FAYANS GÖZTEPE KADIKÖY İSTANBUL FİRMALARI

Fayans

sektörüne ait

Göztepe Kadıköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İBRAHİM HALİL DALGACIOĞLU)

    Yeşilevler Mahallesi 140 Nolu Cadde No:162/A Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 569 70 42
    Şirket Web Sitesi: İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    www.ideguneyinsaat.com

    Firmamız 2013 Yılında İnşaat Taahhüt, Müteahhitlik alanlarında hizmet vermek için Gaziantep'te kurulan firmamız GÜNEY İNŞAAT TAAHHÜT günümüze kadar sektöründe ismine yakışır adımlar atmıştır.
    Zamanla firmamız büyüyerek İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT adını almıştır.
    Firmamızın günümüzdeki hizmet alanları ve başlıca faaliyetleri;
    * Müteahhitlik
    * İnşaat Taşeronluğu
    * İnşaat Tadilatı
    * Dekorasyon
    * Mantolama
    * Endüstriyel zemin uygulama
    Firmamız, taahhüt ettiği işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmesi ile müşterileri tarafından tercih edilen firma haline gelmiştir. Müşteri odaklılık olarak ta tanımlanan bu özelliği sayesinde kurumsal kimliğe sahip firmaları sürekli müşteri kitlesi içine almıştır.
    Firmamız, hedeflerine ve taahhütlerine ulaşmak için kaliteyi her zaman ön planda tutan bir çalışma disiplinine sahip olup zaman içinde bilgi, insan, finansman, üretim ve hizmet kaynaklarını geliştirmiştir.
    inşaat, tadilat, dekorasyon, müteahhitlik, gayrimenkul, taşeronluk hizmetleri, kaba inşaat taşeronu, mantolama sistemleri, yapı malzemeleri, duvar kağıdı, mutfak dekorasyonu, çatı dekorasyon, alçıpan, asma tavan, bölme duvar, resmi kurum tadilat inşaat işleri, mutfak tezgahı, mutfak, banyo, ofis tadilat, şap işleri, üst yapı inşaatları, villa, yap-sat inşaat, yer döşeme sistemleri, pvc-parke, yer-duvar seramik-fayans, yer-duvar granit-mermer, yüzme havuz inşaatı, alüminyum, kapı-pencere (ahşap), kanal, karo döşeme, merdiven korkuluk, fayans, granit seramik, duvar kaplama, dış cephe yalıtım mantolama, fabrika inşaatı, fabrika saha betonu, daire tadilatı, emlak işleri, bağ evi, köy evi yapımı, anahtar teslimi inşaat, anahtar teslimi daire tadilatı, prefabrik bağ evi yapımı, ince inşaat taşeronu, parke altı şapı, çelik çatı yapımı, alt yapı taşeronu, villa tadilatı, kalıp, demir taşeronu, çatı, çelik konstrüksiyon, bahçe çevre düzenleme, endüstriyel zemin uygulama, bağ evi havuzu, şap işçiliği, pvc yer kaplama, restorasyon, saha betonu, çatı tadilatı, cam balkon, banyo dolabı yapımı, banyo tadilat, banyo dekorasyonu, komple inşaat yapımı, mağaza tadilatı, mimarlık.bahçe düzenleme, panel çit, mimari tasarım uygulama, cephe giydirme alüminyum, american siding, demir çelik işleri, demir doğrama, ferforje uygulama, daire içi yıkım, alçı sıva, bahçe evi, dükkan tadilatı, duvar yıkımı, iç mekan tadilatı, ince işlerin malzemeli yapımı, inşaat-tesisat malzemeleri, çelik kapı, cam kapı, pvc pencere, bahçe korkuluk, bahçe duvarı yapımı, beton, demir işçiliği, daire karşılığı inşaat, epoksi filiz ekim, parapet perde, demir, kalıp işçiliği, iskele kalıp sistemleri, pvc kapı ve pencere sistemleri, gaziantep mantolama firmaları,
  • Fatih Sultan Mehmet Cd. Tonoğlu Plaza N:3 K:4 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 308 62 27
    Şirket Web Sitesi: www.ozahsap.com.tr
    Bizim için ağaç, bir sanat olmasının yanında bir yaşam biçimidir. 1972 yılında firmamızı kuran Kemal Usta’nın (Öz) dediği gibi, her ağacın bir öyküsü vardır. Firmamız 1972’den beri ağaçların öyküsünü yazmaktadır. Bu arada Kemal Usta’nın da öyküsünü yazanlar olmuştur. Kurucu ustamızın ağaçlarla olan öyküsünün anlatıldığı “Her Ağaç Bir Düş Görür Ölürken” adlı öykü, 2002 TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu) Öykü yarışmasında ödül alarak, “En Güzel Esnaf ve Sanatkâr Öyküleri” kitabında yayınlanmıştır.
    Biz biliyoruz ki Kemal Öz, yaşamını bu sanata adayarak en güzel öyküyü yazmıştır. Onun, “İnandığın gibi yaşayacaksın, yaptığın iş senin ömrün olacak” düsturu, firmamızı büyüten temel manevi ilke olmuştur.

    Firmamızın da bir öyküsü vardır.

    1972 yılında kurucumuz Kemal Öz Edirnekapı'da ÖZ KARDEŞLER AĞAÇ TORNA ATÖLYESİ’ni kurar. Daha sonra bu işi ilerletmek için kendi tornalarını, yine kendi yaptığı merdivenlerde kullanmaya başlar ve böylece merdiven sektörüne girmiş olur.
    1981 yılında atölye Üsküdar Selmani Pak Caddesi’ne taşınır. Üsküdar Kemal Öz için gerçek bir tecrübe ve biriktirme alanı olacaktır. Seçkin bir torna ustası olan ustamız merdiven alanında da aranan bir isim olmaya başlar. Üsküdar yalnızca iş tecrübesinin derinleştiği bir alan değildir; insan ilişkileri de birikmeye başlar. Öz Ahşap’la özdeşleşen insana güven, dürüstlük ve iş ahlakı, kaynağını Üsküdar’da örülen sağlam dostluklardan alır.
    1997 yılında ALİ ÖZ 'ün üniversite sonrası katılımından sonra firmanın ismi ÖZ AHŞAP MERDİVEN olarak değiştirilmiş ve hedeflerini geliştirerek, ürün ve hizmetteki kalitesiyle kısa zamanda büyümüştür. 1970’lerin sayılı tornacılarından olan Kemal Öz, bin bir emek vererek kurduğu atölyenin büyük bir firma haline geldiğini ve sektörde güvenilirliğiyle aranan bir “marka” olduğunu görmüştür.

    Atölyemizde teslim edilen her iş başka bir işi, başka projeleri getirerek Öz Ahşap'ı merdiven sektöründe önemli bir noktaya taşımıştır. Artık sektöründe tanınan bir firma olduğundan her projede Öz Ahşap akla gelir olmuştur. Proje detayları ve müşteri memnuniyetine önem vererek Türkiye ve yurtdışında geniş bir müşteri portföyünü oluşturmayı başarmıştır. Günümüz koşullarında sürekli gelişime inanan firmamız, her geçen gün bitirdiği projeler ve uygulamalarla daha çok müşteriye hitap etmektedir. Özel yapım korkuluklar, kavisli küpeşteler, dış mekan küpeşteler, demir merdivenler, konsol veya uçan merdivenler, profil merdivenler, ahşap taşıyıcılı merdivenler ve dekoratif ferforje konusunda uzmanlaşmış, herhangi bir projeye hizmet vermeye hazır imalat ve montaj atölyesiyiz. 45 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de 81 ile hizmet veriyoruz ve yaptığımız tüm işlerin garantisini veriyoruz.
    Öz Ahşap sadece bir marka değil, eviniz için bir yaşam stilidir..
  • (DOĞAN KAYA -- ERCAN KAYA)

    Birlik Sanayi Sitesi 5. Cadde No:19 Beylikdüzü / İstanbul Bağlar, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - BAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 699 13 63
    Şirket Web Sitesi: www.babilmantolama.com
    Firmamız planlama öncesi gerekli etüd ve incelemeler ,analitik çalışmalar, arazi tespitleri, planlama hizmetleri, inşaat ve kontrolörlük hizmetleri vererek çağdaş ve özgün planlama tekniklerini buluşturmak yaşanılası kentler yaratmak amacıyla kurulmuştur.
    2001 yılından itibaren faaliyet veren şirketimiz Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde her ölçekte planlar üretmiş ve üretmektedir.Şirket ortakları ve çalışanlarının inşaat sektöründe ciddi ve uzun süreli müteahhitlik ve mühendislik tecrübeleri bulunmaktadır.

    Hizmetlerimiz:
    mantolama
    iç dekorasyon
    çatı işleri
    peyzaj işleri
    söve uygulamaları
  • (HAKAN ÇİMEN)

    47 SOKAK NO :68 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Cephe Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 661 57 22
    Şirket Web Sitesi: www.zenstones.com.tr
    Firmamız hertürlü mekanik cephe taş kaplama ve doğaltaş kaplama proje uygulama yapmaktadır.
  • (YASEMİN)

    g.m.k bulvarı eğriçam mahallesi yatsı apt.altı.no.496/a mersin Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 329 26 74
    Şirket Web Sitesi: www.alfaizolasyon.com
    ADAN ZYE POLİÜRETAN İZOLASYON,EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA,YALITIM MALZEMELERİ SATIŞ VE UYGULAMA.
  • (METİN SÖNMEMİŞ - YAĞMUR VURAL)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR. Gümüşpala, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - GÜMÜŞPALA
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Gayrimenkul sektöründe 35 yılı aşkındır faaliyet gösteren firmamız,işimizin gereği olarak ürün tedarikleri ve bu ürünlerin montajları konusundaki hep tedarikçilerle içiçe oldu. Bu alanlarda gördüğümüz aksaklıkları alanında uzman bir ekip kurarak standartlara uygun üretim yapan tedarikçi firmaların bayiliklerini alarak gidermeye çalıştık.Bunda da 10 yıllık bir başarı çizgisine sahip olduk. Satmış olduğumuz ürünlerin montaj ve naklıye işlerini kendimiz üstlenerek müşterilerimize anahtar teslim garantili hizmet vermeyi kendimize ilke edindik.
    Firmamızda çelik kapı, duşa kabin, iç oda kapıları, banyo dolabı ve mutfak bulunmaktadır.Mutfaklarımızı özel mimarımız çizer iken çalıştığımız markalar şunlardır;
    Çelik Kapı:Star ve Falez
    İç Oda:Bestdoor
    Duşa Kabin:Hydrocabin
    Banyo Dolabı:ZİGANA
  • (SALİM AŞKIN)

    TEPECİK MAH. DANGIÇ MEVKİİ DÖRTYOL CİVARI İscehisar, Afyon
    AFYON - İSCEHİSAR
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.272 341 33 73
    Şirket Web Sitesi: www.huzurmarble.com
    Huzur Mermer Afyon ili İscehisar ilçesinde faaliyet gösteren bir mermer işletmesidir. Mermer, bej, traverten ve limra gibi doğaltaşları işleyerek ve eskitme, cila, hon gibi yüzey uygulamaları ile inşaat sektöründe kullanılacak tam mamül şeklinde üretimini gerçekleştirmektedir.
    İhtiyaç duyduğunuz doğaltaşların en seçkin türlerini bulabileceğiniz Huzur Mermer, aynı zamanda kalitesiyle ve zamanında ürün teslim etmedeki titizliğiyle mevcut müşterilerinin beğenisini kazanmakta ve yeni müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlamaktadır.
    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz...
  • (RECEP BATI)

    1414 SOKAK N0 8383/B Üçkuyular, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÜÇKUYULAR
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mayıs 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.533 086 97 14
    Şirket Web Sitesi: www,turkogluinsaat.net
    EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA,EPOKSİ İZOLASYON,EPOKSİ BOYADA TÜM EGEDE SATIŞ TEMSİLCİĞİMİZ VE UYGULAMA HİZMETİMİZLE EN GÜÇLÜ KADROYA SAHİBİZ.
  • (RESUL ALTİN)

    ataturk mah 86 nolu cad 1117.nolu sk.zirve konaklari.ablok alti Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.342 999 12 48
    Şirket Web Sitesi:
    kendi bünyesindeki laminat toptan , ve teknik eleman kadro, ekip ve ekipmanları ile; parke, pvc zemin kaplamaları ve asma tavan distribütörlükleri ile inşaat sektöründe ithalat, ihracat ve anahtar teslim inşaat konularında yenilikçi ve kaliteli hizmet tr irtiba
  • DİKMEN CADDESİ Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Epoksi zemin kaplama sistemlerinde profesyonel çözümler...
    Zemin kaplama uygulamaları, Su yalıtım uygulamaları, Spor salonu kaplamaları, Tamir montaj ve güçlendirme işleri, Zemin temizlik ve cila işleri...
  • GÜL SK NO 4 Duroğlu, Merkez, Giresun
    GİRESUN - MERKEZ - DUROĞLU
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Haziran 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • ÇAYBAŞI YENİKÖY MAH. M.FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO:73 Erenler, Sakarya
    SAKARYA - ERENLER
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.264 359 58 35
    Şirket Web Sitesi: www.sckkaucuk.com.tr
  • (CUMHUR VURDUM)

    İstasyon mahallesi Fırat caddesi 23/A Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.555 646 66 26
    Şirket Web Sitesi:
  • (ORKUN BATUHAN YURTSEVEN)

    ÇAĞDAŞ CADDESİ 84/B AYDINVLER Aydınlıkevler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - AYDINLIKEVLER
    Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.031 347 12 19
    Şirket Web Sitesi: bgurup.com
  • (ÇAĞLAR HACISALİHOĞLU)

    Mimoza Sokak no:3/A Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.462 229 14 86
    Şirket Web Sitesi: www.oncuzeminmarket.com
  • Güzel Yurt Mah. Zübeyde Hanım Cad. Ümit Sok. No:60 Jakem Alt Giriş Karşısı Merkez, Nevşehir
    NEVŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.384 213 59 70
    Şirket Web Sitesi: www.varolmuhendislik.com
  • Sancak mah. Ahmet Efendi sok. Turan apt. 5/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.332 255 44 70
    Şirket Web Sitesi: www.lncinsaat.com
  • yenişehir - konak Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 469 90 65
    Şirket Web Sitesi:
  • Kepez Antalya / varsak Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 361 40 37
    Şirket Web Sitesi: tosunlarsomine.com
  • SABUNİ MAHALLESİ LARİ CAMİİ SOKAK NO 14 Sabuni, Merkez, Edirne
    EDİRNE - MERKEZ - SABUNİ
    Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.284 213 91 96
    Şirket Web Sitesi: www.merkezyapimarket.com