ISI YALITIM MALZEMELERİ KAYNARCA PENDİK İSTANBUL FİRMALARI

Isı yalıtım malzemeleri

sektörüne ait

Kaynarca Pendik İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İBRAHİM SEVİNÇ)

    Güzeltepe mahallesi 562. Sokak No:3/8 Merkez, Kırıkkale
    KIRIKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.318 210 04 70
    Şirket Web Sitesi: www.poliuretanyalitimizolasyon.com
    İzo-pol Yalıtım İzolasyon
    Sprey Poliüretan uygulaması yaz kampanyası
    İletişim;
    [email protected]
    www.poliuretanyalitimizolasyon.com
    0543 474 2118
    Sprey Poliüretan günümüzdeki en son ısı yalıtım teknolojisidir. Ek yerinin olmaması, yüksek yoğunlukta/sertlikte olması ısı köprüsüne izin vermemesi ve yerinde imalat esasına dayalı uygulama sistemi başlıca ve en temel özellikleridir.
    Isı izolasyonunda kesin çözüm. Ek yersiz yekpare uygulama. Uygulandığı yüzeyi korozyondan korur. Sıvı olarak püskürtüldüğünden hiçbir boşluk kalmaz, ısı koprüsü uluşturmaz. Baz, duman, benzin gibi kimyasallara dayanıklıdır. Çürümez, koku yapmaz, Sıvı olarak püskürtüldüğünden her türlü uygulama detayında kesin çözüm sağlar.
    Trapez sac, atermit, oluklu levha, gibi yüzeylere mükemmel yapışma ve aderans sağlar.
    Yatay ve düşey zeminlerde rahatlıkla uygulanır, üzerinde yürünebilir. Uygulandığı yüzeyi fiziki darbelere karşı güçlendirir.
    Sprey Poliüretan Uygulama Alanları;
    Çatı Arası Bodrum ve Garaj Tavanı Atermit-Trapez Sac Çatı Teras-Temel Perde-Beton Deniz Araçları Yalıtımı Köşe Dolguları Sprey Polyurea İç Cephe Mantolama OSGB Ters Tavan Tavuk-Yumurta-Mantar Çiftlikleri TankBoru Yalıtımı Soğuk Hava Depoları
    iletişim;0543 474 2118
    Kırıkkale-Ankara-Yozgat-Kırşehir-Çankırı-Çorum-Konya-Karaman-Adana-Antalya-Mersin-Gaziantep-Kayseri
  • (AZAT İLKER)

    Beşevler Mah. Beşevler Cad. Zambak Kent Sitesi G Blok No:112 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 451 91 99
    Şirket Web Sitesi: www.teknikyapi16.com
    2001 yılında TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ adıyla kurulan firmamız, ısı, ses, su ve yangın izolasyonu alanında faaliyet göstermekte olup, bu alanda satış ve uygulama yapmaktayız.
    Uygulama personeli kendi elemanlarımız olduğundan iş verenlerimiz olan toplu konut yatırımları müteahhit firmaları ve devlet, kamu kuruluşları ile çalışmalarımızda devamlılık avantajını korumaktayız.
    Sektörün en yaratıcı ve gelişmeye, değişime açık firmalarının bayilik ve uygulamalarını sürdürüyoruz.TERRACO gibi dev ve profesyonel üreticiler ile hareket etmekteyiz.
    Firmamız, konusunda uzman satış ve teknik personeli ile, sizlerden gelecek talep doğrultusunda her türlü izolasyon problemlerinize en uygun çözümleri sunmaktadır.
    TERRACO markasını temsilcisi olarak, ürünlerinin satışı, uygulanması ve her türlü teknik hizmet, danışmanlığı firmamız tarafından sağlanmaktadır.
  • (mehmet güney)

    Adres:Altıparmak Cad No 39 Petek İş Hanı Kat 6 Biro 39 Altıparmak, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ALTIPARMAK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 220 12 33
    Şirket Web Sitesi: www.mgyapiinsaatyalitim.com
    2000 Yılında ısı yalıtımı başta olmak üzere çatı, iç ve dış cephe boya, drenaj, su yalıtımı ve çevre düzenlemesi alanlarında faaliyetlerini sürdürmek üzere kurulan ve sağladığı yenilikçi çözümler ve sektöre getirdiği güçlü altyapı sistemleriyle müşterilerinde güven uyandıran mg.yapı ısı yalıtım üst üste sağladığı büyüme oranlarıyla 2012 yılı itibariyle ısı yalıtımı sektörünün lider uygulayıcı firması haline gelmiştir.
    Güney Yapı Mimarlığın kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi yapısı ile sektöre farklı bir soluk getiren iş yapış biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, sektördeki geleneksel iş yapış biçimlerine karşı, kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalışan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız uygulamada yaşadığı süreçleri kendi kurumsal hafızasına kaydederek müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını arayan bir markadır.
    Tüm çözümlerin ve ürünlerin giderek birbirine benzediği ve dolayısıyla tüketicilerin seçim yapmakta zorlandığı çağımızın rekabet ortamında MG yapı ısı yalıtım iştirak ettiği bütün projelerde müşterilerine ve çözüm ortaklarıyla güvene dayalı ilişkiler geliştirmeyi ve temel uzmanlığı olan ısı yalıtımı alanında dokunduğu tüm binalarda bir değer yaratmayı birinci önceliği olarak görmektedir.
    Yaşadığı değişim ve dönüşüm sürecinde hizmet verdiği müşterilerinin en değerli varlıklarının evleri olduğunun bilinciyle, ısı yalıtımı alanında yaptığı birincil görevin, müşterilerinin zor hayat şartlarında en önemli korunakları olan evlerini mg yapı ve inşaat güvencesiyle öncekinden daha korunaklı bir hale getirmek olduğuna inanmaktadır.
    Sektöre getirdiği kurumsal ve yenilikçi çözümlerle iş yaptığı müşteri ile güvene dayalı bir ilişki tesis ederek, kısa sayılabilecek bir sürede ısı yalıtımı sektöründe lider firma konumuna yükselen, ancak bu konumunu koruyabilmenin yolunu, kendisini sürekli geliştirmek ve yenilemekte arayan mg yapı inşaat yaşadığı dönüşümdeki en büyük paya sahip olduklarını bildiği müşterileri ve iş ortakları ile bu süreci paylaşmaktan mutluluk ve gurur duymaya devam edecektir.
  • (SAMİCAN)

    CUMHURİYET MAH. ÇEVİK SOK. CUMHURİYET İŞ HANI NO 76 KAT 6 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.352 232 54 54
    Şirket Web Sitesi:
    2009 YILINDA ISI YALITIMI BAŞTA OLMAK ÜZERE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE HER TÜRLÜ YAPININ TADİLAT,DEKORASYON,BOYA VE İZOLASYONU İLE İLGİLİ ALANLARINDA FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEKTE VE BÜTÜN BU HİZMETLERİNDE TEKNOLOJİ,KURUMSAL,GÜVEN VE KALİTE ÇERÇEVESİNDE VE KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ PRENSİPLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARAN BİR YAKLAŞIM SÜRDÜRMEKTEDİR...
    TÜM ÇÖZÜMLERİN VE ÜRÜNLERİN GİDEREK BİRBİRİNE BENZEDİĞİ VE DOLAYISIYLA TÜKETİCİLERİN SEÇİM YAPMAKTA ZORLANDIĞI ÇAGIMIZIN REKABET ORTAMINDA İZOKAY,İŞTİRAK ETTİĞİ BÜTÜN PROJELERDE MÜŞTERİLERİNE VE ÇÖZÜM ORTAKLARIYLA GÜVENE DAYALI İLİŞKİLER GELİŞTİRMEYİ VE TEMEL UZMANLIĞI OLAN ISI YALITIM ALANINDA DOKUNDUĞU TÜM BİNALARDA BİR DEĞER KATMAYI BİRİNCİ ÖNCELİĞİ OLARAK GÖRMEKTEDİR....

    SEKTÖRE GETİRDİĞİ KURUMSAL VEYA YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERLE İŞ YAPTIĞI MÜŞTERİ İLE GÜVENE DAYALI BİR İLİŞKİ TESİS EDEREK,KISA SAYILA BİLECEK BİR SÜREDE ISIYALITIMI SEKTÖRÜNDE REKABET EDİLEN FİRMA KONUMUNA YÜKSELEN,ANCAK BU KONUMUNU KORUYA BİLMENİN YOLUNU,KENDİSİNİ SÜREKLİ GELİŞTİRMEK VE YENİLEMEKTE ARAYAN İZOKAY,YAŞADIĞI DÖNÜŞÜMDEKİ EN BÜYÜK PAYA SAHİP OLDUKLARINI BİLDİĞİ MÜŞTERİLERİ VE İŞ ORTAKLARI İLE BU SÜRECİ PAYLAŞMAKTAN MUTLULUK VE GURUR DUYMAYA DEVAM EDECEKTİR.
  • (ÖMER MUTLU)

    Ulubatlı Hasan Bulvarı No:94 Ulu, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ULU
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 253 25 98
    Şirket Web Sitesi: www.bursaamerikansiding.com
    www.bursaamericansiding.com
    www.bursasiding.com
    www.bursacatifirmalari.com
    www.bursamantolamafirmalari.com
    www.bursaasmatavan.com

    FİRMAMIZ YALITIM VE ÇATI SEKTÖRÜNE 2000 YILINDA BAŞLAMIŞTIR.YAPTIĞI İŞLERDE HERZAMAN GÜVENİLİR OLMAYI DÜRÜST OLMAYI HEDEFLEMİŞTİR.
    ÖNEMLİ OLAN İNSAN KAZANMAK POLİTİKASINI GÜDMEKTEDİR
    FİRMAMIZ YALITIM SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTEDİR YAPTIĞI İŞLER ÇATI VE KAPLAMA SİSTEMLERİ DIŞ CEPHE YALITIMLARI, PİMAŞ SDİNG UYGULAMALARI, ASMATAVAN UYGULAMALARI KULLANDIĞIMIZ HER ÜRÜN ENAZ TSE BELGELİDİR.

    www.insaatfirmalarim.com
  • ÜÇKUYULAR MERKEZ KARABAĞLAR 83/B Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: www.sesizolasyonizmir.com
    İZMİR DEN ANTALYA,YA TÜM SES İZOLASYON MALZEME SATIŞ NOKTASI
  • 1414 SOKAK NO1414 KARABAĞLAR Merkez, Balıkesir
    BALIKESİR - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: sesizolasyonizmir.com
    egede biz varız
  • Akşemsettin mh. Fırat cd. Nur sk. No:26/A Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 269 00 86
    Şirket Web Sitesi:
    ANKA GRUP YAPI DEKORASYON; 2002 yılında Ankarada inşaat ve iç mimari dekorasyon alanında faaliyetlerine başlamıştır. Kısa süre içerisinde sektöründe saygınlığını kazanan firmamız 2002 yılı öncesinde de Türkiye’nin farklı illerinde uzun yıllar inşaat ve iç mimari dekorasyon alanında faaliyetlerde bulunmuştur.
    Bu güne kadar çalışmalarında daima müşteri memnuniyetini öncelikli hedef belirlemiş, sektöründeki tüm gelişmeleri ve fuarları takip ederek daima kendini yenileyen profesyonel, dinamik, işinin ehli ekipleri ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
  • Örnekköy mah.7532nci sok.98/c karşıyaka /İZMİR Örnekköy, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ÖRNEKKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 361 32 78
    Şirket Web Sitesi: www.gucuroglumuhendislik.com/
    Gucuroğlu Mühendislik ve İnşaat 2010 yılında siz değerli müşterilerine hizmet vermeye başlamış olup, konut tadilatları, su yalıtımı, ısı yalıtımı, inşaat taahhüt ve resmi taahhüt işlerinde hizmet vermiş ve vermeye devam etmektedir. Firmamız yapı alanında taahhütünü üstlenmiş olduğu işlerde kaliteli işçilik, uygun malzeme kullanımı, eğitimli teknik kadrosu ile titiz iş takibini üstlenerek, maksimum müşteri memnuniyetini prensip edinmiştir.
  • çatalmeşe mah. Saray cd. no 291 Alemdağ Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 429 08 90
    Şirket Web Sitesi: www.er-tok.com.tr
  • (ÖZGÜN ELMALI)

    17 Eylül Mahallesi . Atatürk Caddesi No 87. Bandırma, Balıkesir
    BALIKESİR - BANDIRMA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.266 715 28 18
    Şirket Web Sitesi:
  • sefa sırmen sa.sit.d blok no.1 İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 335 08 80
    Şirket Web Sitesi:
  • Zübeyde Hanım caddesi No:99-1/A Bahriyeüçok, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BAHRİYEÜÇOK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 382 67 87
    Şirket Web Sitesi: www.nlsyapi.com
  • Altındağ Mh. TRT cd. 150 Sk. Saray Apt. No:1/1 Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 243 71 71
    Şirket Web Sitesi: www.oztekmenyapi.com/
  • (ALİ ASLAN)

    babadağlılare işhanı no:182 Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.258 265 48 77
    Şirket Web Sitesi: www.asmersan.com
  • RÜZGARLI CAD.NO:11/22 Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 309 10 95
    Şirket Web Sitesi:
  • (AKAY KÖSEOĞLU)

    100. yıl mah.kemal erdem cad. no/9 Gönen, Balıkesir
    BALIKESİR - GÖNEN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.266 762 12 38
    Şirket Web Sitesi: akay-sove.ticaretimiz.com
  • KARATAY SANAYİ BALLICA SOKAK NO:15 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.032 237 10 02
    Şirket Web Sitesi: www.evrainsaat.com/faaliyet.html
  • (ERCAN GÜLENÇ)

    ümraniye Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 472 77 60
    Şirket Web Sitesi:
  • (MURAT BENEK)

    K.PINAR.MAH CUMHURİYET CAD NO 141 Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 397 39 56
    Şirket Web Sitesi: