İŞ VE İNŞAAT MAKİNALARI BAŞAKŞEHİR İSTANBUL FİRMALARI

İş ve İnşaat Makinaları

sektörüne ait

Başakşehir İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (MERT KOSOVA)

    Metal iş sanayi sitesi 12a blok no 38-40 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2021 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 588 64 74
    Şirket Web Sitesi: https://www.santiyedonanimlari.com/
    Şantiye donanım çözümleri kurulduğu yıldan bu yana Türkiye’nin prestijli firmalarına hizmet vermiş ve ülkenin farklı bölgelerinde birçok projenin daha hızlı, güvenli ve verimli tamamlanmasına katkı sağlamıştır.
    Uzman ekibi ile şantiyeler için hızlı çözümler üreterek, Türkiye’nin alt yapısına katkı sağlayan çok büyük projelerin hayata geçme süreci içerisinde gösterdiği performans ile alanında lider konumuna ulaşmayı başarmıştır.
    Bir şantiyenin başlangıcından bitişine kadar olan süreçte şantiyenin ihtiyacı olabilecek tüm alanlarda kolaylaştırıcı ekipman ve saha hizmetine tek yerden ulaşmanızı sağlar.
    İnovatif ve uzman AR-GE kadrosu ile şantiyeler için hem zaman ve işgücü maliyetlerini azaltacak hem de iş güvenliği açısından fayda sağlayacak sağlam ekipman ve hizmet çözümlerini sürekli geliştirmektedir.
    Çözüm odaklı yaklaşımı ile şantiye çalışma güvenliği ve verimliliğine doğrudan etki edecek ürünler ile hızlı teslimat sağlamakta ve gerektiğinde saha hizmeti ile kapı teslim çözümler sunmaktadır.
    Şantiye donanım çözümleri kurulum gerekmeyen ürünlerde stoktan hızlı teslimat ya da şantiyeye özel çalışmalar için keşifle başlayan ve montaj ile biten bir hizmet sürecini içermektedir.
    Şantiye donanım çözümleri, BAYRAKCI İNŞAAT METAL’in sektöre hizmet veren üç markasından biridir. Bayrakcı İnşaat Metalin kalite standartlarına uygun üretim, sürekli iyileştirme ve müşteri memnuniyeti değerlerine sıkı şekilde bağlı olarak çalışmalarına devam etmektedir.
  • KAYAŞEHİR FENERTEPE MEVKİ 17. BÖLGE A/5 BLOK DAİRE:3, 34100 Başakşehir Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 813 01 30
    Şirket Web Sitesi: www.aymaden.com
    Hafriyat Bina Yıkımı Mıcır Kum VB. Malzeme Temini ve Nakliye Hizmetleri
  • (MEHMET AKİF KARAGÖL)

    İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Deposite Office İş Merkezi A Blok Başakşehir / İstanbul İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 775 66 74
    Şirket Web Sitesi: www.eksenvinc.com
    Vinç kiralama, iş makinelerine ulaşım noktasında önem arz eder. Biz de bu önem doğrultusunda size pek çok vinç kiralama hizmeti sunmaktayız. Sunduğumuz hizmetler içerisinde en fazla dikkat çeken sepetli vinç kiralamadır. Çünkü sepetli vinçler uzunlukları sebebi ile yüksek binalarda oldukça tercih edilir. Bu sayede kişiler diledikleri yükseltilere, eşya kaldırma olanağına elde eder. Bu sayede de iş alanlarında çalışanın güvenliği sağlanır ve insan gücüne oldukça önemli bir alternatif güç sağlanmış olur. Binaların dış cepheleri için yapılacak işlemlerde oldukça tercih edilir. Bu sayede önceden zorlanan pek çok iş günümüz teknolojisi sayesinde oldukça kolay bir hale gelmiştir. Firma olarak bu iş kolaylığına hemen ulaşmanızı desteklemekteyiz. Bu nednele de vinç kiralama konusunda pek çok değişik hizmetler ile size yardımcı olmaktayız.
  • İkitelli O.S.B. Giyim Sanatkarları İş ve Tic. Mrk. 2. Ada A Blok Kat: 1 No: 112 Başakşehir / İstanbul İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 671 77 47
    Şirket Web Sitesi: www.expressvinc.com/
    Türkiyenin Platform çeşiti ve sayısı olarak lider kiralık vinç ve sepetli vinç şirketlerinden Express Vinç, projeleriniz ve kısa dönem vinç kiralama sepetli vinç ihtiyaçlarınız için en iyi tercih Firmamızın Kiralama departmanına ulaşın, size en kısa sürede ve en uygun fiyata Platformunuzu teslim edelim.
  • (MURAT)

    MB Sigma Profil Sistemleri - Demirciler Sanayi Sitesi G-1 Blok No:480 Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 671 40 91
    Şirket Web Sitesi: mbsigmaprofil.com
    MB Sigma Profil Sistemleri; üretici firma Baransan A. Ş, kuruluşu olarak değerli müşterilerimize yüksek kalite , düşük maliyet avantajı sunmaktadır
  • (SÜLEYMAN)

    www.ermaden.com İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 674 82 93
    Şirket Web Sitesi: www.ermaden.com
    İstanbul avrupa yakasında 1 numara mıcır, 2 numara mıcır .3 numara mıcır ,stabilize, taş tozu ,kum ,şap kumu vb bütün ocak malzemeleinin temini ,nakliyesi ile iştigal ader ,Ayrıca saha içi ve saha dışıhafriyat,konkasör ,peyzaj faaliyetlerini icra etmektedir
  • İOSB GiyimSanatkarları Sanayi Sitesi 3. Ada A Blok No:102 Başakşehir/İstanbul-Türkiye İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 549 48 39
    Şirket Web Sitesi: www.ceramicx.com.tr
    Ceramicx endüstriyel ve ticari uygulamalar için seramik ve kuartz infrared rezistanslar, anahtar teslim infrared ısıtma sistemleri tasarlar ve üretir. Ceramicxin ürünleri ve sistemleri paketleme, termoform, kurutma, gıda, infrared sauna ve çok sayıda endüstriyel proseste geniş bir uygulama alanına sahiptir.
  • (IŞIL ÇATALTEPE)

    Giyim Sanatkarları Sanayi Sitesi 2.Ada C Blok no 614 34490 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Eylül 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 494 32 64
    Şirket Web Sitesi: www.liftistanbul.com
    İstanbul Vinç Gruba bağlı satış faaliyetlerinin yürütüldüğü LIFT İSTANBUL, alüminyum iskele sistemlerinin lider Üreticisi Instant Upright ürünlerini, Türkiye iç pazarı ile buluşturmaktadır. Lift İstanbul’un ilk kuruluş amacı ülkemizdeki kiralık ve satılık iskele konusundaki boşluğu doldurmaya yönelikti.
    Lift İstanbul 2011’de büyük başarıların ve sağlam ortaklıkların altına imza atmıştır. 2011’in ilk aylarında İngiltere’nin en büyük platform yedek parça tedarikçisi IPS ile bir distribütörlük anlaşması imzalamıştır. Genie ,JLG, Haulotte, Holland Lift, UpRight/Snorkel, Teupen, Skyjack, Niftylift, Pop Up gibi dünyaca bilinen platform markalarının yedek parçalarına, Lift İstanbul kanalıyla, çok kısa bir sürede ulaşılabilecek.
    Lift İstanbul 2011’in ortalarında Avrupa da kendini kalitesi ve teknolojisi ile kanıtlamış Holland Lift makaslı platformlarının da Türkiye temsilciliğini almıştır ayrıca İtalyan CTE Örümcek ve Araç Üstü platformlarının da Türkiye distribütörüdür. Lift İstanbul son olarak cephe ve cam kaplamalarında dünya da sıklıkla kullanılan, kullanıcıya iş gücünden ve zamandan tasarruf sağlayan Jekko Örümcek Vinçlerinin de Türkiye dağıtımını; İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Gaziantep ve Çerkezköy 7 farklı şubesiyle yapmaktadır.
    Lift İstanbul sizi Avrupa’nın en iyi markalarıyla buluştururken, hızlı, ekonomik ve güvenli bir hizmet sunuyor.
  • ZİYA GÖKALP MAH. HÜRRİYET CAD. SARAÇLAR SAN. SİT. NO:21 BAŞAKŞEHİR/İST İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 485 50 54
    Şirket Web Sitesi: www.aymetsan.com
    HER EBAT VE ÖLÇÜLERDE YERİNDE MONTAJ PASLANMAZ ÇELİK SU DEPOLARI.. STOK TANKLARI. KİMYA TANKLARI KARIŞTIRICI VE MİKSER İMALATLARI YAPILIR.
  • İkitelli osb heskoop sanayi sitesi sinpaş iş modern blokları j blok no j25 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 438 34 29
    Şirket Web Sitesi: www.tekstape.com
    Tekstape Konveyör Bant (KAYIŞ) , PTFE Kaplı Cam Kumaş ve Termo Plastik firması olarak İstanbul merkezli olarak konveyör bant firmaları başta olmak üzere taşıma bandı imalatı ve konveyör bant toptan satışı, Textape yapışkanlı yapışkansız teflon® kaplı cam kumaş, ısıya yüksek sıcaklığa dayanıklı teflon bant, pvc konveyör bant, poliüretan konveyör bant , teflon ve polyester örgü kurutma bantları, saf ptfe-teflon® levha ürünlerinde ambalaj ,gıda, lojistik, makina üreticileri gibi birçok sektörde değerli firmaları ve şirketleri hedef alarak toptan ve perakende satış ve konveyör taşıma bandı imalat hizmeti veriyoruz. Firmamız büyük ölçekli üretim yapan gıda firmaları, ambalaj ve plastik firmaları, tekstil ve sanayi firmalarını müşteri portföyüne katarak konveyör taşıma bandı , ptfe-teflon kaplı cam kumaş bantlar ve kurutma-fikse bantları konusunda Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan sektörlerinde önemli bir rol oynamaktadır.Kendi imalatımız bitmiş ürünlerin yanısıra çeşitli markalarında satışını yapmaktayız.

