FAYANS ÇEKMEKÖY İSTANBUL FİRMALARI

Fayans

sektörüne ait

Çekmeköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Cumhuriyet Mah. Eski Sanayi Sitesi 680 Sk. No:89 Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.242 335 35 82
    Şirket Web Sitesi: www.tanrikuluas.com.tr
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.
    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır...
  • (MUHAMMED BEKTAŞ)

    4413 SK no:3 Kışla, Yüreğir, Adana
    ADANA - YÜREĞİR - KIŞLA
    Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.535 643 65 08
    Şirket Web Sitesi: www.omurprefabrik.com
  • SEYRANTEPE MAHALLESİ 15.SOKAK NO:15 Merkez, Sivas
    SİVAS - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 583 64 46
    Şirket Web Sitesi: hurogullariinsaat.com/
    Hüroğulları İnşaat olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

    Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.

    sivas renkli saha beton uygulamaları, sivas renkli beton, sivas helikopterli saha beton uygulama firmaları, sivasda renkli beton helikopterli beton
  • (ATACAN OLCAYOK)

    Seyitnizam Mahallesi Demirciler Sitesi 4.Yol No: 37 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Çatı Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 415 36 76
    Şirket Web Sitesi: www.atcpanelcit.com.tr
    Teknolojik üretim, kalite ve memnuniyet ilkleri doğrultusunda 1999 yılında kurulan ATC Panel Çit, yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinde spor saha, tel ve çit sistemleri üzerine odaklanmış, sektörün nabzını tutan bir firma konumundadır.
    Kurulduğumuz günden bu yana kalite, kontrol ve profesyonel hizmet odaklı politikamızla üretimlerimizi gerçekleştirmekte ve teknolojik tüm gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Firmamızın ürettiği ürünler TSE ve ISO 9001 standartlarına uygun olarak üretilmekte olup tamamı ile firmamız tarafından garanti altına alınmaktadır. Zamanında teslimat, uygun fiyat, kaliteli üretim ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışımız aynı zamanda kalite politikamızın esaslarını oluşturmaktadır.
  • Esentepe Mah. E5 Güney Yanyol Cad. No:25 Lapishan Ofis: 5128 Esentepe, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - ESENTEPE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 995 08 02
    Şirket Web Sitesi: www.hafifkopukbeton.com
    Firmamız 40 yıldır anahtar teslim müteahhitlik hizmeti vermekte olup 2.5 yıldır da günümüzün inşaat malzemesi olan İtalyan Laston Firmasının bayisi olarak Hafif Köpük Beton uygulamaları yapmaktadır.
  • (SERKAN ALTUNKAYA- MUHAMMET İNAN ÇEVİK)

    bursa erikli Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.506 137 82 32
    Şirket Web Sitesi: www.kalenderyapi.com
    Firma kuruluşundan önce 2011 yılından 2014 yılına kadar Çeviksan Yapı İnşaat adı altında Taşeron Firma olarak hizmet vermiş olup isim değişikliği yaparak 2014den bu yana “Kalender Yapı İnşaat “ ismiyle hizmet vermeye başlamıştır. Kalender Yapı İnşaat . Şuan Bursa Nilüfer deki Şubesinde hizmet vermektedir . Kuruluşundan bu yana farklı sektörlere verdiği hizmetlerle gerek kamu, gerekse özel sektörde Türkiye’nin yeniden imar edilmesi sürecinde saygın ve güvenilir bir firma olarak yerini almıştır. Büyümesini istikrarlı bir biçimde sürdüren Kalender Yapı İnşaat teknik kapasitesini de vaynı zamanda arttırmıştır. Bu büyümeyle birlikte Kalender Yapı İnşaat nitelikli ve deneyimli personeliyle kaliteden ve güvenlikten taviz vermeksizin inşaat sürelerini ve maliyetlerini azaltan yeni teknolojiler kullanmaktadır. Kalender Yapı İnşaat Çeviksan Yapı İnşaat tecrübesiyle 4 projeyi başarıyla tamamlamış olup halen 2 projeyi de sürdürmektedir. Taahütün deki işlerde “en iyi kalitede, en kısa zamanda ve tam müşteri memnuniyeti ” gerçekleştirme ilkesi ile çalışmaktadır.
    Gerçekleştirilen projelerin her aşamasında sürekli takip ve denetim, Kalender Yapı İnşaat’ ı çevre, sağlık ve güvenlik konularında da rakip firma ve kuruluşlardan ayırmaktadır. Her türlü büyük inşaat projelerini gerçekleştirebilecek altyapısı oluşmuş olan Kalender Yapı İnşaat, günümüzün hızla değişen koşullarına paralel olarak kendisini kanıtlamıştır. Kalender Yapı İnşaat taahütlerini zamanında ve en iyi kalitede yerine getiren, ilkeli, güvenilir ve saygın bir kuruluştur.

    GELECEGİNİ İNŞAA EDİYORUZ.
  • (H.YUSUF GÜÇLÛ)

    Yuva mahallesi mermerciler sitesi 3707.sokak. No:14. Y.Mah /Ankara İvedik Köyü, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - İVEDİK KÖYÜ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 332 08 98
    Şirket Web Sitesi: www.özcakirmermer.com
    Ankara Yenimahalle yer alan Özçakır mermer mutfak küpeşte inşaat mezar alanlarında hizmet vermekte olup sizlere en hızlı ve en iyi biçimde hizmet saglamaktatır. Mermeri Bu Kadar Özel Kılan Benzersizliğidir
  • Ağaç İşleri San. Yunuseli Sk. No: 16 ŞUBE : Ağaç İşleri San. Mescitli Sk. No:26 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 251 19 56
    Şirket Web Sitesi: www.ozimamoglu.org
    Kuruluşu 1991 olan firmamız ; demir doğrama ve kaynak işleriyle sektördeki yerini almaya başlamıştır. Uzun yıllar bu alanda hizmet verdikten sonra Belediyelerin özel ve kamu kuruluşlarının hafriyat ve inşaat işlerini yürütmüştür. Disiplinli çalışmayı kendine ilke edinen firmamız, müşterilerine istikrarlı ve etkin hizmet vermek bilinciyle çalışmaktadır.

    Faaliyetlerine 2000 yılında çevre düzenlemesiyle devam eden firmamız Parke ve uygulamaları dışında, PVC Pencere imalatı, Ahşap Doğrama, Kamelya yapımı ve estetik çevre düzenlemeleriyle hizmet vermeye devam etmektedir.

    2012 yılında Kurumsallaşmaya giden firmamız PVC Pencere ve Kapı İmalatı, Ahşap Kapı, Çelik kapı, Mebran Kapak, sektörlerini alanına dâhil etmiştir.
  • (HARUN ELBUKEN)

    Balıkesir asfaltı 10.k.m. Bandırma, Balıkesir
    BALIKESİR - BANDIRMA
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 798 31 66
    Şirket Web Sitesi: bandirma-mermer.com/
    Bandırma Mermer; Mermer Çeşitleri, Granit, Traverten, Çimstone ve Quartz Ürünleri Hakkında Üretim, Tanıtım ve Satış Alanlarında Faaliyet Göstermektedir. Bu sitede yayınlanan görüntü, yazı içeren bilgi ve belge, ticari marka ve her tür fikri mülkiyet hakkı , Harun Elbüken ve Öztürker Mermer ile ilgili markalara aittir. Yalnızca sahipleri tarafından ve sahiplerinin izni ile kullanılmaktadır ve telif hakları kapsamındadır. Her türlü hakkı saklıdır, telif hakkı kapsamında kullanılan telif hakkı uyarısıdır.
  • (ÖZKAN BİNGÖL)

    İnönü Mah. Gülbahçe Sok No:7 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 482 19 26
    Şirket Web Sitesi: www.pvcdoseme.net
    ŞENKAYA ZEMİN ; Uzman kadrosuyla müşterilerine sağlıklı ve kaliteli hizmet vermektedir. Malzeme kalitesi kadar önemli olan diğer bir husus da uygulama kalitesidir. Uygulamalarda en iyi sonuca ulaşabilmek için zamanı iyi değerlendirebilmek ve çalışma programındaki titizlik çok önemlidir. Firmamız için en önemli unsur Müşteri Memnuniyeti'dir. Müşteri memnuniyetinin sadece satış ile değil, satış sonrası uygulama kalitesinde mükemmeliği sağlayarak mümkün olduğunun bilincindeyiz. Müşteri memnuniyeti ancak bu unsurların tümünün bir araya toplanması ile mümkündür.
    ŞENKAYA ZEMİN olarak çalışmalarımız esnasında ve sonrasında tüm ekibimizle hoşgörü ve güleryüzle hizmetinizdeyiz.
    Yapı ve zemin kaplama (yer döşemeleri) ürünlerimizin tümü kaliteli, dayanıklı ve firma tarafından garantilidir.
    Ürün Gruplarımız
    PVC Zemin Kaplama (Yer Döşemeleri) Malzemeleri / Homojen - Heterojen - Kondaktif

    Linoleum Zemin Kaplama Malzemeleri / Doğal Malzemeler

    Parke Zemin Kaplama Malzemeleri / Lamine - Laminat Parkeler

    Halı Sistemleri / Karo ve Rulo Halılar

    Epoksi Zemin Kaplamaları

    Henkel , Uzin, Quatro , Seflevelling ve Tesviye Şabları

    Spor Saha Zemin Kaplamaları

    Kauçuk Zemin Kaplamaları
  • (İBRAHİM AYAYDİN)

    Uzay cad.No:80 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 661 42 26
    Şirket Web Sitesi: www.elitpeyzaj.com
  • (KADİR CEYLAN)

    Afyon geneli Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.535 972 32 26
    Şirket Web Sitesi:
  • GÜL SK NO 4 Çatalçam, Merkez, Samsun
    SAMSUN - MERKEZ - ÇATALÇAM
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • GÜL SK NO 05 Alanya, Antalya
    ANTALYA - ALANYA
    İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (ORKUN BATUHAN YURTSEVEN)

    ÇAĞDAŞ CADDESİ 84/B AYDINVLER Aydınlıkevler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - AYDINLIKEVLER
    Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.031 347 12 19
    Şirket Web Sitesi: bgurup.com
  • KERESTECİLER SİT ÇANDAR SOK NO;10 BATIKENT ESKİŞEHİR Tepebaşı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - TEPEBAŞI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.222 335 85 96
    Şirket Web Sitesi: www.cemizolasyon.com.tr
  • BULGURLU MAH. ALEMDAĞ CAD. 102 A ADAKLI SİTESİ K:1 D:1 Yavuztürk, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - YAVUZTÜRK
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 505 67 77
    Şirket Web Sitesi: www.abayapi.com
  • Atatürk Mah. 613 Sok. No:23 Kıraç, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - KIRAÇ
    Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 123 45 67
    Şirket Web Sitesi:
  • İkitelli Keresteciler Sitesi 19. Blok ( 18. Sok. ) No:18-20 İkitelli İstanbul / Başakşehir İkitelli, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - İKİTELLİ
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 670 53 55
    Şirket Web Sitesi: www.interorman.com.tr
  • (YUSUF ATICI)

    Kocatepe Mh. Şehirparkı Cd No : 197 / A Kocatepe, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - KOCATEPE
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Eylül 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 640 50 50
    Şirket Web Sitesi: www.goremeinsaat.com.tr