HAZIR MUTFAK SÖĞÜTLÜ AKÇAABAT TRABZON FİRMALARI

Hazır mutfak

sektörüne ait

Söğütlü Akçaabat Trabzon firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Ağaç İşleri Sanayi Gölbaşı Sokak no :6 Selçuklu-Konya Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.555 706 21 74
    Şirket Web Sitesi: www.tahamobilyadekor.com
    TAHA ;Konyada mutfak dolabı,tv ünitesi konya,hilton banyo dolabı,ray dolap,sürgülü dolap Konya,banyo dolapları,mutfak dolabı modelleri,mutfak dolabı fiyatları,mutfak dolabı fiyatı,televizyon ünitesi,mdf mutfak dolabı imalatı,işyeri dekorasyon,mağaza dekorasyon,eczane dekorasyon,panel kapı,amerikan panel kapı,panel kapı imalatı,panel kapılar,Konya amerikan kapı,gar,Konya gar,raylı dolap,konyada ray dolap,rap dolap imalatı Konya,televizyon ünitesi,televizyon standı konya,televizyon dolabı,
  • KISIKLI MAH. YUSUF KEMAL SOK. NO:8/A Kısıklı, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - KISIKLI
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 316 49 45
    Şirket Web Sitesi: www.meset.com.tr
    Firma 2010 yılının Ocak ayı itibariyle İstanbul Üsküdar’da “Ahşap Stüdyo Mimarlık ve Dekorasyon” adı altında 600 metrekarelik imalathanesinde faaliyetlerine başlamıştır.

    Başlangıç olarak iç mimari dekorasyon ürünleri alanında hizmet veren kuruluşumuz, sektördeki gelişen inşaat ve yapı faaliyetlerini irdeleyerek, alanında ki uzman açığına cevap verecek nitelikte kadrosunu güçlendirmiştir. Yenilenen kadrosu ile bir çok firmaya danışmanlık hizmetinin yanı sıra çözüm ve uygulama hizmeti sunarak, kaliteli projelerin çözüm ortağı olmuştur.

    Sektördeki edindiğimiz bu tecrübeleri ve sunduğumuz çözümleri “Meset Mimarlık İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.” çatısı altında kurumsallaştırarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
  • Aşağı Öveçler Mah. 1308 Sokak No:2/B Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 480 44 45
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraboyabadana.com
    20 yıllık tecrübemizle ankara dikmen,çankaya, yenimahalle ve ankaranın tüm bölgelerinde boya,badana,tadilat,tamirat,mantolama,çatı işleri,tavan işleri,tesisat ve elektrik işleri ile hizmet vermekteyiz.
  • (FATİH GÖRGÜLÜ)

    Hekimbası Çiftlik Cad Derman Sok No:9 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.544 722 36 08
    Şirket Web Sitesi: www.gorguluyapi.com
    2005 yılından itibaren faaliyette olan firmamız kurulduğu günden bu yana , aldığı tüm işleri eksiksiz ve kusursuz olarak teslim etmekle beraber gerek özel sektörden büyük işletme ve firmalara gerekse kamu ihaleleri ile devlet işlerinde üzerine aldığı sorumluğu bilincinde , kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak yaptığı ve bitirdiği tüm işlerden tam referans almıştır.
    Teknik personel , teknolojik uygulamalar ve yılların verdiği deneyimi bilgi birimi ile birleştirerek sektörde öncü olmayı sürdürmeyi hedefleyen firmamız güncel gelişmeleri takip ederek ve önemle kullanıcının istek ve talepleri doğrultusunda oluşturulan projelerde kullanıcının tam onayını alarak gerçekleştirilen tüm uygulamalarda eksiksiz olmayı taahhüt ederek büyümeyi hedeflemektedir.Biten ve teslim edilen tüm çalışmaların gerekli durumlarda servis hizmetini yerine getirmektir.
    Tüm bu anlayışlar doğrultusunda sektörün öncü firması olan GÖRGÜLÜ YAPI; memnuniyet referansları, tam hizmet anlayışı ve bilgi birikimi ile yurt geneline hizmet vermekten gurur ve memnuniyet duyar .
  • (SERKAN ÖZBAY)

    Ali Ersoy mah.11.sokak No.86/7 ve 88/5 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İskele ve Kalıp Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 348 19 03
    Şirket Web Sitesi: www.ankarakoltuktasarim.com
    Firmamız Ankara Sitelerde faaliyet gösteren bir mobilya tasarım ve dekorasyon firması olup, yaptığı estetik uygulamalarla müşterilerinin beğenisini kazanmaya devam etmektedir.
    Modern Koltuk Takımları, Salon Köşe Takımları, Oturma Grupları, Klasik ve Avangard Koltuk Takımları,Yatak Odası Takımları, Yemek Odası Takımları, Baza ve Yatak Başlıkları tasarımı ve imalatı üzerine çalışmaktayız.
    Müşterilerimizin beğeni ve memnuniyetini her zaman ön planda tutan firmamız, ürün imalatında zerafet ve müşteri ihtiyacını karşılayabilir olmasına özellikle dikkat eder.
    Siz de artık evimizde değişiklik zamanı geldi diyenlerdenseniz, lütfen Ankara Sitelerdeki mobilya mağazamıza gelin ve ne tür ürün talebiniz varsa bize iletin. Sizin için en güzelinin imalatını biz yapalım.
    Saygılarımızla
    KOLTUK DÖŞEME TADİLAT ve TAMİRAT İŞLERİNİZ FİRMAMIZCA İTİNA İLE YAPILIR.
  • (SAMET CAN)