    PTFE Kaplı Cam Kumaş Bant
    Yapışkanlı PTFE Yanmaz Bant ,PTFE Kaplı Yanmaz Cam Kumaş ,kendinden yapışkanlı teflon cam kumaş ve bantlar konusunda hizmet veren Tekstape Türkiye de konusunda öncü , yenilikçi ve kaliteye önem veren lider firmalardan birisidir.Özellikle shrink ambalaj paketleme makinası, poşet ağzı yapıştırma makinası, poşet pres makinası ,torba ağzı kapama makinası gibi uygulamalarda ambalaj ve poşet sektöründe , pvc kapı pencere sektöründe pvc kaynak makinası teflonu, gıda işletmelerinde pişirme fırınlarında , gıda ambalaj makinelerinde ve kauçuk üretim tesisleri Teflon (PTFE) ürünleri konusunda ürünlerimizi başarı ile kullanmaktadır. 2016 yılına kadar hızla gelişen internet erişimi ile artık perakende olarak Türk sanayi işletmelerine direk olarak satış yapmak ve son kullanıcılara büyük maliyet avantajları sağlamak ana hedeflerimiz arasında yer almaktadır.
    2014 yılı için diğer hedeflerimiz ise İstanbul Anadolu yakasında, Tekirdağ Çorlu, Bursa, Denizli, Sakarya ve Gaziantep illerinde konveyör bant ve yapışkanlı teflonlar konusunda yeni şubelerimizi açarak son kullanıcı alanında müşteri portföyümüzü arttırmaktır. Şu anda ikitelli konveyör bant atölyesi ile hizmet veriyoruz. Firmamız yurtiçi ve yurtdışı firmalarla Türkiye'de bir Dünya markası olarak üretim yapmak üzere modern bir tesis kurulması için anlaşma ve görüşmelerine devam etmektedir.
    Ürünlerimiz tamamen üretici markaların kalite standartları altında dünyanın konusunda sayılı üreticilerinin sıkı kontrolleri ile birinci sınıf hammaddeler ile üretilmektedir.

    Konveyör bant Çeşitleri
    Konveyör bant PVC-POLİÜRETAN-KAUÇUK Konveyör(Taşıma sistemi)yük taşıyıcı bandı, Düz ve Grip desenli taşıyıcı konveyör bantlar, Ambalaj makinası ptfe-teflonu, PVC kaynak makinası ptfe-teflonu, yapışkanlı yapışkansız Textape PTFE kaplı cam kumaş ihtiyaçlarınız için TEKSTAPE hizmete hazır.
    Tüm sanayi ve ticari işletmeler için , konveyör bant , ambalaj ve plastik sektörü için ptfe kaplı cam kumaş bantlar, kurutma ve yıkama örgü bandı, saf ptfe film ve levha ile hizmetinizdeyiz..
  • İ.O.S.B MUTSAN SAN. SİT SOK.10 NO.27 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 485 23 33
    Şirket Web Sitesi: www.ekmboya.com
    BİR BOYAHANEDE OLMASI İÇİN GEREKEN TÜM TESİS VE EKİPMANLARI KENDİ BÜNYESİNDE KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN İMAL ETMEKTEDİR. MÜŞTERİLERİNİN İSTEKLERİNE GÖRE VE UYGUN ÇÖZÜMLER SUNMAKTADIR.
    UYGUN FİYAT SEÇENEKLERİ İLE AYNI SONUÇ İÇİN MÜŞTERİLERİNE ALTERNATİF ÇÖZÜMLER SUNMAKTADIR.
    KALİTEYİ PROJE VE İMALAT AŞAMASINDA ÜRETEREK, MÜŞTERİLERİNE ÇALIŞAN, DAYANAKLI ÜRÜNLER SUNMAKTADIR.
    İMALATINI YAPTIĞI VEYA DİĞER FİRMALARIN MAKİNALARINA MÜŞTERİNİ İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA SERVİS VERİLMEKTEDİR.
    KISACASI EKONOMİK VE KALİTELİ ÜRÜNLERİ BULABİLECEĞİNİZ TEK ADRESDİR.
  • İkitelli organize sanayi bölgesi Eskoop sanayi sitesi C4/145 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 407 07 95
    Şirket Web Sitesi: rozller.com/
    Alanında uzman endüstriyel mekanik tasarım, projelendirme ve makine sektöründe faaliyet gösteren bir firma olarak , işletme ile ilgili çeşitli projelerin yürütülmesinde iş deneyimimize dayanarak,tesislerin üretimini yaparak hizmet sunmaktayız.
  • (METİN ÜNLÜ)

    GÜNGÖREN BAĞCILAR SAN. SİT. 3.BLOK NO:32 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 430 91 00
    Şirket Web Sitesi: www.unlubukum.com
    KALICI OLAN GÜVEN VE TECRÜBEDİR
    ÜNLÜ BÜKÜM, gelenekleriyle geçmişine bağlı, yenilikçi yapısıyla geleceği tasarlayan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşteri istekleri doğrultusunda hareket eden, iş ahlakına, dürüstlüğe ve gelişime önem veren tecrübeli ve dinamik bir altyapıya sahiptir.
    Profil , Lama , Kare Demir , Köşebent , Boru , NPU Demir , NPI Demir ve Silindir Büküm Hizmetleri ...

    www.insaatfirmalarim.com
  • OSB E.Turgut Özal Cd. No: 8 D Blok 104 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 665 88 08
    Şirket Web Sitesi: www.emp.com.tr
  • İkitelli OSB, Metal İş San. Sit. 19. Blok, No: 28 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 671 15 60
    Şirket Web Sitesi: www.3eotomasyon.com
  • (CEMAL AY)

    İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dolapdere Sanayi Sitesi 16.Ada No:18 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 534 12 89
    Şirket Web Sitesi: www.kamyonlastigi.com
  • (HÜSEYİN ÖZDOĞAN)

    demirciler san.sit. no:170b İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 297 17 40
    Şirket Web Sitesi: www.doganrulman.com.tr
  • (YAVUZ KOÇ)

    Org. San. Böl. Demirciler San. Sit. D./3 Blok No . 319 Kat. 2 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 417 85 23
    Şirket Web Sitesi: www.my-dynamics.com
  • (ERDAL KANER)

    O.S.B ESKOOP SANAYİ SİTESİ B/2 BLOK NO:82 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mayıs 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 671 49 39
    Şirket Web Sitesi: www.scssogutma.com
  • (ÖZHAN TÜRER)

    İkitelli Org. San. Böl. Demirciler San. Sit. D3 Blok No:329 İstanbul / Başakşehir İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 671 10 46
    Şirket Web Sitesi: www.apakmetal.com
İŞ VE İNŞAAT MAKİNALARI