GRANİT CEPHE KAPLAMA MURAT PAŞA BAYRAMPAŞA İSTANBUL FİRMALARI

Granit cephe kaplama

sektörüne ait

Murat Paşa Bayrampaşa İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Ceyhan yolu yetsan sanayi sitesi g blok no:25 Sarıçam, Adana
    ADANA - SARIÇAM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0532 733 60 24
    Şirket Web Sitesi:
    Şube Adresimiz: Lapseki / Çanakkale

    Firmamız 2001 yılından beri Türkiye genelinde İzolasyon sektöründe hizmet vermekte olan AYTEX İZOLASYON, 2001 yılından itibaren,Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda güvenilir ekibimiz ile sizlere hizmet vermektedir. Her türlü ihtiyacınıza hemen cevap verebilen ve tecrübeli kadrosuyla tüm teknik sorununuzda yanınızda ve yardımınıza hazırdır.Çözümlerin ayrıntılarda saklı olduğunu, Ayrıntıların da bir farklılık göstergesi olduğunu biliyoruz ve diyoruz ki;"FARKLI OLDUĞUMUZU BİLİYORUZ VE BU FARKI SİZİN DE YAŞAMANIZI İSTİYORUZ." Artık bina yalıtımı ile ilgili her türlü problemlere çözüm bulabilirsiniz. Problemlerinize kalıcı çözümler bularak sizlere kesin çözümleri GARANTİ ediyoruz.

    FAALİYET ALANLARIMIZ İÇ CEPHE DIŞ CEPHE KAPLAMA VE YALITIM SİSTEMLERİ, KUMLAMA, ÇATI VE TEMEL İZOLASYONLARI, BOYA ÜRETİMİ, ESKİ VE YENİ BİNA İÇ - DIŞ CEPHE BOYA İŞLERİ VERMİKÜLİT ESASLI YANMAZ SIVA UYGULAMALARI, Bayndırlık Poz No:27.560/2'ye uygun olan POLYESTER YAĞ ESASLI ELYAFLI KALIN HAZIR SIVA UYGULAMASI, %70-85 ORANLARINDA ISI İZOLASYONU SAĞLAYAN BOYA SİSTEMLERİ,TEFLONLU SİLİNEBİLEN VE YIKANABİLEN BOYALAR, İTALYAN BOYA UYGULAMALARI.
  • Alemdağ Cad. Ertürk Sk. No:26 Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.545 459 84 65
    Şirket Web Sitesi: www.kardeslerizolasyon.net
    https://www.facebook.com/celebikardeslerizolasyon
    MİSYON
    Firmamız müşterisine çözüm öneren projeler ile servis ve garantiyi birlikte sunmayı bir ilke haline getirmiştir.
    Kurulduğu günden başlayarak yapmış olduğu başarılı uygulamalar, reklam çalışmaları ve tanıtım programları ile bölgesindeki yalıtım bilincinin oluşmasında çok ciddi katkılarda bulunmuştur.
    Yenilikçi
    Girişimci
    Çevreye duyarlı
    Yalıtım ve enerji tasarrufu bilincine sahip bir toplum için çalışan
    Genç, dinamik , eğitimli insan kaynağına sahip olarak , teknolojik sistemleri ile sektöründe fark yaratan
    Bütün paydaşlarına değer katan yapısından taviz vermemektir.

    Vizyonumuz
    Türkiye’deki yeni yapılanma ve kentsel dönüşüm projelerinde modern mimariye uygun, ısı yalıtımı ile mimariyi aynı anda tek ürünle çözebilen yüksek teknolojik ürünleri üretmek, tanıtmak, bilgilendirmek, geliştirmek ve ülkemizin hizmetine sunmaktır.

    Türkiye’deki mevcut binaların yeniden düzenlenmesi çalışmalarında gerek modern çizgiye uygun gerekse turistik ve tarihi, yapıların mimarilerine uygun ısı yalıtımı ile mimariyi aynı anda tek ürünle çözebilen yüksek teknolojik ürünleri üretmek, tanıtmak, bilgilendirmek, geliştirmek ve ülkemizin hizmetine sunmaktır.
  • (MÜCAHİT ÇANKAYA)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR Merkez, Tokat
    TOKAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Dış cephe mantolaması iyi olan bir yapıda ısıtma ve soğutma için kullanılan enerjinin daha az kullanımlası ısıtma ve soğutma sistemlerinizden kaynaklanan giderlerin daha ekonomik rakamlara indirilmasında yarar sağlar. Diğer bir açıdan bakmak gerekirse ısınma için az enerji kullanıldığı için hava kirliliğinede katkı sağlayacaktır. Yapıların ısı ve nem iletişimi ortadan kalkacağı veya en aza çekileceği için yapıların ömrüde artar.
    Mantolama çok iyi ve kaliteli bir malzemeyle yapılmışsa 60 enerji tasarrufu sağlayacaktır. Bu hem aile hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır.
    Dış cepke mantolama için teknik veriler uygun olan veya olmayan çok çeşitli ürünler bulmak mümkündür. Kaliteli bir ürün görünüşde pahalı gibi görünebilir. Fakat zaman dilimi içerisinde kendini amorti ettiği gibi size daha çok tasarruf sağlayacaktır. Kaliteli bir ürün ve uygulamayla birleştiği zaman mantolama amaca uygun olacak size daha; size konforlu ve sağlıklı bir mekan kazandıracaktır.
    Bakanlık nezdinde yapılan çalışmalar ile TS 825 Binalarda ısı yalıtım yönetmenliği, , standardı nisan 1998 de revize edilerek 2000 yılından itibaren yapılan yapılarda zorunlu standart haline getirilmiştir.
    Bundan dolayıdırki; sizinde yapmayı düşündüğünüz mantolama işleinizde hem malzeme kalitesi ve hem uygulama açısından sıkıntı yaşamamanız için işlerinize talibiz. Daima kazanmak için MED YAPI DEĞERİNDE, ZAMANINDA ve GÜVENLE.
  • yayla mh Kilimli, Merkez, Zonguldak
    ZONGULDAK - MERKEZ - KİLİMLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    2008 yilinda ist da kurulan bursa da subesi olan mantolamatadilat alci laminant isleri iceren bir formadir.
  • (SALİH KOCATEPE)

    SADRİ ARTUNC CAD HİCRET İŞHANI NO:10 SAFRANBOLU/KARABÜK Safranbolu, Karabük
    KARABÜK - SAFRANBOLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.370 712 34 16
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

    İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır. Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
  • (MURAT SONGÜR)

    İhsaniye Mh. Sultan Cem Cd. 1/21 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Mart 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 322 13 21
    Şirket Web Sitesi: www.tugragrup.com
    Konya da faaliyet gösteren grup şirketimizde, İmalatını da yaptığımızTSE, ISO 9001, ISO 14001 belgeli H tipi tam güvenlikli galvanizli dış cephe iskelesi kiralaması ve satışı yapılmaktadır. Ayrıca plywood ve kalıp satışımız vardır. Dış cephe kompozit, panel, cam giydirme işleri ile mobilya üretimi de yapmaktayız. Çelik konstrüksiyon da dahil olmak üzere kabası biten inşaatlarınızın tüm taahhüt işleri tarafımızdan yapılabilir.
  • yükseliş mh . Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.242 334 33 34
    Şirket Web Sitesi: www.arvelaluminyum.com
    Sinekilk lüks değil en sağlıklı çözümdür, hiçbir kimyasal mücadelenin önleyemediği sivrisinek ve benzeri haşeratın yaşamınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin.
  • (MÜLAYİMLER)

    Arı Sanayi Sitesi 4. Etap 24. Cadde 2284. (Eski 770. Sokak) Sokak No:94 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 394 73 46
    Şirket Web Sitesi: mulayimleraluminyum.com
    Giydirme Cephe ve Kompozit Kaplama Sistemleri
    Kompozit Panel Kaplama Sistemleri hayal gücünün sınırsız olduğu günümüz mimarisinde geniş kullanım alanları bulan cephe kaplamalarıdır. Modern mimarinin sınır tanımayan tasarımlarına cevap verebilmek amacıyla sunulan Kompozit Panel Cephe Sistemleri, sürekli artan taleplere yeni ufuklar açmaktadır. Eski yapıların restorasyonuna ya da yeni yapıların planlamasına yönelik zengin biçimlendirme olanakları sunar. Binanıza estetik görünüm kazandırması dışında rahatlıkla kullanılabilen bir yapı malzemesi haline gelmiştir. Alüminyum kompozit levha, dış yüzeylerdeki 0.5mm kalınlıkta iki alüminyum levhanın arasında özel dolgu malzemesi olacak şekilde birbirine çeşitli tekniklerle yapıştırılmasıyla oluşturulmaktadır. En fazla kullanım alanı bulan 4mm kalınlığındaki alüminyum kompoze levhalar çeşitli renk ve doku seçenekleriyle piyasada bulunmaktadır. Renk yelpazesi oldukça geniş olan ve standart birçok rengin yanı sıra ahşap desenli seçenekleriyle de cephe kaplamada kullanılmaktadır. Kolay şekillenmesi, hafif ve dayanıklı olması, iklim şartlarından ve ultraviyoleden etkilenmemesi gibi avantajlarıyla kaliteli alüminyum kompozit levha markalarını kullanmaktayız.
  • Büsan Organize Sanayi 4. Blok 10670 Sokak No: 26 / N Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 501 96 76
    Şirket Web Sitesi: www.izopro.com.tr
    İZOPRO;Dekoratif Yalıtım Sıvası,ısı yalıtımı,hazır ısı yalıtım sıvası,ısı ses ve yangın yalıtım sıvası,granit hazır sıva, ısı ses ve yangın yalıtım sıvası fabrikası,püskürtme granit örnekleri,püskürtme granit kaplamalı söve,konteyner püskürtme sıva kaplaması,prefabrik püskürtme sıva kaplaması,hazır sıva,hazır yalıtım sıvaları,yalıtım sıvası fabrikası,yalıtım sıvaları,en iyi ısı yalıtım sıvası,Ekolojik Yalıtım ,Isı Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Su Yalıtımı, ısı yalıtım sıvası fiyatları,ısı yalıtım sıvası mı mantolama mı,ısı yalıtım malzemeleri,
    ısı yalıtım boyası,ısı yalıtım sıvası nedir,ısı yalıtım sıvası nasıl yapılır,iç cephe ısı yalıtım sıvası, ısı yalıtımı mantolama,su yalıtımı,konyada ısı yalıtımı,ısı yalıtım firması,ısı yalıtımı firmaları,
  • (MURAT)

    Hüseyin Kahya mahallesi Turgut reis cad. 11/C Merkez, Kırıkkale
    KIRIKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.711 256 44 80
    Şirket Web Sitesi:
    Farkı Bizimle Fark edin..
  • (GÜNGÖR MUSLU)

    osmanyılmaz mah.611 sk. 8/a Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.262 646 66 86
    Şirket Web Sitesi: www.muslu.net
  • (MAŞUK GÖKALP)

    BAĞLAR MAH. (YURTİÇİ KARGO ARKASI) SELAHADİN EYYÜBİ CADDESİ NO:26 Midyat, Mardin
    MARDİN - MİDYAT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.482 462 41 48
    Şirket Web Sitesi:
  • gülbahçe 2. cevizli cd. no 60 (başaran minibüs tel altı son durak ) Başaran, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - BAŞARAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ekim 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 251 06 05
    Şirket Web Sitesi: www.sıvaperyalitim.com
  • Adres : Rami kışla cad. Emintaş Erciyes San. Site No:121/161 - 34055 Sağmalcılar, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - SAĞMALCILAR
    Cephe Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 544 53 05
    Şirket Web Sitesi: www.natamachine.com.tr
  • (İZBOY TEKNİK)

    1. SANAYİ ÇARŞISI 12.BLOK NO:11 Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.272 212 09 19
    Şirket Web Sitesi: www.izboyteknik.com
  • YENİŞEHİR MAHALLESİ NALÇACI CADDESİ UĞURLU SİTESİ 11/1 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 235 13 13
    Şirket Web Sitesi: www.atlasinsaatkonya.com
  • Yeşiloba mahallesi Arslandamı İşmerkezi C Blok No: 41-51 Seyhan/Adana YILDIZ ÇATI YAPI VE İZOLASYON MALZEMELERİ TAAH.TİC. (sandvic panel, isopanel, izocam, camyünü, taşyünü, yalıtım) Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 429 29 00
    Şirket Web Sitesi: www.yildizcati.com.tr
  • (HİKMET DALGIÇ)

    hamidiye mah hamidiye cad sıla sok no 3 çekmeköy Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 640 15 71
    Şirket Web Sitesi:
  • (ALPER AHMETGİL)

    öğretmenler cad 13/1 çukurambar Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 356 44 66
    Şirket Web Sitesi: www.ankadekorasyon.com
    WEBER ÜRÜN GARANTİSİ İLE 5cm eps - xps uygulamaları anahtar tesilm fiyatı 28 tl den baslayan fiyatlarla
  • (İSMAİL KOÇ)

    ALINTERİ BULVARI NO:44-46-48 OSTİM-ANKARA Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 354 55 20
    Şirket Web Sitesi: www.kocmak.com.tr