EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA SANCAKTEPE İSTANBUL FİRMALARI

Epoksi zemin kaplama

sektörüne ait

Sancaktepe İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SALİH KIRBOĞA)

    sarıgazi Mh. Ulucanlar Sk. No:8/A Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Eylül 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 621 41 68
    Şirket Web Sitesi: eforepoksikaplama.com
    Efor Epoksi firması ilk hizmet hayatına 2007 yılında adım atmıştır. Firma kurulduğu günden beri birçok alanda kaplama hizmeti sunmaya devam ediyor. Efor Epoksi, epoksi boya, epoksi kaplama, su izolasyonu gibi hizmetlerinin yanında 3d zemin kaplama, yapı kimyasalları gibi ürünlerin satışının yanı sıra uygulanmasını da yapmaktadır. Profesyonel ve alanında uzman kişilerin yer aldığı firmada işler hızlı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Ürünlerin kaliteli olmasına önem veren Efor Epoksi Kaplama firması oldukça saygın bir firmadır. Yapı malzemelerini yurtdışı kaynaklı alıp kişilerin hizmetlerinde kullanan firma öncelikle kaliteye önem veriyor. Firmanın bine yakın ürünü yer alıyor. Böylelikle hizmetin sınırlı olduğunu söylemek doğru değildir.
    Epoksi zemin kaplama çok önemli bir işlemdir. Günlük yaşantıda kişiler genel olarak ev ve iş yerlerinde büyük bir zaman harcadığını görmek mümkündür. Bu yerlerde kişiler ayakta ve oturarak zamanlarını geçirmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Ev ya da iş yerlerinde kullanılan zeminin önemi büyüktür. Evlerde genelde halılar yer alıyor ve ısı yalıtımı, izolasyon gibi önemli etkenlere karşı pek bir işlev olmuyor. Temizlik yapmak ise halılarda oldukça zor olmaktadır. Bu yüzden bu konuda devreye epoksi zemin kaplama hizmeti giriyor. Teknoloji ile beraber Epoksi zemin kaplama hizmetleri oldukça gelişmiş ve en iyi şekilde sunulmaya çalışılıyor. Oldukça kullanışlı olan bu ürün sayesinde hem kolay temizlik imkanı sağlanıyor hem de daha avantajlı bir durum ortaya çıkıyor. Ayrıca izolasyon ve ısı yalıtımı daha güzel şekilde aynı zamanda verimli bir hal alması sağlanıyor. Görüntü de epoksi kaplamanın oldukça çekici olmaktadır.
    Epoksi zemin kaplama için birçok seçenek sunuluyor olsa da güvenilir ve deneyimli kişiler tarafından yapılması uzmanlar tarafından önerilmektedir. Efor Epoksi Kaplama firması bu işte profesyonel olmakla beraber hızlı aynı zamanda cazip fiyatlardan bu hizmeti sunuyor. Zaten kaliteli malzeme kullanan firma size en ideal hizmeti veriyor. İşlerini kadrosu önce planlıyor, daha sonra ise mekan denetlemesi yaparak hizmetin en verimli şekilde yapılmasını sağlıyor.
    Epoksi zemin kaplama ya da epoksi 3d zemin kaplama günümüzde çokça kullanılmaya başlandı. Çünkü çok pratik ve estetik bir görüntü için bu ürünler oldukça ideal olarak biliniyor. 3D yani üç boyutlu zemin ya da duvar kaplama son yıllarda çokça tercih ediliyor. Farklı bir görünüm sunan bu ürün sayesinde evlere ya da işyerlerine güzel bir hava katmak mümkün oluyor. 3D zemin kaplama alanları oldukça geniştir. Banyolar, ev ve ofis yerleri, üniversite, otel ve daha birçok alanda kullanılıyor. 3D zemin kaplama çok önemli bir iştir. Her alanda kullanılıyor olsa da ortamın pürüzsüz olması önemlidir. Çünkü yapının doğru yapılması için büyük önem teşkil ediyor. Özellikle bu işlem için seçilen firmanın payı büyüktür. Kaliteli hizmet sunan firmalara bu işleri yaptırmak lazımdır. Aksi takdirde alınan hizmet çok kötü olabilir. Ülkemizde pek çok firma bu işi yapıyor. Efor Epoksi kaplama firması en iyi şekilde sunan firmalar arasında en üst sıralarda yer alıyor. 3D zemin kaplama işi için fiyatta çok önem teşkil ediyor. Özellikle çok büyük alanlara yaptıracak kişiler için fiyatın uygun olması gerekir. Ülkemizde verilen fiyatlar yüksek olabilir. Bunun için gerekli araştırma yapılması şarttır.
    Efor Epoksi Kaplama şirketi bu alanda ve verdiği hizmetlerin tümünde en kaliteli şekilde hizmet sunuyor. Cazip ve aynı zamanda herkesin bütçesine uygun hizmet sunması ile bu firma oldukça ideal olduğunu söylemek gerekiyor. Alanında uzman kişilerin yer aldığı firma işinizi en güvenli şekilde en kaliteli malzemeler ile yapıyor. Sadece 3d kaplama hizmetini değil diğer hizmetleri de en iyi şekilde almak için bu firma size uygundur.
  • (SUCETTİN)

    Mevlana Mah,Veysel Karani Cad. Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.536 495 62 28
    Şirket Web Sitesi: www.basaranepoksi.com
    sanacaktepe,sancaktepe epoksi firma,firma
  • (GENCER ÖZÇELİK)

    Çamlık M. Şahinbey C. No:26/8 Çekmeköy / İstanbul Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 622 14 98
    Şirket Web Sitesi: www.b2bkaucuk.com/
    Hakkımızda
    B2B KAUÇUK üretimde ve ihracattaki başarısını geleceğe yönelik vizyon ve prensipli çalışma yöntemi ile günümüze kadar taşıyarak ticari faaliyetlerine devam etmektedir.
    B2B KAUÇUK teknolojiyi ve modern yönetim uygulamalarını ürün-hizmet döngüsünün her aşamasında etkin olarak kullanmaktadır. B2B KAUÇUK ‘un kurum kültürünü; yenilikçilik, tutarlılık, esneklik, şeffaflık, kalite, sosyal sorumluluk, müşteri odaklılık, ekip çalışması oluşturmaktadır.
    B2B KAUÇUK ülkemizde ve yurt dışında hakkı olan önemli bir pazar payına sahip olmakla beraber sürekli gelişen teknolojik alt yapısı ve AR-GE’ ye verdiği önemle sektöründe önemli atılımlar yapmaktadır. Firmamız bünyesinde bulundurduğu profesyonel, dinamik, güler yüzlü ve deneyimli kadrosuyla satıştan üretime, finanstan teknik konulara kadar disiplinli ve ilkeli bir çalışma örneği olan B2B KAUÇUK, gerek satış öncesi, gerekse de satış sonrası sunduğu hizmetle kalitesini her alana yaymıştır.
  • (ÖZKAN BİNGÖL)

    İnönü Mah. Gülbahçe Sok No:7 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 482 19 26
    Şirket Web Sitesi: www.pvcdoseme.net
    ŞENKAYA ZEMİN ; Uzman kadrosuyla müşterilerine sağlıklı ve kaliteli hizmet vermektedir. Malzeme kalitesi kadar önemli olan diğer bir husus da uygulama kalitesidir. Uygulamalarda en iyi sonuca ulaşabilmek için zamanı iyi değerlendirebilmek ve çalışma programındaki titizlik çok önemlidir. Firmamız için en önemli unsur Müşteri Memnuniyeti'dir. Müşteri memnuniyetinin sadece satış ile değil, satış sonrası uygulama kalitesinde mükemmeliği sağlayarak mümkün olduğunun bilincindeyiz. Müşteri memnuniyeti ancak bu unsurların tümünün bir araya toplanması ile mümkündür.
    ŞENKAYA ZEMİN olarak çalışmalarımız esnasında ve sonrasında tüm ekibimizle hoşgörü ve güleryüzle hizmetinizdeyiz.
    Yapı ve zemin kaplama (yer döşemeleri) ürünlerimizin tümü kaliteli, dayanıklı ve firma tarafından garantilidir.
    Ürün Gruplarımız
    PVC Zemin Kaplama (Yer Döşemeleri) Malzemeleri / Homojen - Heterojen - Kondaktif

    Linoleum Zemin Kaplama Malzemeleri / Doğal Malzemeler

    Parke Zemin Kaplama Malzemeleri / Lamine - Laminat Parkeler

    Halı Sistemleri / Karo ve Rulo Halılar

    Epoksi Zemin Kaplamaları

    Henkel , Uzin, Quatro , Seflevelling ve Tesviye Şabları

    Spor Saha Zemin Kaplamaları

    Kauçuk Zemin Kaplamaları
  • (SİNAN KAYA)

    osman gazi mah osman gazi cad. no.191/A Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 561 11 66
    Şirket Web Sitesi: www.ucuzlaminant.com
  • (HAMZA AKTÜRK)

    EREĞLİKAPI MAH. ATATÜRK BULVARI 100/B KAT:10 NO:59 Taşpınar, Merkez, Aksaray
    AKSARAY - MERKEZ - TAŞPINAR
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.382 213 34 31
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız ana çalışma alanları hafriyat, andezit, inşaat taahhütleri ve Müteahhitliktir.
    Hafriyat birimimizde sert zemin kazıları başta olmaz üzere, kanal, dolgu, yol yapımı, bina yıkımı, altyapı kanalizasyon, içme suyu, arazi tesviye işleri tekniğine uygun olarak, zamanında ve en ekonomik şekilde müşterilerimize teslim etmekteyiz.
    Firmamız yine Aksaray ve çevresinde yapılan yol, su depoları, köydes projeleri, altyapı işleri, zemin iyileştirme işleri, gibi resmi işlerde taşeronluklar almış ve bu işlerin takibinde bulunmuştur.
    Firmamız 2014 yılında aldığı ek yatırım kararıyla andezit işleme tesisi ve andezit maden ocağı açmayı kararlaştırmıştır ve hali hazırda Aksaray organize sanayi bölgesinde 9759m2 alan üzerine kurulu 3000m2 kapalı alanı olan doğaltaş işleme tesisimiz faaliyet göstermektedir.
    Aktürk hafriyat olarak Aksaray ve çevre illerinde müşterilerimize hafriyat , taahhüt ve doğaltaş konusunda hertürlü çözümü sunabilmenin gayreti içinde olduk ve olacağız.
  • (İBRAHİM SARIBIYIK)

    MESUDİYE MAH BATI GAZİ BULVARI 11/B EFELER/AYDIN Merkez, Aydın
    AYDIN - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.256 225 13 22
    Şirket Web Sitesi: https://www.facebook.com/3ddizayndekor/
    DEKORASYON
  • (FATİH)

    eski bağlar Tepebaşı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - TEPEBAŞI
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.546 790 04 65
    Şirket Web Sitesi:
  • (COŞKUN KAYGUSUZ)

    Eyüp Sultan Mah. Eyüp Sultan Cad. No: 10 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 311 16 85
    Şirket Web Sitesi: www.marmaravinc.com.tr
  • (AHMET DEMİRCAN)

    yeni mah r.üner cad no5 Merkez, Nevşehir
    NEVŞEHİR - MERKEZ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mart 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.038 212 76 27
    Şirket Web Sitesi: www.ornekparka.com
  • PINAR MAH.1244 NO. 11 D-2 ESENYURT İSTANBUL Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 450 15 29
    Şirket Web Sitesi: birlikzemin.com
  • (ARTHUR WANG)

    No 88 WeiFu road, Weixing Industrial Park, Henglin 213103, Wujin, Changzhou, Jiangsu, China. Kösreli, Ceyhan, Adana
    ADANA - CEYHAN - KÖSRELİ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.519 850 78 65
    Şirket Web Sitesi: www.ztfloor.com
  • (ERHAN ŞATIR)

    Ağaç İşleri Sanayi Sitesi 28.Cad. No:96 Mimarsinan, Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ - MİMARSİNAN
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.352 311 32 18
    Şirket Web Sitesi: www.parkconsept.com
  • Ayvalı mah.197.sok no.5/3 etlik ANKARA Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Yangın Söndürme ve Önleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 472 04 73
    Şirket Web Sitesi: benliogullari.com.tr
  • demirciler sitesi 8.yol no:82-78 zeytinburnu / istanbul Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ocak 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 546 92 02
    Şirket Web Sitesi: www.kucukdeveci.com.tr
  • OSB. 10Ç Cadde Salih Aydın Bulvarı Merkez, Çorum
    ÇORUM - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2009 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 254 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.orkisan.com
  • Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 875 15 75
    Şirket Web Sitesi: www.simtasmermer.com.tr
  • (TÜRKER DEMİRCAN)

    Fahrettin Kerim Gökay Cad. Okul Sok. Altunizade Sitesi A / 1 Altunizade, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - ALTUNİZADE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.yuzeycozumleri.com
  • Tevfik Erdönmez Paşa Cad. No:16/2 C 15 Blok Esentepe, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - ESENTEPE
    Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 272 39 74
    Şirket Web Sitesi:
  • 59. Sok. No:4/4 Emek, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - EMEK
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 223 03 51
    Şirket Web Sitesi: