İÇ CEPHE YALITIMI KOYUNDERE MENEMEN İZMİR FİRMALARI

İç cephe Yalıtımı

sektörüne ait

Koyundere Menemen İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Alemdağ Caddesi Ihlamurkuyu Mah. Hürmet Sok. No:4 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 540 67 03
    Şirket Web Sitesi: www.polymexizolasyon.com/
    Fabrika Adres : Tepeören Köyü Boya ve Vernikçiler Sit no:61 Tuzla/ İSTANBUL

    Fabrika Tel: 0216 304 00 55
    Fax :0216 304 00 36

    [email protected]
    [email protected]

    www.polymex.com.tr

    www.epoksi-zemin-kaplama.com

    www.epoksiy.com

    www.polyureauygula.com

    Yalıtım Zemin kaplama ve Yapıştırıcı Dünyasında uluslar arası standartlarda Yerli Üretim Yapan Tek Öncü Firma: AŞY POLYMEKS KİMYA İNŞ. SAN. TİC.LTD. ŞTİ. 2003 yılında kurulan POLYMEX sektöründe tecrübesi ile Türkiye de izolasyon yapıştırıcı ve zemin kaplama sektöründe üretim yapan öncü firmalardan biridir.

    2004 Yılında arge çalışmalarını geliştirerek İstanbul da kurduğu iki üretim tesisi ile üretime başlamıştır, Türkiye de ilk izolasyon ve yapıştırıcı filtre tutkalı, Protolin, elektrik izolasyon malzemeleri üretimine başlamıştır.

    Bugün Türkiye de uluslar arası standartlarda arge çalışmaların yürütüleceği labaratuvar sistemlerine sahip üretim yapan Orta Doğuda en büyük tesislerden birine sahip Türk firmasıdır.

    Poliüretan izolasyon ve yapıştırıcı sektöründe liderliğini aynı şekilde ilk Türk poliüretan prepolimer üreten firma ünvanı ile Türkiye de farkını ortaya koymuştur.

    Sektöründe lider olan POLYMEX çalışmalarını sürekli yeniledi. Dünyanın birçok ülkesine izolasyon ve yapıştırıcı malzemeleri sürekli olarak ihraç etmektedir .

    Türkiye nin poliüretan ve yapıştırıcı ihtiyacının büyük bir kısmını POLYMEX tarafından karşılanmaktadır .İstanbul da poliüretan propolimer tesisleri aylık olarak 400 tonluk poliüretan yapıştırıcı 600 tonluk poliüretan ve epoksi üretim kapasitesi Tesisi ile mükemmel kaliteli ürün anlayışıyla hizmet sunmaktadır.

    POLYMEX polyurea, polyurea kaplama, sprey poliüretan köpük poliüretan enjeksiyon ürünlerinde de ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

    Ürünlerini geliştirmek için Avrupa’daki partner firmalar ile yapılan eğitim çalışmaları uzman kadrosu ve teknik personeli ile teknolojiyi birleştirerek arge çalışmalarına büyük bir yatırım yapmıştır .Poliüretan bazlı yapıştırıcılar poliüretan esaslı izolasyon ve zemin kaplaması Akrilik bazlı yapıştırıcılar Elektrik izolasyon malzemeleri Filtre tutkalları Epoksi zemin kaplaması sistemleri ve ilk Türk poliüretan pre-polimer ürün yelpazesinde yer almaktadır.

    POLYMEX Türkiye de uluslar arası standartlarda yapmış olduğu her yatırımın karşılığını kaliteli ürün anlayışı ürün ile hayel’lerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

    Ürünler uzman personel tarafından POLYMEX laboratuvarlarında testlere tabi tutularak yapılmaktadır. Ürünlerin kalite ve kontrolleri yine uzman ekipler tarafından eksiksiz ve kusursuz kalite üretimle gerçekleştiriyor.

    POLYMEX de üretilen Yapıştırıcılar. İzolasyon ve Zemin kaplama malzemeleri yüksek kaliteli ham madde ve en donanıma sahip ekipmanlarla Türkiye ve Dünya pazarına kaliteli ürün sunmaya yeni yatırım planlarıyla başarılarının ve beklentilerinin de ötesine geçmeyi hedeflemektedir.

    POLYMEX İstanbul merkez ofisinde müşterilerine kusursuz hizmet vermeye devam etmektedir. Yaptığı yatırımlar kusursuz hizmet anlayışı ile Yeni açmış olduğumuz GEBZE deki fabrikamızda üretim kapasitesini planları doğrultusunda üretimini artırarak beklentilerin üzerine geçmeyi hedeflemektedir.
  • (ÖMER PARİL)