    Serdivan, Sakarya
    SAKARYA - SERDİVAN
    Dekorasyon İşleri, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Projelendirme
    Projelendirmede ortamda yapılması istenen değişiklikler veya üretilecek malzemenin bitmiş halini 3 boyutlu olarak görebilirsiniz.Dijital ortamda hazırlanan bu görsellerde amaç kullanışlılığı maximumda tutup estetiği ön plana çıkarmaktır.
    İç ve Dış cephe Mantolama
    Yakıt sarfiyatında %40 oranında tasarruf sağlatan mantolama yapmak için hiçbir zaman geç kalmış sayılmazsınız. Binanıza mantola yapalım , sıcağa ve soğuğa karşı hem enerji harcamalarınızı yarı yarıya azaltın hemde binanızın estetiğini sağlayalım.
    Banyo Dekorasyonu
    Bien ,Etili , Çanakkale ve birçok seramik marka seçenekleriyle banyonuzdaki ışıltıyı bizim tecrübeli ellerimizle yaşayacaksınız.
    Birbirinden farklı ve çeşitli banyo dolapları , aksesuarlar ve duşakabin sistemlerinden en iyisini beğenmekte güçlük çekebilirsiniz.
    Mobilya
    Mutfak dolabı,banyo dolabı,raydolap,portmanto ve mobilyayla ilgili aklınıza gelebilecek herşey,ÖZEL ÖLÇÜDE imal edebiliyoruz.Üretimimizide hiçbirzaman sunta ve benzeri malzemeleri kullanmayıp Avrupa standartlarına uygun (E1) kansorejen madde içermeyen malzemeler kullanılmaktadır.
    Kapı
    Masif kapı, Amerikan Kapı, Ofisler için panel kapı ,sürgü kapı, katlanır kapı gibi geniş model ve renk seçenekleri ile en kısa sürede, özel imalatımızla isteklerinize cevap veriyoruz. Bütçenize ve mekanınıza en uygun kapıyı belirlemek için lütfen bizimle irtibata geçin.
    Pencere ve Balkon kapama sistemleri
    Sıcak yuvalarınız için en konforlu pencere sistemine beraber karar verelim, İster pvc pencere, ister cam balkon kapama. Birçok renk seçenekleri ile pencerelerinizi beraber yenileyelim.
    Lamine, Laminat Parke
    Masif Parke, Merbau, Lamine, Laminat parke uygulama içinde bizlerden destek alabilirsiniz.Sistre, ithal ve yerli ,mat veya parlak cila ne isterseniz.. Bizden teklif almadan kesinlikle karar vermeyin.
    Mekanik ve Elektrik Tesisatı
    Kalorifer,Temiz ve pis su, doğalgaz tesisatlarımızda sektörün öncü şirketleriyle anlaşmalı olup yetkili servislerimiz tarafından altyapı işçilikleri de dahil olmak üzere 2 yıl Garantili olarak yapılmaktadır.Yine elektrik tesisatı işçiliklerimizi de garantili olarak yapmaktayız.
  • Eski sanayi sitesi no:7 Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.422 336 46 55
    Şirket Web Sitesi:
  • (M.ALİ ÇARPAR)

    Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi 21/D İskenderun, Hatay
    HATAY - İSKENDERUN
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.326 614 57 95
    Şirket Web Sitesi: www.fireartsomine.com
  • mustafapaşa mah. bağdat cad. no:549/c Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 644 40 29
    Şirket Web Sitesi: www.simgemyapi.com
  • (HALİS ERDUMAN)

    ŞARKİYE MAH.ATATÜRK BULVARI NO 148 Merkez, Ordu
    ORDU - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.452 234 82 62
    Şirket Web Sitesi:
  • yeni mah. cam.. karşısı no 111/112 12700 solhan Merkez, Bingöl
    BİNGÖL - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mart 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.543 578 88 18
    Şirket Web Sitesi: www.facebook.eratsan.
  • Yalı Mah.Fevzi Çakmak Cad.No.21/3 Yalı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - YALI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 208 28 19
    Şirket Web Sitesi: www.arasinsaat.net
  • (AKIN YAPI)

    suadiye-akın sokak no : 333 Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ekim 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 398 04 40
    Şirket Web Sitesi: www.akinyapi.net/
  • (M. REŞET DEDE)

    Yurt Mah. A.Türkeş Blv. Sınacı Apt. B Blok Zemin Kat. No:49 (Huzurevleri Sağlık Oçağı Karşısı) Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.322 234 48 36
    Şirket Web Sitesi: www.adanatadilat.com
  • şehit sadık erişen 23{1 Birlik Mah., Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BİRLİK MAH.
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.006 496 62 69
    Şirket Web Sitesi: 2dgrup.com.tr
  • Mimarsinanmah.SporyoluCad.Okul.sk.No.19.20 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Dekorasyon İşleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ocak 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 592 32 33
    Şirket Web Sitesi: tiryakitrafik.com
  • (AYSEL TURHAN)

    M.Kemalpaşa Mah.Yıldırım Beyazıt Cad.No:12 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 428 69 12
    Şirket Web Sitesi: www.aresmutfak.com
  • Bağdat Cad. 124/1 Cin Apt. B Blok D.1 Fenerbahçe Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 336 87 58
    Şirket Web Sitesi: www.locamimarlik.com.tr
  • çayyoluköyü 8. cadde 165/12 ümiköy Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2010 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 235 52 41
    Şirket Web Sitesi: www.idealyapidekorasyon.com
  • (AHMET GÜNER)

    fatih cad baklacı mah no 89 çavuşbasi beykoz Çavuşbaşı, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - ÇAVUŞBAŞI
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 479 19 01
    Şirket Web Sitesi: