İÇ CEPHE YALITIMI ÇEKMEKÖY İSTANBUL FİRMALARI

İç cephe Yalıtımı

sektörüne ait

Çekmeköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SEYİTHAN İVGİN)

    Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.ivgininsaattt.com.tr
    HAKKIMIZDA
    İVGİN İNŞAAT 2008 yılında kurulmuştur.Sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi siz degerli müsterileri ile paylasmanin heyecanini duyar. Kurulduğu günden itibaren basta İNŞAAT sektöründe olmak üzere ARSA ALIM SATIMINDA deneyimli basarilara imza atmistir. konusunda uzman kadroya sahip olan sirketimiz; kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdigi önem ve zoru basarma azmi sayesinde kisa sürede taninmis ve Ilkelerinden asla vazgeçmemistir. Firmamizin degismez prensipleri daima kalite, hizmet, zamaninda teslim ve uygun fiyat olmustur.
    KALİTE POLİTİKAMIZ;
    İVGİN İNŞAAT tüm çalışanlarının aktif katılımıyla sunduğu tüm ürün ve hizmetlerde müşterilerinin gereksinimlerine uygun beklentileri karşılayan veya aşan kalite seviyesini sağlamayı taahhüt eder. Müşteri memnuniyetine ulaşılmasını iş süreçlerinin titizlikle yönetilmesini sağlayarak ulaşır. Bunun için tasarım temrin ve maliyet kontrol unsurlarını müşteriye azami değer yaratmak yolunda sürekli iyileştirmeyi kendine politika olarak benimsemiştir.
    DEĞERLERİMİZ;
    Çalışanlar insiyatif alır, çözüm üretir ve sonuç alır. Doğru çözüme herkes yetkilidir.
    Şirketimizin uzmanlığı ve iş yapış tarzı sektördeki gururumuzdur.
    Yapılan işler kaliteli ve sistemli şekillerde gerçekleştirilir.
    AMACIMIZ;
    Müşterilerine en uygun çözümleri üstün hizmetle sunmayı amaçlar..
    VİZYONUMUZ;
    Türkiye’de lider uluslar arası uzman ve müşterinin ilk aklına gelen şirket olmaktır..
  • (BURHAN ALPAR)

    Özgürlük Mah. Ziya Gökalp Cad. No:29 Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.530 070 23 33
    Şirket Web Sitesi: www.elifyapidizayn.com/
    Firmamız Hatay iskenderunda Alüminyum kompozit cephe kaplama, cam cephe kaplama, çelik çatı, mantolama, yalıtım, izolasyon, boya tadilat işleri, asma tavan, alçı dekorasyon, inşaat işleri, tavan dekorasyon, zemin seramik, fayans, karo, taş kaplama, banyo dekorasyon, mutfak dekorasyoınu, iç dekorasyon yapmaktayız.
  • (BİLAL KALAYCI)

    SARIGÜLLÜK MAH. 14 NOLU SK. NO:21/A Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    ÖZKAL YAPI YALITIM markası, insanların manevi değeri en yüksek varlıkları olan yuvalarının, daha güvenli, estetik, yenilikçi ve tasarruf sağlayan yapılara dönüşmesini başlıca varlık nedeni olarak görür. Bu süreçte oluşturduğu eşsiz iş tasarımlarıyla dokunduğu tüm yapıları daha değerli hale getirmek, bu değeri tüm çevresine ve müşterilerine yansıtmak başlıca misyonudur.
    ÖZKAL YAPI YALITIM verilen söze sadakati işin ilk aşaması olarak görür.
  • (YİĞİT DOĞAN)

    1643/8 Sok. No:14A Adalet Mah. Bayraklı Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 484 24 30
    Şirket Web Sitesi: www.rosyapi.com
    “Dış Cephe Mimarisi ve Mühendisliği” olarak adlandırdığımız ve yapıların dış cephelerinin ömrünü uzatacak teknik iyileştirilmelerin yapıldığı yalıtım ve mimari tasarım işlemleri olarak özetlediğimiz iş sahamıza girmeden önce, uzun süre sektör, ürün/hizmet ve pazar bazında ciddi araştırma, gözlem ve öğrenme sürecinden geçtik. Devamı...
    Öncelikli hedef kitlemiz olan daire, müstakil, işyeri, vb. gibi yapı sahipleri, apartman yöneticileri, sokak sakinleri ile empati yaptık. Yerinde gözlemledik, tanıştığımız/bildiğimiz apartman yöneticileri ve kat malikleri ile bol bol sohbet ettik. Problemleri, ihtiyaçları, kısaca durumu yerinde, birinci kanaldan (ilk elden) öğrendik.

    Bu arada bu konuda daha erken/hızlı yol almış, ilerlemiş büyük şehirlere, İstanbul’a baktık. Kurumsallaşmış uygulayıcı firmalar ile tanıştık. Avrupa’da neler oluyor, neler olmuş diye baktık, bu konuda meğer ne kadar geride kalmışız diye üzüldük.
    “Ama bu konuda bir bilinçlenme olduğunu gördüğümüzde; yasal zorunluluk ve teşviklerin etkisiyle çok hızla yol alabileceğimize inandık.”
    İş güvenliği ve uzmanlığı ile ilgili eğitimler aldık, danışman firmalar ile tanıştık. Sahadaki uygulayıcılar ile taşeronlar ile görüştük, uygulamaları yerinde gördük. Ürünleri inceledik, çeşitli ürün gruplarının içinden yeni nesil EPS grubunu seçtik. Dış cephe iyileştirmelerinde kullanacağımız EPS başta olmak üzere bir çok ürünün İzmir ve Ege Bölge bayiliğini aldık. ROS YAPI, verdiği düzgün, doğru ve profesyonel hizmetine slogan/söz olarak; “Yapınıza Değer Katar” belirledi. ROS YAPI; bu sözünün arkasında durmasını sağlayan gerekli profesyonel/kurumsal yapıya, teknik ekibe, kaliteli ve ekonomik ürünlere ve yaratıcı kadrolara sahiptir.
  • Fevzi çakmak Mah. Selvi Sok. No:15 İlkadım, Samsun
    SAMSUN - İLKADIM
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.362 233 67 40
    Şirket Web Sitesi: www.sistemgroup.com.tr
    SİSTEM GRUP 2001 yılında faaliyete başlamıştır. Firmamız, araştırma geliştirme faaliyetleri, ürün ve hizmet anlayışındaki farklılık ve satış sonrası sunduğu servis hizmetleri ile sektörünün vazgeçilmezlerinden olarak her geçen yıl bu doğrultuda ürün-hizmet yelpazesini genişletmeye devam etmektedir.
    Sektördeki var oluşumuzun temelinde müşterilerimizden gelen sese elimizden geldiğince teknik ve yasal şartlar altında özverili yaklaşmanın ve müşterilerimizi, uzman ve yetkin kadromuzla beraber tedarikçilerimizi de içeren bir bütün olarak görmemizin yatmakta olduğunun bilincindeyiz.
    Kuruluşumuzun temeli olan çevreye ve insana saygı anlayışı ile sürekli iyileştirme isteğimizle tecrübe ve birikimlerimizi iş ortağı olduğumuz dostlarımızla paylaşmak dileğindeyiz.
  • Aydınlıkevler Mah. uluyayla cad. Gazidere Sk. No:28/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.850 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız Konyada Yalıtım, Araç Kiralama, Gayrimenkul danışmanlık, inşaat işleriyle hizmet vermektedir.

    Teknolojinin olabildiğince dijitalleştiği, ekonominin elektronikleştiği, İnternetin dinamik bir biçimde hızla gelişip her sektörle ilişkili hale geldiği, ayrıca bağımsız büyük bir sektör halini aldığı günümüzde en iyi hizmeti en uygun koşullarda sağlayabilmek amacına sahiptir. Hizmet prensiplerinde dinamik, esnek, yenilikçi, teknoloji kullanımı, kazanımı, aktarımı konusunda öncü olma ilkesine sahip Bilişim, Tasarım, Yazılım, sağlayıcısı ve geliştiricisidir.

    En büyük ilkemiz; müşterinin vizyonuna uygun çözümler üretmek,müşteriyle sağlıklı, dürüst, hızlı iletişimler kurabilmektir. Çünkü müşterilerimizle ilişkilerimizi kısa vadede düşünmeyiz. Biz biliriz ki onlar ihtiyaçları olduğunda bizimle çalışmanın ne kadar güven verici olduğunu bilirler. Onlar bilirler ki biz her zaman onlar için daima en iyisini düşünürüz.

    "Her işimiz bizim için ayrı değerdir. Her yeni iş bizim için yeni bir heyecan demektir. Her yeni web sitesi bizlerinde yeni alanları tanımamıza katkıda bulunur. Üstlendiğimiz her işte yepyeni dünyalar keşfederiz."
  • (YUSUF GÖK)

    Osman Yılmaz Mh Millet Cd No:23/2 Değirmendere, Gölcük, Kocaeli
    KOCAELİ - GÖLCÜK - DEĞİRMENDERE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Kasım 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.530 371 21 81
    Şirket Web Sitesi: betaizolasyon.com
    Gölcük Dış Cephe Mantolama
    15 Ay Vade Farksız Taksit İmkanı
  • hürriyet mahallesi 1731 sk NO:7 Altınçağ, Dörtyol, Hatay
    HATAY - DÖRTYOL - ALTINÇAĞ
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.531 356 47 44
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, çalışmalarına Mersin’de başlamış olup, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur. YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir. Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir. TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir.
  • Konak Mah.Eğitimciler Cd. Buryap Plaza No:10 D:3 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mart 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 647 14 14
    Şirket Web Sitesi: www.kimpasyapi.com
    Kimpaş Yapı üstlendiği tüm inşaat işlerinde edindiği bilgi birikimi ve deneyimi çevre ve güvenlik şartlarına uygun olarak kaliteden ödün vermeden her türlü yapı ve sanayi tesisleri bünyesinde müşterilerinin en geniş isteklerinden en küçük ihtiyaçlarına kadar cevap verebilmeyi, müşteri memnuniyetini öncelikli hedefi kabul ederek, tüm ihtiyaçlarına karşılayıp kalıcı projelere imza atmak amacıyla kurulmuş bir şirkettir.
    Kimpaş Yapı olarak, her projenin kendine has özelliğine, müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına göre, aşağıda genel hatları çizilmiş uygulama alanlarından birisinin tek bir sisteminden tüm sistemlerine kadar eksiksiz hizmet sunmayı hedeflemekteyiz.
    FAALİYET ALANLARIMIZ
    - Anahtar Teslim Konut- Hastane- Sosyal Tesis İnşaatı
    - Bohçalama ve Su İzolasyonu
    - Perde Duvar Ve Su İzolasyonu
    - Mantolama ve Su İzolasyonu
    - Alçı- Sıva- Staen- Alçıpan- Kartonpiyer- Asma Tavan- Kara Sıva- İnce Sıva
    - Dış Cephe Boyası
    - İçten Isı İzolasyonu ve İç Cephe Boyası
    - Teras, Çatı, Su ve Isı Yalıtımı
    - Diğer Çatı Uygulamaları
    - Su Deposu İzolasyonu
    - Ses İzolasyonları
    - Dekoratif Uygulamalar ( Söve, Kat Silmesi, Köşe Taşı, Fugalı Kaplama vs.)
    - İç ve Dış Dekorasyon
    - Cephe Kaplamaları
    - Seramik, Granit, Mermer
    - Havuz ve Süs Havuzu
    - Site Yürüyüş Yolları, Bordür Taşları
    - Bina Dekorasyon ve Boya
    - Çelik Kapı, Oda Kapıları
    - Mutfak Dolabı, Laminant Parke
    - Alimünyum Demir İşleri
    - Mekanik Tesisat
  • (İBRAHİM SUNA)