    Şirintepe Mah. Yeşilkaya sk. N:6/4 Merkez, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.507 703 26 56
    Şirket Web Sitesi: www.eskisehiryapidekorasyon.com
    Firmamız Eskişehirde 2009 yılından beri yılların verdiği deneyim ve müşteri memnunuyetiyle iç tadilat , dış cephe mantolama, tavan işleri, anahtar teslim tadilat işleri, asma tavan, alçı tavan, alçı sıva, boya , niş uygulama, ısı izolasyonu, tadilat dekorasyon işleri, bahçe duvarı yapımı, fayans mermer döşeme işleri, vb. dekorasyon işleriyle hizmetinizdeyiz.
    Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.
    Ücretsiz keşif için arayın.
    0507 703 26 56
  • (İSMAİL ATA)

    Atatürk Mah. Onur Sok. 23 / 12 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 271 51 11
    Şirket Web Sitesi: www.isnayapimuhendislik.com
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 13.04.2007 tarihinde Ankara’da faaliyetine başlamıştır. Firma, özellikle anahtar teslim üst yapı inşaatlarında yer alarak, bugüne kadar bir çok betonarme yapı projesini tamamlamış bulunmaktadır. Özellikle Türkkonut bünyesinde yer alan betonarme bina inşaatlarının anahtar teslim yapılması yanında, Ankara’da yer alan bir çok kooperatif ve özel sektör inşaatları da yılların tecrübesi ile en üst kalitede tamamlanarak sahiplerine teslim edilmiştir.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ tarafından tamamlanan ya da devam eden üst yapı projeleri, betonarme, tüm ince işçilikler, (alçı, sıva, dış-iç cephe boya-kaplama, mantolama ısı yalıtımı, havuz vb.) elektrik, mekanik gibi anahtar teslim ya da kısım inşaatlarından oluşmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, projelerinde en üstün marka ve işçilikle çalışmakta, projelerini günlük değil, olması gereken uzun ömürlü müşteri memnuniyet ilkesi çerçevesinde tamamlamaktadır. Bu nedenledir ki İSNA Yapı Mühendislik ailesiyle iş yapan bir çok kurum ya da kişi, halen yeni işlerini yaptığımız kitleleri oluşturmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 2010 yılından itibaren kendi projelerine de başlayarak, anahtar teslim müteahhitlik projelerine devam eden firmamız taahhüt işlerine de devam etmektedir.
  • (EMRAH ÖZGAN)

    Güçlükaya Mah. Eğri Sokak Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 400 54 60
    Şirket Web Sitesi: www.ankarayapitasarim.com
    DEKORASYON HER MEKANIN AMACINA UYGUN GÖRSELİ SUNMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDIR.KALİTE İSTER,EMEK İSTER,ZEVK İSTER.AMACINA UYGUN,DOĞRU MALZEMELERLE,SUNUM ÜSTÜNLÜĞÜ DEKORASYON VE TASARIM ÇALIŞMALARINI TARİFİ İMKANSIZ BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜREBİLİR.YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİZİ TERCİH EDENLERE BU FARKLILIĞI YAŞATMAK ADINA HİZMET EDİYORUZ
    BULUNMUŞ OLDUĞU SEKTÖRDE ADINDAN KALİTESİ İLE BAHSEDİLMEK İSTENEN MEKANLARA VE KİŞİLERE HİZMET VERMEYİ POLİTİKA EDİNMİŞ FİRMAYIZ.DETAYLARA VE İNCELİKLERE HÜKMETMEYİ ONLARI SEYREDİLESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ.AMACIMIZ FARKLILIKLARIYLA AKILLARDA KALMAK,MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİNE UZUN ZAMAN ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTEYEN KİŞİ,KURUM,KURULUŞ VE İŞLETMELERE DOĞRUDAN HİZMET ETMEK,KALİTESİNE TERCÜMAN OLMAK İSTEYEN BİR KURULUŞUZ.

    ÇALIŞMALARIMIZ ESNASINDA EN ÖNEMLİ VE BELİRLEYİCİ UNSUR ALINAN BEDELE YARAŞIR HİZMETİ SUNMAYI, HİZMET ANLAYIŞI EDİNEN KADROMUZ, DAİMA MUKAVEMET GÜCÜ YÜKSEK,AMACINA UYGUN MALZEME TERCİHİ,TEKNOLOJİSİ YÜKSEK ÜRÜN TERCİHİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN MONTAJ METODLARINI TERCİH ETMEKTEDİR. MONTAJ VE UYGULAMA ESNASINDA SON TEKNOLOJİ EKİPMAN,İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖNCE İNSAN ODAKLI UYGULAMA ÇALIŞMASI OLARAK SÜRDÜRÜLMEKTEDİR,BU SEBEP DOLAYSIYLE ÇEŞİTLİ MUKAVEMET TEST VE DENEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK SUNMAKTADIR.

    ASMA TAVAN, METAL ASMA TAVAN MODEL VE UYGULAMALARI, ALÇIPAN ASMA TAVAN, ALÇIPAN TAVAN TASARIMI, ALÇIPAN BÖLME DUVAR, ALÇIPAN DUVAR TASARIM UYGULAMALARI VE ÇELİK KONSTRİKSÜYON ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ DOĞRUDAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ VE MÜKAVEMET ÜSTÜNLÜĞÜ ÜZERİNE UYGULAMA VE ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
  • Yeni Bosna Merkez Mah. Kuyumcular Sk. İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza No:4 K:Z/01 Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 603 24 35
    Şirket Web Sitesi: www.vizyoninsaatdekorasyon.com
    Vizyon dekorasyon inşaat olarak boya badana, duvar, alçı sıva, kara sıva, makinalı şap, asma tavan, alcıpan , bölme duvar, kartonpiyer, ştonpiyer, parke, seramik, mantolama, izalasyon, betonpan işleri yapmaktayız..
  • (İLKER KARACA)

    hacı halil mh. menzilhane cd. no:14/B Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.535 507 53 04
    Şirket Web Sitesi:
  • Büsan Organize Sanayi 4. Blok 10670 Sokak No: 26 / N Sızma, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - SIZMA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.332 501 96 76
    Şirket Web Sitesi: www.izopro.com.tr
    İZOPRO;Dekoratif Yalıtım Sıvası,ısı yalıtımı,hazır ısı yalıtım sıvası,ısı ses ve yangın yalıtım sıvası,granit hazır sıva, ısı ses ve yangın yalıtım sıvası fabrikası,püskürtme granit örnekleri,püskürtme granit kaplamalı söve,konteyner püskürtme sıva kaplaması,prefabrik püskürtme sıva kaplaması,hazır sıva,hazır yalıtım sıvaları,yalıtım sıvası fabrikası,yalıtım sıvaları,en iyi ısı yalıtım sıvası,Ekolojik Yalıtım ,Isı Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Su Yalıtımı, ısı yalıtım sıvası fiyatları,ısı yalıtım sıvası mı mantolama mı,ısı yalıtım malzemeleri,
    ısı yalıtım boyası,ısı yalıtım sıvası nedir,ısı yalıtım sıvası nasıl yapılır,iç cephe ısı yalıtım sıvası, ısı yalıtımı mantolama,su yalıtımı,konyada ısı yalıtımı,ısı yalıtım firması,ısı yalıtımı firmaları,
  • 14 SOKAK NO183/B Üçkuyular, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - ÜÇKUYULAR
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 248 05 42
    Şirket Web Sitesi: www.turkogluinsaat.net
    bir dekorasyon izolasyon firmasıyız
  • Gümüşpala Mahallesi Veli Sok. No: 2/1 Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 591 60 60
    Şirket Web Sitesi: pramitmimarlik.com/
  • (HAYRULLAH SOYLU)

    kürkçüler cad özaydın sok no 2 Esenşehir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ESENŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 415 04 47
    Şirket Web Sitesi: norsininsaat.com/
  • MİMAR SİNAN MH. ELÇİ SK. NO:18/A ÇEKMEKÖY İSTANBUL Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 640 40 54
    Şirket Web Sitesi: www.caparyapi.com.tr
  • (KÖKSAL TÜFEKCİ)

    CARSI MAHALLESİ CEŞME SOKAK TÜFEKCİOGLU A.P. NO:4 Merkez, Rize
    RİZE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.464 223 63 66
    Şirket Web Sitesi: www.ayzerizolasyon.com
  • yıldırım beyazıt Mah. namık kemal bulv. no:28 Çerkezköy, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇERKEZKÖY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.282 726 52 30
    Şirket Web Sitesi: www.karma-mekanik.com.tr
  • (AHMET KESKİN)

    ALİ NİHAT TARLAN CAD. ERGÜVEN APT. 76/9 Bostancı, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - BOSTANCI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.507 596 84 62
    Şirket Web Sitesi: mantolamaistanbul.tk
  • SAMSUN YOLU SAĞDUYU CADDESİ ŞEHİTOĞLU SOK.3-24 YEŞİLBAYIR-MAMAK ANKARA Kayaş, Mamak, Ankara
    ANKARA - MAMAK - KAYAŞ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 372 03 77
    Şirket Web Sitesi: www.ozesenyapi.com
  • cami önü mah.menderes blv. No:86 Rize / merkez Merkez, Rize
    RİZE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.530 223 63 66
    Şirket Web Sitesi: www.ayzerizolasyon.com
  • (İSMAİL ESENTAŞ)

    ekonomik ve dekoratif dış cephe kaplama imalatı sove ve fuga iamalatı Payas, Dörtyol, Hatay
    HATAY - DÖRTYOL - PAYAS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.326 755 74 24
    Şirket Web Sitesi:
  • (ÖZER DOĞRAYAN)

    yıldırım beyazıt cad. 5029 s.k no:39 çamdibi / bornova Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 462 01 11
    Şirket Web Sitesi:
  • Beşevler Mah. Ahıska Cad. Güllü Sok. No: 20 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ocak 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 441 45 35
    Şirket Web Sitesi: www.heryapi.com
  • BATI MH DR. ORHAN MALTEPE CD. PENDİK DEVLET HST. KARŞISI KADIOĞLU APT. N.10.D.3 PENDİK/İSTANBUL Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 483 10 90
    Şirket Web Sitesi: www.ozteyapi.com