EV İÇİ TADİLAT ÖZKANLAR BORNOVA İZMİR FİRMALARI

Ev içi tadilat

sektörüne ait

Özkanlar Bornova İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • EKREM ORHAN MAH. CUMHURİYET CAD. NO:219 Merkez, Rize
    RİZE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.464 214 14 12
    Şirket Web Sitesi: www.gulergrupmantolama.com
    Bünyesinde bulundurduğu tecrubeli personeli ile 2 adet platform iskelesi ile 6000 m2 güvenlikli iskelessi ile yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır sözünü hayata geçiren bir firmayız
  • (SALİM KARABULUT)

    Karacaoğlan Mah. Mimoza Cad. No:21 Z03 Karacaoğlan, Yüreğir, Adana
    ADANA - YÜREĞİR - KARACAOĞLAN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.555 173 88 84
    Şirket Web Sitesi:
    Karabulut izolasyon olarak 10 yil garantili su yalıtımıyla hizmetinizdeyiz.
  • (YAHYA KAYA)

    Cevatpaşa Mah Pirireis Cad No:59/8 Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.531 992 50 53
    Şirket Web Sitesi:
    19 YILDIR BU SEKTÖRDE HİZMET VERMEKTEYIZ.
    DIŞ CEPHE MANTOLAMA İŞLERİ 60 AYA VARAN TAKSİTLERLE YAPILIR. KULANMIŞ OLDUĞUMUZ MALZEME VE İŞCİLİK , 5 YIL FİRMAMIZ GARANTİSİ ALTNDADIR.10 YIL RENK SOLMAMA GARANTİMİZ VARDIR. İSTEĞE BAĞLI OLARAK ENERJİ KİMLİK BELGESİ DE VERMEKTEYİZ.DIŞ VE İÇ CEPHE ISI YALITIM VE MANTOLAMA İŞLERİNDE 19 YILDIR HİZMET VERMEKTEYİZ. ŞEHRİMİZİN MİMARİ YAPISINA UYGUN OLARAK DEKORATİF DIŞ CEPHE ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNİ VE UYGULAMASINI YAPMAKTAYIZ. MÜŞTERİLERİMİZİN BÜTÇELERİNE GÖRE ÖDEME PLANI HAZIRLAMAKTAYIZ.PRENSİPLERİMİZ KALİTE, GÜVEN,ARZU EDİLEN MARKA ÜRÜNÜ KULLANARAK,İSTENİLEN SÜREDE VE UYGUN FİYATA ÇANAKKALELİ EKİBİMİZLE MÜŞTERİLERİMİZE SUNMAKTAYIZ..
  • 645 SOKAK NO:9/A SEYHAN MAH Şirinyer, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - ŞİRİNYER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 237 37 39
    Şirket Web Sitesi: www.brs-insaat.com.tr
    BRŞ İnşaat Mühendislik Elektrik Ltd Şti, proje aşamasından başlayarak, mimari ve inşaat işleri, mekanik ve elektrik montajı, ince işler, mobilya ve ekipman montajı dahil olmak üzere anahtar teslimi kurumsal taahhüt işleri yapan bir inşaat firması olarak organize olmuştur.
    Dekorasyon-iç mimari projeleri, mantolama, zemin uygulamaları, çatı işleri ve komple anahtar teslim Yenileme, İyileştirme ve Dekorasyon çalışmaları inşaat işlerine paralel yürütülmektedir.
  • (İBRAHİM YAVUZ)

    İnönü Mahallesi 1941 Sokak No:66 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.262 643 77 97
    Şirket Web Sitesi: www.yavuzlaryalitim.com
    2010 Yılında ısı yalıtımı başta olmak üzere çatı, iç ve dış cephe boya, drenaj, su yalıtımı ve çevre düzenlemesi alanlarında faaliyetlerini sürdükmek üzere kurulan ve sağladığı yenilikçi çözümler ve sektöre getirdiği güçlü altyapı sistemleriyle müşterilerinde güven uyandıran Yavuzlar Yalıtım 2011 yılı itibariyle ısı yalıtımı sektörünün lider uygulayıcı firması haline gelmiştir.
  • (EMRAH ÖZGAN)

    Güçlükaya Mah. Eğri Sokak Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 400 54 60
    Şirket Web Sitesi: www.ankarayapitasarim.com
    DEKORASYON HER MEKANIN AMACINA UYGUN GÖRSELİ SUNMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDIR.KALİTE İSTER,EMEK İSTER,ZEVK İSTER.AMACINA UYGUN,DOĞRU MALZEMELERLE,SUNUM ÜSTÜNLÜĞÜ DEKORASYON VE TASARIM ÇALIŞMALARINI TARİFİ İMKANSIZ BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜREBİLİR.YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİZİ TERCİH EDENLERE BU FARKLILIĞI YAŞATMAK ADINA HİZMET EDİYORUZ
    BULUNMUŞ OLDUĞU SEKTÖRDE ADINDAN KALİTESİ İLE BAHSEDİLMEK İSTENEN MEKANLARA VE KİŞİLERE HİZMET VERMEYİ POLİTİKA EDİNMİŞ FİRMAYIZ.DETAYLARA VE İNCELİKLERE HÜKMETMEYİ ONLARI SEYREDİLESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ.AMACIMIZ FARKLILIKLARIYLA AKILLARDA KALMAK,MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİNE UZUN ZAMAN ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTEYEN KİŞİ,KURUM,KURULUŞ VE İŞLETMELERE DOĞRUDAN HİZMET ETMEK,KALİTESİNE TERCÜMAN OLMAK İSTEYEN BİR KURULUŞUZ.

    ÇALIŞMALARIMIZ ESNASINDA EN ÖNEMLİ VE BELİRLEYİCİ UNSUR ALINAN BEDELE YARAŞIR HİZMETİ SUNMAYI, HİZMET ANLAYIŞI EDİNEN KADROMUZ, DAİMA MUKAVEMET GÜCÜ YÜKSEK,AMACINA UYGUN MALZEME TERCİHİ,TEKNOLOJİSİ YÜKSEK ÜRÜN TERCİHİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN MONTAJ METODLARINI TERCİH ETMEKTEDİR. MONTAJ VE UYGULAMA ESNASINDA SON TEKNOLOJİ EKİPMAN,İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖNCE İNSAN ODAKLI UYGULAMA ÇALIŞMASI OLARAK SÜRDÜRÜLMEKTEDİR,BU SEBEP DOLAYSIYLE ÇEŞİTLİ MUKAVEMET TEST VE DENEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK SUNMAKTADIR.

    ASMA TAVAN, METAL ASMA TAVAN MODEL VE UYGULAMALARI, ALÇIPAN ASMA TAVAN, ALÇIPAN TAVAN TASARIMI, ALÇIPAN BÖLME DUVAR, ALÇIPAN DUVAR TASARIM UYGULAMALARI VE ÇELİK KONSTRİKSÜYON ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ DOĞRUDAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ VE MÜKAVEMET ÜSTÜNLÜĞÜ ÜZERİNE UYGULAMA VE ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
  • öğretmenevleri mah 17.cad harika simit karşısı antalyapı dekorasyon konyaaltı antalya Konyaaltı, Antalya
    ANTALYA - KONYAALTI
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 999 19 17
    Şirket Web Sitesi: www.antalyapi.com
    Firmamız 10 yıldır duvar kağıtları ve dekorasyon hizmetleri vermektedir.
  • MERKEZ MAH AYIŞIĞI SOKAK NO4512 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.530 343 28 35
    Şirket Web Sitesi: www.essizinsaat.com
    İSTANBULU İZMİRE GETİRDİK
  • (NECDET KARSLI)

    MARAŞAL ÇAKMAK MAH:HÜRRİYET CAD:NO :24 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 276 15 85
    Şirket Web Sitesi: www.tadilatfirmam.com
    Firmamız 2006 yılında faaliyetine başlamıştır. Kısa süre içerisinde yılların vermiş olduğu iş terbiyesi, dürüstlük, müşteri memnuniyeti ve sektör içerisindeki iş tecrübemizle hedeflerimizi gerçekleştirmekteyiz.
    Sektördeki uzun yıllar süren birikimimizle sizler için en iyi modelleri kaliteli işçilik ve kaliteli malzeme ile en iyi koşullarda bir araya getirmek için süren çabamızı, bizimle çalıştıktan sonra sizinde takdir edeceğinizi biliyor ve sizlere daha iyi hizmet ilkemizi hiçbir zaman terk etmeyeceğimizin garantisini veriyoruz.
  • (OSMAN YANMAZ - ROHAT ÖZER)

    Gemlik, Bursa
    BURSA - GEMLİK
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Şirketimiz 1983 yılında şahış firması olarak kurulmuş olup, 1990 yılında mehmet güney serhat savas , aslan rader aile şirketi ortaklığı ile Limited Şirket olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Yıllardan beri özellikle problemleri büyük olan yerleşik binalarda dış cephe ısı yalıtımı, mantolama, boya ve çatı onarımlarında göstermiş olduğu performans ve başarıdan aldığı cesaret ile uzman kadrosu, teknik elemanları ile çok daha iyi çok daha ekonomik şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. Teklif, bilgi, müşavirlik, ölçü ve yönetim toplantılarınıza katılmamız tamamen ücretsiz olup, daha geniş bilgi için güney yapıı arayarak hemen teklif isteyebilir, sorunlarınızı güney yapı ile çözebilirsiniz.
  • inönü mh evren cad no:83 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 574 42 12
    Şirket Web Sitesi:
  • Mehmet Akif Cad. Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 652 31 81
    Şirket Web Sitesi: www.tutkunyapi.net
    Biz TUTKUN İNŞAAT olarak tadilat, iç/dış boya, ısı izolasyon, mantolama sistemleri konularında titiz çalışma, teknik bilgi, güler yüz ve çevreye saygıyı ön planda tutarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı kendimize ilke edindik. Yılların deneyimi ve alınan eğitimi bilgi birikimini ilerleyen teknolojiyi harmanlayarak en iyiyi yapmak için bir araya geldik. İnsan ilişkileri özel hayata saygı çevre temizliğine özen göstererek uygulama öncesi proje çalışmalarında, detay çözümleri ile birlikte ürün / sistem analizleri, proje gerçekleştirmesi sırasında uygulama kontrolü, uygulama sonrası ürün performanslarını kontrol eden servis anlayışı sayesinde sizlerle uzun süreli birliktelikler oluşmaktadır. Dekorasyon, tadilat, mantolama sistemleri ve iç/dış boya alanlarında size hizmet verebilmek için bekliyoruz.
  • kordonboyu cad. no :13 Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 343 29 71
    Şirket Web Sitesi: www.varyapiteknik.com
    Bina güçlendirme konusun 15 yıllık tecrübemizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyarız. Zemin güçlendirme, kolon güçlendirme kiriş güçlendirme, güçlendirme projesi, kentsel dönüşüm, bina performans tespiti yaptığımız işlerdir.
  • (ABDULLAH CAN)

    sarıyakup mahallesi debboy caddesi no.50 seyhan adana Sarıyakup, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - SARIYAKUP
    İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.322 352 75 40
    Şirket Web Sitesi: www.canlarticaret.com.tr
  • VATAN CAD 57/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 322 77 00
    Şirket Web Sitesi:
    BOYA, DEKORASYON, GERGİ ASMA TAVAN, İTHAL DUVAR KAĞIDI, MANTOLAMA İŞLERİNİZ İTİNAYLA YAPILIR...
    YAPI KİMYASALLARIMIZ:
  • KEÇİÖREN YENİMAHALLE MAMAK SİNCAN Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ekim 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • ÇANKAYA BATIKENT SİNCAN DİKMEN MERKEZ Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • (MEHMET GÜLER)

    Erikli mah. 3.cd. No:33/ A Yıldırım/Bursa Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    İş ve İnşaat Makinaları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 342 57 75
    Şirket Web Sitesi: www.anahtarteslimtadilat.net
  • (MUSTAFA ÖZTÜRK)

    Yeşilyurt Mah. 75. Yıl Cad. Ogan Apt. No: 47 Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.007 227 34 00
    Şirket Web Sitesi:
  • ÖZGÜRLÜK BULVARI ANTALYA Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ
    Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 227 04 89
    Şirket Web Sitesi: