EV İÇİ TADİLAT YERKÖY YOZGAT FİRMALARI

Ev içi tadilat

sektörüne ait

Yerköy Yozgat firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (AYHAN KARAPINAR)

    İstiklal Mah. doğan sok. hilal sitesi no:26 dükkan B13 Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 342 92 06
    Şirket Web Sitesi: AYKA YAPI İNŞAAT AFYON Web Sitesini Ziyaret Et
    AYKA YAPI İNŞAAT
    Dış cephe kaplama yalıtım sistemleri ve söve uygulamaları üç boyutlu tasarım olarak mühendislerimizce hazırlanıp müşteri isteği gözönüne alınarak itina ile yapılır.
    Mantolama her nekadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detay uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir.
    Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Burdan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yetmeyecektir.

    Makine parkurunda mevcut strafor kesim makineleri, otomatik kaplama makineleri, özel tasarım karıştırma kazanları vs. mevcut olup teknolojiyi ve sektördeki gelişmeleri yakından takip eden Ayka Yapı İnşaat yakın zamanda sektöre yön vermeyi ve ilgi merkezi olmayı hedeflemektedir.

    İstanbul Şubesi İletişim Bilgililerimiz;
    Telefon :0212.509 35 32
    Fax :0212 509 35 33
    Adres : 1.Denizköşkler Mah. Doktor Sadık Ahmet Cad. Orhan Veli sk. No:28/A Avcılar-Istanbul
  • EKREM ORHAN MAH. CUMHURİYET CAD. NO:219 Merkez, Rize
    RİZE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.464 214 14 12
    Şirket Web Sitesi: www.gulergrupmantolama.com
    Bünyesinde bulundurduğu tecrubeli personeli ile 2 adet platform iskelesi ile 6000 m2 güvenlikli iskelessi ile yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır sözünü hayata geçiren bir firmayız
  • Aşağı Dudullu Mah. Alemdağ Caddesi No:505 Kat:3 Aşağı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - AŞAĞI DUDULLU
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 415 61 62
    Şirket Web Sitesi: www.zbcelik.com
    ** ZB İNŞAAT **

    ZB İnşaat sektörüne adım attığımız günden bu güne kadar kazandığı bilgi ve tecrübeyle kaliteden ödün vermeden birçok projeye imza atmıştır.

    Dış cephe ve dekorasyon yapılarında hizmet veren şirketimiz gerçekleştirdiği projelerin büyük kısmında ev, ofis, eğitim, sağlık ve sanayi yapıların da anahtar teslim hizmet sunmaktadır.

    Uygulama, dekorasyon ve proje çalışmalarının titizlikle yürütüldüğü şirketimizde ana müteahhitlik haricinde ayrıca sektörde yer alan seçkin mühendislik ve mimarlık bürolarıyla da koordineli bir çalışma sürdürerek, taşeronluk hizmetleri de sunmaktadır.

    Projeler üretilirken eskiz aşamasından uygulama projeler i aşamasına kadar müşterilerimizle birlikte bir bütün halinde çalışılarak projeler başarılı bir şekilde sonuçlandırılmaktadır.
    Gerek kamu ihalelerinde gerekse özel binalarda taahhüt ettiği işleri uzman kadrosu ile zamanında ve eksiksiz teslim eden firmamiz ; Ankarada yalıtım sektöründe bilinen firmalar içerisinde yer almaktadır.
  • (ALPER YAVUZ)

    Korkut Reis Mah. Cihan Sok. Özbayrak İş Hanı 1/26 Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 806 26 36
    Şirket Web Sitesi: www.mirayyapidekor.com
    Miray Yapı Dekor Ankarada ev ve ofis dekorasyonu alanında hizmet veren bir firmadır. Dekorasyon hizmeti işin büyüklüğü veya küçüklüğü gözetmeksizin profesyonel bir iş olarak algılanması gereken bir hizmettir ve yalnızca konusunda uzman ve bu işi meslek olarak edinmiş kişiler tarafından organizeli olarak yapılmalıdır. Bu tarz uzman kişileri bünyesinde barındıran firmamız siz değerli müşterilerimize en yaratıcı ve mimari fikirleriyle hizmet ve destek vermektedir.
    Firmamız dekorasyon alanlarında uzman ekibi ile istek ve ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde algılayıp, olabildiğince ekonomik maliyetlerle taleplerinizi yerine getirmeye çalışmaktadır.
  • (TURAN)

    cirpan mh Altıparmak sok no 41A Orhangazi, Bursa
    BURSA - ORHANGAZİ
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 271 19 63
    Şirket Web Sitesi: www.bensuyapi.com.tr
    montalama içdiş tadilat dekarasyon
  • (BEKİR TÜRKMEN)

    Bucak mah.Bekir S.Pamuk cad.no:26/ A Altınordu/Ordu Merkez, Ordu
    ORDU - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.452 222 50 74
    Şirket Web Sitesi:
    Müteahhitlik,mantolama, filliboya ısıyalıtım sistemleri malzeme satış ve uygulama, toplu konut site villa yapım ve satış iç ve dış dekorasyon proje tasarım ve uygulama ısıyalıtım uygulama teknik danışmanlık hizmetleri.
  • Gazi Osman Paşa Mah. Refik Tulga Cad. No:35 / 12 - 1 Çamdibi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÇAMDİBİ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 135 01 78
    Şirket Web Sitesi:
    Başarının anahtarının verimli, disiplinli ve planlı olarak çalışmak olduğuna inanır.Çalışanlarına değer katar; mesleki eğitim ve gelişime olanak tanır; başarıyı ödüllendirir.Saygın, istikrarlı ve güçlüdür, dürüst ve güvenilir bir kurumdur.

    Faaliyet gösterdiği her alanda en iyi olmak için çalışır.Sonuca odaklanır üründe ve hizmette kaliteden ödün vermez.Katılımcı, adil ve demokratik bir yönetime, kurumsallaşmanın gerekliliğini kavramış, öğrenen ve eleştiriye açık bir organizasyona sahiptir.

    Huzurlu bir çalışma ortamı yaratmada, takımruhunun, ortak sinerjinin ve iletişimin gücüne inanır.Müşteri odaklıdır, pazarın talep ve beklentilerini tespit ederk, üretimini ona göre yönlendirir.Temizlik ve düzene değer verir, tutumluluğu teşvik eder, israfın karşısındadır.
    İnsana değer verir, paylaşımcılığı destekler; bencillik ve açgözlülüğü reddeder.

    Vizyonumuz
    Yağmur Pen Çatı Kaplama olarak vizyonumuz; kalite ve müşteri odaklı bir yaklaşımla üretici, bayii ve tüketici nezdinde oluşturduğumuz güven, istikrar, saygı ile sektörün ve pazarın dengeleyici ve itici unsuru olmaktır.
    Türkiyede ve bölgede hizmet sektöründe yer aldığımız markalarla lider grup konumuna erişmektir.

    Misyonumuz
    Üretici, bayii, tüketici ve çalışanlarımızın beklenti ve memnuniyetlerinde kalite odaklı, sürekli geliştirme ve iyileştirme anlayışı çerçevesinde ürettiğimiz etkin çözümler ve yarattığımız katma değer ile başta kendi sektörümüz olmak üzere, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.
  • (SİNAN YÜKSEL)

    Bucak Mah. Bekir Sıtkı Pamuk Cad. No:32/A Merkez, Ordu
    ORDU - MERKEZ
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.452 666 06 70
    Şirket Web Sitesi: www.sisainsaat.com
    Firmamız Orduda hizmet vermektedir.
    Hem inşaat malzeme satışı hemde uygula işleri yapmaktayız.
    Hizmetlerimiz:
    Seramik, sap, sıva, mermer, Alci sıva, boya, mobilya, çelik kapı, laminant, stropiyer, kartonpiyer, asma tavan, Alçıpan, sıhhi tesisat, elektirik, doğalgaz, dış cephe mantolama ve yalı baskı, elektrik su tesisatı, pvc doğrama, alüminyum korkuluk, cam balkon sistemleri, vitrifiye grupları, laminant parkeler, ...
  • (BİLAL KALAYCI)

    SARIGÜLLÜK MAH. 14 NOLU SK. NO:21/A Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    ÖZKAL YAPI YALITIM markası, insanların manevi değeri en yüksek varlıkları olan yuvalarının, daha güvenli, estetik, yenilikçi ve tasarruf sağlayan yapılara dönüşmesini başlıca varlık nedeni olarak görür. Bu süreçte oluşturduğu eşsiz iş tasarımlarıyla dokunduğu tüm yapıları daha değerli hale getirmek, bu değeri tüm çevresine ve müşterilerine yansıtmak başlıca misyonudur.
    ÖZKAL YAPI YALITIM verilen söze sadakati işin ilk aşaması olarak görür.
  • (ÖMER KANTEPER)

    Kızılay Mahallesi 513 Sk No:32/8 Heykel, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - HEYKEL
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 360 32 25
    Şirket Web Sitesi: www.seyyidogluinsaat.com.tr
    987 yılında SEYYİDOĞLU İNŞAAT olarak kurumsallığa adım attığı ilk günden bu yana benimsediği kalite ve güven ilkelerine sadık kalarak inşaat alanında faaliyetlerini sürdürmektedir. İzmir Bornova ilçesi başta olmak üzere birçok bölgede çeşitli konut projelerine imza atmış, yapmış olduğu tüm çalışmaların anahtar teslimini başarıyla gerçekleştirmiştir. Sektöründe tercih edilen bir isim olmuştur. Teknolojik yeniliklere olan duyarlılığı ve güçlü teknik kadrosuyla kaynakları en etkin verimli şekilde kullanarak, yaşam standartlarının gerektirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda doğru yer ve zamanda kaliteli modern yapılar üretmektedir.Her türlü inşaat taahhüt işleriniz itina ile yapılır, zamanında teslim edilir.
  • yunuseli mah. hüseyin kanalıcı cd. no :33 Yunuseli, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - YUNUSELİ
    Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 248 47 37
    Şirket Web Sitesi:
    amerikan kapı,mutfak dolabı,parke,aluminyum küpeşte,ahşap merdiven,işleriniz incelikle yapılır
  • GÜZELOBA MH.MURATPAŞA ANTALYA Lara, Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ - LARA
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.242 349 68 21
    Şirket Web Sitesi:
  • İzmir -2 caddesi no : 6 / 618 kızılay ankara Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 432 13 32
    Şirket Web Sitesi: www.taseronankara.com
    "BAŞTUĞ Yapı ve Mimari Çözümler" Her geçen gün kendini her anlam da geliştiren, inşaat sektöründe uzmanlaşmış, zamanın ve değişen mimari trendlerin takipçisi olarak kendisini mimari alanda ifade edebilen üretken, gelişime ve değişime açık bireylerden oluşan kadrosu ile müşterilerine en iyi sonucu kalite ve güven anlayışı temelinde inşa etmeyi hedeflemektedir.
    Hedef kitlemize kendi beğenilerimizi değil, kendi isteklerini maksimum titizlik ile gerçekleştiren "BAŞTUĞ Yapı ve Mimari Çözümler" siz değerli müşterilerinin hayallerini kurduğu yaşam alanlarına profesyonel dokunuşlarla değer katar.
    Mimarlık ve Tasarım bürolarının hazırladığı proje uygulamaları haricinde ev, villa ve iş yerlerinin iç ve dış mekan dekorasyon ve tadilat çalışmalarını anahtar teslim şeklinde gerçekleştiriyoruz.
  • (ESİN CEVİZ)

    T.M.ALİ CAD NO:22 Yeşilyayla, Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - YEŞİLYAYLA
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 360 20 16
    Şirket Web Sitesi: www.artiyapidekorasyon.com
    BURSA VE CİVARINDA TADİLAT VE DEKORASYONDA KENDİNİ İSPATLAMIŞ OLAN FİRMAMIZIN KALİTE VE ZAMANINDA İŞ TESLİMİ İLE MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.
  • (KEMAL MENGÜBETİ)

    Denizciler caddesi Derince, Kocaeli
    KOCAELİ - DERİNCE
    Cephe Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.539 387 62 06
    Şirket Web Sitesi: www.mengubeti.com
    MENGÜBETİ İNŞAAT olarak uzun yılların verdiği tecrübe ile Kara Sıva, Alçı Sıva, Fayans,
    Kalebodur, Dış Cephe Mantolama, Boya ve Badana işlerinizi kısa sürede itina ile yaparak
    kullanımınıza sunuyoruz. İşinizi kusursuz ve zamanında teslim ederek memnuniyetinizi
    hedeflemekteyiz.
    Ücretsiz bilgi ve keşif için lütfen bizi arayın. 0539 387 62 06
  • (ERCAN)

    şirinevler mah karaoğlanoğlu cad 21/A bahçelievler Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 442 33 21
    Şirket Web Sitesi: www.banyodolabi.web.tr
    Seramik lavabolar,cam lavabolar kare dikdörtgen ve çanak şeklindeki banyo dolaplarında kullanılan lavabo modellerini bulabileceğiniz dekoset banyo sayfası
  • Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Ferforje,Çelik Çatı,Mantolama
  • (NECDET KARSLI)

    MARAŞAL ÇAKMAK MAH:HÜRRİYET CAD:NO :24 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 276 15 85
    Şirket Web Sitesi: www.tadilatfirmam.com
    Firmamız 2006 yılında faaliyetine başlamıştır. Kısa süre içerisinde yılların vermiş olduğu iş terbiyesi, dürüstlük, müşteri memnuniyeti ve sektör içerisindeki iş tecrübemizle hedeflerimizi gerçekleştirmekteyiz.
    Sektördeki uzun yıllar süren birikimimizle sizler için en iyi modelleri kaliteli işçilik ve kaliteli malzeme ile en iyi koşullarda bir araya getirmek için süren çabamızı, bizimle çalıştıktan sonra sizinde takdir edeceğinizi biliyor ve sizlere daha iyi hizmet ilkemizi hiçbir zaman terk etmeyeceğimizin garantisini veriyoruz.
  • (İ.EYKA)

    ÜÇKUYULAR MAH 0114 SOKAK NO 0186/A Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: www.essizinsaat.net
    çatı, dekorasyon,izolasyon
  • (MERVE ÜLKER)

    Ayazağa Mah. Kemerburgazyolu cad. No:6 Ayazağa/İst Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER
    Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 289 00 11
    Şirket Web Sitesi: www.idealkabin.com.tr
    Kompakt Laminant Wc Kabinleri, Pisuar ara bölmeleri, soyunma dolapları Islak hacim aksesuarları... gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.