    EMRE MAH. MİLLİ BİRLİK CAD. NO:95 MECİDİYE Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.272 214 57 67
    Şirket Web Sitesi: www.afyonyalitim.com
    Her-iş Yalıtım İnşaat malzeme kalitesini kurulduğu ilk günden itibaren,müşteri ve çalışan memnuniyetinin üst düzeyde tutmayı;müşteri isteklerini teknik çözümlerden taviz vermeden en hızlı ve en kalitli biçimde karşılamayı amaç edinmiştir.
    Faaliyet gösterdiğimiz bütün alanlarda müşterimizle uzun dönemli iş birliği esasına dayanan etik değerlerimize bağlı kalarak kalite ve güvenden taviz vermeden çalışmak.
    Hızlı ve çok yönlü gelişen,şehirleşen,yapılaşan ülkemizi,inşaat mühendisliği,mimarlık,yalıtım uygulamaları,konforlu,estetik,ekonomik,doğal yapıya saygılı binalar kültürüne dayalı dünya standartlarına ulaşan bir gelecek bekliyor. İşte biz büyük ve güçlenen Türkiyenin inşasında önemli roller üstlenip daha kapsamlı faaliyetlerle sistemleşip kurumsallaşmaya hazırlanıyoruz
    Faaliyet bölgemizde kaliteli yapılaşmaya,yapı sektöründe gelişimine ve gelişmiş ülkeler standartında taahhüt işleri yapmaya tüm imkanlarımıza adamak.Şirket sahiplerine anlamlı karlar ve çalışanlara yüksek hayat standardı ve sürekli iş sağlamak.Teknik yapı malzemeleri ve özellikle yapı kimyasalları ticaretinde,teknik ve mühendislik hizmetleri,teknik malzemeleri uygulamasında aranan,tercih edilen,gelişen,itibarlı bir firma olmak.Her-iş Yalıtım ve İnşaat olarak bizleri tercih eden ve her daim güvenen tüm müşterilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri takip ederek her zaman en kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.
  • (BÜLENT BEY)

    ömer seyfettin sok. no. 7/2 anıttepe Maltepe, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - MALTEPE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 232 66 13
    Şirket Web Sitesi:
  • 19 MAYIS MAH.MEŞRUTİYET SOK. NO:20/3 Merkez, Samsun
    SAMSUN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.362 431 58 98
    Şirket Web Sitesi: www.samtekgrup.net
  • KURTKÖY Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.izomees.com
  • (AHAN ABUL)

    Atınşehir mah. erol sok. no 28 ÜMRANYE / İST Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 527 36 82
    Şirket Web Sitesi:
  • (RÜSTEM YILDIZ)

    SERÇEÖNÜ MAH. TEOMAN SOK AVUKATLAR İŞHANI KAT:4 NO:407 Merkez, Kayseri
    KAYSERİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 221 35 46
    Şirket Web Sitesi: www.yukselenyalitim.com
  • Sarıgüllük Mah. Şakir Sabri Cad. No.3/C Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.342 322 42 70
    Şirket Web Sitesi:
  • (MURAT BOZ)

    urla zeytinalan Zeytinalan, Urla, İzmir
    İZMİR - URLA - ZEYTİNALAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 234 50 40
    Şirket Web Sitesi:
  • DEMİRCİLER SİTESİ 2.CADDE 242.SOKAK 15/3 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 573 79 77
    Şirket Web Sitesi: www.ayyildizizolasyon.com
  • (GÖKHAN DERİCİ)

    Kasımpaşa Mah. Gazlıgöl Cad. 115/B Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.272 212 16 02
    Şirket Web Sitesi:
  • (HÜSEYİN TAŞKIRAN)

    Adnan Kahveci Mah. İnönü Cad. Kural Sok. No:17/1 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 880 56 61
    Şirket Web Sitesi: www.kutayyapi.net