanında faaliyet göstermekte olup, geniş uygulama alanları ile optimistik çözümler sunmaktadır.
    1983 yılından bu yana sektörde bir çok önemli projelere imza atan çalışan kadromuz ile projelerinize ayrı bir estetik ve kalite katmak asıl hedefimizdir.
  • (AHMET ÖZSARI)

    malazgirt mah saray sok 28 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 332 38 26
    Şirket Web Sitesi: www.haninsaatdekor.com
    Hakkımızda – Kısa Bilgiler
    Firmamız Ticaret Hayatına ilk olarak 1988 Yılından Dekorasyon inşaat, boya, badana alanlarında hizmet vermek amacı ile başlamıştır. Faaliyete Başladım İlk Günlerde Firmamız 1990 Yıllarında Bahar inşaat dekorasyon FS Gurup Bünyesinde Çözüm Ortağı olarak faaliyet vermeye devam etti ve 2001 Yılından sonra teknolojide oluşan değişikliler ve teknolojiyle birlikte gelen yeniliklerle başta Ankara, olmak üzere çankaya, incek, balgat,dikmen,yenimahalle,çayyolu,bağlıca,sincan,keçiören,kızılay,bahçeli,ümitköy diğer illerimizde de faaliyetlerimize tecrübemizle dürüst çalışma prensibiyle kalite tecrübeli ekibimizle çıkmış olduğumuz bu yolda gücümüzü gevenimizden kazanarak devam ettik. 2007 Yılından itibaren faaliyetlerimizi HAN İNŞAAT DEKOR ismini benimseyip bu isim doğrultusunda müşterilerimizin hizmet vermeye karar vermiş bulunmaktayız
    müşterilerimizin kalite, güven ve hızlı ekibimizle en güzel hizmetleri vermeye devam ediyoruz.
    MİSYONUMUZ
    Amacımız tüm çalışan ekibimizle istekli ve arzulu çalışmak kişisel performans yerine sürekli performansımıza önem vermektir.
    Hedefimiz markamıza bağlı müşterileri vizyonumuza ulaştırmaktır.
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    Han inşaat dekor ekibimiz ülkesine ve müşterisine hizmet edebilmek ülkesinde bir marka olmayı müşterilerimize istedikleri kaliteyi, zamanında hizmet sunmayı, kendisine ilke edinmiştir. Kalite politikası ile uyumlu somut ölçülebilinir hedeflere ulaşıp ulaşmadığı gelişmesi ve sonuçlara paralel olarak yenilenmesidir. Sistemin sürekli gelişiminin sağlanması gerekli iş programları hazırlanması uygulanması ve iyileştirilmesi kalite politikamızın ana hedefleridir. Dün olduğu gibi bugünde hizmet ve kalitesinden asla taviz vermeden müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı kendisine görev bilmiştir saygılarımızla
    HAN İNSAAT DEKORASYON
  • plevne mahallesi fırat caddesi 99/b Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 269 69 65
    Şirket Web Sitesi: www.muradiyeinsaatyalitim.com
  • 10.016 Sokak No:80 Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Dekorasyon İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 328 32 08
    Şirket Web Sitesi: www.pepsa.com.tr
    Merhabalar,
    PEPSA Plastik 20 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterilerimiz ile paylaşmanın heyecanını duyar. Dünya’nın lider plastik üreticilerinden Pepsa Plastik, kurulduğu 1993 yılından bu yana, yüksek teknolojinin ışığında, estetik ve kalitede mükemmelliği yakalama tutkusu ile plastik üretir. Yaratıcılık ve modern çalışma araçları ile ürün yelpazesi oldukça geniştir. Müşteriye özel plastik kalıp ve ürün imalatı konusunda; hız, kalite ve maliyet avantajları ile plastik sektöründe iddialı konuma gelmiştir.
    Pepsa Plastik, yurtdışındaki uzman kuruluşlarla sürekli iletişim halinde olarak, plastik ve teknolojileri konusunda uluslar arası fuarları sürekli takip etmektedir. AR-GE çalışmaları çerçevesinde yeni teknolojileri, bilgileri, yenilikleri ve gelişimleri bünyesine eklemektedir.
    Kendi bünyemizdeki CNC makinelerinde modelleri çıkarılarak kalıp yapımına başlanır. İmalatı tamamlanan kalıplar, Pepsa makinelerinde onaylı hammaddeler kullanılarak deneme üretimi gerçekleştirilir. Numune ürünler Pepsa bünyesinde test edilerek, onaylanır. Ölçü, renk, kg, mukavemet değerleri raporlanır ve müşteri onayına sunulur. Pepsa, kalıp imalat süresinin kısa olması ve üretim tekniği sayesinde, az miktarlı ürün taleplerinizi düşük maliyetlerle kalıplandırıp üretebilmektedir.
    Rotasyon, enjeksiyon, ekstrüzyon teknolojileri kullanılır. Kalıp ve tasarım sürecinde; müşteri istekleri, ürün kullanım şartları ve estetik şartları göz önünde bulundurulur. Projelendirilip CAD-CAM destekli tasarım yapılır. Bilgisayar ortamında simülasyon aşaması ile ürün test edilir. Tasarımda zayıf kalan noktalar veya üründe çıkabilecek sorunlar simülasyon ile belirlenir, tasarım gerekli ise değiştirilir. Tasarımı yapılan ürünler prototip imalatı yapılarak müşteriye onaylatılır.
    Montaj, yedek parça ve satış sonrası hizmetler için Türkiyenin her yerine sürekli servis ağımız bulunmaktadır.
  • Perpa Ticaret Merkezi K:5 No:225 B Blok Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Dekorasyon İşleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 222 16 74
    Şirket Web Sitesi: www.naturaboya.com
    Natura Boya İnş. Ltd. Şti. İtalyan dekorasyon malzemeleri ve inşaat sektöründeki on yıllık yenilikçi ve araştırmacı deneyimin üzerine 1998 yılında kuruldu.
    1998 yılından itibaren boya sektöründe İtalyanın en büyük boya üreticilerinden Colorificio San Marco Spa. ile iş birliğine giren firmamız iki yüzü aşkın, değişik ve kaliteli ürünü tüketicilerin hizmetine sunmaktadır.
    2003 Yılından itibaren Natura Boya bayiler ve perakendeciler vasıtası ile ürün satışı yanında, gelen yoğun talep üzerine büyük ve kaliteli projelere İtalyada eğitim görmüş ustaları ile danışmanlık ve işçilik hizmeti de vermektedir.
  • ANAFARTALAR CADDESİ NO : 45 İstiklal, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - İSTİKLAL
    Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 344 09 31
    Şirket Web Sitesi: www.yurtbay.net
  • (AHMET BEY)

    İstoç Ticaret mrk 32 ada No 57- Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR
    Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 659 40 48
    Şirket Web Sitesi: www.sukacagiuzmani.com.tr
  • (ERCAN GÜLENÇ)

    ümraniye Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 472 77 60
    Şirket Web Sitesi:
  • akça koca mah inönü cad no:21 izmit/kocaeli İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 332 40 19
    Şirket Web Sitesi: www.feda.com.tr
  • BEŞEVLER CAD.NO:145 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 451 80 21
    Şirket Web Sitesi: www.stepkapi.com
  • (SAMİ ÇELİK)

    NAMIKKEMAL CADDESİ NUMARA 52/54 ŞİRİNYER Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Aralık 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 452 97 88
    Şirket Web Sitesi:
  • (ALİ GÜNDÜZ)

    merkez mah.1118 sok.no:59 d.3 Esenyurt/İST Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Yangın Söndürme ve Önleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Eylül 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 596 07 86
    Şirket Web Sitesi: www.ofistadilat.com
  • Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 485 15 00
    Şirket Web Sitesi: www.nuryapi.com.tr
  • Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 349 23 69
    Şirket Web Sitesi: www.metinmobilya.org
  • Küçükesat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KÜÇÜKESAT
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 433 27 97
    Şirket Web Sitesi:
  • (METE SAVAŞ GÜR)

    Küsget 18 Nolu Cadde Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.342 235 55 00
    Şirket Web Sitesi: www.metinmobilya.org
  • Kocatepe Mh. 50. Yil Cd. No:17/A - B Zeytinburnu/ İstanbul
    İSTANBUL
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 564 93 53
    Şirket Web Sitesi:
  • Gül Sokç No:16/1-2 Acıbadem Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 326 43 29
    Şirket Web Sitesi:
  • Mithatpaşa Cad. No:403/A İzmir
    İZMİR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 425 99 68
    Şirket Web Sitesi: