EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA ÇATALÇAM MERKEZ SAMSUN FİRMALARI

Epoksi zemin kaplama

sektörüne ait

Çatalçam Merkez Samsun firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • GÜL SK NO 4 Çatalçam, Merkez, Samsun
    SAMSUN - MERKEZ - ÇATALÇAM
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (AYHAN KARAPINAR)

    Barbaros Hayretti Paşa Mah. 2262 sk. no:10/9 Esenyurt Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 342 92 06
    Şirket Web Sitesi: AYKA YAPI İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    Ayka Yapı İnşaat izolasyon konusunda çözüm merkezi olarak, dış cephe malzemeleri satış ve uygulamasında 20 yıllık tecrübesi ile dış cephe ısı yalıtımı ve dekor profilleri üretiminde müşteri memnuniyetini baz alarak hizmet vermektedir.

    Dış cephe kaplama yalıtım sistemleri ve söve uygulamaları üç boyutlu tasarım olarak mühendislerimizce hazırlanıp müşteri isteği gözönüne alınarak itina ile yapılır.
    Mantolama her nekadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detay uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir.
    Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Burdan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yetmeyecektir.

    Makine parkurunda mevcut strafor kesim makineleri, otomatik kaplama makineleri, özel tasarım karıştırma kazanları vs. mevcut olup teknolojiyi ve sektördeki gelişmeleri yakından takip eden Ayka Yapı İnşaat yakın zamanda sektöre yön vermeyi ve ilgi merkezi olmayı hedeflemektedir.

    İstanbul Şubesi İletişim Bilgililerimiz;
    Telefon :0212.509 35 32
    Fax :0212 509 35 33
    Adres : 1.Denizköşkler Mah. Doktor Sadık Ahmet Cad. Orhan Veli sk. No:28/A Avcılar-Istanbul
  • (SEDAT DUMAN)

    Osman Kavuncu Mah. Osman Kavuncu Bulv. Ayyıldız Apt. 177/A Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.352 337 15 15
    Şirket Web Sitesi: www.izoserizolasyon.com/
    FACEBOOK ADRESİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ

    İzoser İzolasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.
    Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir.
    Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
  • (ÖZGÜR BAYRAK)

    Anadolu Bulvarı Timco Sokak İş Merkezi Ş Blok No :1 Gimat, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - GİMAT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 236 00 32
    Şirket Web Sitesi: www.anovis.com.tr
    Anovis epoksi zemin kaplama, Epoksi,poliüretan,polyurea,pvc zemin kaplaması uygulamaları yapan Ankara merkezli firmamız tüm yurtta zemin kaplamaları alanında profesyonel çözümler üretmektedir.
    ANOVİS Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1998 yılında Ankara'da kuruldu. Ticari yaşamına başlamasıyla beraber Almanya merkezli Dr. Schutz firmasının Türkiye genel distribütörlüğünü alarak Dr. Schutz Türkiye olarak Türkiye ve Ortadoğu pazarında satışa ve hizmetlerine başlamış oldu.
    Epoksi, Poliüretan PVC gibi endüstriyel zemin kaplamalarını döşemekle beraber tüm bu zeminlerin, Dr. Schutz temizlik ve cila sistemleri ile ana bakım ve cilası yapılarak zeminlerin ömrünün 30 yıla kadar uzatılması sağlanmaktadır. Firma olarak amacımız zeminin kalıcılığını ve güzelliğini sürekli kılmaktır.
    Kuruluşundan günümüze hızla gelişen Anovis Kimya, zemin kaplama sistemleri ve uygulamaları konusunda sektörde geniş bir müşteri portföyüne ulaşmıştır. Epoksi ve Poliüretan malzemesi üreten dünya çapında önde gelen kaliteli ve profesyonel olan Duratek, Sika, Basf ve Thomsit ile çalışmaktadır.Anovis epoksi olarak ilkemiz en üst kalite ürünleri kullanarak zemin kaplamalarının çok uzun yıllar boyunca kullanılmasını sağlamaktır.
    Doğru ve kaliteli yapılan zemin kaplamalarının para, zaman, sağlık ve konfor olduğunu bilen firmamız, uzman ekibi, kaliteli ürün yelpazesi ve teknik çözümleriyle hizmet vermektedir. Firmamız zemin sektöründeki tüm yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, uygulama alanlarına üstün başarı ile taşımaktadır.
    Verdiğimiz Hizmetler
    • Pvc, epoksi, poliüretan ve diğer zemin kaplama malzemelerinin maliyet, esneklik, dekoratif görünümünü dikkate alarak profesyonel ekibimiz tarafından zemine uygulanması.
    • Endüstriyel zemin kaplamalarının temizlik ve bakım ürünlerimizle korunmasının sağlanarak zeminlerin ömrünün uzatılması.
    • Müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde belirleyerek, doğru zemin ürününün seçilmesi konusunda müşterilerimize destek verilmesi.

    Epoksi, Epoksi nedir, Epoksi uygulama , Epoksi fiyatı , Epoksi fiyat , Epoksi fiyat listesi , Epoksi fiyatları , Epoksi fiyat metrekare , Epoksi fiyatlar, Epoksi ankara , Epoksi zemin kaplama ankara , Epoksi kaplama ankara , Epoksi uygulama ankara , Epoksi kaplama , Epoksi kaplama nedir,
    Epoksi kaplama nasıl yapılır , Epoksi kaplama birim fiyat, Epoksi kaplama m2 fiyatı , Epoksi kaplama fiyat, Epoksi kaplama fiyatları, Epoksi kaplama firmaları , Epoksi zemin kaplama , Epoksi zemin kaplama nedir , Epoksi zemin kaplama fiyat , Epoksi zemin kaplama fiyatları , Epoksi zemin kaplama m2 fiyatları, Epoksi zemin kaplama firmaları , Epoksi zemin kaplama istanbul , Epoksi zemin uygulaması , Zemin kaplama , Zemin kaplama çeşitleri , Zemin kaplama firmaları, Zemin kaplama malzemesi , Zemin kaplama türleri , Zemin kaplama ürünleri , Zemin kaplama fiyatları , Zemin kaplaması , Zemin kaplamaları , Zemin kaplaması epoksi, Zemin kaplama epoksi
  • YENİ MAH. İSMET İNÖNÜ BULV. ONUR AP. ALTI NO:19 Mezitli, Mersin
    MERSİN - MEZİTLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 326 92 05
    Şirket Web Sitesi: www.mersinuguryapi.com
    Firmamız Yapılan işlerin her zaman arkasında bulunulmakta ve herhangi bir problem karşısında teslim gerçekleşmiş olsa bile, gereği en kısa zamanda yerine getirilmektir. Firmamız boya sektörünün nedenli titiz bir sektör olduğunun bilincinde hareketle iş gücü zamanlamasını, teknik ve kalifiyeli elemanları ile en iyi kaliteli malzeme ve ekipmanlarla yüksek düzeyde gerçekleştirir. Bu iddiasını da her zaman sürdürecektir teknolojiyi takip edip uygulayan firmalar arasında yerini korumayı bilmiştir.
    HİZMETLERİMİZ:
    SU YALITIMI:
    Membranlar, elastobit , plastobit polibit , ithal çatı süzgeçleri, havalandırma bacası , soğuk bitüm emilsiyon ve solüsyonları, bitüm pastası, okside bitümlü ürünler, elastomerik asfalt , derz fitilleri, akrilik bazlı likit plastik membran , poliüretan memranlar, kristalize ürünler, çimento bazlı su yalıtım malzemeleri, pvc mebranlar, döküm çatı süzgeçleri, emprenye ürünler, shell tıxophalte wet, fibrocam, dörken dranaj sistemleri, kanaviçe, EPDM örtüler

    ISI YALITIMI (MANTOLAMA)

    EPS, XPS, Taşyünü, Karbonlu EPS, Kauçuk Köpük, Polietilen Köpük

    SES ve TEKNİK YALITIM:
    Akustik, Climafon, darbe ses yalıtım bandı, ses yalıtım evhaları,geotekstil

    YANGIN YALITIMI:
    Taşyünü,Seramik Yünü,Metal Yangın Bariyerler

    ALÇI PLAKA VE ALÇI GRUBU
    GİYDİRME CEPHE & KOMPOZİT PANELLER
    ASMA TAVAN
    BÖLME DUVAR
    PROFİL VE AKSESUARLAR
    BOYA
    HIRDAVAT
    DUVAR KAGIDI
    PARKE
  • yayla mh Kilimli, Merkez, Zonguldak
    ZONGULDAK - MERKEZ - KİLİMLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    2008 yilinda ist da kurulan bursa da subesi olan mantolamatadilat alci laminant isleri iceren bir formadir.
  • Berin Taşan Sokak No:36/C Alaybey, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ALAYBEY
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 368 64 06
    Şirket Web Sitesi: www.agiinsaat.com.tr
    Agi İnşaat ve Parke Olarak İzmir İlinde Hizmet Veren Firmamız Yapılarınızda İstemiş Olduğunuz , Tüm Tadilat Bakım Onarım, Yenileme, Tesisat, Cephe İşleri Gibi Adan Zye Tüm Dekorasyon İşlerinizi En Kaliteli Şekilde Projelendirerek Sizlere Yaşanabilir Yaşam Alanaları Sunmaktadır...
    Her Zaman En En Üst Düzeyde Hizmet Vermeyi Kendine İlke Edinen Firmamız Bünyesindeki Kalifiyeli Ekip ve Ekipmanları İle Hizmetinizdedir...

    Alçı DekorasyonAmerikan Panel KapıBanyo DekorasyonuBoya Badana Duvar KağıdıMermer Granit ÇimstonSeramik FayansCephe GiydirmeHazır MutfakHilton Banyo DolabıRay Dolap SistemleriTadilat TamiratLaminant ParkeMasif ParkeAlüminyum KorkulukÇatı İşleri
  • (ATACAN OLCAYOK)

    Seyitnizam Mahallesi Demirciler Sitesi 4.Yol No: 37 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Çatı Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 415 36 76
    Şirket Web Sitesi: www.atcpanelcit.com.tr
    Teknolojik üretim, kalite ve memnuniyet ilkleri doğrultusunda 1999 yılında kurulan ATC Panel Çit, yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinde spor saha, tel ve çit sistemleri üzerine odaklanmış, sektörün nabzını tutan bir firma konumundadır.
    Kurulduğumuz günden bu yana kalite, kontrol ve profesyonel hizmet odaklı politikamızla üretimlerimizi gerçekleştirmekte ve teknolojik tüm gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Firmamızın ürettiği ürünler TSE ve ISO 9001 standartlarına uygun olarak üretilmekte olup tamamı ile firmamız tarafından garanti altına alınmaktadır. Zamanında teslimat, uygun fiyat, kaliteli üretim ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışımız aynı zamanda kalite politikamızın esaslarını oluşturmaktadır.
  • (İ.TÜRKOĞLU)

    İZMİR KARABAĞLAR 14 SOKAK 69/D Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: sesizolasyonizmir.com
    egenin incisi
  • ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 17.CAD.NO:1 DİYARBAKIR Yenişehir, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - YENİŞEHİR
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ağustos 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.412 345 00 23
    Şirket Web Sitesi:
  • HÜRRİYET MAH. ŞEHİT NAZIM MİRALAY CAD. NO:220/A Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.352 320 56 55
    Şirket Web Sitesi: www.safir.gen.tr
  • (BEŞİR HANÇER)

    BİNEVLER MAH.ÜNİVERSİTE BUL. NO:168 Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.342 338 42 43
    Şirket Web Sitesi:
  • Alemdağ Cad. Hasanefendi Sok. No 1 Gökdemir İş Mrk. K 1 Aşağı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - AŞAĞI DUDULLU
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 611 10 93
    Şirket Web Sitesi: www.standartboru.com.tr
  • Bağdat Cad. Özçetin Sk. Harputoğlu Ap. No:17/a Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 442 94 09
    Şirket Web Sitesi: www.arsinyapi.com
  • Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 349 07 76
    Şirket Web Sitesi:
  • Çankaya, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÇANKAYA
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 483 43 83
    Şirket Web Sitesi: www.etaas.com.tr
  • Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 342 27 57
    Şirket Web Sitesi: www.develito.org.tr
  • Isık Sok. No:13 / 6 Tandogan / Ankara
    ANKARA
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 232 49 30
    Şirket Web Sitesi:
  • İsmetpaşa Cad. Çilek Sok. No:7/11 Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 390 35 09
    Şirket Web Sitesi:
  • Şeyhli Köyü Trantek Cad. No:80 Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK
    Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 378 38 23
    Şirket Web Sitesi: