İŞ VE İNŞAAT MAKİNALARI İSTANBUL FİRMALARI

İş ve İnşaat Makinaları

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • BOSB MUSTAFA KURTOĞLU CAD NO 12 BEYLİKDÜZÜ Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2022 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 361 26 20
    Şirket Web Sitesi: https://www.borukesimlazeri.com/
    FİBER BORU VE PROFİL KESİM LAZERİ
    2002 Yılından bu yana Endüstriyel Lazer Sistemlerinde Çözüm Ortağınız olmaya devam ediyoruz.
    2002 yılından bu yana Co2 lazer kesim makinaları,Galvo Lazer makinaları ve Fiber metal kesim makinaları üretimi yapan Robart Lazer Teknolojileri 20 yıl içinde 1000 in üzerinde referansıyla Endüstriyel Çözüm ortağınız olmaya devam etmekteyiz. GSM 0532 3612620
  • http://www.ikincielmakinalar.com Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2022 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.049 870 05 36
    Şirket Web Sitesi: www.ikincielmakinalar.com
    ATMACA MAKİNE - Yeni ve ikinci El Sanayi Makinaları
    Firmamız siz müşterilerimizin ihtiyacı olan yeni ve ikinci el sanayi makinaları,
    sanayi tesisleri ve endüstri ürünleri olarak 1989 dan beri hizmet vermektedir.
    Makine satış parkurumuz için lütfen tıklayın;
    http://www.ikincielmakinalar.com
    Tel: 0049 202 87005361
    [email protected]
  • (SELİM TANRIVERDİ)

    ATATÜRK CAD. MERVE MAH. NO:248/B Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2021 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.506 477 30 30
    Şirket Web Sitesi:
    "Tanmaksan Makina olarak temel felsefemiz, kaliteli ve kullanımı kolay ürünleri sizlerin hizmetine sunmaktadır. Bu felsefe ile yola çıkarak, üretim aşamasında dünyada kendini ispatlamış yedek parçalar kullanmaktayız. inşaat demiri kesme ve bükme makineleri, yerden kumandalı ve kat vinç’i karot ,vinç vb. gibi hafif inşaat makineleri imalatı ve satışı yapan firmamız 100 yerli sermaye ile kurulmuştur."
  • muratpaşa mahallesi fabrikalar caddesi işkent sanayi sitesi b-blok no:29 kat:3 daire:124 kat:2 daire:90-91 bayrampaşa - istanbul Murat Paşa, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - MURAT PAŞA
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2021 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 613 16 87
    Şirket Web Sitesi: www.eacmakine.com
    yerli ve yabancı makinelere kurulum kapasite arttırımı revizyon tamir ve bakım hizmeti vermekle beraber zemin yükseltme sistemleri montaj dolum kapatma paketleme baskı ebatlama dilimleme tutkal sürme konveyor elevator vb makine imalat otomasyon firmalarına kendi iş yerlerinde tasarım hatalarından dolayı yarım kalmış teslim edilemiyen yada sıfırdan proje ve uygulama teslimi makine yapmaktayız.
  • (MERT KOSOVA)

    Metal iş sanayi sitesi 12a blok no 38-40 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2021 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 588 64 74
    Şirket Web Sitesi: https://www.santiyedonanimlari.com/
    Şantiye donanım çözümleri kurulduğu yıldan bu yana Türkiye’nin prestijli firmalarına hizmet vermiş ve ülkenin farklı bölgelerinde birçok projenin daha hızlı, güvenli ve verimli tamamlanmasına katkı sağlamıştır.
    Uzman ekibi ile şantiyeler için hızlı çözümler üreterek, Türkiye’nin alt yapısına katkı sağlayan çok büyük projelerin hayata geçme süreci içerisinde gösterdiği performans ile alanında lider konumuna ulaşmayı başarmıştır.
    Bir şantiyenin başlangıcından bitişine kadar olan süreçte şantiyenin ihtiyacı olabilecek tüm alanlarda kolaylaştırıcı ekipman ve saha hizmetine tek yerden ulaşmanızı sağlar.
    İnovatif ve uzman AR-GE kadrosu ile şantiyeler için hem zaman ve işgücü maliyetlerini azaltacak hem de iş güvenliği açısından fayda sağlayacak sağlam ekipman ve hizmet çözümlerini sürekli geliştirmektedir.
    Çözüm odaklı yaklaşımı ile şantiye çalışma güvenliği ve verimliliğine doğrudan etki edecek ürünler ile hızlı teslimat sağlamakta ve gerektiğinde saha hizmeti ile kapı teslim çözümler sunmaktadır.
    Şantiye donanım çözümleri kurulum gerekmeyen ürünlerde stoktan hızlı teslimat ya da şantiyeye özel çalışmalar için keşifle başlayan ve montaj ile biten bir hizmet sürecini içermektedir.
    Şantiye donanım çözümleri, BAYRAKCI İNŞAAT METAL’in sektöre hizmet veren üç markasından biridir. Bayrakcı İnşaat Metalin kalite standartlarına uygun üretim, sürekli iyileştirme ve müşteri memnuniyeti değerlerine sıkı şekilde bağlı olarak çalışmalarına devam etmektedir.
  • (ABDURRAHMAN AYDIN)

    Esenşehir Mah. Yiğitler Sk. No:5 Ümraniye / İSTANBUL Esenşehir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ESENŞEHİR
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2020 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 642 05 80
    Şirket Web Sitesi: https://www.aydinvinc.com/
    Aydın Vinç Kiralama olarak, Türkiye’de vinç ve platform kiralama firmaları arasında öncü ve önde firmaların başındayız. Firmamız 1997 yılında kurulmuş olup sektör tecrübesi 80’li yıllardan beridir günümüze kadar gelmekte olup çeyrek asırdan fazla olan bilgi ve birikimiyle ülkemizin bir çok noktasında hizmet vermekteyiz. Türkiye ekonomisine gerek istihdam anlamında katkı sağlayıp, gerekse katma değeri yüksek projelerinde yer alarak önemli katkıda bulunmaktayız.
    Bizi Farklı Kılan Yönlerimiz
    15 m.’den 75m.’ye kadar araç üzeri sepetli platformlar, 5 tondan 200 ton’a kadar yük vinçleri , 5m.’den 43 m.’ye kadar manliftler ( makaslı, eklemli ,dizel ) , 19 m.’den 42 m.’ye kadar örümcek vinç ve platformlarla birlikte geniş bir makine parkı ile hizmet veriyoruz.
    İstanbul Avrupa ve Anadolu yakaları olmak üzere İzmir , Ankara da şube bazında Sakarya ve Çorlu da temsilcilik düzeyinde hizmet verip , Türkiye ve yurt dışı tüm projelerde makine ve ekipman temin hizmetlerini profesyonel kadromuz ve yeni makine parkuruyla sağlamaktayız.
    İş güvenliği ve iş sağlığı konusunda son derece dikkatli ve duyarlı davranıp bu doğrultuda kurum içi ve çalışma sahalarında eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştiriyoruz.
    Tüm mesleki yeterlilik belgelerine haiz minimum 10 yıl iş tecrübesine sahip konusunda uzman personellerle hizmet vermekteyiz.
    Uzman teknik servis personellerimizle doğacak arızalarda kaliteli ve son derece hızlı reaksiyon alıp işinizin aksamasına müsaade etmiyor doğacak servis giderlerinizi minimize edecek şekilde varsa tamir veya muadil parça ile değişim sağlayıp servis maliyetlerinizi düşürüyoruz.
    Yaptığımız tüm çalışmaları sigorta kapsamına dahil edip can ve mal kayıpları gibi elim hadiselerde sigortamızla işimizin arkasında olduğumuzu gösteriyoruz.
    Türkiye ve dünyanın en prestijli projeleri olan YSS köprüsü , Avrasya tüneli , Osmangazi köprüsü, Marmaray ve diğer metro projeleri olmak üzere Tüpraş ve birçok liman projelerinde, Söke kağıt fabrikası , Yargıtay ,MİT , Genel kurmay başkanlığı , Malatya anajet üstü, C.B. külliyesi gibi kamu projelerinde. Sabiha Gökçen ve İstanbul havayolu projelerinde. Bursa – İzmir- Ankara İstanbul şehir hastanelerinde. Birçok belediyelerin vinç tedariklerinde. Ayrıca Türkiye ve dünya markalarının reklam ve tanıtım uygulamalarında, dizi ve film sektöründe yerimizi almaktayız.
  • Halkalı cd. Sefaköy iş merkezi no 209 /203 sefakoy Sefaköy, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - SEFAKÖY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2020 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 598 93 41
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamızda bulunan hidrolik pompalarınızın bakım.onarim.islerine talibiz
  • Deri Organize Sanayi Bölgesi 6. Yol Kumpas Cd. No :16 Aydınlı, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINLI
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 515 60 60
    Şirket Web Sitesi: www.ekollazer.com
    Bünyemizde bulunan 3 adet lazer kesim , 3 adet abkant büküm makinamız , Silindir büküm makinalarımız , kaynak makinalarımız ile uygun fiyata eksiksiz ve zamanında teslimat ile siz değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz.
  • KAYAŞEHİR FENERTEPE MEVKİ 17. BÖLGE A/5 BLOK DAİRE:3, 34100 Başakşehir Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 813 01 30
    Şirket Web Sitesi: www.aymaden.com
    Hafriyat Bina Yıkımı Mıcır Kum VB. Malzeme Temini ve Nakliye Hizmetleri
  • (MEHMET AKİF KARAGÖL)

    İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Deposite Office İş Merkezi A Blok Başakşehir / İstanbul İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 775 66 74
    Şirket Web Sitesi: www.eksenvinc.com
    Vinç kiralama, iş makinelerine ulaşım noktasında önem arz eder. Biz de bu önem doğrultusunda size pek çok vinç kiralama hizmeti sunmaktayız. Sunduğumuz hizmetler içerisinde en fazla dikkat çeken sepetli vinç kiralamadır. Çünkü sepetli vinçler uzunlukları sebebi ile yüksek binalarda oldukça tercih edilir. Bu sayede kişiler diledikleri yükseltilere, eşya kaldırma olanağına elde eder. Bu sayede de iş alanlarında çalışanın güvenliği sağlanır ve insan gücüne oldukça önemli bir alternatif güç sağlanmış olur. Binaların dış cepheleri için yapılacak işlemlerde oldukça tercih edilir. Bu sayede önceden zorlanan pek çok iş günümüz teknolojisi sayesinde oldukça kolay bir hale gelmiştir. Firma olarak bu iş kolaylığına hemen ulaşmanızı desteklemekteyiz. Bu nednele de vinç kiralama konusunda pek çok değişik hizmetler ile size yardımcı olmaktayız.
  • (İSA KOŞAR)

    Yeşilkent Mah. G-647 Sok. No:39/A, 34325 Avcılar/İstanbul Yeşilkent, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - YEŞİLKENT
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2019 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 699 99 84
    Şirket Web Sitesi: agtkonveyor.com/
    Konveyörler operasyonlarınızın merkezinde ve kârlılığının anahtarıdır. AGT MAKİNE, yüksek performans, maliyet etkinliği ve güvenlik için mevcut ve tasarlanan en kaliteli malzemelerden üretilmiş kapsamlı bir konveyör sistemleri sunmaktadır.
  • Merkez Mah. Doğan araslı bulvarı 1115 Sok No:2 Tasarımcılar İş Merkezi Kat:5 44-45 Esenyurt/İstanbul Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ekim 2019 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 620 58 58
    Şirket Web Sitesi: https://kozyap.com.tr/
    Endüstriyel beton ve zemin kaplama sektörü içerisinde yer alan Kozyap İnşaat, 20 yıllık deneyimi bugüne kadar birçok başarılı işe imza atmıştır. Ülke genelinde kurumsal hale gelmiş işletmelerin inşaatlarında görev alan Kozyap, referans sayısını giderek artırıyor. Yaptığı çalışmalar sırasında destek aldığı çözüm ortaklarının da köklü işletmeler olması Kozyapın sektör içerisinde daha fazla tanınmasına olanak sağlıyor.
  • İkitelli O.S.B. Giyim Sanatkarları İş ve Tic. Mrk. 2. Ada A Blok Kat: 1 No: 112 Başakşehir / İstanbul İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 671 77 47
    Şirket Web Sitesi: www.expressvinc.com/
    Türkiyenin Platform çeşiti ve sayısı olarak lider kiralık vinç ve sepetli vinç şirketlerinden Express Vinç, projeleriniz ve kısa dönem vinç kiralama sepetli vinç ihtiyaçlarınız için en iyi tercih Firmamızın Kiralama departmanına ulaşın, size en kısa sürede ve en uygun fiyata Platformunuzu teslim edelim.
  • (HASAN ALİKARA)

    Levent Mahallesi, Levent Cd. No:1, 34330 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye 1. Levent, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - 1. LEVENT
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 909 40 34
    Şirket Web Sitesi: https://www.filizekme.com/
    Firmamız ZİRVE KAROT 1995 yılından bu yana, Türkiye genelinde hizmet vermekte olup sektöründe her daim öncü kuruluş olmanın haklı gururu’nu yaşamaktadır.
    Bilindiği üzere, İnşaat sektörümüz son yıllarda büyük bir hamle yaparak, çağımız teknolojisiyle entegrasyona geçmiş, ilkel yöntemlerle çalışmayı bırakmıştır. İşin kalitesini ve işçi sağlığını doğrudan etkileyen bu gelişmeleri takip etmek profesyonel yaklaşımın olmassa olmazları haline gelmiştir.
    ZİRVE KAROT bizler de,Yenilikçi ve Sürekli Gelişim Politikamız ile ;
    Karot ile beton delme, hidrolik raylı kesme, derz kesme, filiz ekme, beton kırma, halatlı kesme, beton çatlatma, carbon plaka ve elyaf ile güçlendirme alanlarında hizmet vermekteyiz.
  • (HASAN ALİ KARA)

    Ataköy 7-8-9-10 Mahallesi, Ataköy Blv., Bakırköy/İstanbul, Türkiye Ataköy, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - ATAKÖY
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.214 909 40 34
    Şirket Web Sitesi: https://www.halatlikesim.com/
    Firmamız ZİRVE KAROT 1995 yılından bu yana, Türkiye genelinde hizmet vermekte olup sektöründe her daim öncü kuruluş olmanın haklı gururu’nu yaşamaktadır.
    Bilindiği üzere, İnşaat sektörümüz son yıllarda büyük bir hamle yaparak, çağımız teknolojisiyle entegrasyona geçmiş, ilkel yöntemlerle çalışmayı bırakmıştır. İşin kalitesini ve işçi sağlığını doğrudan etkileyen bu gelişmeleri takip etmek profesyonel yaklaşımın olmassa olmazları haline gelmiştir.
    ZİRVE KAROT bizler de,Yenilikçi ve Sürekli Gelişim Politikamız ile ;
    Karot ile beton delme, hidrolik raylı kesme, derz kesme, filiz ekme, beton kırma, halatlı kesme, beton çatlatma, carbon plaka ve elyaf ile güçlendirme alanlarında hizmet vermekteyiz.
  • (SEFER KOCAMAN)

    Firuzköy Mahallesi, M. Kemal Paşa Cd., 34325 Avcılar/İstanbul, Türkiye M.Kemal Paşa, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - M.KEMAL PAŞA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 909 40 34
    Şirket Web Sitesi: zirvekarot.com.tr
    Firmamız ZİRVE KAROT 1995 yılından bu yana, Türkiye genelinde hizmet vermekte olup sektöründe her daim öncü kuruluş olmanın haklı gururu’nu yaşamaktadır.
    Bilindiği üzere, İnşaat sektörümüz son yıllarda büyük bir hamle yaparak, çağımız teknolojisiyle entegrasyona geçmiş, ilkel yöntemlerle çalışmayı bırakmıştır. İşin kalitesini ve işçi sağlığını doğrudan etkileyen bu gelişmeleri takip etmek profesyonel yaklaşımın olmassa olmazları haline gelmiştir.
    ZİRVE KAROT bizler de,Yenilikçi ve Sürekli Gelişim Politikamız ile ;
    Karot ile beton delme, hidrolik raylı kesme, derz kesme, filiz ekme, beton kırma, halatlı kesme, beton çatlatma, carbon plaka ve elyaf ile güçlendirme alanlarında hizmet vermekteyiz.
  • (SEFER KOCAMAN)

    Molla Şemsettin Cami Sk. 10,Mollahüsrev Mahallesi, 34134 Fatih/İstanbul Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 909 40 34
    Şirket Web Sitesi: https://www.betonkesimi.com/
    Firmamız ZİRVE KAROT 1995 yılından bu yana, Türkiye genelinde hizmet vermekte olup sektöründe her daim öncü kuruluş olmanın haklı gururu’nu yaşamaktadır.
    Bilindiği üzere, İnşaat sektörümüz son yıllarda büyük bir hamle yaparak, çağımız teknolojisiyle entegrasyona geçmiş, ilkel yöntemlerle çalışmayı bırakmıştır. İşin kalitesini ve işçi sağlığını doğrudan etkileyen bu gelişmeleri takip etmek profesyonel yaklaşımın olmassa olmazları haline gelmiştir.
    ZİRVE KAROT bizler de,Yenilikçi ve Sürekli Gelişim Politikamız ile ;
    Karot ile beton delme, hidrolik raylı kesme, derz kesme, filiz ekme, beton kırma, halatlı kesme, beton çatlatma, carbon plaka ve elyaf ile güçlendirme alanlarında hizmet vermekteyiz.
  • (YUSUF KÖKLÜ)

    Kavak pınar mah pendik ist Kavakpınar, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAVAKPINAR
    İş ve İnşaat Makinaları, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.533 475 62 58
    Şirket Web Sitesi: www.ekoltrafik.com
    Dünyayı çiziyoruz 20 Yıllık deneyime sahip sizlere en uygun kaliteli pratik çözüm odaklı profesyonel ekinlere sahip bir kuruluş olmakla birlikte farkımız sunduğumuz imkanlarımız
  • (ARİF BAŞ SARAÇ)

    Kavakpınar Mah Abdi İpekçi Cad Yaşam Sk No 2/B Pendik ist Kavakpınar, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAVAKPINAR
    İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.533 475 62 58
    Şirket Web Sitesi: www.saractrafik.com
    Merhaba
    Trafik sektöründe 35 yıllık deneyime sahip firmayiz Otopark çizgi çalışmaları ve trafik yönlendirme işi yapan bir kuruluşuz
    Sizlere şirketimiz, çalışma koşullarımız hakkında daha detaylı bilgi verebilmek adına bir randevu talebim olacaktır.
    Uygun bir takviminiz için geri dönüşünüzü bekler, İyi çalışmalar dilerim
    Saygılarımızla...
  • (MEHMET ALTUNER)

    Kavakpınar Mah Güler Sokak No:4/1 Pendik İstanbul Kavakpınar, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAVAKPINAR
    İş ve İnşaat Makinaları, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2019 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 451 90 73
    Şirket Web Sitesi: www.technomarket.com.tr
    Konumuz konveyör bant zincir kızakları ve yedek parça
İŞ VE İNŞAAT MAKİNALARI