ISI İZOLASYONU VE YALITIMI TURGUTREİS SULTANBEYLİ İSTANBUL FİRMALARI

Isı izolasyonu ve yalıtımı

sektörüne ait

Turgutreis Sultanbeyli İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Turgut reis mah fatih bulvarı no:207 Turgutreis, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - TURGUTREİS
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.543 341 75 59
    Şirket Web Sitesi: www.vippoliuretan.com
    VİP POLİÜRETAN ISI-SU-SES SPREY İZOLASYON POLIURETAN KÖPÜK VE POLİUREA
    Şirketimiz kuruluşundan bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde önemli başarılara adını yazdırmış ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır. Bu başarının ve gelişimin arkasında nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır. Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır.

    Çalışmalarında kaliteyi sürekli iyileştirmeyi ve başarılarını sürekli kılmayı hedefleyen şirketimiz, kurumsal yapısı içinde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi’ni uygulamaktadır.

    Sektördeki engin tecrübemizden hareket ederek insana ve çevreye duyduğumuz saygıyla dünü, bugünü ve yarını gelecekle buluşturuyor, yapı sektöründe çığır açan projelerimizle sizlere daha ferah ortamlar hazırlıyoruz.

    Bu anlayış çerçevesinde tutkuyla bağlı olduğumuz işimizi, insanımıza modern yaşam biçimleri, şehrimize ve ülkemize de model yaşam alanları sunmanın çabası içinde yürütüyoruz.
  • Turgut Reis Mahallesi Fatih Bulvarı Burgaz Sokak 15 Turgutreis, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - TURGUTREİS
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 116 22 33
    Şirket Web Sitesi:
    SüperSprey
    Sprey Poliüretan Köpük Yalıtım Uygulama İşlerinde işini severek yapan ve karşısına güven duygusu ile birlikte duâ almayı hedef edinen bir ekip olarak kabul edilen bir firmadır
  • FATİH BULVARI BURGAZ SOKAK NO:15 Turgutreis, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - TURGUTREİS
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 123 45 67
    Şirket Web Sitesi:
    Sprey poliüretan köpük püskürtme sistemleri ile ısı ve nem yalıtımına yüksek avantaj sağlar.
    Poliüretan yalıtım yapılacak yüzeye, sıvı olarak yüksek basınçla püskürtülüp, sonra köpük halini aldığı için, en ufak delikleri doldurur.
    Yüzeye bütün olarak uygulandığı için ek yeri oluşmaz. Yekpare bir uygulamadır.
    Poliüretan uygulandığı yüzeye kendiliğinden çok kuvvetli yapıştığı için harçla yapıştırma dübel ile tutturma gibi ilave bir işleme gerek yoktur.
    Poliüretanın ısı iletim katsayısı 0,017 022 W/ m K olup bilenen yalıtım malzemelerinin hepsinden 65 - 100 daha çok ısı yalıtımı sağlar.
    Poliüretanın dansitesi (yoğunluğu ) 36-40 Kg/m. küp olup diğer bilinen bütün yalıtım malzemelerinde daha sert ve dolgundur Poliüretan köpükler gibi havadaki TUZ buharından etkilenip zamanla küçülüp yok olmaz.
    Çabuk ve kolay uygulandığı için İzolasyon işi daha kısa sürer zamandan tasarruf ettirir.
    Sıvasız tuğla ve beton yüzeylere doğrudan uygulanabildiği için kara sıva ihtiyacı yoktur. Bu durum hem zamandan hem maliyetten tasarruf ettirir.
    Böcek, haşere barındırmaz. Anti bakteriyeldir.
  • Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    HFK İnşaat, Dış mekanların en çok kullanılan pakre taşı olat Kilitli Parke Taşı, alışılmış biçimiyle dış zeminlerin vazgeçilmez döşeme taşı olarak kendini kanıtlamıştır. Bir çok toplu konut alanlarında rahatlıkla kullanılan ve her türlü mimariye uyum gösteren Kilitli Parke Taşı, sağlamlığının yanısıra dekoratif görünümüyle de ihtiyacınıza en iyi ve en ucuz şekilde cevap verebilmektedir.
    Özellikle şehir içi yol ve tretuar kaplamalarında, sanayi alan ve yollarında, araç park alanlarında, ticari merkezlerde, fabrika çevreleri ve benzeri yoğun çalışmalara maruz kalan bölgelerde yıllarca bozulmadan kullanabileceğiniz Kilitli Parke Taşı, muhtelif renk seçenekleri sayesine mekanlarınızı canlandıracaktır
    Güvenle yaşanacak mutlu bir hayat Hfk İnşaat ayrıcalığıyla sizleri bekliyor...
    Mantolama, izolasyon, dekorasyon, ve onarım işleri, kısaca evinizin tüm ihtiyacı Hfk ile karşılanıyor.

    Anahtar teslim inşaat Hfk güvencesinde.

    Hfk İnşaat, birlikte hep daha iyiye...
  • (İSMAİL EŞSİZ)

    ÇEŞME Alaçatı, Çeşme, İzmir
    İZMİR - ÇEŞME - ALAÇATI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi: www.cesmedekorasyon.com/
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.

    Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz.

    Firmamız İzmir Karabağlarda Bugüne kadar Ses Yalıtım Malzemeleri ÇEŞME DEKORASYON Bayiliği ile birlikte uygulamada yapmaktadır.

    FİYATLARIMIZI SORMADAN KARAR VERMEYİN....
  • Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.535 258 13 66
    Şirket Web Sitesi:
    1998 yılında kurulan firmamız temelden çatıya tüm inşaat işlerinizde hizmet vermekteyiz ve size bir telefon kadar yakınız.
    dış cephe ısı yalıtımı - mantolama - yalıtım - izolasyon - çatı gibi tüm inşaat işlerinizde hizmetinizdeyiz.
  • nevşehir Merkez, Nevşehir
    NEVŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.384 212 40 20
    Şirket Web Sitesi: www.izoluxnevsehir.com
  • (İ.TÜRKOĞLU)

    İZMİR KARABAĞLAR 14 SOKAK 69/D Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: sesizolasyonizmir.com
    egenin incisi
  • BORDOBAŞI MH KAYISILIBURUN SK N0 6 Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 352 08 64
    Şirket Web Sitesi: www.konyaisiyalitim.org
    İç ve dış yalıtım, mantolama bizim işimiz. Konya civarında oturuyor ve yalıtım yaptırmak istiyorsanız lütfen firmamız ile temasa geçin. İç ve dış cephe boya, alçı, sıva hizmetlerinin yanı sıra, duvar kağıdı yapan, vinil duvar kağıdı uygulaması gerçekleştiren firmamız, mimari alanda da çok başarılı. Yapay şelale isteyenler, kayrak taş uygulaması hayali kuranlar veya kışın soğuktan, yazın sıcaktan bıkıp mantolama yaptırmayı düşünenler, lütfen bizimle görüşün. Boya ve uygulama konusunda satış hizmeti veren firmamız artık mantolama ile de emrinizde.
    ISI YALITIM;yalıtım,boya,mantolama,konya boya firmaları,konya ithal duvar kağıdı,konya,mantolama,çatı aktarma,laminat parke,konya çatı aktarma,konya ithal duvar kağıt,taşyünü mantolama,konya ısı yalıtım firmaları,konya boya firmaları,konya mantolama firmaları,ısıyalitimmalzemeleri,ısı yalıtım malzemeleri,,poliüretan köpük,sprey köpük,izobir,çati,membran,çatiaktarma,konyada ısı yalıtım fiyatları,konya da ısı yalıtım m2 fiyatları,ısı yalıtım fiyatlarıısı yalıtım sıvası,ısıyalitimsivasi,mantosür ısı yalıtım sıvası,Konyada ısı yalıtımı,ısı yalıtımı,ısı yalıtım,konyada ısı yalıtımı,KONYA
  • GEZ MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. KAZIM KARABEKİR APT.23/B Yakutiye, Erzurum
    ERZURUM - YAKUTİYE
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.442 233 21 64
    Şirket Web Sitesi: platindogalgaz.com
    Platin Ltd. Şti. 31.10.2006 tarihinden itibaren doğalgaz , makine , kimya, inşaat , taahhüt , mühendislik ve proje danışmanlık hizmetleri vermek üzere kurulmuş olan bir şirkettir. Şirketimizin vizyonu , teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip ederek yapmış olduğu işlerin bilim ve teknolojiye uygun yapılmış olmasını sağlayarak koşulsuz müşteri memnuniyetini esas almaktır. Misyonu ise bu uygulamaları yaparken en iyi cihaz , en iyi malzeme ve en iyi işçilik şartlarını sağlamaktır. Şirketimiz bu şartları sağlamak için kurulurken esas amaçlardan biriside verilen mühendislik hizmetlerinde son teknolojiyi kullanıcılara sunmak ve teknolojik danışmanlık yapmaktır. Şirketimizin kurucuları yıllardan beri tesisat , makine , kimya , ısı pompası , güneş enerjisi konularında akademik çalışmalar yapmış kişilerden oluşmaktadır. Ayrıca uzun yıllardan beri doğalgaz sektöründe Erzurum yöresinde çalışan ustalara doğalgaz tesisatçılığı ve kaynakçılığı eğitimi vererek tesisatçılığın bilinçli yapılmasını sağlamıştır.
  • Zübeyde Hanım caddesi No:99-1/A Bahriyeüçok, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BAHRİYEÜÇOK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 382 67 87
    Şirket Web Sitesi: www.nlsyapi.com
  • (TUNCAY KÖSE)

    GÜLABİBEY MAH.3.CAD..NO/81/H Merkez, Çorum
    ÇORUM - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Şubat 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.364 224 11 11
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
  • güldibi mah izmit cad no 57 Sapanca, Sakarya
    SAKARYA - SAPANCA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.264 582 66 28
    Şirket Web Sitesi: www.ustkar.com.tr
  • (MEHMET YILDIZ)

    7010 SK NO 44 PINARBAŞI Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 478 37 86
    Şirket Web Sitesi: www.pjtyildiz.com,www.akasyamutfak.com
  • (.ORFO SÖVE)

    ferahevler adnan kahveci cad. avşar sok. no:9 tarabya Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 262 45 45
    Şirket Web Sitesi: orfosöve.com
  • (ABDULLAH AYDIN)

    Merkez Mah. Hürriyet Bulvarı No:68 Hızırbey Sit. B Blok No:2 Yakuplu-Beylikdüzü/Istanbul Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 875 12 38
    Şirket Web Sitesi: www.aydinyapidekor.com
  • ATATÜRK M KAYI C NO 19 6378 Ankara
    ANKARA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 277 17 35
    Şirket Web Sitesi: www.grupmesa.gen.tr
  • Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 441 84 45
    Şirket Web Sitesi:
  • Güngören, İstanbul
    İSTANBUL - GÜNGÖREN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 584 30 98
    Şirket Web Sitesi:
  • Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 354 56 30
    Şirket Web Sitesi: